חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
אני מאמין שבקיץ ינסו לתפוס שוער כבר מלכתחילה כמו שעשו עם משפתי ברמת העיקרון, איזה מישהו סטייל גד עמוס
עמוס חתום לעוד שנה בריינה.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2024, 00:14 אני מאמין שבקיץ ינסו לתפוס שוער כבר מלכתחילה כמו שעשו עם משפתי ברמת העיקרון, איזה מישהו סטייל גד עמוס
אבל אני מסכים שהם לא ילכו על שוער בקליבר.
למרות שאני לא סומך על כיוף.
זה חייקין, זר או כיוף.
כיוף יכול להיות שוער טוב לנו אם ישתפר בכדורי הגובה. הוא צעיר ויכול להשתפר בזה הרבה לדעתי כי זה עניין של ניסיון וקבלת החלטות.
כיוף יכול להיות שוער טוב לנו אם ישתפר בכדורי הגובה. הוא צעיר ויכול להשתפר בזה הרבה לדעתי כי זה עניין של ניסיון וקבלת החלטות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש יותר קליבר מגד עמוס בליגה?רק מכבי כתב: 29 ינואר 2024, 00:22עמוס חתום לעוד שנה בריינה.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2024, 00:14 אני מאמין שבקיץ ינסו לתפוס שוער כבר מלכתחילה כמו שעשו עם משפתי ברמת העיקרון, איזה מישהו סטייל גד עמוס
אם אני מנתק את גלזר ודניאל פרץ אין משהו מיוחד, פשוט ינסו לסמן לדעתי שוער ישראלי עם עדיפות למישהו מנוסה ולהחתים אותו מוקדם ולא להיתקע כמו עם ניצן.
משפתי הרי לא יחזור לפה ולא אופציה, אז מי עוד נשאר? אם אתה לא מביא שוער זר
טכנית בעונה הבאה יהיו מספר שוערים ישראליים על המדף.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2024, 00:27יש יותר קליבר מגד עמוס בליגה?רק מכבי כתב: 29 ינואר 2024, 00:22עמוס חתום לעוד שנה בריינה.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2024, 00:14 אני מאמין שבקיץ ינסו לתפוס שוער כבר מלכתחילה כמו שעשו עם משפתי ברמת העיקרון, איזה מישהו סטייל גד עמוס
אם אני מנתק את גלזר ודניאל פרץ אין משהו מיוחד, פשוט ינסו לסמן לדעתי שוער ישראלי עם עדיפות למישהו מנוסה ולהחתים אותו מוקדם ולא להיתקע כמו עם ניצן.
משפתי הרי לא יחזור לפה ולא אופציה, אז מי עוד נשאר? אם אתה לא מביא שוער זר
מרציאנו וקליינמן ינסו למצוא קבוצה.
עמוס וג'רפי ייכנסו לשנת חוזה.
וגם עומר כץ יהיה חופשי בקיץ.
אחד מהם יהיה פה כנראה.
הכוונה היא שלא ינסו להביא את חייקין שהוא בהגדרה מעל כיוף.
רק עמוס וג'ראפי ראויים להיות פה שוערים שניים.
אני בכל אופן חושב שאם כיוף לא ישתפר בגובה צריך יהיה להביא שוער זר כדי להצליח גם באירופה. אני יודע שזו עמדת מיעוט פה ואני יכול להבין למה, אבל בעיניי כדי להשתדרג כקבוצה ברמה האירופית צריך שוער ברמה.
אני בכל אופן חושב שאם כיוף לא ישתפר בגובה צריך יהיה להביא שוער זר כדי להצליח גם באירופה. אני יודע שזו עמדת מיעוט פה ואני יכול להבין למה, אבל בעיניי כדי להשתדרג כקבוצה ברמה האירופית צריך שוער ברמה.
לא מבין איך עולה הדיון עם כיוף מתאים או לא כשוער ראשון, מצטער אבל דניאל פרץ לצורך העניין טעה הרבה יותר ממנו וגם סבל מחולשה רצינית בכדורי גבוה, ואלו דברים שהוא ישפר עם הזמן.
חבל מאוד שלא מעריכים פה שחקן לפי יכולות ולא תג מחיר או יחץ אם כיוף היה בנתניה חצי מהפורום היה צועק איך לא מביאים אותו עדיין.
לגבי שוער שני שייתנו כמה שקלים לכץ על גראפי זה מעל ומעבר לשוער שני ושאלו יהיו הבעיות שלנו..
חבל מאוד שלא מעריכים פה שחקן לפי יכולות ולא תג מחיר או יחץ אם כיוף היה בנתניה חצי מהפורום היה צועק איך לא מביאים אותו עדיין.
לגבי שוער שני שייתנו כמה שקלים לכץ על גראפי זה מעל ומעבר לשוער שני ושאלו יהיו הבעיות שלנו..
בחיים לא מבזבז עמדה של זר על שוער, במיוחד שיש את כיוף בשער.
מסכים שצריך להביא מישהו אחר במקום הליצן. עדיפות לאיזה יהודי מרגש.
מסכים שצריך להביא מישהו אחר במקום הליצן. עדיפות לאיזה יהודי מרגש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 92 פעמים
התכוונת לקפל לסובוי
נפל הסיפור, כצפוי
עסקאות כאלה שהשחקן רוצה והמועדון רוצה אבל לא מסוגלות לקרות תוך שבוע לא יהיו מסוגלות לקרות גם תוך חודשיים
אופטימיות במכבי חיפה
אז לסבית בוי לא יגיע באופן סופי?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
לא מפתיע אבל מבאס יש לי הרגשה שהוא היה יכול להיות בינגו ו דריבל שלו מאוד מאוד איכותי.
הסלב העלה לא מזמן את השם של ז’אן פול בוטייס כרגע הוא שחקן חופשי ומדובר על מישהו שהיה לפני עונה- עונה וחצי שחקן בונדסליגה הייתי שוקל להביא גם בגיל טוב..
הסלב העלה לא מזמן את השם של ז’אן פול בוטייס כרגע הוא שחקן חופשי ומדובר על מישהו שהיה לפני עונה- עונה וחצי שחקן בונדסליגה הייתי שוקל להביא גם בגיל טוב..
אם העסקה לא נפלה אז נראה כמו רכש טוב.
אם העסקה נפלה זה ישמח אותי שלא התערבתי עם אפוק.
נראה לי השני עדיף.
אם העסקה נפלה זה ישמח אותי שלא התערבתי עם אפוק.
נראה לי השני עדיף.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
שחקן מעולה שהוא כרגע חצי שנה בלי קבוצה ולא שיחק בגלל שגילו לו סרטן באשכים, בידיוק כמו שקרה להאלר מדורטמונד.Hulk כתב: 29 ינואר 2024, 09:14 לא מפתיע אבל מבאס יש לי הרגשה שהוא היה יכול להיות בינגו ו דריבל שלו מאוד מאוד איכותי.
לא יודע אם הוא החלים אבל צריכים לבדוק טוב טוב את זה אם באמת חושבים להביא אותו
לא ידעתי לגבי הסרטן אבל לפי האינסטגרם שלו הניתוח בספטמבר עבר בהצלחה ומאז הוא כבר חזר להתאמן בצורה מלאה
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
https://www.ynet.co.il/sport/worldsocce ... j9k111q11jHulk כתב: 29 ינואר 2024, 11:03 לא ידעתי לגבי הסרטן אבל לפי האינסטגרם שלו הניתוח בספטמבר עבר בהצלחה ומאז הוא כבר חזר להתאמן בצורה מלאה
אף קבוצה לא רוצה אותם, אז הם חוזרים לסגל שלנו.
זערורה וכיוף 2.0
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מעדיף אלף פעמים את גרייס על ניצן
גרייס עוד אפשר להוציא ממנו משהו הוא עוד צעיר
ניצן גם גרוע וגם פג תוקף
גרייס עוד אפשר להוציא ממנו משהו הוא עוד צעיר
ניצן גם גרוע וגם פג תוקף
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים אתך, לא מאמין שלא יביאו עוד שחקן לכנף שעושה רושם שחזיזה לא יחזור השנה ועם המצב של חג'ג' והעזיבה של שרי.
בטח שרואים שאנחנו במאבק וכל פוש כזה יכול להיות משמעותי מאוד
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
-
SaTla
- אלוף המדינה
הם חזרו בגלל שרצו אותם או בגלל שהם לא הסתדרו שם אז הם חוזרים באופן אוטומטי?
גרייס שוחרר מעפולה כנראה כי הוא לא היה ברמה וספגו הרבה שערים עליו עד שירד לספסל.Adi81 כתב: 29 ינואר 2024, 22:47 הם חזרו בגלל שרצו אותם או בגלל שהם לא הסתדרו שם אז הם חוזרים באופן אוטומטי?
סביר שאין לו גם ביקוש כרגע.
בן שימול היה שחקן הרכב בעפולה, אז אני מניח שלא היה מרוצה שם ולכן עזב.
אני הייתי משאיל לקבוצה אחרת כדי שיקבל דקות, אבל יכול להבין למה מתפתים לתת לו צ'אנס אחרי ההצלחה עם הצעירים האחרים ובהתחשב בזה שהוא היה מהבולטים בנוער בעונה שעברה.
לא בטוח בכלל שפיזית הוא יצליח להתמודד, אבל נראה...
בן שימול בנוי כמו ילדה בת 8ֶ לא רואה אותו מצליח להשתלב.
גרייס צריך לקבל דקות בין אם זה נוער או ליגה א
גרייס צריך לקבל דקות בין אם זה נוער או ליגה א