אליאור כתב: ↑01 פברואר 2024, 00:02
רק מכבי כתב: ↑29 ינואר 2024, 02:41
הבעיה העיקרית איתו לדעתי מעבר לרמת האיכות שלו, היא שפשוט הוא לא התחבר פה לקבוצה, ברמה שהייתי מגדיר את זה אפילו מנותק.
מעבר לזה שהוא הגיע באיחור, ולא עשה מחנה שזה כמובן חשוב לשחקן זר, אבל גם מעבר לזה, זה מרגיש שהוא פשוט לא התחבר.
אני אתן דוגמא: הוא לא כתב שום דבר שקשור למכבי מאז שעזב. לא העלה שום פוסט, תגובה או משהו שקשור למכבי חיפה, לא בהצלחה, ולא פרגון כלשהו על ניצחון. אפס. נאדה. גורנישט.
מעבר לזה, כל השחקנים שהיו קשורים למכבי חיפה כתבו משהו לשרי בגלל העזיבה. לא ראיתי שום התייחסות של שואו לשרי.
אני מוסיף על זה גם את אי הרצון שלו לחזור מהמלחמה, והעובדה שהוא היה היחיד שלא חזר בהתחלה, ואחרי זה שוכנע והגיע.
אפשר לראות את זה גם בשפת הגוף שלו פה במשחקים ומחוץ למגרש שהייתה נראית לא טובה, לעומת איך שהוא נראה בנבחרת, שם נראה שהוא מאוד מחייך ומחובר.
וכשאתה לא מחובר, הסיכוי שלך להביא את עצמך קטן מאוד.
ללא קשר עכשיו האם הוא מתאים להיות בקשר האחורי הפותח במכבי חיפה.
בכל מקרה עד סוף העונה הוא פה, וצריך לדעת להשתמש בו ולנצל אותו, והוא עוד ישחק לא מעט.
אני מקווה שיעבדו גם על הנושא של החיבור איתו, וידעו להוציא ממנו לפחות את מה שהוא מראה גם בנבחרת.
מה הוא מראה בנבחרת? אני באמת שואל
כי מהמספרים של המשחק האחרון הבנתי שהיה די בינוני, אבל לא ראיתי את המשחק עצמו ובכלל את הטורניר אז אשמח שתרחיב עליו
אני חושב שהוא נותן דברים בסיסיים של קשר אחורי בנבחרת. לידו משחקים שחקנים אחרים שבונים את המשחק בצורה טובה. בחלק ההתקפי הוא פחות משמעותי.
ברמה ההגנתית הוא עושה כמות חילוצים טובה באופן יחסי, ואת התפקיד ההגנתי באמצע הוא עושה בסדר. נותן גוף כשצריך, ובא לעזרות באמצע (באופן כללי זה טורניר של הרבה התקפות מעבר ופחות הנעת כדור).
קשה להשוות כי צורת המשחק, המערך, והסגנון שונים מהליגה שלנו.
אבל הכוונה שלי הייתה שיש לנו בעיה חמורה ב-6. עלי לא יכול לשחק 6. כואב בעיניים לראות את זה. גוני זה גוני. וג'אבר לא בתמונה כרגע. ולכן לדעתי בקבוצה שרצה טוב, ושיש מספיק שחקנים שייקחו על עצמם ניהול משחק, שואו יכול לעזור לנו כרגע בעמדת ה-6 ולדעתי הוא יכול לתת דברים שחסרים לנו מ-6 טבעי כמו עוד פיזיות באמצע, כמו עזרות בצדדים או לבלמים, כמו חילוצי כדור, כמו עזרה בלחץ באמצע.
המועדון בחר בחלון הזה ללכת איתו, עם נאור, וגוני בעמדות ה-6, ולא לחזק שם (למשל עם קארצב) ובחר לחזק את עמדת ה-8 עם קאסה.
ההחלטה הזו עוד תצטרך להיבחן בהמשך אם הייתה נכונה, אבל בכל מקרה כשהחליטו את זה, אז אני רוצה לראות את שואו ב-6, ושייתן לי עוד עוצמות בתפקיד הזה שאנחנו גם קצרים פה, וגם לא מספיק איכותיים בו.
אני חושב שיש לנו כרגע בעיה באמצע שמשפיעה על כל משחק ההגנה וההתקפה.
עלינו היום עם צמד שחקני אמצע שאין להם דקה אחת משותפת ביחד. ציוות חדש במשחק סופר משמעותי. זה לא תקין. ולכן שוב, דגו היה חייב לפתוח עם עוד שחקן במרכז, ולא להפקיר אותם ככה.
ולכן כל שחקן שם חשוב, וטוב שיגיע כמה שיותר מהר.