חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

שליחה על ידי Nirgreen »

טוב לאור ההשמצות נגדי אני לוקח הפסקה מלהביא מידע.

המשך יום טוב
תמונה
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

Nirgreen כתב: 02 פברואר 2024, 15:04 טוב לאור ההשמצות נגדי אני לוקח הפסקה מלהביא מידע.

המשך יום טוב
אוי לא מה נעשה עכשיו
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

אליאור כתב: 02 פברואר 2024, 15:03 מה שאני מנסה להגיד וגם היה לי ויכוח על זה עם דוראנט (לגבי התחרות על השחקנים) הוא שלמכבי תל אביב יש יתרון מובנה עלינו של עוד 20 מיליון שקל בתקציב, שזה בערך עוד 20 אחוז. כדי להיות קבוצה טובה יותר מהם אנחנו צריכים להתנהל טוב יותר. אני יכול להבין את ההחלטה לא להביא את מדמון אבל אני באופן אישי חושב שזו טעות מאחר ויהיה לנו קשה להביא חלוץ זר איכותי בקיץ.
מסכים לגמרי
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

רק מכבי כתב: 02 פברואר 2024, 13:54 שוב, גם אם היינו מציעים 1.7, מכבי ת''א מעלים את זה ל-2, ואם היינו מציעים 2.1, הם היו אומרים 2.5 וכן הלאה. במועדון הבינו לאן זה הולך, ולכן לדעתי לא עלו בסכומים.

דעתי האישית שאם מדברים על סכומים כאלו, בעייני כבר עדיף להוסיף עוד מיליון יורו ולהביא את טוקלומטי. לסגור עם לוזון על 2.7 על חצי מהכרטיס, פלוס בונוסים במקרה של אליפות או בונוסים אחרים.
במצב של טוקלומטי מול הקהל, זה מוריד את הערך שלו גם בחוץ וגם פנימה. קבוצות בחוץ נרתעות כשהן רואות שחקו צעיר מגיע לכאלה סיטואציות, ולא ישימו עליו כסף גדול, מה גם שלא בטוח שהוא יכול להיראות טוב בפ''ת כמו שזה נראה כרגע, ואתה משאיר ללוזון אפשרות לאקזיט בהמשך, אם יראה פה יכולת טובה וירצה להתקדם.
וטוקלומטי הוא הימור הרבה פחות מסוכן ממדמון שמדובר על שחקן שמעולם לא סומן בגילאי נוער, שחקן שגדל בכלל כשחקן כנף, עשה הסבה לחלוץ, ונתן 7 וחצי משחקים טובים, ואי אפשר להגיד שגם שכשהוא לא כבש ראית ניצוץ שלא קיים במקומות אחרים, היו משחקים שהוא היה מאוד אנמי, אבל ייאמר גם לזכותו שזה טבעי בקבוצה כמו חדרה.
טוקלומטי זה ילד שסומן מגיל צעיר, והראה כבר גם ברמת הנבחרת הצעירה שיש לו מה למכור. ומחלקת הנוער של מכבי פ''ת מוכיחה את עצמה בשנים האחרונות.

בסופו של דבר, הכסף הזה של מדמון לא ייחסך. הוא ייצא במקום אחר. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמועדונים יודעים לזהות מה קורה בעסקאות, והמועדון הבין במקרה הזה שמדמון יילך למכבי ת''א, גם מחדרה שהבינה עד כמה מכבי ת''א תלך רחוק, ולדעתי גם מהסוכנים של מדמון עצמו, שנראה היה שהם מכוונים אותו למכבי ת''א, ואולי מכבי ת''א לחצו גם אותם.
לא ננצח במאבק על כל שחקן, וזה ברור.
2.7 על חצי כרטיס, על שחקן שלא עשה כלום???
טוקלומטי זה ילד שסומן מגיל צעיר כי יש לו יופי של יח"צ בחסות אבי לוזון ומשה פרימו. אפילו לא הצליח לבלוט בטורנירים של נבחרת הנוער.
בינתיים מכבי פתח תקווה וחדרה בערך באותה רמה (לפתח תקווה סגל יותר טוב) ומדמון מצליח להבקיע בזמן שטוקלומטי לא.
אם לא הלכנו על מדמון, אין שום סיבה ללכת על טוקלומטי. הסיבה היחידה שמתקבלת לא ללכת על מדמון היא אם מתכננים ללכת על חלוץ זר ברמה בקיץ ואז באמת אין טעם לשים 2 מיליון יורו על ישראלי שיהיה חלוץ שני.

גם לוגסי סומן ככשרון ורואים מה הוא שווה מאז, זה ששחקן מסומן ככשרון בנוער לא תמיד מעיד על משהו, כמו ששחקן שלא סומן לא מעיד על משהו.
טוקלומטי שחקן של לשים עליו סכום נמוך ולהשאיר להם אחוזים, יותר מזה שילכו לחפש
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

נחמני חוזר מהשאלה אלינו. ויחפשו לו קבוצה עד סוף החלון. לא יישאר כאן בכל מקרה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אגב, מציע לשים לב ניואנס בהודעה של מכבי ת''א (''שם את המועדון בקדמת הבמה בשוק ההעברות''). זה בגדול מספר את סיפור ההעברה הזאת.
הם היו שמים עליו גם 2.5 מיליון אם היינו מעלים את המחיר, ואלברמן והמועדון הבינו את זה, ובצדק לא רצה לעשות את הצעד הזה, כי זה יכול לנשוך אותך בתחת בחזרה בעסקה אחרת.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Apoc כתב: 02 פברואר 2024, 12:21 וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
מסכים זה מה שגם אני חשבתי, בטח שמדובר לעונה הבאה וכביכול יכלו להשתמש בכסף הזה לעסקה.

רק מכבי כתב: 02 פברואר 2024, 13:54 שוב, גם אם היינו מציעים 1.7, מכבי ת''א מעלים את זה ל-2, ואם היינו מציעים 2.1, הם היו אומרים 2.5 וכן הלאה. במועדון הבינו לאן זה הולך, ולכן לדעתי לא עלו בסכומים.

דעתי האישית שאם מדברים על סכומים כאלו, בעייני כבר עדיף להוסיף עוד מיליון יורו ולהביא את טוקלומטי. לסגור עם לוזון על 2.7 על חצי מהכרטיס, פלוס בונוסים במקרה של אליפות או בונוסים אחרים.
במצב של טוקלומטי מול הקהל, זה מוריד את הערך שלו גם בחוץ וגם פנימה. קבוצות בחוץ נרתעות כשהן רואות שחקו צעיר מגיע לכאלה סיטואציות, ולא ישימו עליו כסף גדול, מה גם שלא בטוח שהוא יכול להיראות טוב בפ''ת כמו שזה נראה כרגע, ואתה משאיר ללוזון אפשרות לאקזיט בהמשך, אם יראה פה יכולת טובה וירצה להתקדם.
וטוקלומטי הוא הימור הרבה פחות מסוכן ממדמון שמדובר על שחקן שמעולם לא סומן בגילאי נוער, שחקן שגדל בכלל כשחקן כנף, עשה הסבה לחלוץ, ונתן 7 וחצי משחקים טובים, ואי אפשר להגיד שגם שכשהוא לא כבש ראית ניצוץ שלא קיים במקומות אחרים, היו משחקים שהוא היה מאוד אנמי, אבל ייאמר גם לזכותו שזה טבעי בקבוצה כמו חדרה.
טוקלומטי זה ילד שסומן מגיל צעיר, והראה כבר גם ברמת הנבחרת הצעירה שיש לו מה למכור. ומחלקת הנוער של מכבי פ''ת מוכיחה את עצמה בשנים האחרונות.

בסופו של דבר, הכסף הזה של מדמון לא ייחסך. הוא ייצא במקום אחר. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמועדונים יודעים לזהות מה קורה בעסקאות, והמועדון הבין במקרה הזה שמדמון יילך למכבי ת''א, גם מחדרה שהבינה עד כמה מכבי ת''א תלך רחוק, ולדעתי גם מהסוכנים של מדמון עצמו, שנראה היה שהם מכוונים אותו למכבי ת''א, ואולי מכבי ת''א לחצו גם אותם.
אני לא מסכים עם הגישה הזאת ועם האמירות האלה.

פורסם שסימנו אותו לראשונה ב25.12 במשחק בין הקבוצות ועוד פורסם שעובדיה נפגש עם חדרה והציע הצעה זהה להצעה שהתקבלה על קאסה.

שים לחדרה הצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.1 והוא שחקן של מכבי חיפה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

איך סתיו נחמני עדיין שייך לנו
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 02 פברואר 2024, 15:39
Apoc כתב: 02 פברואר 2024, 12:21 וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
מסכים זה מה שגם אני חשבתי, בטח שמדובר לעונה הבאה וכביכול יכלו להשתמש בכסף הזה לעסקה.

פורסם שסימנו אותו לראשונה ב25.12 במשחק בין הקבוצות ועוד פורסם שעובדיה נפגש עם חדרה והציע הצעה זהה להצעה שהתקבלה על קאסה.

אתה טועה פה. גם בתפיסה, וגם בעובדות.
חדרה רצתה כמה שיותר כסף בעסקה הזאת. זו הייתה המטרה שלו. ושוב, זה מקרה שונה מאוד מקאסה והפועל ירושלים.
חדרה לא רצו למכור אותו בהתחלה בהזדמנות הזאת בינואר (בהמשך הם השתמשו בזה בתירוץ, אבל המחשבה הראשונית שלהם הייתה לא למכור אותו וזה גם מה שאמרו למועדון שלנו. ''נדבר בקיץ''.).
מדמון נכנס לתקופת כושר פחות טובה, והם לא רצו לקחת סיכון שהוא ייתן המשך חצי עונה פחות טוב, והמחיר יירד, אז הם נתנו איתות שהם כן מוכנים למכור אותו עכשיו.
ופה נכנס התחרות הכלכלית. ומכבי ת''א נכנסה לזה באגרסיביות אדירה. נתנו פה מענקים של מיליון וחצי שקל למדמון, לדוגמא קאסה קיבל ''רק'' מיליון, ואני יודע שהם עבדו קשה מאוד גם עם הסוכנים וגם עם חדרה, בשביל שזה ייסגר איתם. ואני מדגיש שוב את המשפט: ''יעלה כמה שייעלה''. אלו העובדות.

בתפיסה אתה טועה, כי בסוף אתה לא תנצח את כל המלחמות על כל השחקנים. הם מועדון שהוא בטופ בדיוק כמוך, הוא עושה שנים טובות באירופה, והוא משלם קצת יותר ממך.
בגדול, יש הרבה סיבות כן ללכת לשם.
ולכן, אתה לוקח בחשבון שאתה גם תפסיד להם שחקנים. ואתה בוחר את המלחמות שלך גם בתוך הדבר הזה. וניהול נכון זה אומר לדעת שאם אתה מרגיש שהעסקה הזאת ''אבודה'', אז אתה לא נכנס איתם לעימות בשביל ''להעלות את ההצעה'' כי זה יחזור אליך כמו בומרנג. ושוב, כפי שכתבו פה למכבי ת''א יש יתרון מובנה של כיס עמוק יותר. ולכן השיקולים הכלכליים פחות רלוונטים שם.
וכמו שניצחנו במקרים של קאסה, סבע וקינדה, אנחנו יכולים להפסיד כמו ואן אובריים וקניקובסקי ומדמון. ושוב אני אומר, כששחקן תחת חוזה תמיד יהיה להם את היתרון של הכיס העמוק.
בשחקנים חופשיים היתרון המובנה כיום הוא שלנו.

ואם נדבר מקצועית, אני קונה פה בשמחה חוד של חלוץ זר + וייסמן + שוראנוב + דוד. רביעייה שמספיקה לדעתי. כמובן שאתה צריך לפגוע בחלוץ.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 02 פברואר 2024, 15:52
KevinDurant כתב: 02 פברואר 2024, 15:39
אני לא מבין את זה

אתה טועה פה. גם בתפיסה, וגם בעובדות.
חדרה רצתה כמה שיותר כסף בעסקה הזאת. זו הייתה המטרה שלו. ושוב, זה מקרה שונה מאוד מקאסה והפועל ירושלים.
חדרה לא רצו למכור אותו בהתחלה בהזדמנות הזאת בינואר (בהמשך הם השתמשו בזה בתירוץ, אבל המחשבה הראשונית שלהם הייתה לא למכור אותו וזה גם מה שאמרו למועדון שלנו. ''נדבר בקיץ''.).
מדמון נכנס לתקופת כושר פחות טובה, והם לא רצו לקחת סיכון שהוא ייתן המשך חצי עונה פחות טוב, והמחיר יירד, אז הם נתנו איתות שהם כן מוכנים למכור אותו עכשיו.
ופה נכנס התחרות הכלכלית. ומכבי ת''א נכנסה לזה באגרסיביות אדירה. נתנו פה מענקים של מיליון וחצי שקל למדמון, לדוגמא קאסה קיבל ''רק'' מיליון, ואני יודע שהם עבדו קשה מאוד גם עם הסוכנים וגם עם חדרה, בשביל שזה ייסגר איתם. ואני מדגיש שוב את המשפט: ''יעלה כמה שייעלה''. אלו העובדות.

בתפיסה אתה טועה, כי בסוף אתה לא תנצח את כל המלחמות על כל השחקנים. הם מועדון שהוא בטופ בדיוק כמוך, הוא עושה שנים טובות באירופה, והוא משלם קצת יותר ממך.
בגדול, יש הרבה סיבות כן ללכת לשם.
ולכן, אתה לוקח בחשבון שאתה גם תפסיד להם שחקנים. ואתה בוחר את המלחמות שלך גם בתוך הדבר הזה. וניהול נכון זה אומר לדעת שאם אתה מרגיש שהעסקה הזאת ''אבודה'', אז אתה לא נכנס איתם לעימות בשביל ''להעלות את ההצעה'' כי זה יחזור אליך כמו בומרנג. ושוב, כפי שכתבו פה למכבי ת''א יש יתרון מובנה של כיס עמוק יותר. ולכן השיקולים הכלכליים פחות רלוונטים שם.
וכמו שניצחנו במקרים של קאסה, סבע וקינדה, אנחנו יכולים להפסיד כמו ואן אובריים וקניקובסקי ומדמון. ושוב אני אומר, כששחקן תחת חוזה תמיד יהיה להם את היתרון של הכיס העמוק.
בשחקנים חופשיים היתרון המובנה כיום הוא שלנו.

ואם נדבר מקצועית, אני קונה פה בשמחה חוד של חלוץ זר + וייסמן + שוראנוב + דוד. רביעייה שמספיקה לדעתי. כמובן שאתה צריך לפגוע בחלוץ.
צריך לבחור את המלחמות, אם חושבים שקאסה ומדמון הם העתיד של הכדורגל אז היה צריך להתאבד על מדמון כמו שהתאבדו על קאסה ולהתאבד על העסקה עוד מהרגע הראשון שהתעניינו בו ולהיות יותר אגרסיביים כמו שהיינו אגרסיביים בעבר
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

אני לא חושב שהיו סגורים אצלינו על מדמון בתחילת ינואר אנחנו היינו היחידים שרצו את מדמון וחדרה רצתה 1.5 ואנחנו הסכמנו לשלם מיליון בגג, היה אפשר לסגור את זה בתחילת החלון בניגוד לקאסה שאלברמן התאבד עליו המועדון לא מיהר לסגור את העסקה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 02 פברואר 2024, 16:40 אני לא חושב שהיו סגורים אצלינו על מדמון בתחילת ינואר אנחנו היינו היחידים שרצו את מדמון וחדרה רצתה 1.5 ואנחנו הסכמנו לשלם מיליון בגג, היה אפשר לסגור את זה בתחילת החלון בניגוד לקאסה שאלברמן התאבד עליו המועדון לא מיהר לסגור את העסקה.
גם על קאסה דרשו מלכתחילה 1.1 מיליון יורו והצענו 700-750 והיינו במו''מ עד שראינו שמכבי ת''א נכנסו לעניין והשוונו את הדרישה הראשונית.

גם במקרה של גוני נאור הם דרשו מלכתחילה 2.5 מיליון שקל (עוד מהקיץ) וניסינו לזרוק הצעות נמוכות יותר ובסוף שילמנו מה שדרשו, זה די מאפיין את מכבי חיפה (הסגנון פעולה הזה)

אני מאמין שאם בתחילת ינואר היו אומרים להם קחו עכשיו 1.5 מיליון יורו + 20% ממכירה עתידית זה היה נסגר.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

רז שלמה רכש מביך

7 עמודים על מדמון כאילו מה קרה
שיתרכזו בקיץ להטיס את פיירו ולהביא חלוץ טופ לבל וכולם ישכחו ממדמון.

מכבי ת״א משחקת מולנו למי יש יותר גדול, אין ספק בזה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

צריך לנסות להביא את סתיו למקין.
מקווה שכולם במועדון על זה.
ToniKroos
הענק הירוק
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

הם אשכרה מתלהבים מרך שלמה, בואנה הם על סמים
חוזה ל3.5 שנים… מטורף
nk1230
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי nk1230 »

NOSFERATU ZODD כתב: 02 פברואר 2024, 21:26 צריך לנסות להביא את סתיו למקין.
מקווה שכולם במועדון על זה.
בדיוק, אם כבר בלם ישראלי.. 3 רמות מעל כולם.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

רז שלמה שחקן ספסל בקבוצה מקום 14 בבלגיה, אבל עדיין הם עושים החתמות משמעותיות עם יחזקאל (אם וכאשר) ועם מדמון.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

מכבי חיפה של עונת 24/25 צריכה להיראות ככה:
שוער ראשון זר
כיוף

קורנו/מגן שמאלי מחליף. סק/גולדברג/שימיץ'/למקין/גרשון

סונדגרן/פיינגולד

גוני/זר אחורי/ג'אבר. קאסה/עלי מוחמד

חג'ג'/לסובוי/חזיזה. אצילי/סייף

קינדה/סבע/רפאלוב

זר/דין דוד/שוראנוב

יוצאים:
סוף, שרי, חלאיילי, פיירו, שואו

באים:
ליידנר, למקין, קשר זר אחורי, חלוץ זר, שוער זר, אצילי

כמו שאפשר להבין זה יהיה מאוד קשה לחזק את הקבוצה בזרים טובים או להחליף את חלאיילי ולהחזיר את אצילי. מטרות לא פשוטות וכנראה שהולכים לקיץ לא קל.
אם בגזרת הקשר האחורי נחזיר את נטע, ונביא את וייסמן כחלוץ זה עוד יכול להסתדר איך שהוא. אבל כשרואים שזה המצב ואלה האלטרנטיבות (וייסמן לדעתי אופציה פחות טובה) אפשר להבין למה מכבי תל אביב הולכת על כל ישראלי שזז.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

היינו צריכים לעשות יותר כדי להביא את מדמון. התעניינו בו הרבה לפניהם. הם נדלקו עליו כי הם ידעו שאנחנו רוצים אותו וכמהלך של אגו אחרי הסיפור עם קאסה. לדעתי זה פאשלה של אלברמן, עובדיה ויענקל׳ה. אני בניגוד אליכם חושב שאם היינו מציעים 1.4 כזה ושהוא יגיע בקיץ הם היו חותמים על העסקה הזאת כבר אז.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

אליאור כתב: 02 פברואר 2024, 23:43 מכבי חיפה של עונת 24/25 צריכה להיראות ככה:
שוער ראשון זר
כיוף

סונדגרן/פיינגולד

קינדה/סבע/רפאלוב

זר/דין דוד/שוראנוב

יוצאים:

באים:

כמו שאפשר להבין זה יהיה מאוד קשה לחזק את הקבוצה בזרים טובים או להחליף את חלאיילי ולהחזיר את אצילי. מטרות לא פשוטות וכנראה שהולכים לקיץ לא קל.
אם בגזרת הקשר האחורי נחזיר את נטע, ונביא את וייסמן כחלוץ זה עוד יכול להסתדר איך שהוא. אבל כשרואים שזה המצב ואלה האלטרנטיבות (וייסמן לדעתי אופציה פחות טובה) אפשר להבין למה מכבי תל אביב הולכת על כל ישראלי שזז.
לא מבזבז זר על שוער. כיוף אחלה זה היה ברור שיהיו לו טעויות ונשלם על זה בהתחלה,דווקא יש לו אחלה פוטנציאל וסוגר לנו פינה שנים קדימה. גם פרץ עשה מלא טעויות(הכול של חזיזה) וג׳וש היה נותן גול בחינם תמיד נגד ב״ש.
שורה תחתונה לדעתי אין צורך בשוער זר,מתפנה לך עוד מקום
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אליאור כתב: 02 פברואר 2024, 23:43 מכבי חיפה של עונת 24/25 צריכה להיראות ככה:
שוער ראשון זר
כיוף

סונדגרן/פיינגולד

קינדה/סבע/רפאלוב

זר/דין דוד/שוראנוב

יוצאים:

באים:

כרגע רק מחליף את פיירו ושואו בזרים אכזרים בעמדות שלהם ומנסה להתאבד על אצילי ולביא ומביא שוער שני ומגן שמאלי ישראלי מחליף (ליידנר למשל). 6 שחקנים חדשים סך הכל.

גרשון ניצן וחמד כנראה יפרשו/יעזבו בסיום העונה. אולי חמד יישאר לעוד עונה אחרונה, נראה. חלאילי יימכר ובמקומו אצילי. שואו ובמקומו קשר אחורי זר. פיירו ובמקומו חלוץ זר אכזר. סוף יושאל. מאמין ששרי יחזור אלא אם כן יפתיע ואז יהיה מקום לזר אחר באותה עמדה כנראה. אם לסובוי לא יהיה כישלון אז אנחנו סגורים בכנפיים עם הגעה של אצילי וחזרה מפציעות של חג'ג' וחזיזה אם זה אפשרי בכלל. גם בעמדת החלוץ סגורים עם החלוץ הזר ועם דהן נגיד בתור חלוץ רביעי.

בנוגע לעמדת הבלם - למקין יבוא להיות בלם רביעי? או לחלופין להרכב ולדחוף את גולדברג לשלישי ואת שימיץ' לרביעי? לא חושב. לדעתי יחזירו את עיסאת או לייש בשביל למלא את המשבצת.

כמובן אי אפשר לדבר מעכשיו על הקיץ באמת.
גם לא יודעים איך היכולת של השחקנים הנוכחיים בקבוצה תשתנה עד אז וגם לך תדע מי עוד יעזוב פתאום בקיץ שלא חשבנו שיעזוב.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 03 פברואר 2024, 01:48 היינו צריכים לעשות יותר כדי להביא את מדמון. התעניינו בו הרבה לפניהם. הם נדלקו עליו כי הם ידעו שאנחנו רוצים אותו וכמהלך של אגו אחרי הסיפור עם קאסה. לדעתי זה פאשלה של אלברמן, עובדיה ויענקל׳ה. אני בניגוד אליכם חושב שאם היינו מציעים 1.4 כזה ושהוא יגיע בקיץ הם היו חותמים על העסקה הזאת כבר אז.
אני לא מסכים איתך. אני חושב שהם היו משמעותית יותר חמים עליו מאיתנו. ראינו במקרה של קאסה וקינדה שכשאנחנו באמת רוצים שחקן, אנחנו מוכנים לשחק את המשחק של לשבת לו על האוזן ולא לעזוב לרגע, גם בהינתן הצעות טובות יותר מהצהבת.
וצריך גם לומר את האמת שאם מסתכלים בראייה של העונה הבאה, יש לנו כבר סיטואציה עם שוראנוב ודוד מקדימה, שאני לא רואה איך מדמון משתלב בה לפני שניהם (לפי מה שראיתי ממנו עד כה).

אנחנו בהחלט צריכים לשחק חזק על הכישרונות הצעירים בליגה, אבל גם לשחק חכם (בשונה ממה שהצהבת עושים) ולא ללכת על כל דבר רק כי הוא קיים, נושם, ובדיוק הוציא תעודת זהות.
ToniKroos
הענק הירוק
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

צריך פה בקיץ את זה אצילי נטע וברק.
את כולם אפשרי להביא אולי למעט ברק
לשחק עם הבונוסים/מענקי חתימה שמנים
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

הבאנו את קינדה, סייף, קאסה, לסבוי, חמד בחלון אחד. נראה לי קצת מצחיק להתבכין על מדמון.
זה לא איזה קשר אחורי או מגן שמאלי שאלו תפקידים שחסרים לנו גם בכדורגל הישראלי כמו אוויר לנשימה.
מישהו שראה אותו כמו שצריך יכול להגיד אם מדמון זה משהו מיוחד או שחקן שהיה בתקופה טובה?
nk1230
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי nk1230 »

Adi81 כתב: 04 פברואר 2024, 08:23 הבאנו את קינדה, סייף, קאסה, לסבוי, חמד בחלון אחד. נראה לי קצת מצחיק להתבכין על מדמון.
זה לא איזה קשר אחורי או מגן שמאלי שאלו תפקידים שחסרים לנו גם בכדורגל הישראלי כמו אוויר לנשימה.
מישהו שראה אותו כמו שצריך יכול להגיד אם מדמון זה משהו מיוחד או שחקן שהיה בתקופה טובה?
לדעתי האישית?? זה משהו שהוא ביניים... לא חושב שעשה החלטה נכונה לדעתי. יכול להיות שהוא פשוט אוהד שלהם וזה חלום שלו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

nk1230 כתב: 04 פברואר 2024, 09:14
Adi81 כתב: 04 פברואר 2024, 08:23 הבאנו את קינדה, סייף, קאסה, לסבוי, חמד בחלון אחד. נראה לי קצת מצחיק להתבכין על מדמון.
לדעתי האישית?? זה משהו שהוא ביניים... לא חושב שעשה החלטה נכונה לדעתי. יכול להיות שהוא פשוט אוהד שלהם וזה חלום שלו
??
הוא לא פה בגלל שהם הציעו חצי מיליון יורו יותר אז לא היינו במשא ומתן מול השחקן כי לא עברנו את הקבוצה
אין לזה קשר לרצון של השחקן עצמו
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

שיהיה להם לבריאות עם מדמון
לדעתי 2מ יורו זה סכום מוגזם עבורו
שיתמקדו להביא חלוץ זר במקום פיירו
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
ירוקי
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוקי »

שגיב יחזקאל ריאלי?
nk1230
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי nk1230 »

Apoc כתב: 04 פברואר 2024, 09:16
??
הוא לא פה בגלל שהם הציעו חצי מיליון יורו יותר אז לא היינו במשא ומתן מול השחקן כי לא עברנו את הקבוצה
אולי... אבל אם הוא היה אומר שהוא רוצה לשחק אצלנו זה גם כן היה קורה בסוף
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

nk1230 כתב: 04 פברואר 2024, 12:24
Apoc כתב: 04 פברואר 2024, 09:16

??
אולי... אבל אם הוא היה אומר שהוא רוצה לשחק אצלנו זה גם כן היה קורה בסוף
כן אם הוא היה טיפש מספיק כדי להגיד שהוא רוצה לחתום בקבוצה X ולא בY לפני שהוא יודע מה ההצעות, כן.
אופטימיות במכבי חיפה
נעול