נבחרת ישראל
ליגת העל, כדורסל, כדורגל עולמי
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: נבחרת ישראל
חזן ובניון, תתפיידו כבר
מדינה של קומבינות שמאמן שאין לו שום יכולת באימון מאמן כל כך הרבה זמן את הנבחרת
מדינה של קומבינות שמאמן שאין לו שום יכולת באימון מאמן כל כך הרבה זמן את הנבחרת
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- קודם כל נאמנות
אני עצבני שהייתי מושקע רגשית במשחק
איזה ליצנות להעלות את ההרכב הזה ולצפות להשיג משהו
טפי על בניון וחזן צמד אידיוטים
איזה ליצנות להעלות את ההרכב הזה ולצפות להשיג משהו
טפי על בניון וחזן צמד אידיוטים
יעקב נחנקנו
-
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קריטי לא לתת לעסקנים החיפאים לנסות להאכיל אותנו את הלקרדה של אלון חזן אי פעם
-
- שחקן החודש
נבחרת הקומבינות כרגיל מתפוצצת הבועה בסוף. מאמן בקומבינה, עם הרכב מלא פוליטיקה וקומבינות.
למה ויטור משחק, למה זהבי, למה פרץ, למה גלוך לא פותח, למה פאני לא פותח, למה נטע לא פותח.
מעלה את עבדה שלא נגע בכדור חצי שנה או דסה שתמיד מחרבן בנבחרת.
שיתנו לנוער לשחק כבר יראו יותר טוב.
בושה כרגיל.
למה ויטור משחק, למה זהבי, למה פרץ, למה גלוך לא פותח, למה פאני לא פותח, למה נטע לא פותח.
מעלה את עבדה שלא נגע בכדור חצי שנה או דסה שתמיד מחרבן בנבחרת.
שיתנו לנוער לשחק כבר יראו יותר טוב.
בושה כרגיל.
- hezildo
- מכונת תארים
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
ואת שני הליצנים מינו חבורת אפסים שבטוחים שהם המציאו את המשחק... כדורגל משחקים 90 דקות ובית הדין נותן את הנקודות למי שהוא רוצה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
דסה שחקן עבר
פרץ מסננת
תורג׳מן עם הופעה של כלומניק
קניקובסקי עם פאול שהוביל לגול
וזהבי עם החמצת פנדל שמזכירה לנו את סקוטלנד
תודה לצהבת
העיקר להוציא את חלאיילי לפני תורגמן, לא לפתוח עם נטע ופאני ולזמן את עידו סביבון שחר לפני פיינגולד
בניון זהבי חזן הביתה
פרץ מסננת
תורג׳מן עם הופעה של כלומניק
קניקובסקי עם פאול שהוביל לגול
וזהבי עם החמצת פנדל שמזכירה לנו את סקוטלנד
תודה לצהבת
העיקר להוציא את חלאיילי לפני תורגמן, לא לפתוח עם נטע ופאני ולזמן את עידו סביבון שחר לפני פיינגולד
בניון זהבי חזן הביתה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קודם כל נאמנות
מהחבר'ה שהביאו לנו את ה 6-1 האגדי..
אותו הרכב, אותה יכולת.
אותו הרכב, אותה יכולת.
-
- קודם כל נאמנות
חזן ובניון שני ליצנים ועסקנים.
הם עשו מיליארד טעויות בקמפיין הזה.
אבל לדעתי הטעות הכי גדולה מכולן, שקברה סופית את הקמפיין, היתה להחזיר את זהבי לנבחרת. הנזק שהוא עושה גדול עשרות מונים מהמעט מאוד שהוא תורם.
מנסים לשחק כל הזמן עליו.
והוא גם בוחש בכל פינה. אני לא אתפלא אם חלק מזה ההרכב נראה כמו שהוא נראה אתמול, זה בגלל בחישות של זהבי.
אבל לדעתי הטעות הכי גדולה מכולן, שקברה סופית את הקמפיין, היתה להחזיר את זהבי לנבחרת. הנזק שהוא עושה גדול עשרות מונים מהמעט מאוד שהוא תורם.
מנסים לשחק כל הזמן עליו.
והוא גם בוחש בכל פינה. אני לא אתפלא אם חלק מזה ההרכב נראה כמו שהוא נראה אתמול, זה בגלל בחישות של זהבי.
-
- שחקן העונה
שטויות. בניון וחזן זה הצמד האנושי הכי מסריח שקיים כאן ומאז שהם פה הם התעסקו רק בפיפי וקקה. חזן בכלל לא מאמן במקצועו ובניון זה שרמוטה גדולה. כשמעסיקים כאלה אנשים אין פלא שזה נראה ככה ויש איזה 9 שחקנים מהליגה החלשה שלנו בהרכב, שום קשר לזועביgargy כתב: ↑22 מרץ 2024, 07:53 חזן ובניון שני ליצנים ועסקנים.
מנסים לשחק כל הזמן עליו.
- DelPiero
- הענק הירוק
רוצים לצחוק ? אחרי ה-10 ולקראת המחצית אמרתי אני אוציא את הכלבה לטיול כי הרגשתי שהתוצאה עומדת להתהפך.
יצאתי וכשחזרתי ראיתי 2-1 והמשחק היה ברקע. כשהיה פנדל וזהבי ניגש אפילו לא הסתכלתי ידעתי שהוא הולך להחטיא. פה סגרתי אבל באמת שלא חשבתי שיגמר 4-1.
הלוזריות של הנבחרת הזאת זה כמו דז׳ה וו
יצאתי וכשחזרתי ראיתי 2-1 והמשחק היה ברקע. כשהיה פנדל וזהבי ניגש אפילו לא הסתכלתי ידעתי שהוא הולך להחטיא. פה סגרתי אבל באמת שלא חשבתי שיגמר 4-1.
הלוזריות של הנבחרת הזאת זה כמו דז׳ה וו
- adoram
- מחוזר באירופה
נו הנה, יוסי בחוץ.MH13 TILL I DIE כתב: ↑21 מרץ 2024, 23:52ואת שני הליצנים מינו חבורת אפסים שבטוחים שהם המציאו את המשחק... כדורגל משחקים 90 דקות ובית הדין נותן את הנקודות למי שהוא רוצה
אתה חוזר לאהוד את הנבחרת?
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
כבר כתבתי פה שזה לא רק יוסי בניון, כל עוד ההתאחדות תמשיך להפחית נקודות על ימין ועל שמאל אני לא רואה שום סיבה להיות בעד הנבחרתadoram כתב: ↑26 מרץ 2024, 22:57נו הנה, יוסי בחוץ.MH13 TILL I DIE כתב: ↑21 מרץ 2024, 23:52ואת שני הליצנים מינו חבורת אפסים שבטוחים שהם המציאו את המשחק... כדורגל משחקים 90 דקות ובית הדין נותן את הנקודות למי שהוא רוצה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
ההדלפה של השיחת פיטורים של בניון עם זוארץ זה אחד הגדולים, חחח 'אם זה היה תלוי בי זהבי לא פותח הוא רק הרס שחזר', האמת שזה נכון
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
אם הציטוטים נכונים זה רק מוכיח איזה נזק בניון וחזן עשו לנבחרת
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
חזן הרבה יותר גרוע מבניון.
- adoram
- מחוזר באירופה
אוקיי. אז גם באולימפיאדה תרצה שנבחרת ישראל לא תצליח?MH13 TILL I DIE כתב: ↑26 מרץ 2024, 23:15כבר כתבתי פה שזה לא רק יוסי בניון, כל עוד ההתאחדות תמשיך להפחית נקודות על ימין ועל שמאל אני לא רואה שום סיבה להיות בעד הנבחרתadoram כתב: ↑26 מרץ 2024, 22:57נו הנה, יוסי בחוץ.MH13 TILL I DIE כתב: ↑21 מרץ 2024, 23:52
ואת שני הליצנים מינו חבורת אפסים שבטוחים שהם המציאו את המשחק... כדורגל משחקים 90 דקות ובית הדין נותן את הנקודות למי שהוא רוצה
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
באולימפיאדה הם חלק ממשלחת אולימפית ישראלית כוללת של מגוון ענפי ספורט, כל עוד הם מטעם ההתאחדות בלבד אני לא בעד שום דבר שקשור להתאחדות...adoram כתב: ↑27 מרץ 2024, 14:39אוקיי. אז גם באולימפיאדה תרצה שנבחרת ישראל לא תצליח?MH13 TILL I DIE כתב: ↑26 מרץ 2024, 23:15כבר כתבתי פה שזה לא רק יוסי בניון, כל עוד ההתאחדות תמשיך להפחית נקודות על ימין ועל שמאל אני לא רואה שום סיבה להיות בעד הנבחרת
לגבי הקמפיין הבא? הכל שאלה של כמה נקודות ההתאחדות עוד תיקח לקבוצות בליגה הזאת בגלל הקהל ואיך זה ישפיע על המשך הכדורגל פה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- hezildo
- מכונת תארים
-
- גול ראשון בבוגרים
כל העניין עם החזרה והזימונים של זהבי זה פשוט פרייסלס ומראה שכמו תמיד במקרה שלו אין עשן בלי אש.
מצד שני, אם הדיווח שההתאחדות כפו אותו על בניון וחזן, זה גם מראה שכנראה יש סיבות טובות לזה שלא נגיע בקרוב לאנשהו...
מצד שני, אם הדיווח שההתאחדות כפו אותו על בניון וחזן, זה גם מראה שכנראה יש סיבות טובות לזה שלא נגיע בקרוב לאנשהו...
- adoram
- מחוזר באירופה
שוב הוכח כמה בניון היה שחקן גדול, אבל בן אדם קטן.
אבל, ספציפית במקרה הזה , בניון יצא גבר ואמר את כל מה שכולם חושבים - החזרה של זהבי לנבחרת הייתה טעות גדולה. הנבחרת הסתדרה יפה מאוד בלעדיו בליגת האומות.
הטעות של בניון הייתה שהוא היה צריך להתעקש על עניין זהבי ולאיים בהתפטרות, כמו שעשה בפרשת החדר.
אבל, ספציפית במקרה הזה , בניון יצא גבר ואמר את כל מה שכולם חושבים - החזרה של זהבי לנבחרת הייתה טעות גדולה. הנבחרת הסתדרה יפה מאוד בלעדיו בליגת האומות.
הטעות של בניון הייתה שהוא היה צריך להתעקש על עניין זהבי ולאיים בהתפטרות, כמו שעשה בפרשת החדר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא רב עם כל דבר שזז. להגיד שגם לא צריך היה לזמן את אבו פאני ושבריבו יותר טוב מוייסמןadoram כתב: ↑28 מרץ 2024, 14:35 שוב הוכח כמה בניון היה שחקן גדול, אבל בן אדם קטן.
-
- אגדה ירוקה
תמיד אני אוהב את בניון במובן שגדלתי עליו, גם במכבי חיפה וגם את האהבה שלו למועדון (למרות שבילדות אמרו לי שהוא אהד את ביתר לפני שהצטרף אלינו אבל יש מצב שסתם שיקרו לי) וגם בנבחרת כשהוא עלה לשחק עם זריקות.
הוא גם נראה בסך הכל בן אדם חביב ולא טיפש.
יחד עם זאת, כמנהל מקצועי הוא נכשל בנבחרת ומעבר להכל הוא צריך להוריד את רמות האגו ובעיקר להתבגר.
הוא גם נראה בסך הכל בן אדם חביב ולא טיפש.
יחד עם זאת, כמנהל מקצועי הוא נכשל בנבחרת ומעבר להכל הוא צריך להוריד את רמות האגו ובעיקר להתבגר.
- Judokan
- סמל ירוק
נראה לי נושא מתאים לדבר על הנבחרת האולימפית.
הזיה מוחלטת שאחרי שפרץ ואליאסי נפצעים, לוזון הולך על עומר ניראון, אמיר אבו ניל ורוי שושן לפני שריף כיוף. בדיחה.
הזיה מוחלטת שאחרי שפרץ ואליאסי נפצעים, לוזון הולך על עומר ניראון, אמיר אבו ניל ורוי שושן לפני שריף כיוף. בדיחה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
טוב לנו.
הסיפור עם כיוף הוא לא מקצועי כמובן ויש שם משהו מאחורי הקלעים.
אגב אני חושב שמבחינת כיוף זו ההחלטה הכי טובה שלו בקריירה לא ללכת לאולימפיאדה ולנבחרת ולהישאר פה ולא לאבד את המקום שלו.
.
תאר לך שהוא לא היה בשני המשחקים מול סבאח ובמשחק מול ב''ש וכל המחנה אימונים וסולטאני היה מרשים ותופס לו את המקום, יכל להרוס לעצמו את הקריירה.
-
- תוקע יתד בהרכב
- Smile
- מנהל הבורד
אי אפשר לזמן כבר חריג גיל אחר במקום. נדפקו עם מה שיש
- DelPiero
- הענק הירוק