Apoc כתב: ↑16 מרץ 2024, 20:14
רק מכבי כתב: ↑16 מרץ 2024, 20:07
לא שכחתי, כי אני מסכים עם מה שג'ודו כתב. לא יגיע עוד חלוץ.
בהנחה וחמד לא ממשיך, וזה לא כל כך ברור בעיניי, אבל נניח ולא, מצבת החלוצים תורכב מ:
חלוץ זר, דוד, שוראנוב, חלוץ צעיר סטייל סוף/דהן
אתה לא באמת מאמין שסוף יהיה פה עונה הבאה ועוד בתור חלוץ, נכון?
זו בדיחה גרועה, הוא לא שחקן למכבי חיפה. במינימום הוא צריך להיות מושאל.
ובנוגע לדהן או חלוץ גיל נוער אחר, לא חושב שיעשו שוב את הטעות הזאת של לשרוף שחקן שחייב לקבל דקות על משבצת של חלוץ רביעי, נראה לי שאלברמן התקדם מאז.
אני לא כל כך מהר חושב שחמד יפרוש. רואה אותו נשאר פה על תקן חלוץ רביעי.
בהנחה וזה לא יקרה, אני מעריך שנפתח את העונה עם אחד מהחלוצים הצעירים.
החלוץ הזר שיגיע בכסף גדול יהיה החלוץ הבכיר ויקבל מספר דקות גדול, דין דוד תמיד יהיה שם, ואתה יודע מה הוא לטוב ולרע, וגם לא יהיה הרבה דקות. שוראנוב להבנתי הוא פרוספקט שהמועדון מאוד מאמין בו, ואני בטוח שיקבל הרבה צ'אנסים בעונה הבאה, וינסו לדחוף אותו. ולכן אני לא חושב שיביאו לו על הראש חלוץ בכיר סטייל וייסמן/בריבו וכו'.
החלוץ הרביעי בפתיחת העונה יהיה מישהו שיקבל פירורים של פירורים. חמד/סוף/דהן/נחמני (שם גנרי לחלוץ ששייך לנו) לדעתי יתחילו את העונה.
ייתכן שבינואר יעשו מקצה שיפורים בעמדה הזאת.
וכן, כמו שכבר ראינו אף אחד פה לא מפחד להחזיר שחקן גם לחצי עונה כי הם מאמינים שיש חשיבות לאימונים לצד שחקנים ברמה גבוהה, ולספוג מכבי חיפה ואת העצימות של מועדון גדול ביום יום.
למשל, שהמועדון חושב שהחצי שנה של כיוף מאז שחזר מעפולה, עזרה לו מאוד בכניסה השנה להרכב בצורה קלה, מאשר שהיה מגיע ללא ניסיון מכבי חיפה כלשהו.
אגב, גם החזרה של בן שימול בינואר הזה די מוכיחה את זה. הוא לא באמת מקבל דקות, הוא כאן כי חשבו שיעזור לו לספוג קצת מהשחקנים הבכירים, והעוצמות והעצימות של קבוצה כמו מכבי חיפה.
כך שלשאלתך, לא. לא יפתיע אותי אם דהן יהיה פה בחצי שנה עד ינואר, ואז ישאילו אותו.
ובינואר יבחרו להביא חלוץ נוסף שיהיה זמין בשוק.