האגודה למלחמה בספסר - נושא כרטיסים רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
Re: האגודה למלחמה בספסר - נושא כרטיסים רשמי
אם מישהו/מישהי זכה/תה בהגרלה ולא מתכוון/נת להגיע לדרומי עליון אשמח להודעה פרטית
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
בסוף הכרטיסים שתפסתי היו לעליון סמעשןMH13 TILL I DIE כתב: 04 מאי 2023, 00:50 אם מישהו/מישהי זכה/תה בהגרלה ולא מתכוון/נת להגיע לדרומי עליון אשמח להודעה פרטית
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
היה סיוט אתמול בדרומי. צפיפות בלתי נסבלת.MH13 TILL I DIE כתב: 09 מאי 2023, 00:39בסוף הכרטיסים שתפסתי היו לעליון סמעשןMH13 TILL I DIE כתב: 04 מאי 2023, 00:50 אם מישהו/מישהי זכה/תה בהגרלה ולא מתכוון/נת להגיע לדרומי עליון אשמח להודעה פרטית
לא רק שהייתה אפשרות לאנשים לעלות לעליון אבל לא לרדת, גם מלא נכנסו מהמשפחות.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
העיקרון של להכניס את כולם לדעתי מנצח פה. שמח שהיינו על הראש של ההנהלה אלפי לא מוגרלים בעליוןירוק זה אני כתב: 09 מאי 2023, 08:39היה סיוט אתמול בדרומי. צפיפות בלתי נסבלת.MH13 TILL I DIE כתב: 09 מאי 2023, 00:39בסוף הכרטיסים שתפסתי היו לעליון סמעשןMH13 TILL I DIE כתב: 04 מאי 2023, 00:50 אם מישהו/מישהי זכה/תה בהגרלה ולא מתכוון/נת להגיע לדרומי עליון אשמח להודעה פרטית
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
זה, זה לא.MH13 TILL I DIE כתב: 09 מאי 2023, 10:11העיקרון של להכניס את כולם לדעתי מנצח פה. שמח שהיינו על הראש של ההנהלה אלפי לא מוגרלים בעליוןירוק זה אני כתב: 09 מאי 2023, 08:39היה סיוט אתמול בדרומי. צפיפות בלתי נסבלת.
יש דברים קצת יותר חשובים מלתקוע אצבעות בעיניים.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
היינו רחוקים נפילה אחת של אוהד על אוהדים נוספים מאסון לא נורמלי. זה היה חסר אחריות. איך אתם נותנים חותמות לתחתון ולא לעליון יא מנותקים.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
הרגשתי כמו הצפוני תחתון של לפני החותמות
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
מבחינת נתניה שבוע הבא, מה הולך לקרות, לקנות ליציעים שלהם בא בחשבון?
אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר כרטיס למשחק הערב אשמח לשמוע. וזה תקף גם לכל שאר המשחקים העונה.
בפייסבוק בלתי אפשרי להשיג כרטיסים למשחק היום. חמש דקות מרגע הפרסום וכבר הפוסט מעודכן ל-"נמכר".
בפייסבוק בלתי אפשרי להשיג כרטיסים למשחק היום. חמש דקות מרגע הפרסום וכבר הפוסט מעודכן ל-"נמכר".
מקפיץ לטובת המחירים המוגזמים למשחק נגד הפועל ת"א.
מחיר כרטיס למבוגר - החל מ-100 שקלים.
נכון שזה בטח פחות מעניין את האוהדים כרגע כי כל האש מופנית לצד המקצועי ולבית הדין, אבל לפני שמתלוננים על המועדונים הקטנים שחוגגים עלינו עם מחירים מוגזמים, ראוי שנשים לב מה קורה אצלנו.
זה כולה הפועל ת"א, קבוצה בתחתית הליגה, בטח לא אחת מ-4 הגדולות, אז החל מ-100 שקלים אני מניח שמתכוונים ל-110 שקלים לכרטיס. לא נסחפו שם קצת? 110 ש"ח זה מחיר נורמלי והוגן למשחק נגד הצהבת.
אני מקווה שעמותת היציע הצפוני, שקמה גם לדברים האלה, תפעל בנושא.
נכון שזה בטח פחות מעניין את האוהדים כרגע כי כל האש מופנית לצד המקצועי ולבית הדין, אבל לפני שמתלוננים על המועדונים הקטנים שחוגגים עלינו עם מחירים מוגזמים, ראוי שנשים לב מה קורה אצלנו.
זה כולה הפועל ת"א, קבוצה בתחתית הליגה, בטח לא אחת מ-4 הגדולות, אז החל מ-100 שקלים אני מניח שמתכוונים ל-110 שקלים לכרטיס. לא נסחפו שם קצת? 110 ש"ח זה מחיר נורמלי והוגן למשחק נגד הצהבת.

- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
110 שקל זה מחיר גבוה אבל לצערי די התקבע למשחקים גדולים בישראל והפועל ת"א גם אם הם על הפנים, ברמת המועדון זה נחשב מועדון גדול (זה גם המחיר שגבו מאיתנו בבלומפילד). חוץ מזה, לרוכשי כרטיסים שלא מגיעים קבוע זה פחות אמור להוות בעיה כי זאת לא הוצאה קבועהadoram כתב: 11 מרץ 2024, 19:03 מקפיץ לטובת המחירים המוגזמים למשחק נגד הפועל ת"א.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
איך הוצאה לא קבועה שייכת למחיר הכרטיס? בגלל שאני מגיע פחות ממנוי אז יש היתר לקרוע אותי במחיר?MH13 TILL I DIE כתב: 11 מרץ 2024, 20:01110 שקל זה מחיר גבוה אבל לצערי די התקבע למשחקים גדולים בישראל והפועל ת"א גם אם הם על הפנים, ברמת המועדון זה נחשב מועדון גדול (זה גם המחיר שגבו מאיתנו בבלומפילד). חוץ מזה, לרוכשי כרטיסים שלא מגיעים קבוע זה פחות אמור להוות בעיה כי זאת לא הוצאה קבועהadoram כתב: 11 מרץ 2024, 19:03 מקפיץ לטובת המחירים המוגזמים למשחק נגד הפועל ת"א.
אם אני קונה כרטיס במחיר מוגזם להופעה של שחר חסון, זה משנה אם אני מגיע רק פעם אחת או מגיע לכמה הופעות שלו? לדעתי לא.

- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
שחר חסון לא משיק מנוי למספר הופעות... זה ברור ומתבקש שהחלק היחסי של המשחק כחלק ממנוי יהיה יותר זול..adoram כתב: 11 מרץ 2024, 20:53איך הוצאה לא קבועה שייכת למחיר הכרטיס? בגלל שאני מגיע פחות ממנוי אז יש היתר לקרוע אותי במחיר?MH13 TILL I DIE כתב: 11 מרץ 2024, 20:01110 שקל זה מחיר גבוה אבל לצערי די התקבע למשחקים גדולים בישראל והפועל ת"א גם אם הם על הפנים, ברמת המועדון זה נחשב מועדון גדול (זה גם המחיר שגבו מאיתנו בבלומפילד). חוץ מזה, לרוכשי כרטיסים שלא מגיעים קבוע זה פחות אמור להוות בעיה כי זאת לא הוצאה קבועהadoram כתב: 11 מרץ 2024, 19:03 מקפיץ לטובת המחירים המוגזמים למשחק נגד הפועל ת"א.
אם אני קונה כרטיס במחיר מוגזם להופעה של שחר חסון, זה משנה אם אני מגיע רק פעם אחת או מגיע לכמה הופעות שלו? לדעתי לא.
כשנמכרים כרטיסים למשחק בית שאינו במנוי והמחירים יקרים אז יודעים יופי למחות גם נגד המועדון
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
אין בעיה שהחלק היחסי של משחק בודד במנוי יהיה יותר זול, אבל כזה פער?
כל משחק עולה למי שעושה מנוי לפי החלק היחסי בערך 60 ש"ח, אולי אפילו פחות.
פה המחיר מגיע ל-110. זה כמעט פי 2. למה? גם ככה המנויים נעולים מפה ועד להודעה חדשה, אז המועדון לא מנסה פה לעודד אנשים לעשות מנוי, כי אין אפשרות כזו.
ואין שום תירוץ של כיסוי עלויות אבטחה או משהו אחר, כי אין פה היערכות מיוחדת בגלל צורך במספר גדול יותר של סדרנים, כי כאמור, זה משחק בפרופיל נמוך בדיוק כמו המשחק מול חדרה לצורך העניין.
לא ראיתי שום איזכור למחאה מאז שהמחירים פורסמו. אחר כך יתלוננו שאום אל פאחם או כל מועדון אחר מזיינים אותם במחיר הכרטיס.
כל משחק עולה למי שעושה מנוי לפי החלק היחסי בערך 60 ש"ח, אולי אפילו פחות.
פה המחיר מגיע ל-110. זה כמעט פי 2. למה? גם ככה המנויים נעולים מפה ועד להודעה חדשה, אז המועדון לא מנסה פה לעודד אנשים לעשות מנוי, כי אין אפשרות כזו.
ואין שום תירוץ של כיסוי עלויות אבטחה או משהו אחר, כי אין פה היערכות מיוחדת בגלל צורך במספר גדול יותר של סדרנים, כי כאמור, זה משחק בפרופיל נמוך בדיוק כמו המשחק מול חדרה לצורך העניין.
לא ראיתי שום איזכור למחאה מאז שהמחירים פורסמו. אחר כך יתלוננו שאום אל פאחם או כל מועדון אחר מזיינים אותם במחיר הכרטיס.

- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
100 צפונה מחיר יקר מאוד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס שמשלמים על הזכות להיות בגרין פלוס וזה לא מחיר לקהל הרחב באמת. אני עם אדורם
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
בתפיסה שלי יותר מ - 50₪ אחיד זה יקר למשחק עממי כמו כדורגל, אבל המחירים הגבוהים כבר הפכו לצערי לסטנדרט ולא רק אצלנו... 110 זה גם המחיר ששילמנו בבלומפילדKevinDurant כתב: 12 מרץ 2024, 09:28 100 צפונה מחיר יקר מאוד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס שמשלמים על הזכות להיות בגרין פלוס וזה לא מחיר לקהל הרחב באמת. אני עם אדורם
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מסכים אתך שזה "התעריף" של המשחק אבל צודק אדורם שאומר שזה מוגזם עדיין.MH13 TILL I DIE כתב: 12 מרץ 2024, 10:44בתפיסה שלי יותר מ - 50₪ אחיד זה יקר למשחק עממי כמו כדורגל, אבל המחירים הגבוהים כבר הפכו לצערי לסטנדרט ולא רק אצלנו... 110 זה גם המחיר ששילמנו בבלומפילדKevinDurant כתב: 12 מרץ 2024, 09:28 100 צפונה מחיר יקר מאוד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס שמשלמים על הזכות להיות בגרין פלוס וזה לא מחיר לקהל הרחב באמת. אני עם אדורם
שוב אני אגיד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס ולא "קהל רחב"
KevinDurant כתב: 12 מרץ 2024, 09:28 100 צפונה מחיר יקר מאוד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס שמשלמים על הזכות להיות בגרין פלוס וזה לא מחיר לקהל הרחב באמת. אני עם אדורם
כן, התלבטתי אם להזכיר את העניין של הגרינפלוס, אבל מחקתי כי בטח מחטיל היה מוצא גם לזה הצדקה אז ויתרתי.
אבל אתה צודק גם בזה.

התירוץ של "זה המחיר ששילמנו בבלומפילד אז זה מה יש" לא מקובל עליי.
כאמור, אנחנו נקרעים במחיר ברוב משחקי החוץ בגלל בעלים חמדנים ותאווי בצע. אז זה נותן לגיטימציה ליענקל'ה להיות גם כזה? באמת שלא הבנתי.
כאמור, אנחנו נקרעים במחיר ברוב משחקי החוץ בגלל בעלים חמדנים ותאווי בצע. אז זה נותן לגיטימציה ליענקל'ה להיות גם כזה? באמת שלא הבנתי.

- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
מבחינתי לכל הגרין פלוס הזה אין הצדקה מלכתחילהadoram כתב: 12 מרץ 2024, 14:30KevinDurant כתב: 12 מרץ 2024, 09:28 100 צפונה מחיר יקר מאוד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס שמשלמים על הזכות להיות בגרין פלוס וזה לא מחיר לקהל הרחב באמת. אני עם אדורם![]()
כן, התלבטתי אם להזכיר את העניין של הגרינפלוס, אבל מחקתי כי בטח מחטיל היה מוצא גם לזה הצדקה אז ויתרתי.
אבל אתה צודק גם בזה.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
מסכים. מה ההיגיון לעשות גרינפלוס ועדיין לשלם 120 שקל על כרטיס למשחק נגד כולה הפועל ת"א?MH13 TILL I DIE כתב: 12 מרץ 2024, 18:23מבחינתי לכל הגרין פלוס הזה אין הצדקה מלכתחילהadoram כתב: 12 מרץ 2024, 14:30KevinDurant כתב: 12 מרץ 2024, 09:28 100 צפונה מחיר יקר מאוד, בטח שמדובר בכרטיסים למנויי גרין פלוס שמשלמים על הזכות להיות בגרין פלוס וזה לא מחיר לקהל הרחב באמת. אני עם אדורם![]()
אבל אתה צודק גם בזה.
שלא נדבר על זה שאלפים שיש להם גרינפלוס בכלל לא היו קרובים לשים יד על כרטיס למשחק הקרוב.
והערת אגב - לא הבנתי את הקטע שהמועדון חילק למשחק הזה כרטיסים לילדים מביה"ס לכדורגל. גם ככה משחק בשעה 20:30 ביום שלמחרת יש בית ספר, היה עדיף שיבחרו משחק בשבת בצהריים.