מחשבות והרכבים לקראת הפועל ת״א בבית (משחק אחרון בעונה הסדירה)
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
מחשבות והרכבים לקראת הפועל ת״א בבית (משחק אחרון בעונה הסדירה)
מכבי חוזרת לליגה אחרי התיקו מול פיורנטינה למשחק האחרון במסגרת הליגה הסדירה נגד הפועל ת״א שנגדה סיימנו ב0-0 במשחק הראשון עונה בבלומפילד. כשהפער מול הצהובים עומד על 5 נקודות (לפני החזרת נקודה אפשרית) וכשהם משחקים במשחק שצריך להוציא מהטופס נגד הפועל חיפה בבלומפילד.
איך הייתם פותחים במשחק כזה? כמה רוטציות בהתחשב בשחקנים שפתחו באירופה? ממשיכים עם ה3 בלמים? מי המגן הימני שהייתם הולכים איתו?
איך הייתם פותחים במשחק כזה? כמה רוטציות בהתחשב בשחקנים שפתחו באירופה? ממשיכים עם ה3 בלמים? מי המגן הימני שהייתם הולכים איתו?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: מחשבות והרכבים לקראת הפועל ת״א בבית (משחק אחרון בעונה הסדירה)
אני הייתי חוזר ל4-3-3 במשחק כזה. הפועל ת״א יעשו בונקר מפואר ובקושי יתקיפו ואין שום צורך בשלושה בלמים במשחק כזה.
הייתי עולה ככה:
כיוף
קורנו שון סק סונדגרן
עלי קינדה רפאלוב
סייף פיירו חלאיילי
הייתי מנסה לנצל גם את סייף וקורנו על אותו אגף ואת ההרמות והכנסות כדור של סייף מצד שמאל.
הייתי עולה ככה:
כיוף
קורנו שון סק סונדגרן
עלי קינדה רפאלוב
סייף פיירו חלאיילי
הייתי מנסה לנצל גם את סייף וקורנו על אותו אגף ואת ההרמות והכנסות כדור של סייף מצד שמאל.
אני מתקשה לראות את עלי משחק. הוא בקושי הצליח לרדת, והבנתי מחברים שהיו במגרש שהוא נעזר באנשים לרדת לחדר הלבשה.
בכל מקרה, סמי עופר, מול הבונקר של הפועל ת''א שעוד לא כבשה תחת אבוקסיס, חייבים לפתוח חזק, וחייבים לנצח.
אני מציע 3 אפשרויות:
א) זמן טוב להחזיר את ההרכב עם 6 אחד בלבד. 4-1-4-1
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - סונדגרן
שואו
קינדה - רפאלוב (משחקים מעיין 8 שהוא גם 10. אחד יותר בימין, ואחד יותר בשמאל)
סייף - חלאיילי (כשאפשר לשחק בין הצדדים בין חלאיילי וסייף)
פיירו
ההרכב הזה מאפשר גם מעבר ל-3 בלמים, ולתת לסייף לשחק על כל קו ימין, פיירו וחלאיילי חלוצים במידת הצורך.
החיסרון שלו שאין באמת שחקן בספסל שיכול לעשות משהו, במידה ולא מצליחים לתת גול בהתחלה.
ב) לחזור לרביעיית הגנה, אבל להמשיך עם 2 שחקנים באמצע, ולנסות לייצר משהו כזה של 4-2-3-1
כיוף
שואו - קאסה
רפאלוב/לסובוי (בהנחה וכשיר) - קינדה - חלאיילי
פיירו
ג) אופציה שלישית היא להמשיך עם 3 הבלמים, ולשחק את זה קצת אחרת ממה שדגו שיחק בליגה. 3-4-1-2 / 3-4-2-1 :
כיוף
שון - סק - פיינגולד
קורנו - שואו - סייף(כ-8) - קנדיל
קינדה
פיירו - חלאיילי
בהרכב הזה יש את רפאלוב כאופציה מהספסל. קנדיל שיודע לשחק את השחקן על הקו ב-3 בלמים בצורה הרבה יותר נקייה, וזה גם נותן לחלאיילי לשחק יותר קדימה.
בכל מקרה, מה שאני לא רוצה לראות זה שוב את ה-3 בלמים שדגו משחק לאחרונה שלא הולך טוב.
בכל מקרה, סמי עופר, מול הבונקר של הפועל ת''א שעוד לא כבשה תחת אבוקסיס, חייבים לפתוח חזק, וחייבים לנצח.
אני מציע 3 אפשרויות:
כיוף
שואו
פיירו
ההרכב הזה מאפשר גם מעבר ל-3 בלמים, ולתת לסייף לשחק על כל קו ימין, פיירו וחלאיילי חלוצים במידת הצורך.
החיסרון שלו שאין באמת שחקן בספסל שיכול לעשות משהו, במידה ולא מצליחים לתת גול בהתחלה.
ב) לחזור לרביעיית הגנה, אבל להמשיך עם 2 שחקנים באמצע, ולנסות לייצר משהו כזה של 4-2-3-1
כיוף
שואו - קאסה
פיירו
ג) אופציה שלישית היא להמשיך עם 3 הבלמים, ולשחק את זה קצת אחרת ממה שדגו שיחק בליגה. 3-4-1-2 / 3-4-2-1 :
כיוף
שון - סק - פיינגולד
קינדה
פיירו - חלאיילי
בהרכב הזה יש את רפאלוב כאופציה מהספסל. קנדיל שיודע לשחק את השחקן על הקו ב-3 בלמים בצורה הרבה יותר נקייה, וזה גם נותן לחלאיילי לשחק יותר קדימה.
בכל מקרה, מה שאני לא רוצה לראות זה שוב את ה-3 בלמים שדגו משחק לאחרונה שלא הולך טוב.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אהבתי את שני ההרכבים הראשונים אבל אני כבר לא יכול לראות את השלושה בלמים. בטח במשחק כזה מול הפועל בסמי עופר לדעתי זאת תהיה טעות קשה ותראה על קיבעון מסוכן של מסאי אם הוא ימשיך עם זה.רק מכבי כתב: 15 מרץ 2024, 04:09 אני מתקשה לראות את עלי משחק. הוא בקושי הצליח לרדת, והבנתי מחברים שהיו במגרש שהוא נעזר באנשים לרדת לחדר הלבשה.
אני מציע 3 אפשרויות:
כיוף
שואו
פיירו
כיוף
שואו - קאסה
פיירו
כיוף
שון - סק - פיינגולד
קינדה
פיירו - חלאיילי
בכל מקרה, מה שאני לא רוצה לראות זה שוב את ה-3 בלמים שדגו משחק לאחרונה שלא הולך לו טוב בכלל עם זה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
קצת קשה לדבר על הרכבים כשאנחנו לא יודעים מבחינת כשירות ועומסים.
אם פותחים ב3 בלמים אז הייתי פותח עם פיינגולד שכן יודע לצאת עם הכדור ובנוסף הייתה פותח עם 6 אחד וקינדה ורפאלוב ב8 במידה והם יכולים לשחק.
אם פותחים ב3 בלמים אז הייתי פותח עם פיינגולד שכן יודע לצאת עם הכדור ובנוסף הייתה פותח עם 6 אחד וקינדה ורפאלוב ב8 במידה והם יכולים לשחק.
- Judokan
- סמל ירוק
פיינגולד חייב לשחק במשחק הזה. בין אם כימני בקו בקו 4, או (וזו ההעדפה שלי) הבלם הימני בקו 5. כבלם ימני הוא יודע להצטרף גבוה ולתת לנו אופציה התקפית שמשבשת הגנות (אשדוד חוץ כדוגמה).
מצד שני, חייבים להגיד די לשילוב הלא מתפקד של רפאלוב ליד קינדה. הם לא טובים ביחד. רפאלוב הוא לא במצב של שרי שיודע לבוא להיות ביטוי בדברים קטנים, ובינו לבין קינדה - גדי צריך להיות הפליימייקר שלנו.
ואין סיכוי שמוחמד לא פותח.
ההרכב שלי:
כיוף; סק, שימיץ', פיינגולד, קורנו, קנדיל; מוחמד, סייף, קינדה; חלאילי, פיירו.
הרכב שאולי פחות מפוצץ אבל יש לו את הפוטנציאל הכי טוב התקפית שלנו למשחק כזה. כולל לשחק לחץ אגרסיבי על ההגנה המבולבלת של הפועל בכל המגרש.
מצד שני, חייבים להגיד די לשילוב הלא מתפקד של רפאלוב ליד קינדה. הם לא טובים ביחד. רפאלוב הוא לא במצב של שרי שיודע לבוא להיות ביטוי בדברים קטנים, ובינו לבין קינדה - גדי צריך להיות הפליימייקר שלנו.
ואין סיכוי שמוחמד לא פותח.
ההרכב שלי:
כיוף; סק, שימיץ', פיינגולד, קורנו, קנדיל; מוחמד, סייף, קינדה; חלאילי, פיירו.
הרכב שאולי פחות מפוצץ אבל יש לו את הפוטנציאל הכי טוב התקפית שלנו למשחק כזה. כולל לשחק לחץ אגרסיבי על ההגנה המבולבלת של הפועל בכל המגרש.
יש כמה דברים עקרוניים שחייבים להשתנות:
לא להסתפק בשער יתרון בודד- זה לא מספיק (דרבי,ריינה) ומכניס את הקבוצה ללחץ (חדרה).
כל עוד הצמד לא כשיר ב 1000% לא פותח איתם יחד- ליאור וקינדה חייבים לחלק את הדקות ביניהם עם עדיפות לקינדה.
די עם ה 3 בלמים- זה היה אילוץ כשקורנו לא היה כשיר. מאז שהוא חזר ומול הבונקר של אבוקסיס אין סיבה להמשיך בזה.
אם משהו לא הולך- לא לחכות לדקה 60 לחילופים. זה לא הדיבר ה 11 (מזכיר את רוני לוי וחילוף התקפי דקה 77).
לא להסתפק בשער יתרון בודד- זה לא מספיק (דרבי,ריינה) ומכניס את הקבוצה ללחץ (חדרה).
כל עוד הצמד לא כשיר ב 1000% לא פותח איתם יחד- ליאור וקינדה חייבים לחלק את הדקות ביניהם עם עדיפות לקינדה.
די עם ה 3 בלמים- זה היה אילוץ כשקורנו לא היה כשיר. מאז שהוא חזר ומול הבונקר של אבוקסיס אין סיבה להמשיך בזה.
אם משהו לא הולך- לא לחכות לדקה 60 לחילופים. זה לא הדיבר ה 11 (מזכיר את רוני לוי וחילוף התקפי דקה 77).
כיוף
קורנו גולדברג סק פיינגולד
עלי שואו
סייף קינדה חלאילי
פיירו
בלי 3 בלמים, בלי רפאלוב עם רגל וחצי, 4-3-3
קורנו גולדברג סק פיינגולד
עלי שואו
סייף קינדה חלאילי
פיירו
בלי 3 בלמים, בלי רפאלוב עם רגל וחצי, 4-3-3
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - פיינגולד
מוחמד - סונדגרן
סייף - קינדה - חלאיילי
פיירו
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - פיינגולד - חלאיילי
מוחמד - סונדגרן
קינדה
פיירו - חמד
משהו בסגנון, אין יותר מדי אופציות
קורנו - גולדברג - סק - פיינגולד
מוחמד - סונדגרן
סייף - קינדה - חלאיילי
פיירו
כיוף
קורנו - גולדברג - סק - פיינגולד - חלאיילי
מוחמד - סונדגרן
קינדה
פיירו - חמד
משהו בסגנון, אין יותר מדי אופציות
תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
לגבי המשחק שלנו, אני גם חושב שמוחמד לא יפתח במשחק הזה, אלא ישולב מהספסל במידת הצורך.
לגבי המשחק שלנו, אני גם חושב שמוחמד לא יפתח במשחק הזה, אלא ישולב מהספסל במידת הצורך.

למה הזוי?adoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
בגלל שזה סרדינים והם שטיח של הצהבת?
כל הנימוקים שכתבת הגיוניים + המכה המורלית מהתבוסה הכואבת.
גם אנחנו לא בטוח היינו מנצחים אחרי מכה כזאת ולא רק דרבי
כן, הזוי כי למרות מגוון הסיבות ההגיוניות והאובייקטיביות לכך שהם יתקשו לנצח, עדיין המשקל של העובדה שהפועל חיפה במכוון לא מתאמצת נגד הצהבת באופן מסורתי, הוא גדול יותר.dyarok כתב: 15 מרץ 2024, 17:47למה הזוי?adoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
בגלל שזה סרדינים והם שטיח של הצהבת?
כל הנימוקים שכתבת הגיוניים + המכה המורלית מהתבוסה הכואבת.
גם אנחנו לא בטוח היינו מנצחים אחרי מכה כזאת ולא רק דרבי

- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה הזוי וחי בסרטadoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
חייבים לחזור ל4-3-3 ולקרב את חלאיילי אל השער.
טוב, אתה מוזמן לצטט אותי בראשון בלילה.Shocking4U כתב: 15 מרץ 2024, 19:35אתה הזוי וחי בסרטadoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
לגבי המשחק שלנו, אני גם חושב שמוחמד לא יפתח במשחק הזה, אלא ישולב מהספסל במידת הצורך.. זה 2-0 לצהבת גם אם כל השחקנים שלהם לא עולים למגרש. בגלל זה גם נוראי לנו שהפועל חיפה בפלייאוף העליון.

-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
הסרדינים בלי מלמד שפצוע, קמארה שעולה בהרכב כבר מזמן מזמן לא פה בראש שלו וסתם מעביר את הזמן ועושה טובה שהוא בכלל משחק הוא חתם כבר ברומניה ועוזב אותם בקיץ.adoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
היחיד בהרכב שלהם שמסוגל לשים גול זה יוספי, כל מה שהגרמנים צריכים לעשות במשחק הזה זה לנטרל אותו והם מנצחים, זה ניצחון קל של הגרמנים, המקסימום פה זה תיקו אם הם יראו ממש מחורבן, להפסיד הם לא יפסידו.
כן, לא אמרתי שינצחו, אלא שלא יפסידו.GreenGlory כתב: 16 מרץ 2024, 01:01הסרדינים בלי מלמד שפצוע, קמארה שעולה בהרכב כבר מזמן מזמן לא פה בראש שלו וסתם מעביר את הזמן ועושה טובה שהוא בכלל משחק הוא חתם כבר ברומניה ועוזב אותם בקיץ.adoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
היחיד בהרכב שלהם שמסוגל לשים גול זה יוספי, כל מה שהגרמנים צריכים לעשות במשחק הזה זה לנטרל אותו והם מנצחים, זה ניצחון קל של הגרמנים, המקסימום פה זה תיקו אם הם יראו ממש מחורבן, להפסיד הם לא יפסידו.
גם תיקו זה סבבה לנו.

- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא אוהב בכלל שהסיפור עם סק ושימיץ דלף
בשנים שעברו דבר כזה לא היה יוצא החוצה.
בשנים שעברו דבר כזה לא היה יוצא החוצה.
המשחק מחר הוא סופר חשוב ובלי ניצחון מחר, הפלייאוף יהיה די לפרוטוקול. לכן, אני לא מבין את השאננות שאני מרגיש אצל חלק מהאוהדים, כבר יצא לי לשמוע מלא מעט מנויים משהו בסגנון "אני לא מגיע מחר, אני אבוא כבר בפלייאוף". הפלייאוף לא יהיה רלוונטי בלי ניצחון מחר. נכון שהפועל די גרועים כרגע, אבל אבוקסיס ברוב המשחקים יודע לעצבן אותנו ולגרום לנו לעבוד קשה עד לניצחון המיוחל.
אני מקווה שזה לא יחלחל לקבוצה, ושכל האוהדים שיגיעו מחר ייתנו הכל כדי לדחוף את הקבוצה, רצוי כבר מההתחלה במטרה לתת שער מהיר כמה שיותר, וגם אחריו לא לעצור, למרות שזה הברירת מחדל אצל דגו, לתת גול, להירגע וללכת אחורה.
אני מקווה שזה לא יחלחל לקבוצה, ושכל האוהדים שיגיעו מחר ייתנו הכל כדי לדחוף את הקבוצה, רצוי כבר מההתחלה במטרה לתת שער מהיר כמה שיותר, וגם אחריו לא לעצור, למרות שזה הברירת מחדל אצל דגו, לתת גול, להירגע וללכת אחורה.

- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
Shocking4U כתב: 15 מרץ 2024, 19:35אתה הזוי וחי בסרטadoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.
לגבי המשחק שלנו, אני גם חושב שמוחמד לא יפתח במשחק הזה, אלא ישולב מהספסל במידת הצורך.. זה 2-0 לצהבת גם אם כל השחקנים שלהם לא עולים למגרש. בגלל זה גם נוראי לנו שהפועל חיפה בפלייאוף העליון.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בעונה שעברה אצילי פוצץ אימון באמצע והלך לחדר הלבשה ובעט כדורים בעצבים וזה דלף אלא רק בדיעבד אחרי שהוא חזר לעצמו. עכשיו החרא על שימיץ וסק דולף יום לפני משחק חשוב. לא טוב בכלל.
אכן יצאתי הזוי, אבל עדיין פחות הזוי מאוראל גרינפלד.Shocking4U כתב: 15 מרץ 2024, 19:35אתה הזוי וחי בסרטadoram כתב: 15 מרץ 2024, 15:52 תקראו לי הזוי או חי בסרט, אבל אני חושב שהצהבת לא מנצחים בראשון. גם שיחקו 120 דקות בחמישי, גם בלי מילסון וגם הפועל חיפה באמת קבוצה טובה השנה.