לפחות 10 מיליון למה לאMHFC4EVER כתב: 30 יוני 2022, 11:00 אחלה ההחתמה של זרגרי. עוד אופציה בקישור.
כמה משחקים טובים ולא תהיה בעיה למכור אותו לליגה בלגית בלפחות 1.5 מיליון יורו.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
בשנים האחרונות קבוצות נדרשו להשתתף בשכר של מושאלים או לשלם דמי השאלה. פה זה נטו תרומה.רונן22 כתב: 30 יוני 2022, 10:58 כן. גם כשאנחנו משאילים שחקנים לקבוצות אחרות זה ''תרומה''. בחייאת. אף אחד לא עוזר לאף אחד, כל אחד חושב על האינטרס שלו. ככה זה בכדורגל, עסקים לכל דבר
העיקר נמשיך לעזור לאחים בצהוב של הצהבת שכל שנה מרביצים לאוהדים שלנו.
-
רונן22
- שחקן העונה
לבית''ר לא היה כסף לשלם לך
במקום זה הם נתנו לך את השחקן הכי מבטיח שלהם והם מוכנים גם להשביח לך אותו. איך זה תרומה אני לא יודע
במקום זה הם נתנו לך את השחקן הכי מבטיח שלהם והם מוכנים גם להשביח לך אותו. איך זה תרומה אני לא יודע
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 30 יוני 2022, 11:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
רונן22
- שחקן העונה
לדעתי תהיה להם אחלה קבוצה. קבוצה צעירה, נמרצת ותוססת. הייתי משאיל להם גם את נחמני מוזי וחג'ג' ועוד צעירים
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 30 יוני 2022, 11:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גם נתת להם כסף (מחיקת החוב של 1.8 מיליון שקל זה הרבה) וגם השארת להם את השחקן להאבק בתחתית
בעלים מייאש
בעלים מייאש
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
גם נפטרו מהחוב של שועה וגם מקבלים אותו עוד עונה בקבוצה מבלי לשלם כסף.
-
רונן22
- שחקן העונה
הצוות המקצועי כנראה לא מעוניין בשחקן, לפחות לא לעונה הקרובה. ואיזה כסף היית מקבל מהם? מאיפה?Apoc כתב: 30 יוני 2022, 11:06 גם נתת להם כסף (מחיקת החוב של 1.8 מיליון שקל זה הרבה) וגם השארת להם את השחקן להאבק בתחתית
בעלים מייאש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה שכן אם כבר אז שישאילו להם כמה שחקנים שלנו שירוצו ביחד שם וזהו. נחמני, יפרח, זרגרי וחגג׳. אולי עוד נקבל מזה בסוף שחקן אחד או שניים שהצליח להתפתח מזה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
איזה ברירה כבר הייתה ליענקלה? או לקחת את זרגרי או שהחוב ילך לפח
אני כבר אומר בוא ננצל את הסיטואציה ונשאיל להם שחקנים כמו דהן,יפרח,מאור לוי,וחג'ג שיקבלו דקות ויצברו ניסיון.
זה בטח עדיף על השאלה לקבוצה בליגה הלאומית כמו עפולה
אני כבר אומר בוא ננצל את הסיטואציה ונשאיל להם שחקנים כמו דהן,יפרח,מאור לוי,וחג'ג שיקבלו דקות ויצברו ניסיון.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 30 יוני 2022, 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שזו טעות להשאיל את זרגרי לבית"ר, הוא היה יכול להיות קלף טוב לטריידים.
אני לא מצליח להבין למה לא משתמשים עם שחקנים שלנו עם ביקוש (טורה, טאלב, מוזי, יפרח, נחמני, מאור לוי, ועכשיו זרגרי) לכל מיני טריידים מי להעברת כרטיס ומי להשאלה (והשבחה).
אני לא מצליח להבין למה לא משתמשים עם שחקנים שלנו עם ביקוש (טורה, טאלב, מוזי, יפרח, נחמני, מאור לוי, ועכשיו זרגרי) לכל מיני טריידים מי להעברת כרטיס ומי להשאלה (והשבחה).
מהכונס נכסים, מצידי שיביאו את המרצדס של אשתו של חוגג
אופטימיות במכבי חיפה
אני איתך, אבל לא לפני שבודקים את האופציה להשאיל אותם לג'קי תמורת כנעאן וכסף .ירוק רפואי כתב: 30 יוני 2022, 11:24 איזה ברירה כבר הייתה ליענקלה? או לקחת את זרגרי או שהחוב ילך לפח
אנחנו אחרונים בסדר הנשייה בוודאות,
כל מיני בנקים וגופים אחרים הם נושה ראשון מובטח.
לא נראה מהם גרוש.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נראה ככה, לפי הראיונות של ברדה בספורט 5 ואופירה… נראה שזה לא סוף הסיפור שם
אחלה עסקה עם זרגרי חבל שלא מתחיל איתנו את העונה כי יש מצב שנצטער על זה שאין לנו עוד מחליף לאמצע.
לגבי התרומה לביתר אנחנו לא המועדון הראשון שעושה את זה גם באירן עשתה זאת בעבר לדורטמונד ויש דברים מעבר למקצועי מבחינת שחר וזה לגיטימי.
לגבי התרומה לביתר אנחנו לא המועדון הראשון שעושה את זה גם באירן עשתה זאת בעבר לדורטמונד ויש דברים מעבר למקצועי מבחינת שחר וזה לגיטימי.
נערך לאחרונה על ידי Hulk ב 30 יוני 2022, 12:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא נראה לי שזה יקרה. נראה שהוא די השלים עם זה שהוא נשאר שם גב פרסם סטורים סטייל ״הכל יהיה בסדר״ מהאימונים וכו. לא נראה שלוחץ בטירוף לעזוב ומבהיר שהוא לא מוכן להישאר כמו שחקן שממש רוצה לעזוב עושה
חוב של בית"ר זה כמו אג"ח של ונצואלה - אין הרבה סיכוי לראות את הכסף בחזרה.
לא ראיתי אותו בכלל, אבל גם לא הייתי קופץ למסקנות על סמך זה שהוא נכשל בשנה שעברה עם כל הבלאגן מסביב.
כיוון שלדעתי הסיכוי לקבל מבית"ר כסף הוא מאוד נמוך - למעשה מדובר כאן בעיסקה מאוד זולה (100-200 אלף יורו).
להשאיל או לא? זה כבר תלוי בשאלה אם בכר חושב שהוא מספיק טוב כרגע כדי להיות שחקן רוטציה (כמו מאור לוי, לדוגמא). אם לא - אז שיושאל ויצבור דקות.
לא ראיתי אותו בכלל, אבל גם לא הייתי קופץ למסקנות על סמך זה שהוא נכשל בשנה שעברה עם כל הבלאגן מסביב.
כיוון שלדעתי הסיכוי לקבל מבית"ר כסף הוא מאוד נמוך - למעשה מדובר כאן בעיסקה מאוד זולה (100-200 אלף יורו).
להשאיל או לא? זה כבר תלוי בשאלה אם בכר חושב שהוא מספיק טוב כרגע כדי להיות שחקן רוטציה (כמו מאור לוי, לדוגמא). אם לא - אז שיושאל ויצבור דקות.
-
רונן22
- שחקן העונה
כמה זמה אלברמן כבר פה? שנתיים? ועדיין לא הגיע אלינו בתקופתו שחקן עם פוטנציאל מכירה בסכום גבוה( לא מדבר על הצעות מסין) . אולי זרגרי יהיה הראשון( לא שזה יהיה בזכותו אבל נגיד)
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
הוא באמת כזה טוב?רונן22 כתב: 30 יוני 2022, 12:48 כמה זמה אלברמן כבר פה? שנתיים? ועדיין לא הגיע אלינו בתקופתו שחקן עם פוטנציאל מכירה בסכום גבוה( לא מדבר על הצעות מסין) . אולי זרגרי יהיה הראשון( לא שזה יהיה בזכותו אבל נגיד)
-
רונן22
- שחקן העונה
בעונה הראשונה שלו הוא הרשים., עשה רושם של שחקן אלגנטי עם חוצפה חיובית. לא עקבתי אחריו בעונה שעברה אבל הבנתי שהוא סבל מפציעה טורדנית. לא חושב שיש לנו פה מה להפסיד
הייתי משאיל לבית״ר הרבה שחקנים לפני זרגרי
מוזי, יפרח, דהן, לוי
קבוצת ב׳ בליגת העל זה חגיגה
מוזי, יפרח, דהן, לוי
קבוצת ב׳ בליגת העל זה חגיגה
מצד אחד, השאלת שחקנים לבית"ר עדיף על נס ציונות למיניהן - שכן בית"ר תשחק כדורגל בסגנון יותר התקפי ותתאים יותר טוב לשחקני התקפה כמו יפרח או נחמני.
מצד שני, חוסר הודאות שם היא סיכון. בית"ר יכולה גם ללכת לפירוק, לעשות מכירת חיסול, והמושאלים ימצאו את עצמם משחקים בקבוצתה עם סגל של לאומית ובלאגן מסביב.
מצד שני, חוסר הודאות שם היא סיכון. בית"ר יכולה גם ללכת לפירוק, לעשות מכירת חיסול, והמושאלים ימצאו את עצמם משחקים בקבוצתה עם סגל של לאומית ובלאגן מסביב.
-
רונן22
- שחקן העונה
תבינו שבכר לא סופר צעירים
הוא רוצה לדעת פחות או יותר מה הוא מקבל במגרש מהשחקנים שלו, ושחקנים צעירים הם לא יציבים. הוא לא מאמן שלוקח סיכונים עם שחקנים צעירים. ג'אבר זה פוקס של החיים. ומאור לוי זה עלה תאנה
הוא רוצה לדעת פחות או יותר מה הוא מקבל במגרש מהשחקנים שלו, ושחקנים צעירים הם לא יציבים. הוא לא מאמן שלוקח סיכונים עם שחקנים צעירים. ג'אבר זה פוקס של החיים. ומאור לוי זה עלה תאנה
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 30 יוני 2022, 13:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Smurk
- אגדה ירוקה