אבדולאי סק - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
Re: אבדולאי סק - נושא רשמי
אני מאמין שבדרבי במידה וגולדברג כשיר הוא "ינוח"
- Apoc
- יו״ר הבורד
קשה לי להאמין שהוא לא יפתח בכל משחק עד סוף העונה חוץ מאום אל פאחם אולי
הוא גם מה שנקרא "חזק בחדר ההלבשה" אז לפעמים רוצים שחקן כזה על המגרש בלי קשר ליכולת
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן אני מבין למה אתה מתכוון והוא מנהיג אין ספק.
אבל קשה לי לראות אותו פותח ברצף של השלושה הזה בהרכב עם כל העומס עדיין
- Apoc
- יו״ר הבורד
הוא דווקא מהשחקנים שיש עליהם פחות עומס כי הוא נח הרבה בתקופה של אליפות אפריקה, נראה לי שיחק רק פעם אחת או פעמיים בהרכבKevinDurant כתב: ↑16 פברואר 2024, 10:29כן אני מבין למה אתה מתכוון והוא מנהיג אין ספק.
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 16 פברואר 2024, 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן באופן כללי אתה צודק אבל עדיין הרצף הספציפי הזה עם כל הטיסות והצפיפות בין המשחקים ומשחקים שאמורים להיות אינטנסיביים יכולים להקשות, בטח שהוא כביכול לא בא בכושר אידיאלי מהאליפות ובעיקר התאמן.Apoc כתב: ↑16 פברואר 2024, 10:30הוא דווקא מהשחקנים שיש עליהם פחות עומס כי הוא נח הרבה בתקופה של אליפות אפריקה, נראה לי שיחק רק פעם אחת בהרכבKevinDurant כתב: ↑16 פברואר 2024, 10:29כן אני מבין למה אתה מתכוון והוא מנהיג אין ספק.
-
- תוקע יתד בהרכב
צריך לראות קצת ספסל להתאפס על עצמו
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
ממליץ לכולם לראות את העבודה שלו מאז האדום. נתן שם דקות פסיכיות עם עבודת הגנה אדירה.
נכון שעשה כמה שטויות ואיבודי כדור, אבל בסה''כ היה מצוין. הרבה יותר נוח לו כבלם אמצע, ורואים את זה.
נכון שעשה כמה שטויות ואיבודי כדור, אבל בסה''כ היה מצוין. הרבה יותר נוח לו כבלם אמצע, ורואים את זה.
-
- הענק הירוק
סק הממתק הטוב חזר
- benrey
- הענק הירוק
מקומו בפריימר ליג, הוא בטעות פה
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- אגדה ירוקה
חח היה אפשר לראות ממש בבירור היום שהוא בא מוכן למדמון וכנראה זכר טוב מאוד את המשחק מהסיבוב הקודם.
לא היה לו סיכוי.
לא היה לו סיכוי.
-
- קפטן ירוק
- Judokan
- סמל ירוק
אחלה משחק שלו, השאיר למדמון חצץ. סק הישן והטוב שממרר לשחקנים את החיים, וגם עושה איזה פלטת ריכוז מביכה או שתיים.
אהבתי במיוחד את הכניסה במדמון על קו החוץ. לפחוץ מישהו בקבוצה יותר להראות משחק פיזי במענה לכסחנים המגעילים
אהבתי במיוחד את הכניסה במדמון על קו החוץ. לפחוץ מישהו בקבוצה יותר להראות משחק פיזי במענה לכסחנים המגעילים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
ראו שהטעות מהסיבוב הראשון עמדה לו בראש. בא מהדקה הראשונה להראות למדמון מי בעל הבית.
אם כי חייב לציין שמדמון עשה לו לא מעט צרות, כולל פעם אחת שעבר אותו בצד ימין בצורה קלילה (לא מדבר על העבירה של סק).
בכל אופן, הבלם הכי טוב בסגל, והכי טוב בליגה. מצפה לו עבודה קשה בחמישי. טוב שהוא מגיע בפורמה טובה.
אם כי חייב לציין שמדמון עשה לו לא מעט צרות, כולל פעם אחת שעבר אותו בצד ימין בצורה קלילה (לא מדבר על העבירה של סק).
בכל אופן, הבלם הכי טוב בסגל, והכי טוב בליגה. מצפה לו עבודה קשה בחמישי. טוב שהוא מגיע בפורמה טובה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בא הגנתית היום בגישה טובה מאוד ותסכל את מדמון בלי הפסקה במיוחד בכדורי עומק, שם לו את הגוף יפה ועבד מצוין.
מדמון שחקן מעולה ועושה צרות להרבה בלמים בליגה
מדמון שחקן מעולה ועושה צרות להרבה בלמים בליגה
- Apoc
- יו״ר הבורד
מדמון היה במשחק חלש בלי קשר
גם כשהגיע למצבים טובים הוא הוציא בעיטות הזויות
גם דוניו אגב
גם כשהגיע למצבים טובים הוא הוציא בעיטות הזויות
גם דוניו אגב
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
דוניו זה תרנגולת בלי ראש.
זה שהיה לו גול יפה במשחק הקודם זה היוצא מהכלל.
אתמול, דקה 60 בערך, עדיין 0-0, קבל כדור בצד ימין במרכז המגרש עם המון שטח לרוץ, פתאום נעמד כמו בול עץ וחיכה שכולם יתארגנו.
זה שהיה לו גול יפה במשחק הקודם זה היוצא מהכלל.
אתמול, דקה 60 בערך, עדיין 0-0, קבל כדור בצד ימין במרכז המגרש עם המון שטח לרוץ, פתאום נעמד כמו בול עץ וחיכה שכולם יתארגנו.
-
- אגדה ירוקה
- adoram
- מחוזר באירופה
היה מצויין אתמול. טוב שנתנו לו את סרט הקפטן, אני חושב שזה היה במכוון כדי להגביר אצלו את תחושת השייכות למועדון.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הזר הראשון של מכבי חיפה שכובש בליגת האלופות, ליגה אירופית וקונפרנס ליג (מתייחס רק לשערים משלב בתים והלאה).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רואים שהוא לא רוצה להיות פה יותר. אולי עדיף ל2 הצדדים להיפרד בקיץ.
-
- שחקן העונה
גם אני לא הייתי רוצה לשחק תחת מורה לספורטShocking4U כתב: ↑31 מרץ 2024, 22:40 רואים שהוא לא רוצה להיות פה יותר. אולי עדיף ל2 הצדדים להיפרד בקיץ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שיכבד את המועדון ואת האוהדיםToniKroos כתב: ↑31 מרץ 2024, 23:16גם אני לא הייתי רוצה לשחק תחת מורה לספורטShocking4U כתב: ↑31 מרץ 2024, 22:40 רואים שהוא לא רוצה להיות פה יותר. אולי עדיף ל2 הצדדים להיפרד בקיץ.
- adoram
- מחוזר באירופה
אכן. צריך למכור אותו כשעוד יש לו ביקוש ואפשר למכור אותו ברווח נאה. אנחנו מיצינו אותו וקיבלנו ממנו את כל מה שיכל לתת לנו, כרגע מנטלית (זה התחיל בעיקר מאז אליפות אפריקה) הוא לא איתנו, רב עם כל מה שזז וגם מקצועית הוא נחלש.Shocking4U כתב: ↑31 מרץ 2024, 22:40 רואים שהוא לא רוצה להיות פה יותר. אולי עדיף ל2 הצדדים להיפרד בקיץ.
-
- קודם כל נאמנות
כן כזה קל לבקש משחקן לכבד אוהדים שמקללים אותו, זה גם הגיוני.Shocking4U כתב: ↑31 מרץ 2024, 23:19שיכבד את המועדון ואת האוהדיםToniKroos כתב: ↑31 מרץ 2024, 23:16גם אני לא הייתי רוצה לשחק תחת מורה לספורטShocking4U כתב: ↑31 מרץ 2024, 22:40 רואים שהוא לא רוצה להיות פה יותר. אולי עדיף ל2 הצדדים להיפרד בקיץ.
לא רק שאני מצדיק אותו שרצה להרביץ להם הייתי מצטרף אליו, כפויי טובה זבלים, עלק שיכבד אותם.
איבדת את זה לגמרי. נראה אותך מכבד מישהו שמקלל אותך בפנים רק בגלל שהפסדת במשחק כדורגל והוא אוהד של הקבוצה שלך.
חבל שגם לא עלה ליציע והכניס את אותם "אוהדים" לבית חולים היה עושה טובה לכולם
-
- אגדה ירוקה
מחזיר את שימיץ להרכב במשחק הבא ועד סוף העונה איתו כמעט ולא ספגנו.
סק לא איתנו וזה ברור שניפרד ממנו בסיום העונה.
הוא כרגע יותר נזק מתועלת.
סק לא איתנו וזה ברור שניפרד ממנו בסיום העונה.
הוא כרגע יותר נזק מתועלת.
-
- תוקע יתד בהרכב
לא שאני מצדיקה את האוהדים שקיללו אותו אבל רב עם שימיץ בחדר הלבשה, רב עם מישהו מריינה, רב עם אוהדים - וכל זה רק בשבועיים האחרוניםGreenGlory כתב: ↑01 אפריל 2024, 12:42כן כזה קל לבקש משחקן לכבד אוהדים שמקללים אותו, זה גם הגיוני.
לא רק שאני מצדיק אותו שרצה להרביץ להם הייתי מצטרף אליו, כפויי טובה זבלים, עלק שיכבד אותם.
איבדת את זה לגמרי. נראה אותך מכבד מישהו שמקלל אותך בפנים רק בגלל שהפסדת במשחק כדורגל והוא אוהד של הקבוצה שלך.
לא מדברת בכלל על זה שהוא חזר הפוך לגמרי מאליפות אפריקה
-
- שחקן העונה
יש לך הרבה הודעות שהן בלי הרבה מחשבה, אין ספק שזאת בטופ
אין ספק שהוא יותר נזק מתועלת, כשיש לך שחקנים שלא מסוגלים להבקיע בהתקפה.. הוא הבעיה, אין ספק.
תשאל את עצמך מה עוד השתנה מאז שהוא חזר להרכב - אם אתה רוצה רמז, אז פיינגולד הפסיק לשחק, שרי הלך, שני החלוצים פצועים, 4 משחקים באירופה ומאמן אחד שמחליט שליאור רפאלוב זה מסי הישראלי שאסור להוריד מהדשא, ובין היתר גם ג'אבר נפצע ממש קצת לפני שהוא חזר להרכב.
לנסות להשליך את זה עליו זה טמטום שיא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין לי מושג מה קרה שם ביציע. זה גם לא ממש מה שהתייחסתי אליו אלא הרבה יותר לשכונה שהוא עושה על הדשא, העובדה שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו וכו׳ אבל סדר.GreenGlory כתב: ↑01 אפריל 2024, 12:42כן כזה קל לבקש משחקן לכבד אוהדים שמקללים אותו, זה גם הגיוני.
- adoram
- מחוזר באירופה
השחקנים של ריינה פשוט פירפרו אותו בכל הזדמנות, ועל הגול השני אני בכלל לא מדבר.Shocking4U כתב: ↑01 אפריל 2024, 17:40אין לי מושג מה קרה שם ביציע. זה גם לא ממש מה שהתייחסתי אליו אלא הרבה יותר לשכונה שהוא עושה על הדשא, העובדה שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו וכו׳ אבל סדר.GreenGlory כתב: ↑01 אפריל 2024, 12:42כן כזה קל לבקש משחקן לכבד אוהדים שמקללים אותו, זה גם הגיוני.