MH13 TILL I DIE כתב: ↑03 מרץ 2024, 15:05
אף אחד לא אומר שלזרוק למגרש לא היתה טעות, אבל זאת טעות של אדם בודד, התוכנית המקורית היתה להשאיר אותה ביציע ועשרות האבוקות שנשארו בו יעידו על כך. 5 ימים אח"כ ראינו עשרות אבוקות על הדשא בטדי, כאן ברור שהיתה כוונה לזרוק אותן לדשא
אז אפשר להגיד שזריקת האבוקה קילקלה בבית הדין, אבל אי אפשר להגיד שזה דווקא של הארגונים, זה דווקא של אדם בודד (סביר להניח חבר ארגון אבל בכ"ז אדם בודד) שזרק, בניגוד לתוכניות של הארגונים.
אם היו מספר אבוקות נזרקות למגרש באופן מתוכנן במצב מקצועי כזה, הייתי טוען שזאת מלחמת אגו ודווקא על חשבון הקבוצה. כל עוד הפירו נשאר בגבולות הגזרה שלו אף אחד לא אמור לצפות להורדת נקודות
מכיר את זה שבילדות לפעמים ילד א' מצמיד את האצבע שלו ממש בצמוד לפרצוף של ילד ב' ואומר לו "לא נגעתי בך, אל תיגע בי"? אבל אחת לכמה מקרים, לפעמים באשמת ילד א' ולפעמים באשמת ילד ב', איכשהו 'מתפלק' מגע ואז הכל מסלים?
וזה קורה פעם אחר פעם:
- למרות שהמורים הענישו את ילד א' על מקרים דומים בעבר ומאיימים להענישו שוב אם ימשיך.
- למרות שילד א' מבין שההתנהגות שלו פוגעת גם בכל חבריו לכיתה כי הנהלת בית הספר החליטה להעניש באופן קולקטיבי.
- למרות שהוא הבין ששאר ילדי השכבה, שתמיד רק רצו להיות דומים לו, נהנים בהפסקות על חשבונו ועל חשבון הכיתה שלו.
- למרות שהחברים לכיתה המליצו לו לחזור ולהעביר איתם בכיף את הזמן בהפסקות כמו שהוא יודע לעשות הכי טוב מכולם.
- למרות שההורים שלו הסבירו לו שהוא תמיד ועדיין מקור הגאווה שלהם, אבל לאחרונה ההשלכות של ההתנהגותו פוגעת בהן אישית.
אז למרות כל זה, ילד א', בחר לקחת שוב את הסיכון ולהעביר את הזמן בהפסקות עם הדרך האהובה עליו ביותר - דווקא עם "לא נגעתי בך, אל תיגע בי". מספר הפסקות אכן עברו ללא כל אירוע חריג, אולם לאחר מספר פעמים לצער כולם, לילד מלא הכריזמה, היצירתי, המנהיג, המודל לחיקוי שסחף אחריו תמיד את כולם, שוב "התפלקה" האצבע.
"כלל לא הייתה לי כוונה ליצור מגע ולפגוע", "זה המשחק שהכי כיף לשחק איתו בהפסקות","הבעיה היא בהנהלת בית הספר", "צריך לשנות את תקנון בית הספר", "אם ילד ב' לא היה זז אז האצבע שלי לא הייתה פוגעת בו, למה כולם צריכים להענש רק בגללו?!" המשיך ילד א' העקשן להצהיר מדי מספר הפסקות בהן המקרה חזר, תוך שהוא פוגע בהוריו, בבית הספר ובחבריו לכיתה. אבל מה שהוא כנראה עד היום מתקשה להבין שההתנהגות שלו פוגעת *במיוחד בעצמו* כי ככל שהזמן עובר הוא מתחיל להמאס על כל הסובבים אותו, גם על אילו שהיו ממעריציו הגדולים ביותר.