eidoil32 כתב: ↑09 מרץ 2024, 08:50
לא להאמין שהמסע שלהם העונה הביא להם ניקוד שווה ערך לניקוד שלנו בכל 5 השנים האחרונות.. זה ניקוד מטורף שאפשר לחלום עליו
הדבר ההזוי פה זה שניצחון על יובנטוס בשלב הבתים של ליגת אלופות שווה לניצחון על בריידביק בקונפרנסליג או שאר הקבוצות המטורללות שהם פגשו בדרך.
מבחינת דירוג וניקוד עדיף להתחיל מהשלב הכי נמוך שיש בקונפרנסליג ולשחק במפעל הזה מאשר להיות "תחרותיים" בליגת אלופות ובליגה האירופית כמונו.
בזמן שאנחנו שיחקנו השנה נגד יאנג בויז, ראן, ויאריאל, פנאתינייקוס ופיורנטינה הם שיחקו לאורך כל הדרך למעט גנט (ועכשיו אולימפיאקוס) נגד קבוצות שלא עושות פלייאוף עליון בליגת העל
hezildo כתב: ↑15 מרץ 2024, 00:47
היו לנו פאדיחות קשות באירופה, גם להפועל ובמיוחד לבית"ר, וגם למכבי ת"א היו,
אבל שילשול מפואר כזה אני לא זוכר.
שלשול מפואר דומה זה מה שברצלונה עשו לפסז ב2017 (אחרי 4:0 לפריז ברצלונה ניצחו בסיכום 6:5)
אבל חוץ מזה אני באמת לא זוכר משהו דומה בעשור האחרון
התכוונתי לקבוצה ישראלית. חוץ מהרמונטאדה שהזכרת גם היה הפסד של מילאן 4-0 לדפורטיבו לה-קורוניה אחרי
שניצחו אותם 4-1 במשחק הראשון בשמינית גמר צ'מפיונס ב-2004 אם אני לא טועה.
המהפך הכי גדול של קבוצה באירופה אי פעם
בלתי נקלט שמכבי ת"א אחראית לדבר הזה ושבעולם בכל פעם שידברו על מהפך ועל שיא ידברו על המשחק הזה ועל החירבון שלהם
אני אשכרה שמח שהם ניצחו 4-1 במשחק הראשון רק כדי שהם יעשו את זה בגומלין
eidoil32 כתב: ↑15 מרץ 2024, 14:26
היה שווה לסבול שבוע את ההכתרה והאוננות שלהם לעונה האירופאית הכי טובה בעולם אבא אנד אבר בשביל לקבל את התוצאה הזאת
מי מתייחס אליהם בכלל?????
מכבי הגיעה לרבע גמר המחזיקות עם הדחה של פריז בדרך, ה*ועל ת"א הגיעה לרבע גמר גביע אופ"א עם הדחות של פארמה וצ'לסי, מכבי סיימה מקום שלישי בשלב בתים של צ'מפיונס, מכבי הגיעה לשמינית מבית עם ליבורנו ואוקזר, מכבי ניצחה את יובה במשחק מאני טיים...
מי שיודע יודע! שימשיכו לשקר לעצמם
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
eidoil32 כתב: ↑15 מרץ 2024, 14:26
היה שווה לסבול שבוע את ההכתרה והאוננות שלהם לעונה האירופאית הכי טובה בעולם אבא אנד אבר בשביל לקבל את התוצאה הזאת
מי מתייחס אליהם בכלל?????
מכבי הגיעה לרבע גמר המחזיקות עם הדחה של פריז בדרך, ה*ועל ת"א הגיעה לרבע גמר גביע אופ"א עם הדחות של פארמה וצ'לסי, מכבי סיימה מקום שלישי בשלב בתים של צ'מפיונס, מכבי הגיעה לשמינית מבית עם ליבורנו ואוקזר, מכבי ניצחה את יובה במשחק מאני טיים...
מי שיודע יודע! שימשיכו לשקר לעצמם
זה מה התכוונתי, שהם השוו שיא לשיא בלי להודות בכלל שהם עברו קבוצות ליגה לאומית