נסיבות מחמירותתתתתתתתת
מנהל: Shocking4U
הם יבלבלו את המוח על זה שהודלקו 40 אבוקות ביציע ושביחד עם הזריקה של האבוקה לדשא זה נסיבות מחמירותרק מכבי כתב: 11 פברואר 2024, 15:36 ברמה המשפטית - אם אבוקה אחת זה נסיבות מחמירות, אפשר לסגור את הענף.
דיי עם ה"אם" ו"אם" האלה כאילו זה מאיים על מישהוירוק רפואי כתב: 11 פברואר 2024, 15:52 אם מורידים לנו עוד נקודות אפשר לקפל את הליגה.
אסור להפוך את החרא הזה ללגיטימי
יורידו נקודה, מסתבר שבהורדת נקודה הקודמת על אלוף האלופים נגד בית"ר, נקבע שאם נורשע בסעיף של התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות במהלך השנה הקרובה (עד ספטמבר 2024) יורידו לנו עוד נקודה.Ganjot כתב: 11 פברואר 2024, 16:02 לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).
חכי שיגיעו למאבקי תחתית..... שם יש מספיק כרטיסים לקהל הרחב ובקלות אפשר להסתנן ולזרוק פירו לדשאGreenGirl כתב: 11 פברואר 2024, 15:56 למה ת"א זה לא נסיבות מחמירות?
ההתאחדות הופכת את זה למגוחך, מה מונע עכשיו אנשים שהם קוקו להתחזות לאוהדים של קבוצה אחרת ולזרוק אבוקות, כשהם יודעים שהם פוגעים בקבוצה האחרת?
בעיקרון אם התובע דרש אז זה יקרה. ברגע שתובע דורש תובע מקבל.Daniel123 כתב: 11 פברואר 2024, 16:16 גם לדעתי לא יורידו.
נסיבות מחמירות בגלל אבוקה אחת שנזרקה לדשא?
זה לא יעבור.
אם אני צריך לנחש, יורידו את הסעיף של "מחמירות" ויחזירו לגרמנים נקודה בערעור (תקנו אותי אם אני טועה אלב אלו לא היו אבוקות רגילות). בכל אופן, זה בדיחה... שיחזירו לכל הקבוצות את הנקודות, תנו קנסות כבדים ושהקבוצה תתבע מי שזורק חפצים\אבוקות למגרש.Apoc כתב: 11 פברואר 2024, 16:06יורידו נקודה, מסתבר שבהורדת נקודה הקודמת על אלוף האלופים נגד בית"ר, נקבע שאם נורשע בסעיף של התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות במהלך השנה הקרובה (עד ספטמבר 2024) יורידו לנו עוד נקודה.Ganjot כתב: 11 פברואר 2024, 16:02 לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).
אנחנו עדיין בפלוס נקודה על הגרמנים כל עוד לא מבטלים להם את ההורדת נקודה בעליון (מה שגם יש מצב שיקרה) ואז נהיה ביתרון רק של הפרש שערים
הם חושבים שזה יחנך את הקהל לא ליהנות מפירוטכניקה.אליאור כתב: 11 פברואר 2024, 16:33 מה הם מצפים שהמועדון יעשה או כל הקהל שהוא לא אותו אחד שזרק את האבוקה לדשא יעשו? הרי תמיד יהיה אחד, שניים או חמישה שיזרקו אבוקה לדשא.
גם מה מחמיר כל כך באוהד שזרק אבוקה לדשא? עם כל הכבוד. זה תקדים שנקבע עלינו.
אי אפשר עם הקיזוזים האלה יותר. זה לא ספורט.
אי אפשר להגיד שזה לא עוזר כי באמת יש פחות, אבל אני באמת לא מבין מה הציפייה מהמועדון על אוהד אחד שמחליט לזרוק. זה לנסות להרוג זבוב עם גרזן.ברק.י כתב: 11 פברואר 2024, 17:36הם חושבים שזה יחנך את הקהל לא ליהנות מפירוטכניקה.אליאור כתב: 11 פברואר 2024, 16:33 מה הם מצפים שהמועדון יעשה או כל הקהל שהוא לא אותו אחד שזרק את האבוקה לדשא יעשו? הרי תמיד יהיה אחד, שניים או חמישה שיזרקו אבוקה לדשא.
סביר שזה ימאיס על חלק מהאוהדים והמועדונים את האבוקות, אבל זה גם ימאיס על חלק אחר את הענף עצמו ואת ההתאחדות.
וכמו שאתה אומר, אי אפשר לשלוט באדם הבודד שמחליט לעשות מעשה ולכן, זה עונש פשוט מטומטם שפוגע בספורט.
אם ההתעקשות היא שהמועדונים יטפלו בזה, שיקנסו בהרבה כסף, כדי לעודד תביעות של המועדונים את האוהדים שלהם או שיישאו בנטל. כל פיתרון אחר בבית הדין הוא פשוט אבסורד ומוכיח את עצמו שהוא לא עוזר בכלום.
הדרך היחידה להתמודד עם זה זה רק דרך ענישה לאותם אוהדים ספציפיםMH13 TILL I DIE כתב: 11 פברואר 2024, 16:13חכי שיגיעו למאבקי תחתית..... שם יש מספיק כרטיסים לקהל הרחב ובקלות אפשר להסתנן ולזרוק פירו לדשאGreenGirl כתב: 11 פברואר 2024, 15:56 למה ת"א זה לא נסיבות מחמירות?
ההתאחדות הופכת את זה למגוחך, מה מונע עכשיו אנשים שהם קוקו להתחזות לאוהדים של קבוצה אחרת ולזרוק אבוקות, כשהם יודעים שהם פוגעים בקבוצה האחרת?
בעלי הקבוצות הם אלה שקובעים את התקנון אם אני לא טועה.gargy כתב: 11 פברואר 2024, 18:08 הגיע הזמן שבעלי הקבוצות יודיעו חד משמעית שהם משביתים את הליגות עד שהעונש ההזוי הזה של הפחתת נקודות לא מבוטל
זה לא עוזר בכלום כי זה לשפוך את התינוק עם מי האמבט.אליאור כתב: 11 פברואר 2024, 17:49אי אפשר להגיד שזה לא עוזר כי באמת יש פחות, אבל אני באמת לא מבין מה הציפייה מהמועדון על אוהד אחד שמחליט לזרוק. זה לנסות להרוג זבוב עם גרזן.ברק.י כתב: 11 פברואר 2024, 17:36הם חושבים שזה יחנך את הקהל לא ליהנות מפירוטכניקה.אליאור כתב: 11 פברואר 2024, 16:33 מה הם מצפים שהמועדון יעשה או כל הקהל שהוא לא אותו אחד שזרק את האבוקה לדשא יעשו? הרי תמיד יהיה אחד, שניים או חמישה שיזרקו אבוקה לדשא.
סביר שזה ימאיס על חלק מהאוהדים והמועדונים את האבוקות, אבל זה גם ימאיס על חלק אחר את הענף עצמו ואת ההתאחדות.
וכמו שאתה אומר, אי אפשר לשלוט באדם הבודד שמחליט לעשות מעשה ולכן, זה עונש פשוט מטומטם שפוגע בספורט.
אם ההתעקשות היא שהמועדונים יטפלו בזה, שיקנסו בהרבה כסף, כדי לעודד תביעות של המועדונים את האוהדים שלהם או שיישאו בנטל. כל פיתרון אחר בבית הדין הוא פשוט אבסורד ומוכיח את עצמו שהוא לא עוזר בכלום.
ממש לא הייתי מציע לך להיות כל כך בטוח שלא יורידו לנו נקודה.Ganjot כתב: 11 פברואר 2024, 16:02 לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).
זה אותם אנשים שאמרו בספטמבר שלא יורידו לנו נקודה, ואז כשהתקבלה החלטה לא להוריד צהלו ואמרו אמרנו לכם, ואז הגיע הערעור.Shocking4U כתב: 11 פברואר 2024, 18:58ממש לא הייתי מציע לך להיות כל כך בטוח שלא יורידו לנו נקודה.Ganjot כתב: 11 פברואר 2024, 16:02 לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).
לא זכור לי שאמרתי דבר כזה אבל בכל מקרה כל העניין הזה שאנחנו נענשנו לפי תקנון ישן ובעצם "נאכל" הורדת 2 נק' זה בדיחה והגיע הזמן שהצוות המשפטי של המועדון יתעורר על עצמו ולא רק שידרוש שלא תהיה הפחתת נקודה אלא שיחזירו לנו את הנקודה שהורדה עקב שינוי ה"חוקים" באמצע העונה. אין לי ספק שלגרמניה יחזירו את הנקודה.Apoc כתב: 11 פברואר 2024, 19:26זה אותם אנשים שאמרו בספטמבר שלא יורידו לנו נקודה, ואז כשהתקבלה החלטה לא להוריד צהלו ואמרו אמרנו לכם, ואז הגיע הערעור.Shocking4U כתב: 11 פברואר 2024, 18:58ממש לא הייתי מציע לך להיות כל כך בטוח שלא יורידו לנו נקודה.Ganjot כתב: 11 פברואר 2024, 16:02 לא יורידו נקודה. יהיה קנס של 40-50 אלף ש"ח. צריכים לתבוע את האוהד שזרק לדשא בכל מקרה בסכום משולש שילמדו לא לזרוק לדשא (לא רואה בעיה עם להדליק ביציע).
הנה אני אומר שחור על גבי לבן: ירדה כבר עוד נקודה.