רשימת העדרויות וצפי חזרה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
Re: רשימת העדרויות וצפי חזרה
תכלס אפשר להוריד את חזיזה, חג'ג' ושוראנוב וכל מי שהלכה למעשה נגרע מהסגל להמשך העונה.
- Judokan
- סמל ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חזיזה, חג'ג', ג'אבר, שוראנוב ודינדה גמרו את העונה.
סבע ושרי עזבו מסיבות לא מקצועיות.
קורנו יחזור מתי שיחזור, כנראה יספיק להיפצע עוד פעם העונה כמו סונדגרן.
ועכשיו גולדברג שאנחנו לא יודעים מה מצבו. ("מנוחה" בתחת שלי)
וואלה המצב חרבנה. לפחות כיוף נשאר כשיר.
אופטימיות במכבי חיפה
המצב לא פשוט בכלל, אבל לא צריך להיסחף.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 18:44 חזיזה, חג'ג', ג'אבר, שוראנוב ודינדה גמרו את העונה.
ג'אבר יחזור העונה, גם קורנו, ודינדה עוד יכבוש פה העונה.
גולדברג יפתח מול הפועל חיפה. אתה יכול לסמן את זה.
שוראנוב וחזיזה לא יחזרו, ובסבירות גבוהה גם חג'ג'.
לא צריך סתם להגזים פה ולהתמרמר לחינם.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 13 פברואר 2024, 18:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
טוב אחירק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 18:47המצב לא פשוט בכלל, אבל לא צריך להיסחף.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 18:44 חזיזה, חג'ג', ג'אבר, שוראנוב ודינדה גמרו את העונה.
ג'אבר יחזור העונה, גם קורנו, ואפילו דוד עוד יכבוש פה העונה.
לא צריך סתם להגזים פה ולהתמרמר ליחינם.
אופטימיות במכבי חיפה
תגובה מאדו בוגרת גבר.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 18:48טוב אחירק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 18:47המצב לא פשוט בכלל, אבל לא צריך להיסחף.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 18:44 חזיזה, חג'ג', ג'אבר, שוראנוב ודינדה גמרו את העונה.
קורנו זו פציעה קטנה שחוזרים ממנה בדיוק כמו שחזרו פיירו וסונדגרן (אותה פציעה). אז למה שהוא לא יחזור?
ג'אבר זו גם פציעה שהיא שכיחה בכדורגל. אין סרט שהוא לא חוזר העונה. ודגו התייחס לזה במסיבת העיתונאים שהוא בקרוב יחזור.
גם דינדה, אנחנו יודעים מה זה פציעות מיניסקוס, ובין אם זה יהיה ניתוח ובין אם לא, בהנחה וזה קרע ממוצע, זה לוקח בהערכה מחמירה חודשיים לחזור. ככה היה גם עם קיקו של מכבי ת''א.
ככה שאין שום סיבה שבאמצע אפריל הוא לא יחזור.
לגבי כל השאר, כמו שאמרתי כשהמועדון לא מתייחס אליהם בכלל בכל נושא הפציעות זה כי הם לא בלופ בכלל. וברור שהם לא יחזרו.
אתה ממציא דברים, קובע עובדות ששחקנים לא יחזרו ללא סיבה ניכרת. אין פה איזה פציעות מורכבות, אין פה ניתוחים שיכולים לא הצליח או להסתבך שאז זמן החלמה מתארך.
זה מעצבן כל נושא הפציעות, אבל צריך לשים את הדברים במקומם כפי שהם.
כמה שטויות.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 18:52תגובה מאדו בוגרת גבר.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 18:48טוב אחירק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 18:47
המצב לא פשוט בכלל, אבל לא צריך להיסחף.
קורנו זו פציעה קטנה שחוזרים ממנה בדיוק כמו שחזרו פיירו וסונדגרן (אותה פציעה). אז למה שהוא לא יחזור?
ג'אבר זו גם פציעה שהיא שכיחה בכדורגל. אין סרט שהוא לא חוזר העונה. ודגו התייחס לזה במסיבת העיתונאים שהוא בקרוב יחזור.
גם דינדה, אנחנו יודעים מה זה פציעות מיניסקוס, ובין אם זה יהיה ניתוח ובין אם לא, בהנחה וזה קרע ממוצע, זה לוקח בהערכה מחמירה חודשיים לחזור. ככה היה גם עם קיקו של מכבי ת''א.
לגבי כל השאר, כמו שאמרתי כשהמועדון לא מתייחס אליהם בכלל בכל נושא הפציעות זה כי הם לא בלופ בכלל. וברור שהם לא יחזרו.
אתה ממציא דברים, קובע עובדות ששחקנים לא יחזרו ללא סיבה ניכרת. אין פה איזה פציעות מורכבות, אין פה ניתוחים שיכולים לא הצליח או להסתבך שאז זמן החלמה מתארך.
שמתי לב שיש לך קטע שככל שאתה יותר אגרסיבי ותוקפן ככה אתה מדבר יותר שטויות.
אופטימיות במכבי חיפה
מצטער שאתה צריך לסבול בגללי.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 19:06כמה שטויות.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 18:52תגובה מאדו בוגרת גבר.
אם מפריע לך מה שאני כותב, מוזמן להשתיק אותי, ולא תיאלץ לראות את "השטויות" שלי.
אני אגב לא חושב שאתה כותב שטויות, ולרוב ההודעות שלך נעימות ומעניינות, אני כן חושב שאתה מגזים פה עם נושא הפציעות, ועל כך הגבתי.
בכל מקרה, אני לא חלק משיח של ירידות על משתמשים בצורה כזו או אחרת. שא ברכה.
הכל טוב.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 19:21מצטער שאתה צריך לסבול בגללי.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 19:06כמה שטויות.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 18:52
תגובה מאדו בוגרת גבר.
אני אגב לא חושב שאתה כותב שטויות, ולרוב ההודעות שלך נעימות ומעניינות, אני כן חושב שאתה מגזים פה עם נושא הפציעות, ועל כך הגבתי.
שים לב שכמוני גם אתה כתבת דברים לפי דעתך בלבד ולא כי אתה פיזיולוג של הקבוצה או שאלת את ג'אבר איך הוא מרגיש ומתי נראה לו שהוא יחזור.
אתה גם מבסס דברים על דברים שהמועדון מוציא לתקשורת שכל אוהד מכבי יודע שזה דברים שנכנסים לאוזן אחת ויוצאים מהשנייה כי אין להם אמינות.
אין לי בעיה עם ההודעות שלך, יש לי בעיה עם זה שאתה אומר לי שאני ממורמר כי אני מביע את דעתי הלא ממורמרת בעליל.
אני אשמח אם דין דוד יחזור לפני סיום העונה. מבחינתי אם הוא יעלה חילוף במחזור 35 דקה 70 אז ההגדרה היא שהוא גמר את העונה.
אופטימיות במכבי חיפה
כשהמועדון מוציא הודעה לגבי צפי חזרה של שחקן אני לא רואה סיבה לא להאמין לזה, וחשוב מזה - אני לא חושב שיש מקור מהימן יותר להסתמך עליו בעניין הזה, כולל תחושות בטן.
1. דין דוד - פציעה במיניסקוס
צפי חזרה - תחילת/אמצע מרץ
2. פייר קורנו - קרע בשריר
צפי חזרה - 20.02 (פחות או יותר)
3. שון גולדברג - רגישות בשריר הירך האחורי
צפי חזרה - שבועיים?
4. עילאי חג'ג' - פציעה/עומס בשרירי הבטן
צפי חזרה: אין
5. דולב חזיזה - דלקת בגיד אכילס (עבר ניתוח אחרי ניסיון טיפול במנוחה)
צפי חזרה למגרשים: פלייאוף במקרה הטוב
6. מחמוד ג'אבר - קרע בשריר הירך האחורי
צפי חזרה: תחילת מרץ
7. דניאל סונדגרן - ?
צפי חזרה: ?
8. אריק שוראנוב: קרע בצולבת, עבר ניתוח
צפי חזרה: פתיחת אימוני עונת 24/25
מוזמנים לתקן ולעדכן
צפי חזרה - תחילת/אמצע מרץ
2. פייר קורנו - קרע בשריר
צפי חזרה - 20.02 (פחות או יותר)
3. שון גולדברג - רגישות בשריר הירך האחורי
צפי חזרה - שבועיים?
4. עילאי חג'ג' - פציעה/עומס בשרירי הבטן
צפי חזרה: אין
5. דולב חזיזה - דלקת בגיד אכילס (עבר ניתוח אחרי ניסיון טיפול במנוחה)
צפי חזרה למגרשים: פלייאוף במקרה הטוב
6. מחמוד ג'אבר - קרע בשריר הירך האחורי
צפי חזרה: תחילת מרץ
7. דניאל סונדגרן - ?
צפי חזרה: ?
8. אריק שוראנוב: קרע בצולבת, עבר ניתוח
צפי חזרה: פתיחת אימוני עונת 24/25
מוזמנים לתקן ולעדכן
אם אתה אומר לי שאחרי כל מה שהמועדון טען על פצועים במועדון בשנים האחרונות כולל העונה אתה עדיין מתייחס בכלל למה שהם אומרים אז כל הכבוד. קשה לי להאמין להם. זה שהמקור היחיד זה הם לא הופך אותם ליותר אמינים בעיניי בנושא הזה. חג'ג' היה אמור לחזור כבר מזמן לצורך העניין, שלא נדבר על חזיזה.אליאור כתב: 13 פברואר 2024, 20:19 כשהמועדון מוציא הודעה לגבי צפי חזרה של שחקן אני לא רואה סיבה לא להאמין לזה, וחשוב מזה - אני לא חושב שיש מקור מהימן יותר להסתמך עליו בעניין הזה, כולל תחושות בטן.
אופטימיות במכבי חיפה
אני אתחיל מזה שאני לא פיזיולוג ולא קרוב לזה.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 19:46הכל טוב.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 19:21מצטער שאתה צריך לסבול בגללי.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 19:06
כמה שטויות.
שים לב שכמוני גם אתה כתבת דברים לפי דעתך בלבד ולא כי אתה פיזיולוג של הקבוצה או שאלת את ג'אבר איך הוא מרגיש ומתי נראה לו שהוא יחזור.
אתה גם מבסס דברים על דברים שהמועדון מוציא לתקשורת שכל אוהד מכבי יודע שזה דברים שנכנסים לאוזן אחת ויוצאים מהשנייה כי אין להם אמינות.
אין לי בעיה עם ההודעות שלך, יש לי בעיה עם זה שאתה אומר לי שאני ממורמר כי אני מביע את דעתי הלא ממורמרת בעליל.
אני אשמח אם דין דוד יחזור לפני סיום העונה. מבחינתי אם הוא יעלה חילוף במחזור 35 דקה 70 אז ההגדרה היא שהוא גמר את העונה.
אבל בסוף יש עובדות בשטח שמבוססת על מספר דברים. ואני אסביר:
קורנו פצוע באותה פציעה שסונדגרן ופיירו נפצעו לא מזמן (קרע ''קטן'' בירך אחורי), וחזרו פחות או יותר כפי מה שהעריכו, וכפי מה שבד''כ חוזרים בפציעות מהסוג הזה. גם בליגה שלנו היו מקרים דומים העונה ובעונה שעברה, והשחקנים חזרו אחרי תקופת הזמן הזו. אז אין שום סיבה הגיונית שקורנו לא יחזור העונה. וגם אם זה ייקח שבוע יותר ממה שלקח לפיירו או סונדגרן (שבועיים וחצי), כי קורנו הוא פציע, אז הוא עדיין יחזור. אז לדעתי זו הגזמה להגיד שהוא עם סוג הפציעה הזאת סיים את העונה (בלי קשר למה שהקבוצה אמרה).
זה נכון גם לגבי ג'אבר. כי שוב, אנחנו מסתכלים על הפציעה הזאת (קרע עמוק בירך אחורי) ומשווים למקרים אחרים, ולמרות שיש פה את העניין שג'אבר בעייתי ברמת הכשירות, עדיין הוא צריך לחזור העונה.
ג'אבר נפצע ב-14 בינואר (המועדון הודיע חודש וחצי). גם אם נגיד והוא יחזור אחרי חודשיים, ולא אחרי חודש וחצי. אז זה יהיה באמצע מרץ, וגם אם זה ייקח חודשים וחצי, אז באפריל הוא יהיה כשיר.
ככה שגם פה, ושוב, ואני לא בדקתי את ג'אבר אלא על הסתמכות על מקרי עבר של הפציעה מהסוג הזה, ומתוך כך שהוא לא הגיע למצב של קרע שדורש ניתוח (קרע של שבר תלישה ו/או כל שבר אחר שמחייב תפירה של הגיד. הגיד שמחבר את השריר לעצם) שאז זה זמן החלמה אחר לחלוטין, ובכלל התערבות כירוגית מאוד משפיעה על זמן החזרה (בד''כ לרעה, כי ניתוח שלא מצליח גורר איתו זמן החלמה ממושך יותר)
אז גם הוא לפי דעתי יחזור. ולהגיד שהוא סיים את העונה זו הגזמה לא מבוססת.
כנ''ל לגבי דוד. שפציעת מיניסקוס היא פציעה מאוד שכיחה בכדורגל. ורק השנה היו פה בליגה כמה שחקנים שעברו פציעה דומה. וגם שחקנים כמו קיקו של מכבי ת''א שכן עבר ניתוח, חזר אחרי תקופה של פחות מחודשיים. ובד''כ זמן ההחלמה במקרים כאלה הוא +- חודשיים) ככה שאיפה שהוא באפריל, הוא אמור לחזור. בטח בהתחשב בכך שדינדה הוא לא שחקן פציע.
ככה ששוב, על פניו הוא צריך לחזור לפה לקראת הישורת האחרונה של העונה.
כל ''הניתוח הרפואי'' הזה מבוסס בין היתר על דברים שכתב בעבר פיזיותרפיסט הספורט יונתן קריא. ממליץ לקרוא אותו, הוא מסביר בצורה פשוטה את סוגי הפציעות, וכתוצאה מכך את זמני ההחלמה המשוערים לפציעה מסוג כזה או אחר.
ואני מדגיש פה - לא אמרתי שאתה ממורמר. חס וחלילה. אני רק אומר שלבוא ולקבוע הנחות ששחקנים סיימו את העונה למרות שזה נגד ההגיון הרפואי של פציעות מהסוג הזה זה בעיני טיעון שמעורב בו איזה שהוא מימד של אכזבה על המצב שהקבוצה נמצאת עם כל הפציעות המרובות והמתסכלות.
אם יש לך השגה רפואית אחרת, שתומכת את הדעה שכל השחקנים שהוזכרו לא יחזרו העונה, אני אשמח לשמוע להבין ולהחכים.
דבר אחד אפשר ללמוד על התנהלות של הקבוצה סביב פציעות העונה (בדגש על העונה) - כשהיא אומרת משהו, היא לרוב צודקת (למעט המקרה של חזיזה שהודיעו אחרי הניתוח שהוא ייעדר חודשיים, וראינו לאן זה הגיע). כמובן עם סטיית תקן של שבוע-שבועיים לצד השלילי. שזה טבעי שקורה.
כשהיא שותקת ולא מדברת, כמו על חזיזה או חג'ג', אתה מבין שזה מקרה אבוד. למה היא לא מדברת במקרים הללו? זו כבר שאלה אחרת, וכנראה מדיניות מסוימת של לא להתחייב כשאני לא יודע.
ועדיין לפי דעתי צריכים להזכיר אותם. אצל חזיזה יודעים שהוא היה פצוע לפני, סחב, ובסוף עשה ניתוח.
במקרה של חג'ג' זה סיפור הזוי. שחקן שהיה סופר אפקטיבי וחלק מהקבוצה, נמחק ולא מדברים על זמן החזרה שלו, ועל מה בדיוק הפציעה. אבל שוב, זה דיון אחר.
מקובל. רק לדייק לא כתבתי שקורנו גמר את העונה, כתבתי שלהערכתי הוא עוד ייפצע שוב אחרי שיחזור, בזמן שנשאר העונה כמו גם סונדגרן כי לא יודעים להחזיר פה שחקנים כמו שצריך מפציעות.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 21:04אני אתחיל מזה שאני לא פיזיולוג ולא קרוב לזה.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 19:46הכל טוב.רק מכבי כתב: 13 פברואר 2024, 19:21
מצטער שאתה צריך לסבול בגללי.
אבל בסוף יש עובדות בשטח שמבוססת על מספר דברים. ואני אסביר:
קורנו פצוע באותה פציעה שסונדגרן ופיירו נפצעו לא מזמן (קרע ''קטן'' בירך אחורי), וחזרו פחות או יותר כפי מה שהעריכו, וכפי מה שבד''כ חוזרים בפציעות מהסוג הזה. גם בליגה שלנו היו מקרים דומים העונה ובעונה שעברה, והשחקנים חזרו אחרי תקופת הזמן הזו. אז אין שום סיבה הגיונית שקורנו לא יחזור העונה. וגם אם זה ייקח שבוע יותר ממה שלקח לפיירו או סונדגרן (שבועיים וחצי), כי קורנו הוא פציע, אז הוא עדיין יחזור. אז לדעתי זו הגזמה להגיד שהוא עם סוג הפציעה הזאת סיים את העונה (בלי קשר למה שהקבוצה אמרה).
זה נכון גם לגבי ג'אבר. כי שוב, אנחנו מסתכלים על הפציעה הזאת (קרע עמוק בירך אחורי) ומשווים למקרים אחרים, ולמרות שיש פה את העניין שג'אבר בעייתי ברמת הכשירות, עדיין הוא צריך לחזור העונה.
ג'אבר נפצע ב-14 בינואר (המועדון הודיע חודש וחצי). גם אם נגיד והוא יחזור אחרי חודשיים, ולא אחרי חודש וחצי. אז זה יהיה באמצע מרץ, וגם אם זה ייקח חודשים וחצי, אז באפריל הוא יהיה כשיר.
ככה שגם פה, ושוב, ואני לא בדקתי את ג'אבר אלא על הסתמכות על מקרי עבר של הפציעה מהסוג הזה, ומתוך כך שהוא לא הגיע למצב של קרע שדורש ניתוח (קרע של שבר תלישה ו/או כל שבר אחר שמחייב תפירה של הגיד. הגיד שמחבר את השריר לעצם) שאז זה זמן החלמה אחר לחלוטין, ובכלל התערבות כירוגית מאוד משפיעה על זמן החזרה (בד''כ לרעה, כי ניתוח שלא מצליח גורר איתו זמן החלמה ממושך יותר)
אז גם הוא לפי דעתי יחזור. ולהגיד שהוא סיים את העונה זו הגזמה לא מבוססת.
כנ''ל לגבי דוד. שפציעת מיניסקוס היא פציעה מאוד שכיחה בכדורגל. ורק השנה היו פה בליגה כמה שחקנים שעברו פציעה דומה. וגם שחקנים כמו קיקו של מכבי ת''א שכן עבר ניתוח, חזר אחרי תקופה של פחות מחודשיים. ובד''כ זמן ההחלמה במקרים כאלה הוא +- חודשיים) ככה שאיפה שהוא באפריל, הוא אמור לחזור. בטח בהתחשב בכך שדינדה הוא לא שחקן פציע.
ככה ששוב, על פניו הוא צריך לחזור לפה לקראת הישורת האחרונה של העונה.
כל ''הניתוח הרפואי'' הזה מבוסס בין היתר על דברים שכתב בעבר פיזיותרפיסט הספורט יונתן קריא. ממליץ לקרוא אותו, הוא מסביר בצורה פשוטה את סוגי הפציעות, וכתוצאה מכך את זמני ההחלמה המשוערים לפציעה מסוג כזה או אחר.
ואני מדגיש פה - לא אמרתי שאתה ממורמר. חס וחלילה. אני רק אומר שלבוא ולקבוע הנחות ששחקנים סיימו את העונה למרות שזה נגד ההגיון הרפואי של פציעות מהסוג הזה זה בעיני טיעון שמעורב בו איזה שהוא מימד של אכזבה על המצב שהקבוצה נמצאת עם כל הפציעות המרובות והמתסכלות.
אם יש לך השגה רפואית אחרת, שתומכת את הדעה שכל השחקנים שהוזכרו לא יחזרו העונה, אני אשמח לשמוע להבין ולהחכים.
דבר אחד אפשר ללמוד על התנהלות של הקבוצה סביב פציעות העונה (בדגש על העונה) - כשהיא אומרת משהו, היא לרוב צודקת (למעט המקרה של חזיזה שהודיעו אחרי הניתוח שהוא ייעדר חודשיים, וראינו לאן זה הגיע). כמובן עם סטיית תקן של שבוע-שבועיים לצד השלילי. שזה טבעי שקורה.
כשהיא שותקת ולא מדברת, כמו על חזיזה או חג'ג', אתה מבין שזה מקרה אבוד. למה היא לא מדברת במקרים הללו? זו כבר שאלה אחרת, וכנראה מדיניות מסוימת של לא להתחייב כשאני לא יודע.
ועדיין לפי דעתי צריכים להזכיר אותם. אצל חזיזה יודעים שהוא היה פצוע לפני, סחב, ובסוף עשה ניתוח.
במקרה של חג'ג' זה סיפור הזוי. שחקן שהיה סופר אפקטיבי וחלק מהקבוצה, נמחק ולא מדברים על זמן החזרה שלו, ועל מה בדיוק הפציעה. אבל שוב, זה דיון אחר.
על ג'אבר אמרו 4-6 שבועות. אנחנו לקראת סיום השבוע החמישי לפציעה שלו. אני בספק רב שהוא יחזור לפני הפלייאוף באמצע מרץ וגם על זה אני בספק. על דין דוד אמרו שיעדר בין "מספר שבועות" ל"חודש". מניסיון העבר כשקובעים אחרי MRI תחום כזה של חזרה זה אומר שהשחקן חוזר תוך לפחות פי 2 מהזמן. כלומר גם הוא יחזור רק באמצע הפלייאוף או אולי אפילו רק למחזור או שניים האחרונים.
זו דעתי על סמך נטו ניסיון עם המועדון וההודעות שלו ואיך שדברים פועלים פה. ולדעתי הסיפור עם חג'ג' וחזיזה זה אותו סיפור. היה את זה עם שחקנים אחרים לפני, בשנים האחרונות.
אופטימיות במכבי חיפה
1. יש הבדל בין להסתיר, לשקר ולא לדעת. במקרה של חזיזה וחג'ג' אני מאמין שאין ודאוצ לגבי תאריך החזרה שלהם ולכן לא מפרסמים תאריך יעד ספציפי. במקרה כמו של ג'אבר הפציעה היא הרבה יותר מתוחמת ואפשר לדעת מתי יחזור. אצל חג'ג' למשל אתה לא יודע אם הוא צריך מנוחה או שיצטרך גם ניתוח וזה משהו שאני מאמין שנבדק באופן תדיר. אצל החזיזה המקרה היה דומה.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 20:26אם אתה אומר לי שאחרי כל מה שהמועדון טען על פצועים במועדון בשנים האחרונות כולל העונה אתה עדיין מתייחס בכלל למה שהם אומרים אז כל הכבוד. קשה לי להאמין להם. זה שהמקור היחיד זה הם לא הופך אותם ליותר אמינים בעיניי בנושא הזה. חג'ג' היה אמור לחזור כבר מזמן לצורך העניין, שלא נדבר על חזיזה.אליאור כתב: 13 פברואר 2024, 20:19 כשהמועדון מוציא הודעה לגבי צפי חזרה של שחקן אני לא רואה סיבה לא להאמין לזה, וחשוב מזה - אני לא חושב שיש מקור מהימן יותר להסתמך עליו בעניין הזה, כולל תחושות בטן.
2. אם יש לך מקור אחר להסתמך עליו אז בבקשה. אני חושב שאני מעדיף להסתמך על מה שהמועדון אומר במקום להחליט ששחקן כזה או אחר (כמו דין דוד) לא יחזור בכלל העונה או שיחזור במחזור האחרון. זה יכול לקרות, הכל יכול לקרות, אבל הציפייה היא שזה לא יקרה.
אני פשוט לא מסתמך.אליאור כתב: 14 פברואר 2024, 09:251. יש הבדל בין להסתיר, לשקר ולא לדעת. במקרה של חזיזה וחג'ג' אני מאמין שאין ודאוצ לגבי תאריך החזרה שלהם ולכן לא מפרסמים תאריך יעד ספציפי. במקרה כמו של ג'אבר הפציעה היא הרבה יותר מתוחמת ואפשר לדעת מתי יחזור. אצל חג'ג' למשל אתה לא יודע אם הוא צריך מנוחה או שיצטרך גם ניתוח וזה משהו שאני מאמין שנבדק באופן תדיר. אצל החזיזה המקרה היה דומה.Apoc כתב: 13 פברואר 2024, 20:26אם אתה אומר לי שאחרי כל מה שהמועדון טען על פצועים במועדון בשנים האחרונות כולל העונה אתה עדיין מתייחס בכלל למה שהם אומרים אז כל הכבוד. קשה לי להאמין להם. זה שהמקור היחיד זה הם לא הופך אותם ליותר אמינים בעיניי בנושא הזה. חג'ג' היה אמור לחזור כבר מזמן לצורך העניין, שלא נדבר על חזיזה.אליאור כתב: 13 פברואר 2024, 20:19 כשהמועדון מוציא הודעה לגבי צפי חזרה של שחקן אני לא רואה סיבה לא להאמין לזה, וחשוב מזה - אני לא חושב שיש מקור מהימן יותר להסתמך עליו בעניין הזה, כולל תחושות בטן.
2. אם יש לך מקור אחר להסתמך עליו אז בבקשה. אני חושב שאני מעדיף להסתמך על מה שהמועדון אומר במקום להחליט ששחקן כזה או אחר (כמו דין דוד) לא יחזור בכלל העונה או שיחזור במחזור האחרון. זה יכול לקרות, הכל יכול לקרות, אבל הציפייה היא שזה לא יקרה.
יותר מדי פעמים אמרו 3 שבועות וזה הפך ל3 חודשים.
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
ע"פ בן דור כן, גם גולדברג.
קורנו אם לא יחזור לדרבי מאמין שלגומילן מול גנט כבר יהיה כשיר.
גולדברג בעיקר יש עליו עומס, אני לא הייתי משתף אותו בדרבי יש לו רגישות במפשעה.
שיתנו לו לנוח עוד קצת.
אפשר להסתדר בדרבי עם סק,שימי וגרשון.
- Shocking4U
- מנהל הבורד