חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
משאיר בחוץ את קאסה וחמד.
שואו נתן את ההופעות הכי טובות שלו בקבוצה במשחקים באירופה וחוזר בכושר טוב מאליפות אפריקה.
שואו נתן את ההופעות הכי טובות שלו בקבוצה במשחקים באירופה וחוזר בכושר טוב מאליפות אפריקה.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
רק אציין שגולדשטיין בידיוק הוציא על זה כתבה בספורט 5 והציג כאילו ההתלבטות למי שישאר בחוץ הוא בין קאסה לקני סייף.
אין התלבטות לגבי קני סייף ולא תהיה, הוא ירשם, כי מה שאדון גולדשטיין החובבן שכח לבדוק בחמש דקות לפני שהוא מוציא את הכתבה הזאת הוא שקני סייף יהיה בהרכב במשחק הראשון בוודאות כי קורנו מורחק בגלל צהובים מהמשחק הראשון נגד גנט וקני סייף היחיד שיכול להחליף אותו אז קני סייף ירשם בוודאות.
גם בלי העניין הזה אין ספק שדגו לא היה מוותר על סייף בשום מצב.
אין התלבטות לגבי קני סייף ולא תהיה, הוא ירשם, כי מה שאדון גולדשטיין החובבן שכח לבדוק בחמש דקות לפני שהוא מוציא את הכתבה הזאת הוא שקני סייף יהיה בהרכב במשחק הראשון בוודאות כי קורנו מורחק בגלל צהובים מהמשחק הראשון נגד גנט וקני סייף היחיד שיכול להחליף אותו אז קני סייף ירשם בוודאות.
גם בלי העניין הזה אין ספק שדגו לא היה מוותר על סייף בשום מצב.
דברו על זה בנושא של מכבי חיפה בקונפרנס.
תשאירו את הנושא הזה לענייני רכש.
רק מכבי כתב: 31 ינואר 2024, 13:28 דברו על זה בנושא של מכבי חיפה בקונפרנס.
- Judokan
- סמל ירוק
לא סומך על שום מילה שצנציפר כותב
עריכה: התפרסם גם בספורט 5. אם זה נכון אז חייב להשוות ולקחת אותו.
עריכה: התפרסם גם בספורט 5. אם זה נכון אז חייב להשוות ולקחת אותו.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 31 ינואר 2024, 14:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם גולדשטיין העלה בספורט 5 כתבה שהוא בדרך לשם.
מנספורד מאוד נחוש.
כן כן
ערכתי גם את ההודעה
לדעתי אסור לפספס אותו. חלוץ ישראלי טוב זה משהו שגדל פה פעם ב-10 שנים
אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
אם אלה באמת הסכומים המדוברים אז הוא בת"א
בהצלחה עם להיות הסייד קיק של זהבי
אופטימיות במכבי חיפה
אז מה עדיף? לשבור את שיא ההעברות על חלוץ זר שאתה לא יודע מה תקבל ממנו ובסוף יכניס לך אחד מארבעה פנדלים ולא ידע לבעוט כדור לשער?Apoc כתב: 31 ינואר 2024, 14:10 אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
לא אמרתי מה עדיף, אמרתי מה אנחנו נעשה לדעתי ומה לא נסכים.אליאור כתב: 31 ינואר 2024, 14:35אז מה עדיף? לשבור את שיא ההעברות על חלוץ זר שאתה לא יודע מה תקבל ממנו ובסוף יכניס לך אחד מארבעה פנדלים ולא ידע לבעוט כדור לשער?Apoc כתב: 31 ינואר 2024, 14:10 אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
אופטימיות במכבי חיפה
מאוד רציתי את מדמון כשהסכומים היו עד 1-1.5 מיליון כשהדיבור הוא 2 וצפונה לדעתי זה לא כדאי והימור גדול מידי.
הוא לא 9 קלאסי אלא יותר שחקן קו, בסכום הזה אפשר להביא פרוספקט רציני מחול
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אתה צריך לזכור אבל בשיקולים שלך כמה דברים לגבי זר:Hulk כתב: 31 ינואר 2024, 14:49 מאוד רציתי את מדמון כשהסכומים היו עד 1-1.5 מיליון כשהדיבור הוא 2 וצפונה לדעתי זה לא כדאי והימור גדול מידי.
1.אתה כרגע במצב מלחמה וכנראה זה ימשיך לקיץ מה שיצמצם את האפשרויות מלחתחילה.
2. פעם אחרונה שהשקעת משהו קרוב לסכום הזה על חלוץ זר הבאת את פיירו שהוא לא קשור למקצוע, אז במצב שהוא לא מלחמה הנחיתו בסכומים האלה את פיירו, מה אתה חושב יהיה בזמן מלחמה.
כשאני לוקח את שני הדברים האלה בחשבון בנוסף לעובדה שאני לא רואה חשבון של הקבוצה ואני רוצה שבקבוצה יהיו את השחקנים הכי טובים אז כן, אני כן הייתי משלם את הסכומים האלה על מדמון, במיוחד כשיש מישהו אחר שכן מוכן לשלם אותם וגם לאור העובדה שאם נהמר על חלוץ זר בקיץ במקום פיירו (חלום שלי שהוא ילך מפה בקיץ) בזמן מלחמה זה סיכון גדול מידיי, ובפעמים האחרונות שאלברמן נכנס להימורים האלה סיימנו עם ברירות מחדל אופציות ג או ד, איתמר ניצן ושואו, מעדיף שלא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא חושב שאנשים מבינים עד הסוף כמה המלחמה הולכת להשפיע על הכדורגל הישראלי במובן של הבאת הזרים בשנים הקרובות.
https://sports.walla.co.il/item/3640472
רוצים לצרף 7 שחקנים עד סוף החלון, לא פחות ולא יותר.
הם ממש בפאניקה שם.
היו בטוחים שהאליפות בכיס שלהם כשהיו ב 10 פור ופתאום שחזרנו לעניינים הם לא יודעים איפה לקבור את עצמם מהלחץ שחלילה ניקח אליפות רביעית ברציפות על הראש שלהם.
הם לא יעמדו בזה.
הם ממש בפאניקה שם.
היו בטוחים שהאליפות בכיס שלהם כשהיו ב 10 פור ופתאום שחזרנו לעניינים הם לא יודעים איפה לקבור את עצמם מהלחץ שחלילה ניקח אליפות רביעית ברציפות על הראש שלהם.
הם לא יעמדו בזה.
עד עכשיו הם לא עשו שום רכש מרשים וגם השמות שעולים לא מרשימים או לא ריאליים.
אני חושב שהסיפור עם קאסה באמת שיבש אותם יותר מהכלDaniel123 כתב: 31 ינואר 2024, 15:52 https://sports.walla.co.il/item/3640472
הם ממש בפאניקה שם.
הם לא יעמדו בזה.
אף אחד לא יודע עם המלחמה תימשך גם לתוך הקיץ וזה שפיירו לא הצלחה גדולה לא אומר שלא נשלם יותר סכומים כאלה על חלוצים זרים.GreenGlory כתב: 31 ינואר 2024, 15:27אתה צריך לזכור אבל בשיקולים שלך כמה דברים לגבי זר:Hulk כתב: 31 ינואר 2024, 14:49 מאוד רציתי את מדמון כשהסכומים היו עד 1-1.5 מיליון כשהדיבור הוא 2 וצפונה לדעתי זה לא כדאי והימור גדול מידי.
1.אתה כרגע במצב מלחמה וכנראה זה ימשיך לקיץ מה שיצמצם את האפשרויות מלחתחילה.
2. פעם אחרונה שהשקעת משהו קרוב לסכום הזה על חלוץ זר הבאת את פיירו שהוא לא קשור למקצוע, אז במצב שהוא לא מלחמה הנחיתו בסכומים האלה את פיירו, מה אתה חושב יהיה בזמן מלחמה.
כשאני לוקח את שני הדברים האלה בחשבון בנוסף לעובדה שאני לא רואה חשבון של הקבוצה ואני רוצה שבקבוצה יהיו את השחקנים הכי טובים אז כן, אני כן הייתי משלם את הסכומים האלה על מדמון, במיוחד כשיש מישהו אחר שכן מוכן לשלם אותם וגם לאור העובדה שאם נהמר על חלוץ זר בקיץ במקום פיירו (חלום שלי שהוא ילך מפה בקיץ) בזמן מלחמה זה סיכון גדול מידיי, ובפעמים האחרונות שאלברמן נכנס להימורים האלה סיימנו עם ברירות מחדל אופציות ג או ד, איתמר ניצן ושואו, מעדיף שלא.
ושוב אני מכוון לזר מהשוק האפריקאי כמו שהקבוצות משבדיה ודנמרק ובלגיה יודעים להביא ולעשות אקזטים כמו גיפט אורבן, בונפייס ועוד.
זרים אפריקאים לרוב פחות מפחדים מהמצב בארץ ויותר סיכוי שזה לא יהווה משקל ההחלטה שלהם.
ומדמון מפחיד כי בסוף הוא פרץ משום מקום ובדרך כלל שחקנים כאלה נופלים באותה מהירות שהם עולים.
ברור זה פגע להם באגו.חזיזוש כתב: 31 ינואר 2024, 16:09אני חושב שהסיפור עם קאסה באמת שיבש אותם יותר מהכלDaniel123 כתב: 31 ינואר 2024, 15:52 https://sports.walla.co.il/item/3640472
הם ממש בפאניקה שם.
הם לא יעמדו בזה.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
מסכים ולא מתרגש... לא בטוח שהוא גם ירצה להיות שם. בכל מקרה חלוץ זה לא הכשרונות שאנחנו צריכים להשקיע בהם כסף מיוחד!!! קאסה כן... מדמון?? יש אצלנו בנוער לא פחות מזה.Apoc כתב: 31 ינואר 2024, 14:10 אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
אמביוולנטי לגבי מדמון.
מצד אחד, אני רוצה מאד שיהיה אצלנו, בטח כשאם הוא לא יהיה אצלנו הוא יהיה אצל אחרות.
אני גם חושב שצריך לרכוש אותו בהקדם כי סביר שהמחיר שלו יהיה יותר גבוה בהמשך.
מצד שני, לשלם על שחקן שעשה חצי עונה טובה מאד באזור ה-2 מיליון זה כנראה מוגזם וראינו כבר חלוצים בליגה שפרצו ואז הרמה שלהם צנחה אחרי חצי עונה-עונה (אוסאמה חלאיילה, קייס גאנם, איתמר שבירו ועוד).
אף אחד לא מבטיח שהוא ישמור על הרמה הזו ובהתחשב בזה שמדברים על האופי שלו יותר לשלילה, זה גם עלול להתברר כנכון.
בנוסף, זה גם תלוי בהרבה בתכנית האסטרטגית לעמדה - יש סימני שאלה סביב פיירו, חמד, שוראנוב ודהן מהנוער.
מוקדם לדעת מי יהיה פה בעונה הבאה ומה תהיה הרמה של כל אחד מהם.
מצד אחד, אני רוצה מאד שיהיה אצלנו, בטח כשאם הוא לא יהיה אצלנו הוא יהיה אצל אחרות.
מצד שני, לשלם על שחקן שעשה חצי עונה טובה מאד באזור ה-2 מיליון זה כנראה מוגזם וראינו כבר חלוצים בליגה שפרצו ואז הרמה שלהם צנחה אחרי חצי עונה-עונה (אוסאמה חלאיילה, קייס גאנם, איתמר שבירו ועוד).
אף אחד לא מבטיח שהוא ישמור על הרמה הזו ובהתחשב בזה שמדברים על האופי שלו יותר לשלילה, זה גם עלול להתברר כנכון.
בנוסף, זה גם תלוי בהרבה בתכנית האסטרטגית לעמדה - יש סימני שאלה סביב פיירו, חמד, שוראנוב ודהן מהנוער.
יש מצב שזו העונה האחרונה של זהבי.Apoc כתב: 31 ינואר 2024, 14:10 אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
מסתובב בכל משחק עם צלמים צמודים אליו כנראה לסרט דוקומנטרי לעונת פרישה.
ההנחה שאם ירכשו בהקדם זה יהיה יותר זול כי אחר כך המחיר יעלה היא לא מדוייקת לדעתיברק.י כתב: 31 ינואר 2024, 16:48 אמביוולנטי לגבי מדמון.
קודם כל ברגע שמכבי חיפה או מכבי ת"א רוצות שחקן מקבוצה אחרת פה בליגה אוטומטית המחיר שלו הוא לכל הפחות מיליון יורו (גוני נרכש ב700 אלף אירו כשנשארו לו 5 חודשים לחוזה) גם אם לא שמעו עליו לפני קודם לכן. (ראה ערך קאסה)
המחיר אמנם היה יכול לעלות מ2 מיליון יורו עבור מדמון אחרי חצי עונה טובה ל2.5-3 מיליון יורו אחרי עונה שלמה טובה. יכול להיות שגם היה נשאר אותו דבר.
בנוגע למדמון ספציפית, רואים שיש לו כדורגל, זה לא שבירו שסתם נתן רצף מטורף של שערים שלא הראו על יכולת יותר מדי גבוהה אלא על קבוצה שיודעת לשחק עליו ועל הרבה מומנטום.
יש לו טכניקה יש לו פיזיות לא רעה משחק ראש והרבה דברים.
בנוגע לאסטרטגיה אפשר להניח שחמד ופיירו לא יפתחו את עונה הבאה ובכל מקרה אסטרטגיה זה משהו שקובעים כבר עכשיו, לא בקיץ כשכבר צריך להתחיל לממש.
אופטימיות במכבי חיפה
לדעתי יש לו עוד שנתיים בכיף, הוא לא יוותר על השיא של מזרחיDaniel123 כתב: 31 ינואר 2024, 16:52יש מצב שזו העונה האחרונה של זהבי.Apoc כתב: 31 ינואר 2024, 14:10 אנחנו לא נשבור את שיא ההעברות על חלוץ מהליגה שנתן חצי עונה טובה עד כה (כבר כמעט עשינו את זה פעם אחת עם שועה)
מסתובב בכל משחק עם צלמים צמודים אליו כנראה לסרט דוקומנטרי לעונת פרישה.
אופטימיות במכבי חיפה
כל שנה שזהבי ימשוך בצהבת היא נכס בשבילנו. לדעתי הוא כבר מעבר לשיא ממזמן וחלש מאוד במשחקים האחרונים שלו.
זה היה ברור שהם ילכו עליו בכל הכוח הם חייבים להגיד לקהל שלהם שהם ניצחו אותנו.
הכי מצחיק שבסוף זהבי לא יקח אליפות ונקח על הראש שלו אחרי 10 הפרש. יכניס את זה בסרט שלו?
הכי מצחיק שבסוף זהבי לא יקח אליפות ונקח על הראש שלו אחרי 10 הפרש. יכניס את זה בסרט שלו?