כסף וחוויה, אותו דבר שהיה ידוע כשהוא החליט לצאת לשם.
אף אחד לא חשב שהוא הולך לשם כדי לזכות באליפות העולם למועדונים
מנהל: Shocking4U
כסף וחוויה, אותו דבר שהיה ידוע כשהוא החליט לצאת לשם.
כסף אני עוד יכול להבין, למרות שלפי מה שאמרו כאן על המשפחה של אישתו זה לא מה שחסר להם,
הערכהhezildo כתב: ↑18 מרץ 2023, 11:34כסף אני עוד יכול להבין, למרות שלפי מה שאמרו כאן על המשפחה של אישתו זה לא מה שחסר להם,
וגם לדעתי הוא היה יכול לקבל הצעה דומה באירופה אחרי היכולת שהציג בשמפיונס.
חוויה??? שילך ללונה פארק. אם זו באמת סיבה אז אני מצטער אבל הוא דביל.
מבחינה מקצועית הוא היה יכול להגיע לקבוצה הרבה יותר טובה מאשר תחתית יפן.
לא אוהב שחקנים שפוגעים בההתפתחות המקצועית שלהם, ולא בשביל סכומים אדירים.
האמת שמה שתפס אותי בראיון יותר אלו דווקא ההתיחסויות לסק ופלאניץ׳. הן מעידות על הרבה תכונות שהייתי רוצה אצל שחקנים שלנו: אינטליגנציה, כנות, קולגייליות/מערכתיות ומידה גבוהה של התבוננות עצמית.
קראתי את הנושא ההוא אחרי שהגבתי פה. ואחרי הדיון שהיה לנו, כן - היה לגיטימי לגמרי מבחינתי לציין אותך ברגע שקראתי את הראיון של דילן.
אני לא טוען שום דבר. אני חושב אחרת ממך. זו לא טענה או עובדה, זו התאוריה שלי. למה לחוץ לך לשכנע אותי או להוכיח פה משהו?Judokan כתב: ↑26 יוני 2023, 21:22קראתי את הנושא ההוא אחרי שהגבתי פה. ואחרי הדיון שהיה לנו, כן - היה לגיטימי לגמרי מבחינתי לציין אותך ברגע שקראתי את הראיון של דילן.
ועדיין לא הצלחתי להבין את התגובה שלך. הבנאדם תיאר את הסיטואציה בצורה הכי ברורה, במילים שלו, באופן שלא משאיר שום מקום לספק.
ואתה תמשיך לטעון שהוא משקר בבוטות בשביל לקדם אג'נדה של המועדון? אחרי שבכל יתר הראיון הוא הכי גלוי ופתוח שאפשר בכל שאלה?
בסיבוב הראשון…Shocking4U כתב: ↑19 יולי 2023, 19:56
3-0 לקבוצה מאיי פארו על פנצווארוש ואבו פאני בדרך הביתה כבר בסיבוב השני. קידום מקצועי!
כל שקל שמגיע לו שיקח מהמועדון הקמצן הזה