פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
פרנטזי פיירו - נושא רשמי
פרנצדי פיירו
תאריך לידה: 29.03.1995 (בן 27)
גובה: 1.94 מ'
תפקיד: חלוץ
אזרחות: האיטי וארה"ב
חתום עד: 30.6.25 (פלוס אופציה להארכה)
עד 2014 - סיקואסט יונייטד
2016-2014 - NE האסקיס
2018-2016 - שנטיקלירס
2017-2017 - רידינג יונייטד (השאלה)
2018-2018 - קולורדו
2019-2018 - מוסקרון
2022-2019 - גנגאן
החל מ2022/23 - מכבי חיפה
בהצלחה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
Re: פרנצדי פיירו - נושא רשמי
חשוב ביותר שיצליח. שחקן קריטי הן לאירופה והן לליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- hezildo
- מכונת תארים
לא בטוח שהאיטי מביא אותו
שיהיה בהצלחה למפלץ.
שיהיה בהצלחה למפלץ.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
בהצלחה!
הימור כמו כל רכש, מצליח לראות מה ראו בו ומה הם רוצים לקבל ממנו, אני מקווה שהוא יהיה מספיק איכותי לליגה בדברים שהוא טוב בהם.
עוד קשה לי להחליט לכאן או לכאן
הימור כמו כל רכש, מצליח לראות מה ראו בו ומה הם רוצים לקבל ממנו, אני מקווה שהוא יהיה מספיק איכותי לליגה בדברים שהוא טוב בהם.
עוד קשה לי להחליט לכאן או לכאן
-
- מכונת תארים
הרבה מונח על הכף בעסקה הזו, אז אני מאד מקווה שיצליח כמו שהצוות המקצועי מצפה ממנו.
יאללה בהצלחה!!
יאללה בהצלחה!!
- Smurk
- אגדה ירוקה
בהצלחה טנק
- Liberman
- מנהל הבורד
בהצלחה גרגמל
חוות דעת מקצועית תתקבל לאחר 6-8 משחקים בהרכב
חוות דעת מקצועית תתקבל לאחר 6-8 משחקים בהרכב
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
יש לו תואר בקרימינולוגיה. יכל להוות גם חיזוק לקבוצת הכדורסל.
- hezildo
- מכונת תארים
אני לא שופט שחקנים לפי סרטוני יוטיוב אבל דבר אחד מעניין יש בסרטון: יש לו בעיטה טובה בשתי רגליים, זה פלוס רציני.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אגב אלברמן אמר בהודעה על ההחתמה שלו שהוא יוסיף מנהיגות (ואיכות ופיזיות)
ככה גם אני התרשמתי ואני מקווה שנקבל גם שחקן שייתן אקסטרה בחדר הלבשה עם דרייב להצליח וגם אופי חיובי ונוח שיגרום לו להתאקלם היטב במרקם הקיים
ככה גם אני התרשמתי ואני מקווה שנקבל גם שחקן שייתן אקסטרה בחדר הלבשה עם דרייב להצליח וגם אופי חיובי ונוח שיגרום לו להתאקלם היטב במרקם הקיים
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
שיהיה בהצלחה!
הלוואי שיוכיח שאני טועה אבל לא אוהב את את סוג השחקנים האלו.
הלוואי שיוכיח שאני טועה אבל לא אוהב את את סוג השחקנים האלו.
- Judokan
- סמל ירוק
שחקן שהולך לתת לנו משהו שהיה מאוד מאוד חסר לנו בשנה שעברה עם הפיזיות ולקיחת בלמים על הגב.
בשנה שעברה קיבלנו את היכולת הזו מעט מדוניו, בטח לא מספיק (אבל באירופה למשל זה היה בולט כמה דין דוד לא מתאים ודוניו הרבה יותר).
עם הנוכחות של פיירו, יהיה מאוד קשה להגנות לשים פוקוס על שרי ואצילי, כי הן כל הזמן יצטרכו להיות ערניות למפלץ שאורב בתנועה לרחבה.
אני גם מאמין ומקווה שבגלל שהוא יהיה נוכח ברחבה, המגנים המגביהים שלנו יהפכו לאיום שקשה להשאיר פנויים, מה שיפנה שטחים לחזיזה, אצילי וצ'יבוטה באגפים שהיה מאוד חסר להם בחצי השני העונה כי כל היריבה ידעו שאפשר לקחת דאבל אפ ולהשאיר את רז, מנחם ואלפונס לבד בלי שזה יפגע בהם.
בקיצור, בונה גדולות ונצורות על השחקן הזה. שמח שהתעקשו עליו.
בשנה שעברה קיבלנו את היכולת הזו מעט מדוניו, בטח לא מספיק (אבל באירופה למשל זה היה בולט כמה דין דוד לא מתאים ודוניו הרבה יותר).
עם הנוכחות של פיירו, יהיה מאוד קשה להגנות לשים פוקוס על שרי ואצילי, כי הן כל הזמן יצטרכו להיות ערניות למפלץ שאורב בתנועה לרחבה.
אני גם מאמין ומקווה שבגלל שהוא יהיה נוכח ברחבה, המגנים המגביהים שלנו יהפכו לאיום שקשה להשאיר פנויים, מה שיפנה שטחים לחזיזה, אצילי וצ'יבוטה באגפים שהיה מאוד חסר להם בחצי השני העונה כי כל היריבה ידעו שאפשר לקחת דאבל אפ ולהשאיר את רז, מנחם ואלפונס לבד בלי שזה יפגע בהם.
בקיצור, בונה גדולות ונצורות על השחקן הזה. שמח שהתעקשו עליו.
-
- קודם כל נאמנות
בהצלחה מפלץ!
מאמין בו מאוד.
מאמין בו מאוד.
- benrey
- הענק הירוק
בהצלחה בחור גדול!
אני מאמין בו
אני מאמין בו
-
- מכונת תארים
שיעשה לאולימפיאקוס יעקובו ושיביא לי את ההמנון.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לדעתי יהיה כישלון. הלוואי ואתבדה ואוכל את הכובע. צריך להיות מעורב בלפחות 20 שערים כדי להצדיק את הסכום ששולם עליו (שערים+בישולים).
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קודם כל נאמנות
מקווה שהוא לא נבדליסט סדרתי כמו שאמרו... מאמין שיקח לו זמן להשתלב אז צריך להיות סבלניים איתו
-
- קודם כל נאמנות
אם יסתכלו על הכסף ולא יהיו סבלניים איתו אז חבל על הזמן...GKagelmacher כתב: ↑01 יולי 2022, 21:29 לדעתי יהיה כישלון. הלוואי ואתבדה ואוכל את הכובע. צריך להיות מעורב בלפחות 20 שערים כדי להצדיק את הסכום ששולם עליו (שערים+בישולים).
-
- מכונת תארים
כדי להצדיק את הסכום הוא יצטרך לעשות את ההבדל הן באירופה והן בליגה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מקווה שאתבדה אבל קשה לי לראות חלוץ בסגנון הזה מצליח במכבי חיפה. בכל מקרה נאחל לו בהצלחה ונראה גם אחלה של בחור
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
המרחק בין אידריסו ל20 שערים הוא עצום. החתמה שלו לשלוש שנים ובגיל 27.. לפחות הוריד את הממוצע של הגילאים
-
- שחקן העונה
כדי להצדיק ההשקעה הוא יצטרך להביא את היכולת שלו לידי ביטוי( דומיננטית, משחק עם הגב, משחק ראש, יכולת להחזיק כדור. אומרים שיש לו את האיכויות האלה), להפוך אותנו לקבוצה יותר מגוונת וגמישה טקטית, וכמובן לתת גם כמות מספקת של שערים
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 02 יולי 2022, 00:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Judokan
- סמל ירוק
למה שחלוץ בסגנון הזה לא יצליח?Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2022, 23:53 מקווה שאתבדה אבל קשה לי לראות חלוץ בסגנון הזה מצליח במכבי חיפה. בכל מקרה נאחל לו בהצלחה ונראה גם אחלה של בחור
חלוצים פיזיים זה קונספט שבהחלט יכול לעבוד פה בליגה (למשל שני הפריצות בצהבת). והוא גם לא תורן שמחכה שיעיפו לו כדורים אלא אחד שעושה תנועה.
יש לנו בקבוצה המון שחקנים שאוהבים להגביה (חזיזה, אצלי, ועכשיו גם סונדגרן וקורנו) ולהכניס כדורי עומק לרחבה (שרי, אבו פאני) - וזה מתכתב נהדר עם חלוץ בסגנון הזה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קראמר, קלאוס, אידריסו וכו׳. קראמר למשל הגיע עם רזומה הרבה יותר מרשים משל פיירו ולא התאים כאן בכלל. בדרך כלל חלוצים גדולים פיזית פחות הצליחו אצלנו, כל הזמן לא הצליחו להיות מעורבים במשחק ואז היו צריכים לרדת עד לכיוון החצי כדי בכלל לגעת בכדור ולהרגיש חלק מהמשחק. וראדה פריצה לא היה באותו סגנון כמו פיירו אלא הרבה יותר טכני. גם פשיץ. סטיפה פריצה יותר דוגמא לשחקן כזה וגם הוא לדעתי יותר טכני מפיירו.Judokan כתב: ↑02 יולי 2022, 00:31למה שחלוץ בסגנון הזה לא יצליח?Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2022, 23:53 מקווה שאתבדה אבל קשה לי לראות חלוץ בסגנון הזה מצליח במכבי חיפה. בכל מקרה נאחל לו בהצלחה ונראה גם אחלה של בחור
חלוצים פיזיים זה קונספט שבהחלט יכול לעבוד פה בליגה (למשל שני הפריצות בצהבת). והוא גם לא תורן שמחכה שיעיפו לו כדורים אלא אחד שעושה תנועה.
יש לנו בקבוצה המון שחקנים שאוהבים להגביה (חזיזה, אצלי, ועכשיו גם סונדגרן וקורנו) ולהכניס כדורי עומק לרחבה (שרי, אבו פאני) - וזה מתכתב נהדר עם חלוץ בסגנון הזה
-
- קודם כל נאמנות
לרוב החלוצים שציינת סבלו גם ממשחק אגפים חלש, בעיקר של המגנים שלא ממש היו קיימים.Shocking4U כתב: ↑02 יולי 2022, 00:41קראמר, קלאוס, אידריסו וכו׳. קראמר למשל הגיע עם רזומה הרבה יותר מרשים משל פיירו ולא התאים כאן בכלל. בדרך כלל חלוצים גדולים פיזית פחות הצליחו אצלנו, כל הזמן לא הצליחו להיות מעורבים במשחק ואז היו צריכים לרדת עד לכיוון החצי כדי בכלל לגעת בכדור ולהרגיש חלק מהמשחק. וראדה פריצה לא היה באותו סגנון כמו פיירו אלא הרבה יותר טכני. גם פשיץ. סטיפה פריצה יותר דוגמא לשחקן כזה וגם הוא לדעתי יותר טכני מפיירו.Judokan כתב: ↑02 יולי 2022, 00:31למה שחלוץ בסגנון הזה לא יצליח?Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2022, 23:53 מקווה שאתבדה אבל קשה לי לראות חלוץ בסגנון הזה מצליח במכבי חיפה. בכל מקרה נאחל לו בהצלחה ונראה גם אחלה של בחור
חלקם באמת באו להעביר את הפנסיה פה ושיכורים מהתחת כמו אידריסו למשל.
קלאוס גבוה אבל היה די צנום, ממש לא אחד שהיה לו התרון פיזי משמעותי כמו שיש לפיירו וכמו שהיה לאידריסו.
לגבי קרמר, מעבר לטריללה שיש לו בראש, אני חושב שעם מגנים נורמלים ומשחק אגפים טוב יותר הוא היה נותן פה יותר ממה שנתן.
לשם בכר מכוון עם המגנים שהביא, פיירו הגיע ביחד עם מגנים שאחת התכונות הטובות שלהם זה ההרמה והטכניקה בהרמה, מאמין שתהיה לזה השפעה במידה וזה יתחבר אבל יש פה אם די גדול שנצטרך לחכות לראות אם התממש.
בכל מקרה רואים שיש מחשבה מאחורי הרכש, מחזקים במקומות שצריך ומנסים לבנות משהו שאמור לקבל צורה ויש היגיון סה"כ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קראמר באמת פספוס לדעתי. מחקו אותו פה מאוד מהר והוא חלוץ לגיטימי בליגה הראשונה ההולנדית. מהשחקנים שקל ליפול עליהם כשפחות הולך לקבוצה כי יש לו גם אישיות מאוד צבעונית. לגבי המשחק אגפים דווקא אני לא בטוח שהשחקנים ששם בהכרח הכי מתאימים לו, אצילי בימין וחזיזה בשמאל ושניהם עם רגל הפוכה שזה דווקא פחות טוב לשחקן שצריך להרים הרבה. כנראה זאת הסיבה שהביאו שני מגנים מאוד דומיננטיים.GreenGlory כתב: ↑02 יולי 2022, 00:46לרוב החלוצים שציינת סבלו גם ממשחק אגפים חלש, בעיקר של המגנים שלא ממש היו קיימים.Shocking4U כתב: ↑02 יולי 2022, 00:41קראמר, קלאוס, אידריסו וכו׳. קראמר למשל הגיע עם רזומה הרבה יותר מרשים משל פיירו ולא התאים כאן בכלל. בדרך כלל חלוצים גדולים פיזית פחות הצליחו אצלנו, כל הזמן לא הצליחו להיות מעורבים במשחק ואז היו צריכים לרדת עד לכיוון החצי כדי בכלל לגעת בכדור ולהרגיש חלק מהמשחק. וראדה פריצה לא היה באותו סגנון כמו פיירו אלא הרבה יותר טכני. גם פשיץ. סטיפה פריצה יותר דוגמא לשחקן כזה וגם הוא לדעתי יותר טכני מפיירו.Judokan כתב: ↑02 יולי 2022, 00:31
למה שחלוץ בסגנון הזה לא יצליח?
חלקם באמת באו להעביר את הפנסיה פה ושיכורים מהתחת כמו אידריסו למשל.
קלאוס גבוה אבל היה די צנום, ממש לא אחד שהיה לו התרון פיזי משמעותי כמו שיש לפיירו וכמו שהיה לאידריסו.
לגבי קרמר, מעבר לטריללה שיש לו בראש, אני חושב שעם מגנים נורמלים ומשחק אגפים טוב יותר הוא היה נותן פה יותר ממה שנתן.
לשם בכר מכוון עם המגנים שהביא, פיירו הגיע ביחד עם מגנים שאחת התכונות הטובות שלהם זה ההרמה והטכניקה בהרמה, מאמין שתהיה לזה השפעה במידה וזה יתחבר אבל יש פה אם די גדול שנצטרך לחכות לראות אם התממש.
בכל מקרה רואים שיש מחשבה מאחורי הרכש, מחזקים במקומות שצריך ומנסים לבנות משהו שאמור לקבל צורה ויש היגיון סה"כ.
- Judokan
- סמל ירוק
חזיזה מגביה המון. לדעתי מס' 1 בקבוצה שלנו בהכנסות כדור לרחבה העונה. וגם אצילי מגביה לא מעט (כשאני מניח שעם שחקן מטרה ברחבה הוא יוכל להגביה יותר)
-
- קודם כל נאמנות
מעולה, זה תנאי מספיק כדי לשלוח אותו לייצג אותנו לפעמים בבית הדין במקום דודו בזק.
- hezildo
- מכונת תארים
חחח
הוא בטוח יכול לייצג אותנו יותר טוב מבזק (וגם כמעט כל משתמש בפורום)
- DelPiero
- הענק הירוק