הרכב ודיבורים לקראת הפלייאוף (ריינה)

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

הרכב ודיבורים לקראת הפלייאוף (ריינה)

שליחה על ידי רק מכבי »

הפלייאוף מתחיל ביום ראשון הקרוב.
לא שיש למישהו הרבה אנרגיות אחרי ההחלטות בבית הדין, ובכל זאת, יש עוד על מה לשחק.

דעתי האישית היא שאי אפשר לחשוב שפגרת הנבחרות תצמיח קבוצה חדשה וטובה יותר.
הקבוצה בחודשיים האחרונים לא שיחקה כדורגל, גם לפני העומסים של אירופה, תוך כדי, וגם אחרי.
אני חושב שדגו חייב לשנות את המערך של 3 הבלמים (או לכל הפחות להתאים אותו ולשנות את הצורה שהוא שוחק עד עכשיו), שבעיניי תקע אותנו בתקופה האחרונה, וגם קבוצות ידעו להתכונן אליו בצורה יותר טובה. והדגש צריך להיות על משחק ההתקפה שפשוט לא עבד בתקופה האחרונה. לא היו צירופי מסירות, ובעיקר שום רעיונות במשחק ההתקפי שהיה אנמי עד לא קיים.
והרבה מזה נבע מהקיבעון של דגו שלא הגיב לדברים במשחק עצמו, וגם בין משחקים לא ראינו שום שינוי, אלא המשיך בשיטה של עוד מאותו דבר, והתוצאות והיכולת בהתאם.

אם אני דגו, ולוקח בחשבון את היכולת בתקופה האחרונה + הפציעה של פיירו, אז אני מחליט לשנות. והולך על אחת מ-2 אפשרויות לקראת פתיחת הפלייאוף.

אופציה א' - נשארים ב-3 בלמים, אבל משחקים את זה כמו 3 בלמים ''אמיתי'' ולא ההמצאה הלא סימטרית שדגו רץ איתה בתקופה האחרונה:

כיוף
קורנו-שון-סק-פיינגולד-קנדיל
שואו(ג'אבר)-מוחמד
קינדה (רפאלוב)
חמד (דוד)-חלאיילי

המטרה של ההרכב הזה היא לעצור את חוסר הסימטריה של 3 הבלמים כפי שדגו שיחק עד עכשיו.
3 בלמים שכל אחד בעמדה טבעית עבורו, קורנו וקנדיל שהוא השחקן היחיד בסגל שיודע לשחק על כל הקו בצד ימין ב-3 בלמים בקווים.
אמצע חזק עם 2 שחקנים, בתקווה שג'אבר יחזור להרכב, כשקינדה מעליהם. לאור פציעת פיירו, מסיט את חלאיילי קדימה לעמדת החלוץ עם בריחות ימינה, כשלצידו חמד שיהנה מהגבהות של השחקנים בצדדים, ויוכל גם להוריד כדורים לחלאיילי בהיותו קיר. זה גם משאיר את רפאלוב כאופציה מהספסל. ובייחוד שאנחנו לא יודעים איך הוא כרגע עם הפציעה, כי לפני הפגרה זה נראה רע מאוד מבחינתו.
רפאלוב יכול בהרכב הזה לשחק גם את התפקיד של קינדה, וגם את התפקיד של החלוץ השני שלדעתי הוא יכול לעשות בצורה הרבה יותר אפקטיבית כרגע משחקן כנף. ככה הוא גם סחט את הפנדל מול ריינה.
כשבהמשך גם דין יכול לשחק את החלוץ לצד חלאיילי, וזה יגרום להתקפה להיות סופר מהירה וזו מחשבה של לנסות פחות להחזיק בכדור, ויותר לצאת למעברים קטלניים.

אופציה ב' - חוזרים ל 4-3-3 קלאסי:
כיוף
קורנו - שון - סק - פיינגולד/סונדגרן
שואו(ג'אבר) - מוחמד
קינדה (רפאלוב)
סייף - חלאיילי
חמד (דוד)

הרכב עם מגנים שעושים עקיפות לשחקן הכנף ומאפשרים למשחק מהצדדים להיות יותר מגוון, ולא עם שחקן על כל קו כמו ששיחקו עד הפגרה, מה שהיה גורם לשחקן בקו להיתקע, ופשוט להרים כדור לרחבה שאולי יקרה משהו. סיטואציה שחזרה על עצמה שוב ושוב במשחקים האחרונים, זה היה מאמלל לראות את זה.
בצד ימין המגן אמור להיכנס יותר פנימה, ולייצר יתרון מספרי, ולתת לחלאיילי יותר את הקו, ובצד שמאל, קורנו ישחק עם שחקן קו שיותר יצמד לקו כמו סייף, ולא ייכנס לאמצע כל הזמן כמו ליאור, וזה יוכל לאפשר לו להיות יותר פעיל בהתקפה עם עקיפות על הקו, וזה סוג משחק שקורנו הרבה יותר אפקטיבי.
סייף וחלאיילי באגפים זה משהו שיכול להתחלף. סייף יכול לעבור לימין באמצע, וחלאיילי לשמאל, ואתה מפתיע את הקבוצה היריבה.

אני מקווה מאוד שדגו לא ימשיך ויחזור מהפגרה עם אותו הרכב ורעיונות מקצועיים מבחינת המערך, כי אם כן, חבל על הפלייאוף.
סמל אישי של משתמש
adoram
מחוזר באירופה

Re: הרכב ודיבורים לקראת הפלייאוף (ריינה)

שליחה על ידי adoram »

למה אתה אומר שקנדיל הוא השחקן היחיד בסגל שיודע לשחק בצד ימין בקו של 3 בלמים? אמרת שגם סייף יודע מהתקופה שלו בבאקו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

adoram כתב: 26 מרץ 2024, 14:17 למה אתה אומר שקנדיל הוא השחקן היחיד בסגל שיודע לשחק בצד ימין בקו של 3 בלמים? אמרת שגם סייף יודע מהתקופה שלו בבאקו.
לא.
סייף יודע לשחק שחקן כנף ימין במערך 4 בהגנה. שחקן כנף ימין שמשחק איתו ביחד מגן. הוא לא שיחק בקריירה מעולם שחקן שמחזיק את קו ימין כחלק מ-3 בלמים.
את העונה בבאקו של דאבל-דאבל הוא עשה כשחקן כנף ימין ב4-3-3.
וזה גם המקום שהוא יכול לעשות את חילופי המקומות עם חלאיילי כי הוא יודע לשחק גם את קו ימין.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

רק 433
שלושה בלמים זה מערך טוב למשחקים ספציפיים וצריך להתאים את זה ליריבה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

וואו באמת שאני אבין את השחקנים אם לא יהיו להם אנרגיות
עונה מסריחה שאיבדה את כל הטעם שלה
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

DelPiero כתב: 26 מרץ 2024, 16:06 וואו באמת שאני אבין את השחקנים אם לא יהיו להם אנרגיות
עונה מסריחה שאיבדה את כל הטעם שלה
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

אני יהיה יותר ביקורתי כלפי הצוות מקצועי ושחקנים.
בלי שום קשר להורדת הנקודות הרבה זמן זה לא נראה טוב. כולל כמות פסיכית של פצועים
סמל אישי של משתמש
adoram
מחוזר באירופה

שליחה על ידי adoram »

וואו, המצב בקאנטים אם פתחו את המכירה לקהל הרחב. לא זוכר משחק ביתי העונה בליגה שפתחו לקהל הרחב.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

כיוף
קורנו שון סק סונדגרן
שואו עלי קינדה
חלאיילי חמד סייף

שיהיה לנו בהצלחה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

adoram כתב: 28 מרץ 2024, 19:55 וואו, המצב בקאנטים אם פתחו את המכירה לקהל הרחב. לא זוכר משחק ביתי העונה בליגה שפתחו לקהל הרחב.
יצא לאנשים כל החשק
תראה איזה מת הפורום, חשבתי אנשים פה ירתחו אחרי שלא החזירו נקודות
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

זה לא משנה. גם אם נעבור את הצהבת אני מאמין שבית הדין יוריד לנו עוד נקודות.
חוץ מזה, דה פקטו בית הדין כבר השפיע על האליפות כי מוראלית הרבה יותר קשה לחזור מפער שבע מאשר של חמש.
אני רק מקווה שנלמד מזה לעונה הבאה. לא צריך לקבל בהבנה שום פסיקה של הורדת נקודות נגדנו, ושום פסיקה מפלה כזו, ואם צריך אז גם לא עולים למגרש. בסוף צריך לזכור שהכוח הוא אצלנו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אליאור כתב: 29 מרץ 2024, 13:52 זה לא משנה. גם אם נעבור את הצהבת אני מאמין שבית הדין יוריד לנו עוד נקודות.
חוץ מזה, דה פקטו בית הדין כבר השפיע על האליפות כי מוראלית הרבה יותר קשה לחזור מפער שבע מאשר של חמש.
אני רק מקווה שנלמד מזה לעונה הבאה. לא צריך לקבל בהבנה שום פסיקה של הורדת נקודות נגדנו, ושום פסיקה מפלה כזו, ואם צריך אז גם לא עולים למגרש. בסוף צריך לזכור שהכוח הוא אצלנו.
נגמרו לנו כל התנאים, הם כבר לא יכולים להוריד נקודות.

ברור שבית הדין השפיע על האליפות, הוא הוריד אותנו באחד המחזורים ממקום ראשון למקום שני וגם ברגע הנתון שאנחנו נמצאים בו, "בזכות" בית הדין אנחנו כבר לא תלויים בעצמנו מתמטית.
סמל אישי של משתמש
adoram
מחוזר באירופה

שליחה על ידי adoram »

Shocking4U כתב: 29 מרץ 2024, 01:55 כיוף
קורנו שון סק סונדגרן
שואו עלי קינדה
חלאיילי חמד סייף

שיהיה לנו בהצלחה
אלכס היה אומר על הרכב כזה - הרכב במות.
תמונה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

לסגל חוזרים דוד גאבר ולוסובוי וסוף סוף נראה ספסל ראוי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Nirgreen כתב: 30 מרץ 2024, 18:41 לסגל חוזרים דוד גאבר ולוסובוי וסוף סוף נראה ספסל ראוי.
אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את הדברים האלה, זה פשוט לא נכון.
דוד לא בסגל.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

רק מכבי כתב: 31 מרץ 2024, 11:27
Nirgreen כתב: 30 מרץ 2024, 18:41 לסגל חוזרים דוד גאבר ולוסובוי וסוף סוף נראה ספסל ראוי.
אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את הדברים האלה, זה פשוט לא נכון.
דוד לא בסגל.
היה רשום כל השבוע שהוא בסגל.
תמונה
שלח תגובה