חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
ליפקין קחו בערבון מוגבל
יש זר עמדה 8 בשיחות שלטענתו שובר שיוון
מגעים להחזרת סבע ויהיה בקרוב תשובות
לוסובוי היום צריכים לדעת תשובות מהבנקים
ליפקין תמיד צודקNirgreen כתב: 25 ינואר 2024, 10:52 ליפקין קחו בערבון מוגבל
אופטימיות במכבי חיפה
להביא לפה זר שובר שיוויון זה קשה מאוד ועוד עכשיו בזמן מלחמה בכלל.
יצטרכו לשלם המון המון כסף בשביל שיגיע.
הלוואי.
יצטרכו לשלם המון המון כסף בשביל שיגיע.
הלוואי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני
הוא שואו רציני
-
SaTla
- אלוף המדינה
KevinDurant כתב: 25 ינואר 2024, 11:40 הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני
לא יודע אם זה עצוב או מצחיק
אני שמעתי שהוא 6 בכללKevinDurant כתב: 25 ינואר 2024, 11:40 הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני
חחחחחחחחחחKevinDurant כתב: 25 ינואר 2024, 11:40 הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני
לא כל שם הוא שואו, ולא כל שואו הוא הצלחהKevinDurant כתב: 25 ינואר 2024, 11:40 הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני
עברו לדיבורים על השאלה של לסבית בוי
פרשנות שלי: האפשרות לעסקה כבר לא פרקטית ולא קיימת, ואפשר להגיד שזה קרס
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מוזר לי שמתווה השאלה לא עלה על הפרק כבר קודם עם סעיף חובת רכישה במידה ונמצאת דרך להעביר את הכסף בתקופה שהוא פה. אפילו משהו בסגנון של השאלה ארוכת טווח או התפלפלות משפטית אחרתApoc כתב: 25 ינואר 2024, 16:38 עברו לדיבורים על השאלה של לסבית בוי
גם לדעתי לוסובי פוצץ.
חבל מאוד כי אנחנו עדיין ניהיה חייבים להביא כנף ואופציות בשוק לא קיימות
חבל מאוד כי אנחנו עדיין ניהיה חייבים להביא כנף ואופציות בשוק לא קיימות
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
KevinDurant כתב: 25 ינואר 2024, 16:40מוזר לי שמתווה השאלה לא עלה על הפרק כבר קודם עם סעיף חובת רכישה במידה ונמצאת דרך להעביר את הכסף בתקופה שהוא פה. אפילו משהו בסגנון של השאלה ארוכת טווח או התפלפלות משפטית אחרתApoc כתב: 25 ינואר 2024, 16:38 עברו לדיבורים על השאלה של לסבית בוי
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
בוא נגיד שאם הוא מתאמן פה חודש יכלו לדעת כבר פחות או יותר אם מדובר בפלופ הגדול בהיסטוריה
עדיין מתעקשים להביא אותו
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
לא מבין את המועדון, הסנקציות על המועדון הזה לא התחילו לפני חודש.
לפני שמביאים את השחקן בודקים את האופציה בכלל לעסקה.
התנהלות חובבנית שלא מוציאה אותנו טוב
לפני שמביאים את השחקן בודקים את האופציה בכלל לעסקה.
התנהלות חובבנית שלא מוציאה אותנו טוב
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
הוא לא מתאמן עם הקבוצה מן הסתם כי חוזית הוא לא יכול להתאמן עם הקבוצה כל עוד אין לו חוזה. הוא עושה בטח אימונים אישיים ואני לא יודע כמה באמת זה אינדקציה למשהו.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אני מנסה רק להבין למה אצלינו זה כזה מסובך ואצל הגרמנים זה לא? הם הביאו את מילסון מקבוצה רוסית, אז למה אצלינו זה כזה מסובך ולוקח שלושה שבועות ואצליהם זה נסגר כל כך מהר.
שחר מפחד רצח והולך על קוצים בעסקה הזאת, אני אישית בדעה שהיא כבר לא תקרה והוא יחזור לרוסיה
שחר מפחד רצח והולך על קוצים בעסקה הזאת, אני אישית בדעה שהיא כבר לא תקרה והוא יחזור לרוסיה
-
Daholio
- תוקע יתד בהרכב
לא מבין למה לא ליצור מתווה השאלה ב"חינם" כרגע וברגע שתמצא הדרך להעברת כסף נעביר רטרואקטיבית ובעצם נרכוש אותו. (כמובן עם התחייבות)
משהו פה בפורום הסביר את ההבדלGreenGlory כתב: 25 ינואר 2024, 19:21 אני מנסה רק להבין למה אצלינו זה כזה מסובך ואצל הגרמנים זה לא? הם הביאו את מילסון מקבוצה רוסית, אז למה אצלינו זה כזה מסובך ולוקח שלושה שבועות ואצליהם זה נסגר כל כך מהר.
כמה עמודים אחורה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני גם חשבתי על רעיון כזה, בפלייאוף אמרו שהתחייבות בכתב זה בעצם כמו עסקה.Daholio כתב: 25 ינואר 2024, 19:34 לא מבין למה לא ליצור מתווה השאלה ב"חינם" כרגע וברגע שתמצא הדרך להעברת כסף נעביר רטרואקטיבית ובעצם נרכוש אותו. (כמובן עם התחייבות)
אין "בעיה" להעביר את הכסף, יש בעיה עם הסקנציות שיכולות להגיע מכך שזה לא עבר כביכול בצורה חוקית
אם אני לא טועה הבנק שלהם הוא ממשלתי וזה ההבדל העיקרי.GreenGlory כתב: 25 ינואר 2024, 19:21 אני מנסה רק להבין למה אצלינו זה כזה מסובך ואצל הגרמנים זה לא? הם הביאו את מילסון מקבוצה רוסית, אז למה אצלינו זה כזה מסובך ולוקח שלושה שבועות ואצליהם זה נסגר כל כך מהר.
הבעלים של המועדון זה הבנק הרוסי זאת הבעיה הגדולה, מלכתחילה היה צריך ללכת למתווה של השאלה למרות שלדעתי העסקה לא תקרה.
אני מאמין שיש בעיה גם עם להעביר את הכסף. איזה בנק יסכים להעביר כסף לבנק שיש עליו סנקציות? בלאו הכי בנקים אלה גופים עם רגולציה מאוד נוקשה, על אחת כמה וכמה כשמדובר בסנקציות של האמריקאים.KevinDurant כתב: 25 ינואר 2024, 19:41אני גם חשבתי על רעיון כזה, בפלייאוף אמרו שהתחייבות בכתב זה בעצם כמו עסקה.Daholio כתב: 25 ינואר 2024, 19:34 לא מבין למה לא ליצור מתווה השאלה ב"חינם" כרגע וברגע שתמצא הדרך להעברת כסף נעביר רטרואקטיבית ובעצם נרכוש אותו. (כמובן עם התחייבות)
אין "בעיה" להעביר את הכסף, יש בעיה עם הסקנציות שיכולות להגיע מכך שזה לא עבר כביכול בצורה חוקית
אלא אם יש ליענק'לה 1.2 במזומן מתחת לבלטה, יש בעיה גם בלהעביר כסף. נקווה שזה יפתר.
העניין עם ליפקין שמצד אחד הוא מאד אמין ומצד שני מפריז בדברים כדי לייצר כותרות. לא אתפלא אם באמת יש מישהו במו״מ, אבל שזה יהיה רחוק מלהיסגר ושאין לו באמת הרבה פרטים כדי לקבוע שמדובר בשובר שיוויון.Nirgreen כתב: 25 ינואר 2024, 10:52 ליפקין קחו בערבון מוגבל
- Judokan
- סמל ירוק
מצד שני, אם הוא היה רוצה ליצור כותרות, הוא היה מוציא כתבה בנושא עם כותרת מופרזת.ברק.י כתב: 25 ינואר 2024, 21:10העניין עם ליפקין שמצד אחד הוא מאד אמין ומצד שני מפריז בדברים כדי לייצר כותרות. לא אתפלא אם באמת יש מישהו במו״מ, אבל שזה יהיה רחוק מלהיסגר ושאין לו באמת הרבה פרטים כדי לקבוע שמדובר בשובר שיוויון.Nirgreen כתב: 25 ינואר 2024, 10:52 ליפקין קחו בערבון מוגבל
כמה כותרות אתה כבר יוצר ברדיו?..
דווקא בגלל שאין לו מידע מספיק מוצק, זה לא מתפרסם ככתבה.Judokan כתב: 25 ינואר 2024, 22:50מצד שני, אם הוא היה רוצה ליצור כותרות, הוא היה מוציא כתבה בנושא עם כותרת מופרזת.ברק.י כתב: 25 ינואר 2024, 21:10העניין עם ליפקין שמצד אחד הוא מאד אמין ומצד שני מפריז בדברים כדי לייצר כותרות. לא אתפלא אם באמת יש מישהו במו״מ, אבל שזה יהיה רחוק מלהיסגר ושאין לו באמת הרבה פרטים כדי לקבוע שמדובר בשובר שיוויון.Nirgreen כתב: 25 ינואר 2024, 10:52 ליפקין קחו בערבון מוגבל
כמה כותרות אתה כבר יוצר ברדיו?..
בפודקאסט זה יעשה קצת באזז ושבוע אח"כ ישכחו מזה אם זה לא יקרה בסוף.