הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - סונדגרן
מוחמד - נאור
סייף - רפאלוב - חלאיילי
דין
מוחמד - נאור
סייף - רפאלוב - חלאיילי
דין
Re: הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א
אני מקווה שסק וסונדגרן יוכלו לשחק 90 דק'.
באופן כללי אני איתך עם ההרכב.
הייתי שוקל להחליף אגפים בין חלאיילי לסייף (צריכים לנסות לתקוף את הצד של אבישי כהן כמה שיותר. למרות שחלאיילי הסתדר מצוין עם רביבו), או לכל הפחות לשחק עם זה תוך כדי משחק.
הייתי שוקל להחליף אגפים בין חלאיילי לסייף (צריכים לנסות לתקוף את הצד של אבישי כהן כמה שיותר. למרות שחלאיילי הסתדר מצוין עם רביבו), או לכל הפחות לשחק עם זה תוך כדי משחק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן ברור יכול להיות פה הרבה חילופי מקום ואלתורים והתאמות למכבי ת''א.רק מכבי כתב: 01 פברואר 2024, 00:00 אני מקווה שסק וסונדגרן יוכלו לשחק 90 דק'.
סק לדעתי בקלות יכול לשחק 90 דק'.
בלוז מתוקן הוא סה''כ עבר פגרת נבחרות של שבועיים-שלוש, משחק אחד עלה מהספסל ושבוע לאחר מכן עשה 90 דק' (ומהמשחק האחרון שלו עד מכבי ת''א יעבור שבוע וחצי), לדעתי זה דווקא אמור לעשות לו טוב מבחינת סחיטה.
סונדגרן הוא יותר סימן שאלה אבל אם הוא כשיר לפתוח אפשר לבצע חילוף בהמשך עם פיינגולד
אני לא יודע מתי סק הגיע/יגיע לארץ. וזו הכוונה שלי. לא מבחינת הכושר הגופני. אם הוא פה כבר מחר, אז כמובן שהוא יכול לשחק 90 דק'.KevinDurant כתב: 01 פברואר 2024, 00:03כן ברור יכול להיות פה הרבה חילופי מקום ואלתורים והתאמות למכבי ת''א.רק מכבי כתב: 01 פברואר 2024, 00:00 אני מקווה שסק וסונדגרן יוכלו לשחק 90 דק'.
בלוז מתוקן הוא סה''כ עבר פגרת נבחרות של שבועיים-שלוש, משחק אחד עלה מהספסל ושבוע לאחר מכן עשה 90 דק' (ומהמשחק האחרון שלו עד מכבי ת''א יעבור שבוע וחצי), לדעתי זה דווקא אמור לעשות לו טוב מבחינת סחיטה.
סונדגרן הוא יותר סימן שאלה אבל אם הוא כשיר לפתוח אפשר לבצע חילוף בהמשך עם פיינגולד
כמו שאני מכיר איך הדברים עובדים, הוא לא טס מיד בסיום הטורניר. אולי עשה עצירה בסנגל ליום לדוגמא.
לא הצלחתי להבין מתי בדיוק הוא נחת.
כיוף
דניאל שונגו סק קורנו
עלי קינדה רפאלוב
חליילאי חמד סוף
פארסה רצינית שאין לנו כנף שמאל נורמלי בסגל
דניאל שונגו סק קורנו
עלי קינדה רפאלוב
חליילאי חמד סוף
פארסה רצינית שאין לנו כנף שמאל נורמלי בסגל
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני יודע לדוגמה שג'קסון מצ'לסי ניסה להגיע למשחק היום ולא הצליח להגיע בזמן בגלל כל התהליך של להגיע מאפריקה לאירופהרק מכבי כתב: 01 פברואר 2024, 00:05אני לא יודע מתי סק הגיע/יגיע לארץ. וזו הכוונה שלי. לא מבחינת הכושר הגופני. אם הוא פה כבר מחר, אז כמובן שהוא יכול לשחק 90 דק'.KevinDurant כתב: 01 פברואר 2024, 00:03כן ברור יכול להיות פה הרבה חילופי מקום ואלתורים והתאמות למכבי ת''א.רק מכבי כתב: 01 פברואר 2024, 00:00 אני מקווה שסק וסונדגרן יוכלו לשחק 90 דק'.
כמו שאני מכיר איך הדברים עובדים, הוא לא טס מיד בסיום הטורניר. אולי עשה עצירה בסנגל ליום לדוגמא.
לא הצלחתי להבין מתי בדיוק הוא נחת.
אני מאמין שעד שישי הוא כבר יהיה בארץ
רפאלוב בשמאל במקום סייףKevinDurant כתב: 31 ינואר 2024, 23:53 כיוף
מוחמד - נאור
סייף - רפאלוב - חלאיילי
דין
קינדה באמצע
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
זו הסיבה שהוא הוחלף אתמולKevinDurant כתב: 01 פברואר 2024, 10:45 גולדשטיין מפרסם שקורנו עם רגישות בתאומים לקראת מכבי ת''א וייבדק
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
סעמקקKevinDurant כתב: 01 פברואר 2024, 10:45 גולדשטיין מפרסם שקורנו עם רגישות בתאומים לקראת מכבי ת''א וייבדק
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
מה יהיה עם הפציעות אצלנו זה בלתי נסבלKevinDurant כתב: 01 פברואר 2024, 10:45 גולדשטיין מפרסם שקורנו עם רגישות בתאומים לקראת מכבי ת''א וייבדק
מתחיל לחשוב שהחזרה לכדורגל אמנם חשובה כדי לחזור לשגרה אבל במתכונת הזאת שוחקים את השחקנים ברמות לא סבירות
יעקב נחנקנו
גרינפלד היה בסדר בניצחון שלנו עליהם בבלומפילד.
בין כל הלייבות והלייבוביצים הוא שופט יחסית טוב.
בין כל הלייבות והלייבוביצים הוא שופט יחסית טוב.
אין לנו ספסל. אכלנו אותה חזק עם הפציעה של ג׳אבר שהוא היה השחקן הכי טוב בליגה בתקופה ההיא. מחלטרים עם קאסה שזה לא זה.
פותח 3-5-2
כיוף
שון - סק - שימיץ
קורנו / סייף - סונדגרן
מוחמד - נאור
רפא
חמד - דין/חלאילי
כיוף
שון - סק - שימיץ
קורנו / סייף - סונדגרן
מוחמד - נאור
רפא
חמד - דין/חלאילי
-
Shlomi404
- לא קרע זוג נעליים
לא יכול לראות את מוחמד משחק, האדישות שלו בגול השני זה בגבולות המכירה. הייתי מייבש אותו חודש רק על זה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה מעדיף אמצע של גוני וקאסה?Shlomi404 כתב: 01 פברואר 2024, 18:02 לא יכול לראות את מוחמד משחק, האדישות שלו בגול השני זה בגבולות המכירה. הייתי מייבש אותו חודש רק על זה.
קורנו בחוץ.
שוב לא זוכר כל כך הרבה חיסורים בעונה אחת לקבוצה, הזייה
זה גם חוסר מזל, אבל זה בעיקר העומסים של לו"ז משחקים הזוי וחסר תקדים. וזו אשמה אך ורק של המנהלת.ToniKroos כתב: 01 פברואר 2024, 19:17 קורנו בחוץ.
במקום לפרוס את המשחקים לאורך עונה שלמה, הם דחסו הכל בשלושה חודשים. החלטה איומה ונוראה.
בקיצור, 3 בלמים. סייף לא מספיק איכותי לשחק מגן שמאל בקו 4 מול מכבי ת"א. ישחק עם סייף על כל קו שמאל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כיוף
שון סק שימיץ
סייף נאור עלי סונדגרן
רפאלוב דינדה חלאיילי
3-4-3
שון סק שימיץ
סייף נאור עלי סונדגרן
רפאלוב דינדה חלאיילי
3-4-3
ג׳אבר,שרי וקורנו שיחקו נגדם לפני חודש ואלה היו שחקנים מאוד קריטיים.
עכשיו אין לנו את שלושתם.
שיהיה לנו בהצלחה ביום שני, למעט הבלמים וחלאיילי אין לנו שום יתרון עליהם באף עמדה על המגרש.
עכשיו אין לנו את שלושתם.
שיהיה לנו בהצלחה ביום שני, למעט הבלמים וחלאיילי אין לנו שום יתרון עליהם באף עמדה על המגרש.
וההרכב שאני פותח איתו:
כיוף
גולדברג שימיץ סק
נאור מוחמד סונדגרן
רפאלוב חלאיילי
חמד דוד
כיוף
גולדברג שימיץ סק
נאור מוחמד סונדגרן
רפאלוב חלאיילי
חמד דוד
-
Shlomi404
- לא קרע זוג נעליים
לא משנה מי רק שיהיה מחויב ולא אדיש לעולם, הוא ממש עומד ומסתכל בנונשלנט בגול השני, זה מרתיחShocking4U כתב: 01 פברואר 2024, 19:12אתה מעדיף אמצע של גוני וקאסה?Shlomi404 כתב: 01 פברואר 2024, 18:02 לא יכול לראות את מוחמד משחק, האדישות שלו בגול השני זה בגבולות המכירה. הייתי מייבש אותו חודש רק על זה.
על הפנים. גם רפאלוב ועלי לא בכושר. ראו את זה במשחק מול ב״ש
ועכשיו גם דניאל לא בכושר. בקיצור לא רואה סיכוי
ועכשיו גם דניאל לא בכושר. בקיצור לא רואה סיכוי