קונפרנס ליג: מכבי חיפה VS גנט. טייק 2

סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

Re: קונפרנס ליג: מכבי חיפה VS גנט. טייק 2

שליחה על ידי רק מכבי »

וואו כיוף
איזו הצלה

רמי גרשון עם משחק ציון 10.
גם שואו היה גדול.

ודגו שוב מביך בניהול משחק.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

דגו במשחקים האחרונים פשוט מזעזע לא יודע מה עובר עליו אבל חייב ניעור דחוף
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

יופי של תוצאה.
0 בניהול משחק לדגו.
לא מוכן לפרשן תוצאה, כי החילופים המאוחרים, הכדורים שהסתובבו ברחבה בלי סוף זה לא תוכנית משחק.
גרשון היה ענק אבל בשלב מסוים הוא היה מיותר כי כולם בלמים ואין לו יכולת לתת מסירה.
להשאיר כל פעם רק שחקן אחד שמסוגל לתת פס (ליאור או קינדה) הפך את שניהם ךחסרי תועלת.
(ליאור עוד נתן כמה פעולות הגנתיות).
לא היה שום ניסיון לצאת להתקפת מעבר, רק תפילות חזקות ונגריות של הבלגים.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

בחצי השני היה לנו יותר מזל משכל, בכמויות ממש.
אבל העיקר שעברנו שלב.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

דגו צריך לתת את הדעת על התקופה האחרונה.
עלינו היום למרות היותו מאמן, ולא בגלל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אני לא מסכים אתכם ולדעתי אתם מגזימים וקיצוניים.

יש ירידה ברורה וחד משמעית בכושר של הקבוצה במחציות השניות במשחקים האחרונים והיא נובעת מעייפות.

החילופים אחרי האדום היו במקום כולל החילוף של שימיץ' בפיירו, גם עם פיירו לא הצלחנו לצאת קדימה ושימיץ' תורם מולם ברחבה.

שהשחקנים עם אוויר בריאות נראינו טוב מאוד והחזקנו את גנט על 0 מצבים, אנחנו כבר אחרי האדים, לצפות מהשחקנים לבוא לגנט ולתת הצגה זה מצחיק
סמל אישי של משתמש
adoram
שחקן העונה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי adoram »

כרגיל שימיץ' כוח סופר משמעותי בהתמודדות עם כדורי גובה. הוא פשוט באנקר.

חלום לקבל את אסטון וילה (ולקבל בראש כמובן).
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 21 פברואר 2024, 21:06 אני לא מסכים אתכם ולדעתי אתם מגזימים וקיצוניים.

יש ירידה ברורה וחד משמעית בכושר של הקבוצה במחציות השניות במשחקים האחרונים והיא נובעת מעייפות.

החילופים אחרי האדום היו במקום כולל החילוף של שימיץ' בפיירו, גם עם פיירו לא הצלחנו לצאת קדימה ושימיץ' תורם מולם ברחבה.

שהשחקנים עם אוויר בריאות נראינו טוב מאוד והחזקנו את גנט על 0 מצבים, אנחנו כבר אחרי האדים, לצפות מהשחקנים לבוא לגנט ולתת הצגה זה מצחיק
אבל איפה היו החילופים עד אז? למה לחכות לרע ואז להגיב?
כמו נגד הפועל חיפה. מחכים ומחכים לספוג, זה כבר דפוס חוזר.
האדום היה בפאקינג דקה 72, החילופים היו בדקה 74. איפה הוא היה עד אז?
דגו מגיע עם תוכניות מהבית, ולא מגיב להתפתחויות של המשחק.
שלא לדבר על זה שהוא התעכב עם ההוצאה של סונדגרן שהיה הכי חלש בהגנה, איבד שחקנים, ואת הכדור, היה לא מרוכז, היה עם צהוב, ההמתנה בחילוף שלו הביאה בין היתר את האדום. אז זה גם עליו.

אחר כך החילופים היו במקום, אבל זה היה יכול לקרות הרבה לפני, ולחסוך הרבה כאב ראש וסיכונים.

אף אחד לא ציפה לתת הצגה. מחצית ראשונה היינו טובים מאוד. אבל היה ברור שהם ילחצו יותר במחצית השנייה, ואנחנו קצת נתעייף, אז אפשר היה לעשות חילוף הרבה לפני כן. ולא לעשות חילוף של קינדה בליאור שלא באמת השפיע. לא ברור למה עשה אז רק חילוף אחד.

ההכנה למשחק הזה הייתה מצוינת, אבל הניהול היה לא נכון. וזה קורה שוב ושוב.

בכל מקרה, הישג גדול שלו. אבל כל הביקורת פה היא לקראת ההמשך, אי אפשר להמשיך עם החילופים המאוחרים הללו בטח כשאתה בתקופה עמוסה, ובטח כשצריך להגיב.
dyarok
אלוף המדינה

שליחה על ידי dyarok »

רק מכבי כתב: 21 פברואר 2024, 21:12
KevinDurant כתב: 21 פברואר 2024, 21:06 אני לא מסכים אתכם ולדעתי אתם מגזימים וקיצוניים.

אבל איפה היו החילופים עד אז? למה לחכות לרע ואז להגיב?
כמו נגד הפועל חיפה. מחכים ומחכים לספוג, זה כבר דפוס חוזר.
האדום היה בפאקינג דקה 72, החילופים היו בדקה 74. איפה הוא היה עד אז?
דגו מגיע עם תוכניות מהבית, ולא מגיב להתפתחויות של המשחק.
שלא לדבר על זה שהוא התעכב עם ההוצאה של סונדגרן שהיה הכי חלש בהגנה, איבד שחקנים, ואת הכדור, היה לא מרוכז, היה עם צהוב, ההמתנה בחילוף שלו הביאה בין היתר את האדום. אז זה גם עליו.

אחר כך החילופים היו במקום, אבל זה היה יכול לקרות הרבה לפני, ולחסוך הרבה כאב ראש וסיכונים.

אף אחד לא ציפה לתת הצגה. מחצית ראשונה היינו טובים מאוד. אבל היה ברור שהם ילחצו יותר במחצית השנייה, ואנחנו קצת נתעייף, אז אפשר היה לעשות חילוף הרבה לפני כן. ולא לעשות חילוף של קינדה בליאור שלא באמת השפיע. לא ברור למה עשה אז רק חילוף אחד.

ההכנה למשחק הזה הייתה מצוינת, אבל הניהול היה לא נכון. וזה קורה שוב ושוב.

בכל מקרה, הישג גדול שלו. אבל כל הביקורת פה היא לקראת ההמשך, אי אפשר להמשיך עם החילופים המאוחרים הללו בטח כשאתה בתקופה עמוסה, ובטח כשצריך להגיב.
כל מילה.
החילופים היו צריכים להתחיל דקה 55-60, כשדניאל הראשון שהיה צריך לצאת.
כמה דקות של קינדה וליאור ביחד יכלו לתת לקבוצה קצת החזקת כדור ומרווח נשימה להגנה.
דגו מגיב אחרי שאחרון האוהדים צועק חילוף ואחרי שהיריב משתלט לגמרי על המשחק, לפעמים גם כובש.
הוא חייב ליזום את השינוי כשהמשחק מתחרבש ולא לחכות לניסים.
היום היה נס.
בשבת היה נס (חלאילי ושון מהקו), עוד משחקים עם הצלות הירואיות כשכדורים מסתובבים ברחבה.
אפשר למנוע חלק מהנפילה הזאת בניהול משחק טוב יותר.
סמל אישי של משתמש
adoram
שחקן העונה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי adoram »

הביקורת נגד דגו מוצדקת ברובה, אבל צריך לזכור שגם בכר היה אוהב להתבנקר כשצריך, היה לו תמיד חילוף קבוע של בלם שלישי כשאנחנו מובילים בשער אחד,כמובן גם בשיווין מספרי, ובמשחקים מסוימים בקושי היינו עוברים את החצי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

adoram כתב: 21 פברואר 2024, 22:16 הביקורת נגד דגו מוצדקת ברובה, אבל צריך לזכור שגם בכר היה אוהב להתבנקר כשצריך, היה לו תמיד חילוף קבוע של בלם שלישי כשאנחנו מובילים בשער אחד,כמובן גם בשיווין מספרי, ובמשחקים מסוימים בקושי היינו עוברים את החצי.
לא מבקרים את דגו על ההחלטה לעשות בונקר.
מבקרים אותו על חוסר ההחלטה לבצע חילופים בזמן (או לבצע שינויים טקטיים) כשהקבוצה לא מתפקדת על המגרש.
מה שהוביל גם לגול נגדנו וגם לאדום של סונדגרן
GreenGirl
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי GreenGirl »

אני עדיין מתאוששת מהמשחק, 20 דקות של סבל שהרגישו כמו נצח
למה אנחנו צריכים לחטוף גול כדי שהמאמן יערוך שינויים?!
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

קלאס

ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

דובר על זה פה כבר, אבל דגו לא בא לשחק יפה באירופה.
אפשר להתווכח על הדרך הזו, אבל את התוצאות זה מביא לו.
אתמול הקבוצה הייתה טובה מאד עד שהגיעה העייפות ואז המשחק הפך בכל רגע ליותר ויותר קשה. כל הכבוד לשחקנים שעמדו בלחץ וסגרו טוב. בכלל, אני חושב שתחת דגו ההגנה עומדת כמו שלא עמדה שנים. מגיע לו הרבה קרדיט על זה.

אני רק מקווה שזה ייתן תנופה מחודשת לקבוצה ונכנס לרצף תוצאות טוב.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

ברק.י כתב: 22 פברואר 2024, 08:38 דובר על זה פה כבר, אבל דגו לא בא לשחק יפה באירופה.
אתמול הקבוצה הייתה טובה מאד עד שהגיעה העייפות ואז המשחק הפך בכל רגע ליותר ויותר קשה. כל הכבוד לשחקנים שעמדו בלחץ וסגרו טוב. בכלל, אני חושב שתחת דגו ההגנה עומדת כמו שלא עמדה שנים. מגיע לו הרבה קרדיט על זה.

הביקורת היא לא על צורת או סגנון המשחק.
הביקורת היא על זה שהוא לא מגיב לשינויים במשחק ומאחר עם החילופים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

hezildo כתב: 22 פברואר 2024, 08:51
ברק.י כתב: 22 פברואר 2024, 08:38 דובר על זה פה כבר, אבל דגו לא בא לשחק יפה באירופה.

הביקורת היא לא על צורת או סגנון המשחק.
הביקורת היא על זה שהוא לא מגיב לשינויים במשחק ומאחר עם החילופים.
האמת שכתבתי את זה כסיכום שלי בלי לקרוא את התגובות לגבי המשחק בפורום.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

מסכים אמנם זה לא כיף לצפייה אבל מקטין את הסיכוי של התפרקויות כמו נגד פסז בנפיקה וטונהאם.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

חוץ מהאיחור בחילופים אין משהו שאפשר לבוא אליו בטענות לדגו. נכון שהיה לזה מחיר אבל מצד שני צריך לזכור שהוא עמד במבחן התוצאה. חוץ מזה זו ביקורת די נפוצה על מאמנים. גם על בכר אני חושב שהיו לא מעט ביקורות כאלה פה, ככה שלא הייתי מקצין את זה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Hulk כתב: 22 פברואר 2024, 09:00

מסכים אמנם זה לא כיף לצפייה אבל מקטין את הסיכוי של התפרקויות כמו נגד פסז בנפיקה וטונהאם.
זה הטרייד אוף - תוצאות אל מול אטרקטיביות.
אני אישית מעדיף להפסיד באירופה עם כדורגל יפה, אבל אני לא חלק מהמועדון ומן הסתם השיקולים בו ושל דגו ספציפית הם אחרים.
dyarok
אלוף המדינה

שליחה על ידי dyarok »

אליאור כתב: 22 פברואר 2024, 09:02 חוץ מהאיחור בחילופים אין משהו שאפשר לבוא אליו בטענות לדגו. נכון שהיה לזה מחיר אבל מצד שני צריך לזכור שהוא עמד במבחן התוצאה. חוץ מזה זו ביקורת די נפוצה על מאמנים. גם על בכר אני חושב שהיו לא מעט ביקורות כאלה פה, ככה שלא הייתי מקצין את זה.
מבחן התוצאה זה לפרשן לאחור.
כשהמרוקאי של גנט בועט מ-5 מטר לשמיים או כיוף מביא הצלה של החיים מהנגיחה של גנדלמן בתוספת הזמן - זה כמעט נס.
וכל זה אחרי 30-35 דקות שהכדור לא יוצא מהרחבה ואנחנו לא מחברים 2 מסירות.
2-1 לגנט ב-90 דקות ואנחנו עפים בהארכה.
נגד הסרדינים הניסים האלה לא עזרו והם השוו ואם בצד השני לא עומד על הקווים פחדן כמו רוני לוי שעושה חילופים התקפיים בדקה ה-88 הם גם לוקחים את המשחק.
דגו חייב לקרוא את המשחק, להבין שכלום לא עובד ולנסות לעצר את המומנטום של היריבה. הוא לא עושה את זה וכמו שמצפים שחלאילי ישפר את קבלת ההחלטות, חובה לדרוש את זה גם מדגו.
במחצית הראשונה ראינו שהבלגים נגרים, הם לא הפכו לסופרמנים במחצית השנייה, אנחנו הפכנו לקונוסים ומנשקי מזוזות שמתפללים לנס.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

כבר 3 משחקים רואים שהשחקנים נופלים מהרגליים במחצית השנייה, במשחק בבלגיה עוד הכנסנו שחקנים בכירים כמו רפאלוב וסונדגרן ועוד מישהו ועדיין זה נראה רע (ושם נכנסו יותר מוקדם)

הטיסות בשילוב העומס גומרות את השחקנים ורואים את זה, הנפילה די טבעית. צריך לייצר מנוחה כפויה לכוכבים כדי לשמור אותם להמשך וגם למנוע פציעה.

זה שלב כזה בעונה שתמיד אנחנו נראים בו קצת פחות טוב ומאבדים בו נקודות היסטורית (גם אצל בכר זה תמיד היה קורה)
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

dyarok כתב: 22 פברואר 2024, 11:40
אליאור כתב: 22 פברואר 2024, 09:02 חוץ מהאיחור בחילופים אין משהו שאפשר לבוא אליו בטענות לדגו. נכון שהיה לזה מחיר אבל מצד שני צריך לזכור שהוא עמד במבחן התוצאה. חוץ מזה זו ביקורת די נפוצה על מאמנים. גם על בכר אני חושב שהיו לא מעט ביקורות כאלה פה, ככה שלא הייתי מקצין את זה.
כשהמרוקאי של גנט בועט מ-5 מטר לשמיים או כיוף מביא הצלה של החיים מהנגיחה של גנדלמן בתוספת הזמן - זה כמעט נס.
נגד הסרדינים הניסים האלה לא עזרו והם השוו ואם בצד השני לא עומד על הקווים פחדן כמו רוני לוי שעושה חילופים התקפיים בדקה ה-88 הם גם לוקחים את המשחק.
דגו חייב לקרוא את המשחק, להבין שכלום לא עובד ולנסות לעצר את המומנטום של היריבה. הוא לא עושה את זה וכמו שמצפים שחלאילי ישפר את קבלת ההחלטות, חובה לדרוש את זה גם מדגו.
במחצית הראשונה ראינו שהבלגים נגרים, הם לא הפכו לסופרמנים במחצית השנייה, אנחנו הפכנו לקונוסים ומנשקי מזוזות שמתפללים לנס.
עם כל הכבוד לעוף נגד גנט זה לא כישלון. גנט היא קבוצה טובה ומועדון מכובד בבלגיה. תמיד במשחקים האלה יש הצלות וצריך לא מעט מזל. דגו איחר בחילופים ב-10-15 דקוצ אבל הוא לא אשם באדום של סונדגרן ובמצבים שהבלגים הגיעו אליהם אחר כך. כן יש לו חלק בשער שספגנו.
בסוף צריך לקחת בפרופורציות גם. חוץ מזה שאיחר בחילופים ברבע שעה אין משהו שאפשר לבוא אליו בטענות לגביו.
dyarok
אלוף המדינה

שליחה על ידי dyarok »

אליאור כתב: 22 פברואר 2024, 13:53
dyarok כתב: 22 פברואר 2024, 11:40
עם כל הכבוד לעוף נגד גנט זה לא כישלון. גנט היא קבוצה טובה ומועדון מכובד בבלגיה. תמיד במשחקים האלה יש הצלות וצריך לא מעט מזל. דגו איחר בחילופים ב-10-15 דקוצ אבל הוא לא אשם באדום של סונדגרן ובמצבים שהבלגים הגיעו אליהם אחר כך. כן יש לו חלק בשער שספגנו.
בסוף צריך לקחת בפרופורציות גם. חוץ מזה שאיחר בחילופים ברבע שעה אין משהו שאפשר לבוא אליו בטענות לגביו.
זה לא אסון לעוף נגד גנט אבל עובדה שהם קבוצה שאפשר לעבור.
האדום של סונדגרן היה באוויר- גם צהוב מטופש וגם לא היה טוב- איבד כדורים ומיקום.
חילוף מוקדם שלו, כמה דקות של קינדה ורפאלוב ביחד היו נותנות לקבוצה אוויר לנשימה.
מזל תמיד צריך, אבל קבוצה חכמה יודעת לצמצם את מספר המצבים בהם נזקקים ל"מזל".
את חלקם היה אפשר למנוע עם קריאת משחק טובה יותר.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

רק מכבי כתב: 21 פברואר 2024, 00:40
לסיום, בפינת הנוסטלגיה - נשארים בזירה האירופית, וחוזרים 30 שנה אחורה. עונת 1993/1994 המיתולוגית. מכבי חיפה משתתפת לראשונה במפעל גביע המחזיקות. בשלב הראשון מכבי מנצחת בקלילות את דודלאנג' מלוקסמבורג 7-1 בסיכום 2 המשחקים, ובסיבוב הבא היא מוגרלת מול טורפדו מוסקבה בקרב על מקום בשמינית הגמר. המשחק הראשון ברוסיה הסתיים בהפסד 1-0 משער בדקות הסיום, לגומלין בקריית אליעזר מכבי הגיעה חדה, ושער מהיר של האווירון השווה את התוצאה, הרוסים לא ויתרו ואיזנו בגלל טעות של רפי כהן, מה שאילץ את מכבי לכבוש פעמיים, וזה אכן מה שקרה עם שער אדיר ונדיר של פץ בדקה ה-73, כשלקראת סיום המשחק בדקה ה-85 שי הולצמן כבש והעלה את מכבי חיפה לשמינית גמר גביע המחזיקות נגד פארמה.
גם העונה אנחנו רוצים להעפיל לשמינית הגמר. אז יאללה בונבונים ירוקים, תביאו את זה!
פינת הנוסטלגיה הוכיחה את עצמה, וההיסטוריה חוזרת על עצמה. עולים לשמינית, ומוגרלים מול יריבה איטלקית :)
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

רק מכבי כתב: 23 פברואר 2024, 14:56
רק מכבי כתב: 21 פברואר 2024, 00:40
לסיום, בפינת הנוסטלגיה - נשארים בזירה האירופית, וחוזרים 30 שנה אחורה. עונת 1993/1994 המיתולוגית. מכבי חיפה משתתפת לראשונה במפעל גביע המחזיקות. בשלב הראשון מכבי מנצחת בקלילות את דודלאנג' מלוקסמבורג 7-1 בסיכום 2 המשחקים, ובסיבוב הבא היא מוגרלת מול טורפדו מוסקבה בקרב על מקום בשמינית הגמר. המשחק הראשון ברוסיה הסתיים בהפסד 1-0 משער בדקות הסיום, לגומלין בקריית אליעזר מכבי הגיעה חדה, ושער מהיר של האווירון השווה את התוצאה, הרוסים לא ויתרו ואיזנו בגלל טעות של רפי כהן, מה שאילץ את מכבי לכבוש פעמיים, וזה אכן מה שקרה עם שער אדיר ונדיר של פץ בדקה ה-73, כשלקראת סיום המשחק בדקה ה-85 שי הולצמן כבש והעלה את מכבי חיפה לשמינית גמר גביע המחזיקות נגד פארמה.
גם העונה אנחנו רוצים להעפיל לשמינית הגמר. אז יאללה בונבונים ירוקים, תביאו את זה!
פינת הנוסטלגיה הוכיחה את עצמה, וההיסטוריה חוזרת על עצמה. עולים לשמינית, ומוגרלים מול יריבה איטלקית :)
אבל מצינו את ההיסטוריה ונקווה שהיא לא תחזור עוד על עצמה..
שלח תגובה