קופים VS גמלים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
Re: קופים VS גמלים
אני לא מרגיש ככה, אולי אני טועה. הוא לא מצליח להרוויח כדור אחד על ויטורApoc כתב: 31 ינואר 2024, 21:03לא דיברתי רק על השערי ניצחון, היה משחק עם צמד של דין דוד שהבקיע בעיקר בגלל עבודה של פיירו, בכללי הוא היה הכי טוב נגדם מנגד שאר היריבות בליגה עונה שעברה אז אני לא מבין על מה אתה מדברThe real Tsepo כתב: 31 ינואר 2024, 21:02ממש לא, נכון הוא שם נגדם שני שערי ניצחון אבל ויטור תמיד יודע להסתדר נגדו והוא לא מצליח אף פעם להרוויח כדוריםApoc כתב: 31 ינואר 2024, 21:00
מה הקשר, הוא דווקא ניצח אותם פעמיים, עד היום הייתי אומר שנגדם הוא הכי טוב
אפס התחשבות בקהל בבית וביציעים
למה לגמור משחק עונה על החלטה כזו
מוציאים את החשק
למה לגמור משחק עונה על החלטה כזו
מוציאים את החשק
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
-
SaTla
- אלוף המדינה
אלא אם כן נפסיד פה ולא יורידו לת"א נקודה
אופטימיות במכבי חיפה
פיירו טיפש גדול, אבל השופט נבלה רציני,
היה יכול להסתפק באזהרה במקום צהוב שני.
הוא פשוט בא לגנוב את ההצגה.
היה יכול להסתפק באזהרה במקום צהוב שני.
הוא פשוט בא לגנוב את ההצגה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
היינו מתלוננים אבל שוכחים מזה אחרי כמה שניות
כמו שאני עושה 60 פעם בכל משחק שאני אומר איך הוא לא הוציא לו צהוב על זה
לא הייתי זוכר בסוף המשחק להגיד "אם בדקה 20 היה מוציא צהוב שני על מחיאת הכף היה משחק שונה לגמרי"
אופטימיות במכבי חיפה
על כפיים? מי ישמע עשה איזה עבירה ברוטלית ולא קיבל צהוב שני.
תראה את לופז שנכנס בקאסה ולא קיבל אפילו אזהרה
אני בא לראות משחק
ומעדיף אותו 11-11
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
אוהד שמתלונן ששופט לא מוציא צהוב על מחיאות כפיים צריך להתאשפז
שופטים צריכים להפעיל שיקול דעת במקרים כאלה
לא. שופטים צריכים להרחיק שחקן לעיתים מאוד נדירות כי זה דבר שמחסל משחק. בגלל זה אני חושב שלשופטים צריך להיות שכל בקודקוד, מה שאי אפשר לומר לדעתי על 90 אחוז מהשופטים פה.
ריצה מטורפת של רביעיות וחמישיות מצמצמים מ10 נקודות הפרש לנקודה אחת עם יחס שערים הכי טוב בליגה
אוהדי מכבי חיפה אחרי מחצית אחת של 0-0 בטרנר: אמאלה זהבי קדימה לדדו
קהל של לוזרים נשאר קהל של לוזרים
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
גם איזה מן הגיון זה - אתה בא כביכול לתת למשחק לרוץ, נותן לבאר שבע לדרוס לנו את השחקנים עם באגרסיביות שלהם, לא שורק לכלום בשם לתת למשחק לרוץ ואז גומר אותנו עם הדבר הזה.
זה רק מראה כמה השיפוט וההגיון הוא של אנשים טיפשים שבאים לגנוב את ההצגה ולהראות את עצמם ולא כאלו שאכפת להם מהאיכות של המשחק או משיוויוניות
זה רק מראה כמה השיפוט וההגיון הוא של אנשים טיפשים שבאים לגנוב את ההצגה ולהראות את עצמם ולא כאלו שאכפת להם מהאיכות של המשחק או משיוויוניות
מדוייקחזיזוש כתב: 31 ינואר 2024, 21:30ריצה מטורפת של רביעיות וחמישיות מצמצמים מ10 נקודות הפרש לנקודה אחת עם יחס שערים הכי טוב בליגה
אוהדי מכבי חיפה אחרי מחצית אחת של 0-0 בטרנר: אמאלה זהבי קדימה לדדו
קהל של לוזרים נשאר קהל של לוזרים
מי היה מתלונן? אתה באמת חושב שהיינו פה מתחרפנים ששחקן מחא כפיים ולא קיבל אדום? צריך להיות בכיין פרימיום כדי להיתפס על משהו כזה
אם פעיירו לא היה מורחק זה היה עובר והיו שוכחים מזה אחרי דקה
מה שכן אפשר לראות באופן ברור את הטקטיקה של ברדה: לחץ כבד על השופטים ופרובוקציות של השחקנים שלו מה שמוביל לכרטיסים אדומים לשחקני הקבוצה השנייה שיוצאים מדעתם.
אגב, חמש דקות קודם לכן תפיסות הדדיות של ויטור ופיירו (ממה שאפשר לראות בטלוויזיה, מניח שויטור התחיל כי פיירו חצי מטר גבוה יותר ממנו) ושורקים לפיירו עבירה. מניח שויטור ולופז גם שיגעו אותו לפני האדום. בסדר נו, לפחות זה כבר לא מפתיע.
אגב, חמש דקות קודם לכן תפיסות הדדיות של ויטור ופיירו (ממה שאפשר לראות בטלוויזיה, מניח שויטור התחיל כי פיירו חצי מטר גבוה יותר ממנו) ושורקים לפיירו עבירה. מניח שויטור ולופז גם שיגעו אותו לפני האדום. בסדר נו, לפחות זה כבר לא מפתיע.
לפני משהו כמו 10 שנים, על מחיאות כפיים לשופט היו מוציאים אדום ישיר, בלי שיקול דעת.
זה השתנה.
אבל ברור שהשופטים בליגה הזו בטוחים שהם מרכז ההצגה ואסור חלילה לפגוע בכבודם, גם לא בקטנה בלהט המשחק.
זה השתנה.
אבל ברור שהשופטים בליגה הזו בטוחים שהם מרכז ההצגה ואסור חלילה לפגוע בכבודם, גם לא בקטנה בלהט המשחק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים