Judokan כתב: ↑08 פברואר 2024, 11:52
shayhagai כתב: ↑08 פברואר 2024, 11:47
Shocking4U כתב: ↑08 פברואר 2024, 01:25
לא רואה שום סיבה להאריך חוזה. אף אחד לא יגנוב לך אותו בסוף העונה והוא לא פתאום יצא לאירופה. יקח אליפות? שיחתימו, לא צריך למהר לסגור איתו ואז פתאום נקלע למשבר, נסיים 8 הפרש מהצהבת בסוף ואז תתקע גם איתו לעוד עונה.
מדויק.
אנשים הגיבו לי כאילו פסלתי אותו.
ממש לא, עושה עבודה מדהימה עד עכשיו. ועדיין סיכומים עושים בסוף העונה ואם חלילה נכנס עכשיו למשבר שנפסיד בו 4 משחקים ונצא מהמאבק, מה זה ייתן שיהיה לו חוזה חדש?
ולא, אני ממש לא מוטרד שקבוצה בסוף השנה תגנוב אותו. מי בדיוק?
ואם ניכנס למשבר ונפסיד כמה משחקים, זה מבטל את העבודה שהוא עשה? במקרה כזה הוא פתאום לא יצדיק חוזה חדש?
זו התנהלות של שליפות מהמותן שראויה לצהבת של השנים האחרונות.
להזכירך מרקו בלבול כשהיה פה הציג את הכדורגל הכי מרשים שראינו עד הפלייאוף ששם הוא התרסק, הכדורגל הכי מרשים עד השנים האחרונות של בכר לפחות.
אני אחזיר אותך לנקודת זמן ואתה מסתכל על בלבול בעונה הזאת עד הפלייאוף ותשאל אם צריך להאריך לו את החוזה מה תגיד? תגיד שבוודאי ובצדק כי נראנו מעולה והצגנו כדורגל מעולה על אף המקום השני. מצד שני אחרי הפלייאוף וההתרסקות אני אשאל וכנראה התשובה תהיה לא כי ראינו את הגבול והלימיט שלו בפלייאוף כמאמן, וזה העניין.
שלא תבין לא נכון מה שדגו עושה הוא מדהים ונכון לרגע זה בהחלט מגיע לו הארכת חוזה, ובכל זאת אנחנו במצב מאוד דינמי ופתאום בפלייאוף אתה יכול לגלות דברים או צדדים שפחות ראית על דגו לרעה חס וחלילה לא מאחל את זה ואז מה תעשה אם הארכת לו כבר את החוזה?
זה לא עניין של שליפה מהמותן, מאמן כמו שחקן נשפט לאורך השנה וככה זה אמור להיות, לא על משחק או שתים ולא על תקופה של חודש.
במקרה של דגו עוד יותר, בעיקר בגלל שהוא עוד חסר ניסיון ומתגלח עלינו ולביינתים עושה עונה פסיכית ומטורפת בכל קנה מידה, אבל אם תבוא ההתרסקות חלילה אתה תצטרך לבחון הכל ולהבין למה זה הגיע מצידו, אי אפשר לדעת.
נכון לרגע זה דגו אמור להיות המאמן בעונה הבאה, עד חודש מאי אני לא אדע להגיד בוודאות וצריך לראות אחרי הפלייאוף בלי לפסול מהומה את מה שעשה עד עכשיו, אבל כן כדי לבחון אותו ברגעים האלה כי זה חשוב לקבוצה כמו מכבי, יותר מחשוב, תשאל את בלבול שלא נמצא פה בדיוק בגלל זה.
אגב שלא יהיה ספק, דגו יכול וצריך לקבל חוזה לעונה הבאה גם אם יסיים מקום שני כל עוד אתה תראה פלייאוף מעולה והמערכת תרגיש שאיתו אתה צריך ותעשה עוד אליפות, וזה העניין, במקרה בלבול בגלל ההתרסקות שלו המערכת הרגישה שהוא כמאמן לא יכול להביא לך אליפות וזו הסיבה שלא המשיך, בסופו של דבר על זה נבחן עתיד המאמן שלנו.