הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

lemmacantor
מכונת תארים

Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

שליחה על ידי lemmacantor »

אז תשאף לרמה הזו. תקדם את המועדון. תביא אנשי מקצוע טובים יותר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

lemmacantor כתב: 28 יוני 2022, 10:19 אז תשאף לרמה הזו. תקדם את המועדון. תביא אנשי מקצוע טובים יותר.
ברור שצריך לשאוף כמה שיותר גבוה אבל ביחד עם זאת צריך גם להיות ריאלים
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

כובע קש כתב: 28 יוני 2022, 10:48
lemmacantor כתב: 28 יוני 2022, 10:19 אז תשאף לרמה הזו. תקדם את המועדון. תביא אנשי מקצוע טובים יותר.
ברור שצריך לשאוף כמה שיותר גבוה אבל ביחד עם זאת צריך גם להיות ריאלים
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
lemmacantor
מכונת תארים

ריאלית, לצבור יותר דירוג באירופה, מקדם את המטרה להגיע לצ'מפיונס. שחר כבר לפני עשור קשקש את זה ובדיוק בגלל זה נפלנו.
סמל אישי של משתמש
Hatzili22
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Hatzili22 »

אנחנו ממש חסרי מזל שנפלנו על הבית הזה בקונפרנס כי יכלנו לצבור הרבה יותר דירוג שנה שעברה ....

אבל בעיקרון זה מזכיר לי את אלה שאמרו שכדאי לנבחרת לרדת לליגה D של ליגת האומות כי מישם קל להגיע לפלייאוף עליה ליירו , והנה היום אנחנו בליגת B אם כנראה פלייאוף עליב ליורו ביד ועם עליה אולי לליגת A.

ברור שזה בעיקר בגלל ההדחה של רוסיה אבל עדיין , חושבים למעלה ודברים טובים קורים , אף פעם לא חושבים למטה ומסתפקים במועט , בטח לא נשיא של מועדון
lemmacantor
מכונת תארים

שוב שחר היה פעמיים בצ'מפיונס. פעמיים הוא קיצץ את התקציב אחר כך. בפעם השנייה הוא הביא רכש ליגה א' למרות כל ההכנסות. הוא האחרון שיכול להטיף שזה מסוכן להשקיע.
לוזר עלוב, שמחפש רק שיסגדו לו.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

זה לא מדע מדוייק.
אתה חייב לכוון הכי גבוה ומקסימום תיפול לאירופית או קונפרנס.
כאשר מראש אתה מוותר, אתה גם תחפש שחקנים קצת פחות טובים ("זולים") ומספיק שניפול על הגרלה נאחס בדרך או יום רע וגם נומה קאליו חוגגת על חשבוננו.
חייבים להתקדם, לצבור נקודות - אם היו לנו היום 15-20 נק' דירוג גם היינו מקבלים הגרלה נוחה יותר בשלב הזה ומבטיחים לפחות קונפרנס.
זו אמירה אומללה, גם עם עובדתית היא נכונה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

6 שנים בלי פורום, והדיונים לא השתנו בכלום. תופעה.

בלי קשר, האמירה הזו לחלוטין הוצאה מהקשר. מה שהוא אמר זה שיש סיכון בלשים כספים אדירים בשביל להגיע לצ'מפיונס כי אם לא תצליח, זה יכול לרסק קבוצה כלכלית. ולא חסר דוגמאות בסגנון.

בינתיים במציאות שחר פתח את הכיס בשנה שעברה ונתן לבכר את כל מה שרצה בשביל להצליח באירופה. כולל מיליון יורו על צ'יבוטה בינואר.
כולל דחיית הצעה גדולה על אצילי ולביא (ששחר של לפני עשור היה מקבל בלי להניד עפעף).

גם השנה בינתיים עובדים קשה להנחית את כל המועמדים הראשונים בפנקס של בכר (כולל סכומים מאוד גבוהים על פיירו).

אפשר להתווכח על איכות השחקנים שמביאים, אבל זה מצחיק לטעון לחוסר תחרותיות של שחר בשנתיים-שלוש האחרונות.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

Judokan כתב: 28 יוני 2022, 20:54 6 שנים בלי פורום, והדיונים לא השתנו בכלום. תופעה.

בלי קשר, האמירה הזו לחלוטין הוצאה מהקשר. מה שהוא אמר זה שיש סיכון בלשים כספים אדירים בשביל להגיע לצ'מפיונס כי אם לא תצליח, זה יכול לרסק קבוצה כלכלית. ולא חסר דוגמאות בסגנון.

בינתיים במציאות שחר פתח את הכיס בשנה שעברה ונתן לבכר את כל מה שרצה בשביל להצליח באירופה. כולל מיליון יורו על צ'יבוטה בינואר.
כולל דחיית הצעה גדולה על אצילי ולביא (ששחר של לפני עשור היה מקבל בלי להניד עפעף).

גם השנה בינתיים עובדים קשה להנחית את כל המועמדים הראשונים בפנקס של בכר (כולל סכומים מאוד גבוהים על פיירו).

אפשר להתווכח על איכות השחקנים שמביאים, אבל זה מצחיק לטעון לחוסר תחרותיות של שחר בשנתיים-שלוש האחרונות.
מסכים שיש מגמה טובה בשנתיים שלוש האחרונות. זה התחיל ברכישה של שועה וממשיך מאז. גם הקאליבר של הזרים שמנסים להנחית יותר גבוה גם אם הם לא תמיד מצליחים. יש הבדל גדול בין רמה של זר כמו אפילו סיינסבורי ווילדסחוט שלא הצליח לזה של קוסטדינוב וואצק.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

יש השקעה, אף אחד לא אומר שלא

אבל הדיונים מלפני שש שנים לא השתנו, כי כמו שכתבו מעלי, כבר הגענו לצמפיונס פעמיים אבל בהנהלה ויתרו על להמשיך את המומנטום ולנסות למנף ויצאו לוזרים

ויש לדעתי בקרב אנשים עדיין תחושה שעבור ההנהלה הנוכחית יש תקרה מסוימת של הישגים שהם מבחינתם רצו להגיע אליהם (הצלחה בארץ, בלי התקדמות רצינית באירופה)
וזה מהסיבות שלהם ..

הלוואי ואני טועה ואוכל את הכובע!
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

DelPiero כתב: 28 יוני 2022, 21:44 יש השקעה, אף אחד לא אומר שלא

אבל הדיונים מלפני שש שנים לא השתנו, כי כמו שכתבו מעלי, כבר הגענו לצמפיונס פעמיים אבל בהנהלה ויתרו על להמשיך את המומנטום ולנסות למנף ויצאו לוזרים

ויש לדעתי בקרב אנשים עדיין תחושה שעבור ההנהלה הנוכחית יש תקרה מסוימת של הישגים שהם מבחינתם רצו להגיע אליהם (הצלחה בארץ, בלי התקדמות רצינית באירופה)
וזה מהסיבות שלהם ..

הלוואי ואני טועה ואוכל את הכובע!
נניח והקבוצה מנחיתה את פיירו, בתור המועמד מספר אחת של בכר, אחרי שהיא מגדילה את הצעת השכר שלה עבורו ל500 אלף יורו כמו שדווח פה.
מה זה אם לא שינוי גישה מובהק מפעם? אתה יכול לתאר לעצמך לפני 5-6 מצב כזה? ברור שלא. שחר הפיל את טוטו תמוז על 20 אלף יורו וזה ממש לא המקרה היחיד.

בשנתיים-שלוש האחרונות המיינדסט הניהולי השתפר מאוד. אני יכול רק לקוות שזה יימשך.
lemmacantor
מכונת תארים

תשמע זה לא רק רכש. בסוף השאלה אם תהיה מערכת חזקה. בכר לא יאמן פה לעד.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

איזו מערכת
ברגע שבכר עוזב הכל פה חוזר לעשור הקודם
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

Apoc כתב: 28 יוני 2022, 22:09 איזו מערכת
חושב ככה גם
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

על זה אלברמן יבחן

למרות שלדעתי יענקל’ה ינסה להוריד אותו פשוט לקווים
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

lemmacantor כתב: 28 יוני 2022, 21:58 תשמע זה לא רק רכש. בסוף השאלה אם תהיה מערכת חזקה. בכר לא יאמן פה לעד.
לחלוטין, זו השאלה.

אני חושב שהעובדה שהמושכות המקצועיות נמצאות אצל אלברמן היא חשובה בהקשר הזה ומעודדת (למרות ששחר כבר ידע להתהפך על מנהלים מקצועיים בעבר).
זה שהפסיקו לתת ג'ובים תפורים לשחקני עבר חסרי כישורים זה גם סימן מצוין.
הקשר עם עפולה כקבוצת בת ובאופן כללי מדיניות אקטיבית יותר בניהול הנוער ותוצריו בכמה שנים האחרונות.

כל אלה התפתחויות מקצועיות מצוינות ברמת מערכת שאין להן קשר לנוכחות של בכר במערכת.

גם הצד הניהולי-כלכלי עבר להבנתי שדרוג רציני תחת בן דוב.
lemmacantor
מכונת תארים

Judokan כתב: 29 יוני 2022, 00:24
lemmacantor כתב: 28 יוני 2022, 21:58 תשמע זה לא רק רכש. בסוף השאלה אם תהיה מערכת חזקה. בכר לא יאמן פה לעד.
לחלוטין, זו השאלה.

אני חושב שהעובדה שהמושכות המקצועיות נמצאות אצל אלברמן היא חשובה בהקשר הזה ומעודדת (למרות ששחר כבר ידע להתהפך על מנהלים מקצועיים בעבר).
זה שהפסיקו לתת ג'ובים תפורים לשחקני עבר חסרי כישורים זה גם סימן מצוין.
הקשר עם עפולה כקבוצת בת ובאופן כללי מדיניות אקטיבית יותר בניהול הנוער ותוצריו בכמה שנים האחרונות.

כל אלה התפתחויות מקצועיות מצוינות ברמת מערכת שאין להן קשר לנוכחות של בכר במערכת.

גם הצד הניהולי-כלכלי עבר להבנתי שדרוג רציני תחת בן דוב.
קודם כל מוקדם לשבח את אלברמן. שנית כל, המועדון עדיין מפגר בנושא הכושר. הוא ממשיך להעסיק חובבנים באקדמיה. הסקאוטינג שלנו רחוק מאירופה.
מי אמר שבהמשך יהיה מנהל מקצועי. הכל יבחן כשבכר יעזוב.
לא אתפלא אם נחזור לחרא. ההתקדמות זה בדברים שציינתי.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

מה ראינו מאלברמן עד כה?
איזה דברים טובים הוא עשה?
אני מאוד לא מתלהב מהעבודה שלו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אנשים הסתלבטו עליו בגדול שאמרו פה שיביאו חלוץ בכמעט 2 מיליון יורו. הלך פה עם הצוות המקצועי בגדול
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

מדהים כמה קרדיט הוא נותן לצוות המקצועי, וזה עוד אחרי לא מעט נפילות שלהם ברכש. מקווה שהם לא יאכזבו אותו ואותנו
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

רונן22 כתב: 29 יוני 2022, 18:10 מדהים כמה קרדיט הוא נותן לצוות המקצועי, וזה עוד אחרי לא מעט נפילות שלהם ברכש. מקווה שהם לא יאכזבו אותו ואותנו
הצוות הזה מייצר לו הכנסות שהרבה שנים לא היה פה אז למה שהוא לא ילך לקראתם?
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

Judokan כתב: 28 יוני 2022, 20:54 בינתיים במציאות שחר פתח את הכיס בשנה שעברה ונתן לבכר את כל מה שרצה בשביל להצליח באירופה. כולל מיליון יורו על צ'יבוטה בינואר.
שכחת שאנחנו סולד אווט מנויים שנתיים רצוף?
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אז הנשיא הבונקר שלא רוצה לקדם את המועדון ולא רוצה להצליח באירופה ולוקח צעד אחורה כי מיץ' נחת בארץ, בדרך לשים כסף על ההחתמה היקרה בתולדות המועדון ולשמור בינתיים את כל שחקני המפתח של שתי עונות אליפות.

לזרוק מהר ולהביא לנו מיליארדר
lemmacantor
מכונת תארים

כולם מבינים שהגורם לשינוי מקצועי הוא קודם כל בכר, שגם הביא צוות רחב ומאמין מאוד בעזרים טכנולוגים וסטטיסטיקה. הוא המאמן הכי גדול שנולד בארץ. ב"ש נהנתה ממנו על מלא ואחר כך נפלה, כי המערכת, קרי קודם כל אלונה לא עסקה בחיזוק המערכת ולא קידמה יותר את המועדון.
שחר תמיד נפל בקלות אחרי שינוי כלשהו במציאות, בין אם מכירות שחקנים מובילים, או שינוי אצל היריבות. מי אמר שזה לא יחזור על עצמו?
שוב המערכת תשפט אחרי שבכר יעזוב. להגיד לך שיש לי אמון שלא ניפול? אז לא.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ב"ש נפלה עם בכר, ובין היתר בגלל החלטות רכש גרועות מאוד שלו, אחרי שמילאו שם את הסגל בכל זבל בינוני שהסתובב בליגה, מדוד קלטינס לדיא סבע.
אוהבים להפוך את בכר לאיזה אלוהים עם מגע מידאס, אבל בב"ש כמו אצלנו הוא נכנס למסגרת שכבר הייתה בכיוון מאוד חיובי כלפי מעלה ונתן לה את האקסטרה.
אצלנו כבר בלבול הכניס סטנדרטים הרבה יותר מתקדמים, למשל בתחום הפיזיולוגיה עם ניל קלארק, וגם אנליטיקה מתקדמת. דווקא בכר למשל הנחית עלינו את מלך פציעות הירך האחורי דרור שמשון.

מה שחשוב הוא שבינתיים שחר כבר שנה רביעית בונה למאמן שלו את הסגל שהוא ביקש (מעונת לוזון למעשה).
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

דיא סבע דוגמה פחות טובה לעניין זה כי הם מכרו אותו אחרי חודש ברווח כפול בערך
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 30 יוני 2022, 01:03 ב"ש נפלה עם בכר, ובין היתר בגלל החלטות רכש גרועות מאוד שלו, אחרי שמילאו שם את הסגל בכל זבל בינוני שהסתובב בליגה, מדוד קלטינס לדיא סבע.
אוהבים להפוך את בכר לאיזה אלוהים עם מגע מידאס, אבל בב"ש כמו אצלנו הוא נכנס למסגרת שכבר הייתה בכיוון מאוד חיובי כלפי מעלה ונתן לה את האקסטרה.
אצלנו כבר בלבול הכניס סטנדרטים הרבה יותר מתקדמים, למשל בתחום הפיזיולוגיה עם ניל קלארק, וגם אנליטיקה מתקדמת. דווקא בכר למשל הנחית עלינו את מלך פציעות הירך האחורי דרור שמשון.

מה שחשוב הוא שבינתיים שחר כבר שנה רביעית בונה למאמן שלו את הסגל שהוא ביקש (מעונת לוזון למעשה).
קשה לי לשפוט את ההעברות בב״ש כי לאלונה הייתה השפעה מאוד גדולה שם. היא הרבה פעמים רכשה שחקנים שהצוות המקצועי אולי אמר עליהם סבבה אבל הם לא היו בהכרח הבחירות שלהם והיא מאוד החזיקה מעצמה כ״מנהלת מקצועית״. בעונה הרביעית והשלישית שלו הם גם השתוללו והלכו אובר על הגישה של ״בוא נקנה כל ישראלי שעשה עונה טובה בליגה״ ומילאו את הסגל שלהם בשחקנים כמו בן בסט, שיימן, עזרא וטאפוקו.

אני כן חושב שבכר מאמן שמאוהב ברכש. לא שרוב המאמנים לא כאלה אבל הוא לפעמים עושה את זה קצת אובר. הוא מאוד אוהב שיש לו הרבה צעצועים חדשים לשחק איתם.

לגבי הרכש בתקופת בלבול אני לא מסכים איתך. בעידן הזה היה נראה שלא סופרים אותו בכלל מבחינת רכש ומנחיתים לו שחקנים על הראש שההנהלה רוצה. לדוגמא בלבול רצה את אשכנזי וההנהלה רצתה את חזיזה והיה שלב שבו זה היה שרק אחד מהם יגיע וזה הלך להיות חזיזה ורק בגלל שילוב ידיים של הסוכנים שם שניהם הגיעו בסוף.

שועה למשל זה עוד החתמה שהיא בבירור של ההנהלה ולא של בלבול. גם פריי זה החתמה של ההנהלה ששוכטוביץ סידר (שאפו).

אסור גם לשכוח שהם הפקירו את בלבול בעונה השנייה שלו. היינו עוד בתמונת האליפות עם הפרש סביר מהצהובים והם שיחררו את פוקס כשהיה לנו רק את נטע כקשר אחורי בסגל והביאו רק את ליו כשהיה לנו כבר את מאבוקה בסגל.

אני חושב שלבכר יש את האמון של עוזי, יענקל’ה ואור שחר שלבלבול לא היה ולכן הם מוכנים לזרום איתו רוב הזמן גם אם יש נפילות כמו אורי דהן ובצדק מבחינתם כי הוא מביא תוצאות בשטח. אם לא תיתן לו את הרכש שהוא מבקש אז למי תיתן?
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

Apoc כתב: 28 יוני 2022, 22:09 איזו מערכת
גם מתי שגולדהאר יעזוב הם יחזרו אחורה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 30 יוני 2022, 02:16
Judokan כתב: 30 יוני 2022, 01:03 ב"ש נפלה עם בכר, ובין היתר בגלל החלטות רכש גרועות מאוד שלו, אחרי שמילאו שם את הסגל בכל זבל בינוני שהסתובב בליגה, מדוד קלטינס לדיא סבע.

קשה לי לשפוט את ההעברות בב״ש כי לאלונה הייתה השפעה מאוד גדולה שם. היא הרבה פעמים רכשה שחקנים שהצוות המקצועי אולי אמר עליהם סבבה אבל הם לא היו בהכרח הבחירות שלהם והיא מאוד החזיקה מעצמה כ״מנהלת מקצועית״. בעונה הרביעית והשלישית שלו הם גם השתוללו והלכו אובר על הגישה של ״בוא נקנה כל ישראלי שעשה עונה טובה בליגה״ ומילאו את הסגל שלהם בשחקנים כמו בן בסט, שיימן, עזרא וטאפוקו.

אני כן חושב שבכר מאמן שמאוהב ברכש. לא שרוב המאמנים לא כאלה אבל הוא לפעמים עושה את זה קצת אובר. הוא מאוד אוהב שיש לו הרבה צעצועים חדשים לשחק איתם.

לגבי הרכש בתקופת בלבול אני לא מסכים איתך. בעידן הזה היה נראה שלא סופרים אותו בכלל מבחינת רכש ומנחיתים לו שחקנים על הראש שההנהלה רוצה. לדוגמא בלבול רצה את אשכנזי וההנהלה רצתה את חזיזה והיה שלב שבו זה היה שרק אחד מהם יגיע וזה הלך להיות חזיזה ורק בגלל שילוב ידיים של הסוכנים שם שניהם הגיעו בסוף.

שועה למשל זה עוד החתמה שהיא בבירור של ההנהלה ולא של בלבול. גם פריי זה החתמה של ההנהלה ששוכטוביץ סידר (שאפו).

אסור גם לשכוח שהם הפקירו את בלבול בעונה השנייה שלו. היינו עוד בתמונת האליפות עם הפרש סביר מהצהובים והם שיחררו את פוקס כשהיה לנו רק את נטע כקשר אחורי בסגל והביאו רק את ליו כשהיה לנו כבר את מאבוקה בסגל.

אני חושב שלבכר יש את האמון של עוזי, יענקל’ה ואור שחר שלבלבול לא היה ולכן הם מוכנים לזרום איתו רוב הזמן גם אם יש נפילות כמו אורי דהן ובצדק מבחינתם כי הוא מביא תוצאות בשטח. אם לא תיתן לו את הרכש שהוא מבקש אז למי תיתן?
בכר הוכיח בכל מקום שהוא יודע יפה מאוד לעמוד על שלו. לא יודע במה ברקת הייתה מעורבת או לא - אבל אין ספק הרכש בבאר שבע הגיע ביוזמת בכר או לפחות בהסכמתו, לא בהנחתות. שבתאי, טאפוקו, בן בסט, שיימן - כולם שחקנים שבכר רצה בעקבות הצלחות של הקבוצות שלהם פה.

עובדתית בכר כשל לחלוטין בניסיון לבנות שם מחדש קבוצה ראויה אחרי שלוש האליפויות. זאת אומרת שאם מנסים להציג את זה כאילו "בכר הוא מה שמרים את המערכת והיא עלולה להתפרק אחריו" - אז דווקא בבאר שבע דברים לחלוטין התפרקו איתו ודווקא יוצבו טיפה אחריו.

לכן אני אומר שיש בי אופטימיות לגבי המהלכים שמבוצעים אצלנו בקטע שאני מאמין שנחזיק כמערכת חזקה גם אחרי בכר.

לגבי בלבול והרכש - שוב, יש כאן סיפורים שאני לא מכיר את הנכונות שלהם ואין לי איך לשפוט (חזיזה ואשכנזי למשל). במציאות בלבול קיבל את הצוות המקצועי הרחב שרצה כולל אנשי המקצוע מאנגליה. אני לא זוכר שחקן רכש שבלבול היה מעוניין בו ולא הגיע. בטח לא קרה שהייתה עמדה שהוא היה מעוניין בה ולא הגיעה.
בלבול לא הופקר בעונת האליפות שלו, הוא הפקיר. פוקס שוחרר כי בלבול לא היה מעוניין בו בשיט. לכן הוא גם לא נתן לו לשחק דקה כל העונה בערך, עד למשחק הגביע לפני הצהבת כשהיה ידוע שנטע יהיה מושעה. ואחרי שהוא דפק לנו את המשחק מול הצהבת, הוחלט לשחרר אותו סופית. ליו היה רכש של בלבול (שלא החזיק ממאבוקה ואפילו הוציא אותו מההרכב כמה פעמים), חד וחלק. אלה בדיוק השטויות שבגללן היה ברור שבלבול, למרות מה שנתן, הוא לא מאמן שיכול להביא תואר.

אני גם לא מסכים שלבלבול לא היה את האמון של ההנהלה. כאמור, בלבול קיבל מהם מנדט לדברים שמאמנים קודמים לא קיבלו, בין היתר בזכות התוצאות שהביא וזה שהחזיר אותנו לאירופה ולמאבק האליפות.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני תוהה מה גורם לבן אדם שלא לקח 10 שנים אליפות, להצליח שנתיים, להשקיע כסף בקיץ על חלוץ ומגנים (שאפו) ואז בזמן משחקים על העונה האירופית של הקבוצה להחליט שכדאי למכור את הבלם המוביל של הקבוצה שלו תמורת מיליון וקצת יורו שזה כסף קטן מאוד בשביל מועדון כמו מכבי חיפה בתמונה הכוללת ולסכן את ההצלחה המקצועית של הקבוצה שלו באירופה ובליגה לעונה הקרובה.

בן אדם כבר השקעת את הכסף בצוות המקצועי ובשחקנים, על 200 אלף יורו לכאן או לכאן אתה מוכן לסכן עונה שלמה? אתה הרי מחזיר בקלות את הכסף הזה בהעפלה לקונפרנס. אתה רוצה בכוח שנחזור לעונות שאנחנו רואים את הצהבת מלמטה?
שלח תגובה