אתה לא היחיד, יש הרבה שאין להם סבלנות לשחקנים בני 18
ליאור קאסה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: ליאור קאסה - נושא רשמי
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- הענק הירוק
אז למה הביאו אותו לבוגרים אם הוא לא בשל
גם חלייאלי, פיינגולד וצעירים אחרים משתלבים יפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
גדולים מקאסה בשנה
יהיה בסדר, מקבל דקות פה ושם
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
קאסה הוא קורבן של הקרב שהתנהל מול מכבי תל אביב, היה אמור לנחות פה בכמעט חצי מחיר ופרופיל הרבה יותר נמוך. יחד עם זאת אני מצפה משחקן צעיר כן להראות ניצוצות גם אם הוא במשחקים רעים, מודה שכמעט לא ראיתי כאלה.
יחד עם זאת יש לו נתונים טובים ואני יכול לראות אותו מתפתח
- DelPiero
- הענק הירוק
בדיוקThe real Tsepo כתב: ↑28 פברואר 2024, 21:42 קאסה הוא קורבן של הקרב שהתנהל מול מכבי תל אביב, היה אמור לנחות פה בכמעט חצי מחיר ופרופיל הרבה יותר נמוך. יחד עם זאת אני מצפה משחקן צעיר כן להראות ניצוצות גם אם הוא במשחקים רעים, מודה שכמעט לא ראיתי כאלה.
הלוואי יתפתח, אבל באמת שלא ראיתי בינתיים כלום
-
- אגדה ירוקה
מחצית ראשונה היה סביר, מחצית שניה ירידה קיצונית ביכולת.
אבל הוא ילד, לאט לאט.
אבל הוא ילד, לאט לאט.
- DelPiero
- הענק הירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
כן, משמעותי מאוד
הילד הזה מהנוער גדול בשנתיים מקאסה
קאסה כישרון
אם יממש או לא אי אפשר לדעת, ניתן לו את הזמן שצריך
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- הענק הירוק
יאלה הלוואי
אם אתה אומר אני סומך על הדעת סקאוט שלך באלף אחוז
- Judokan
- סמל ירוק
יש לו נקודות חוזקה ויש לו ליקויים, זה טבעי מאוד לשחקן בגיל הזה. אבל רואים שיש לו כדורגל ואפשר להבין מה אלברמן ראה שם.
טאץ' טוב בכדור, המון ביטחון במשחק למרות הגיל הצעיר, מוציא בהצלחה פעולות מסובכות ומשתחרר לא רע מלחץ (יש לו את ההתחלה של מוב עצירת הכדור של נטע לביא שהיה משתחרר משומרים).
מצד שני, ופה הבעיה הגדולה כרגע, יש לו קבלת החלטות וקריאת משחק נוראיות. כשהוא נותן פס, זה כאילו הוא מקווה לטוב ושזה יגיע לאנשהו. אין שם את המחשבה שרואים אצל שחקן כמו חלאילי או אפילו בן שימול בבישול שנתן לפיירו.
יופי של כישרון גולמי, צריך הרבה עבודה. לשמחתו הוא נחת אצל מאמן שיודע לעשות את עבודת הטיפוח והליטוש הזו.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
משחק לא טוב שלו בלשון המעטה. זה לא חורץ את גורלו בכל מקרה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
ילד בן 18 לא היה טוב. סו וואט?
אני לא הבנתי את התפקוד שלו דווקא כאמצע ימין, לדעתי זה פוגע בו (מבין שהיה רצון לתת לקינדה וללסובוי לשחק יותר שמאלה, ועדיין אפשר היה לשים את קאסה אמצע שמאל. שם הוא הרבה יותר טוב).
שימשיך לתת את הדקות כמחליף, ושימשיך להעלות מסת שריר. המועדון הכין עבורו תוכנית שילוב (לפי מה שהוא סיפר) ככה שצריך לקחת איתו את הזמן.
פרופורציות.
אני לא הבנתי את התפקוד שלו דווקא כאמצע ימין, לדעתי זה פוגע בו (מבין שהיה רצון לתת לקינדה וללסובוי לשחק יותר שמאלה, ועדיין אפשר היה לשים את קאסה אמצע שמאל. שם הוא הרבה יותר טוב).
שימשיך לתת את הדקות כמחליף, ושימשיך להעלות מסת שריר. המועדון הכין עבורו תוכנית שילוב (לפי מה שהוא סיפר) ככה שצריך לקחת איתו את הזמן.
פרופורציות.
-
- הענק הירוק
אתם שפויים?
ילד בן 18 שבקושי ראה דקות לאחרונה, מה לעזאזל אתם רוצים? לא כל חלאילי שהופך להיות כוכב בגיל 18-19.
מי שלא רואה ממנו דברים, כנראה לא מסתכל מספיק טוב. אחוז דיוק בפסים או בעיטות לא טובות, זה לא מה שמעניין.. אותי מעניין בשחקן אם יש לו ראיית משחק או לא (ויש לו, וגם נתן אחלה כדור לסוף שכמובן לא הצליח לעבור שחקן ברחבה).
ניסה גם כדור יפה בצ'יפ קטן לפיירו.
רואים שיש לו פיזיות שאין לשחקנים ישראלים, יודע למקם את הגוף יפה כשהוא נכנס למאבק, יודע איך לפתוח את הגוף כדי לקבל כדור בנגיעה טובה, יודע לשחרר לחץ ולצאת קדימה.
הבן אדם לא בא לתת פה שינוי כאן ועכשיו, הוא בא לעתיד, כי ככה מתנהל מועדון בריא, קונה כשרונות ומפתח אותם ולא מחכה לגיל 22 כדי לקנות אותם בפי 2-3 במחיר (במקרה שלו, כנראה שאם לא מכבי תל אביב גם היינו קונים בפחות).
תנו לו זמן ואל תנסו לנתח ילד בן 18 שבקושי רואה דקות, וגם כשהוא רואה אותן זה עם מחליפים מסביבו לרוב.
ילד בן 18 שבקושי ראה דקות לאחרונה, מה לעזאזל אתם רוצים? לא כל חלאילי שהופך להיות כוכב בגיל 18-19.
מי שלא רואה ממנו דברים, כנראה לא מסתכל מספיק טוב. אחוז דיוק בפסים או בעיטות לא טובות, זה לא מה שמעניין.. אותי מעניין בשחקן אם יש לו ראיית משחק או לא (ויש לו, וגם נתן אחלה כדור לסוף שכמובן לא הצליח לעבור שחקן ברחבה).
ניסה גם כדור יפה בצ'יפ קטן לפיירו.
רואים שיש לו פיזיות שאין לשחקנים ישראלים, יודע למקם את הגוף יפה כשהוא נכנס למאבק, יודע איך לפתוח את הגוף כדי לקבל כדור בנגיעה טובה, יודע לשחרר לחץ ולצאת קדימה.
הבן אדם לא בא לתת פה שינוי כאן ועכשיו, הוא בא לעתיד, כי ככה מתנהל מועדון בריא, קונה כשרונות ומפתח אותם ולא מחכה לגיל 22 כדי לקנות אותם בפי 2-3 במחיר (במקרה שלו, כנראה שאם לא מכבי תל אביב גם היינו קונים בפחות).
תנו לו זמן ואל תנסו לנתח ילד בן 18 שבקושי רואה דקות, וגם כשהוא רואה אותן זה עם מחליפים מסביבו לרוב.
-
- הענק הירוק
-
- הענק הירוק
חלאילי בגיל שלו היה בנוער ואפילו לא שחקן הרכב קבוע.
צריך לתת לו סבלנות וקרדיט והוא יוכיח את עצמו
צריך לתת לו סבלנות וקרדיט והוא יוכיח את עצמו
-
- הענק הירוק
סבלנות. יש איכות אבל משהו עדיין לא מתחבר
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אף אחד לא שרף אותו פה,
כמו שאפשר להתלהב מהופעה של ילד בן 18 אפשר גם להתבאס.
רואים שיש בו נתונים טובים, אני עדיין לא ראיתי אותם מתורגמים לפעולות טובות באף משחק כמעט. אני סבלני וממש לא חורץ את הגורל שלו, הפוך, אני אופטימי לגביו באיזה שהוא מובן. ועדיין נתן היום משחק חלש ביותר, לא לקח את הצ'אנס בשתי ידיים וזה מבאס, במיוחד בקבוצה שכמעט כל צעיר שנכנס לשחק נדבק לו
רואים שיש בו נתונים טובים, אני עדיין לא ראיתי אותם מתורגמים לפעולות טובות באף משחק כמעט. אני סבלני וממש לא חורץ את הגורל שלו, הפוך, אני אופטימי לגביו באיזה שהוא מובן. ועדיין נתן היום משחק חלש ביותר, לא לקח את הצ'אנס בשתי ידיים וזה מבאס, במיוחד בקבוצה שכמעט כל צעיר שנכנס לשחק נדבק לו
-
- הענק הירוק
ממליץ לך לקרוא את התגובות כדי להגיד שאף אחד לא שרף אותו.The real Tsepo כתב: ↑28 פברואר 2024, 22:43 אף אחד לא שרף אותו פה,
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
חג'ג'/פיינגולד/כיוף/חלאיילי, שהשתלבו השנה יפה מאוד לא נכנסו על תקן סטארים, עם תג מחיר, ואחרי מאבק של 2 הקבוצות הכי גדולות בארץ.The real Tsepo כתב: ↑28 פברואר 2024, 22:43 אף אחד לא שרף אותו פה,
הם ילדי מערכת, שגדלו במכבי חיפה, שחלקם עבד עם דגו בנוער(פיינגולד, חלאיילי) או ווייזינגר בעפולה (חגג, כיוף), הוא מגיע מאגודה אחרת שתופסת כדורגל בצורה שונה, בלי מאמן שהוא מכיר.
אי אפשר להשוות את זה בכלל לצעירים אחרים, ולהגיד "הם נכנסו בקלות, והוא לא".
- The real Tsepo
- שחקן העונה
זה אכן מקרים שונים, ויש נסיבות מקלות. עדיין מותר להתבאס על הופעה מאוד לא טובה של שחקן צעיר ומבטיח. זה עדיין לא אומר שום דבר לגבי העתיד שלו או למה הוא מסוגל.רק מכבי כתב: ↑28 פברואר 2024, 22:49חג'ג'/פיינגולד/כיוף/חלאיילי, שהשתלבו השנה יפה מאוד לא נכנסו על תקן סטארים, עם תג מחיר, ואחרי מאבק של 2 הקבוצות הכי גדולות בארץ.The real Tsepo כתב: ↑28 פברואר 2024, 22:43 אף אחד לא שרף אותו פה,
הם ילדי מערכת, שגדלו במכבי חיפה, שחלקם עבד עם דגו בנוער(פיינגולד, חלאיילי) או ווייזינגר בעפולה (חגג, כיוף), הוא מגיע מאגודה אחרת שתופסת כדורגל בצורה שונה, בלי מאמן שהוא מכיר.
אי אפשר להשוות את זה בכלל לצעירים אחרים, ולהגיד "הם נכנסו בקלות, והוא לא".
- The real Tsepo
- שחקן העונה
צריך לעשות הפרדה בין להתבאס על שחקן שנתן משחק לא טוב לבין לשרוף אותו. בדרך כלל אצל אוהדים בארץ זה בא ביחד. באמת שלא ראיתי שמישהו שרף אותו.Ganjot כתב: ↑28 פברואר 2024, 22:47ממליץ לך לקרוא את התגובות כדי להגיד שאף אחד לא שרף אותו.The real Tsepo כתב: ↑28 פברואר 2024, 22:43 אף אחד לא שרף אותו פה,
אני אהיה מבואס על כל שחקן שנותן משחק גרוע מאוד אצלנו, לכולם היו כאלה, משרי, אצילי, סק כולם. זה לא משליך על איך רואים את השחקן בפרספקטיבה רחבה יותר או בפרופורציה שהיא מעבר למשחק הנקודתי.
-
- הענק הירוק
אהבתי את המשחק שלו היום, ולא היה רחוק מלהבקיע שער אדיר.
-
- סמל ירוק
-
- אגדה ירוקה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
היה לא רע. בעיטה אדירה ודקות טובות לצד הפקרות בחלק גדול במחצית השנייה בה שואו היה צריך להסתדר לבד באמצע.
עלויות וירידות. טבעי לבחור צעיר.
עלויות וירידות. טבעי לבחור צעיר.
- Judokan
- סמל ירוק
משחק לא רע שלו. לא סיטואציה קלה להיכנס בה, עשה את העבודה.
קבלת ההחלטות עדיין מתסכלת
קבלת ההחלטות עדיין מתסכלת
- benrey
- הענק הירוק
יש לו בעיטות לא רעות
וזה פלוס כי לא עלי ולא שואו בועטים בכלל
וזה פלוס כי לא עלי ולא שואו בועטים בכלל
-
- תוקע יתד בהרכב
רואים איך ממשחק למשחק הוא משתפר ויותר מסונכרן עם הקבוצה
עדיין קבלת החלטות לא טובה, אבל הוא צעיר וזה משהו שאפשר לעבוד עליו
עדיין קבלת החלטות לא טובה, אבל הוא צעיר וזה משהו שאפשר לעבוד עליו
-
- קודם כל נאמנות
הוא ילד בן 18 אסור לשכוח
רואים שהפוטנציאל קיים ונראה שיש גם אופי טוב
בסוף זה יתחבר אין לי ספק
רואים שהפוטנציאל קיים ונראה שיש גם אופי טוב
בסוף זה יתחבר אין לי ספק
-
- קפטן ירוק
יש לו בול את הריצה של רועי קהת. נקווה שלא יראה כמוהו.