עזוב את זה. זה התחושה שהוא מרשה לעצמו בכל משחק יותר מדי כשהוא עם הכדור, שהוא יוצא לטיולים בלי קשר לכלום, שהוא מרגיש שהכל קטן עליו והוא עושה מה שבא לו.adoram כתב: ↑02 אפריל 2024, 00:16השחקנים של ריינה פשוט פירפרו אותו בכל הזדמנות, ועל הגול השני אני בכלל לא מדבר.Shocking4U כתב: ↑01 אפריל 2024, 17:40אין לי מושג מה קרה שם ביציע. זה גם לא ממש מה שהתייחסתי אליו אלא הרבה יותר לשכונה שהוא עושה על הדשא, העובדה שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו וכו׳ אבל סדר.GreenGlory כתב: ↑01 אפריל 2024, 12:42
כן כזה קל לבקש משחקן לכבד אוהדים שמקללים אותו, זה גם הגיוני.
לא רק שאני מצדיק אותו שרצה להרביץ להם הייתי מצטרף אליו, כפויי טובה זבלים, עלק שיכבד אותם.
איבדת את זה לגמרי. נראה אותך מכבד מישהו שמקלל אותך בפנים רק בגלל שהפסדת במשחק כדורגל והוא אוהד של הקבוצה שלך.
חבל שגם לא עלה ליציע והכניס את אותם "אוהדים" לבית חולים היה עושה טובה לכולם
אבדולאי סק - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: אבדולאי סק - נושא רשמי
-
- שחקן העונה
אך ורק על המאמן.Shocking4U כתב: ↑02 אפריל 2024, 02:08עזוב את זה. זה התחושה שהוא מרשה לעצמו בכל משחק יותר מדי כשהוא עם הכדור, שהוא יוצא לטיולים בלי קשר לכלום, שהוא מרגיש שהכל קטן עליו והוא עושה מה שבא לו.adoram כתב: ↑02 אפריל 2024, 00:16השחקנים של ריינה פשוט פירפרו אותו בכל הזדמנות, ועל הגול השני אני בכלל לא מדבר.Shocking4U כתב: ↑01 אפריל 2024, 17:40
אין לי מושג מה קרה שם ביציע. זה גם לא ממש מה שהתייחסתי אליו אלא הרבה יותר לשכונה שהוא עושה על הדשא, העובדה שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו וכו׳ אבל סדר.
-
- אגדה ירוקה
מתחילת העונה ועד אליפות אפריקה ההגנה היתה חדירה ועמדה גרוע מאוד,ספגנו כמעט בכל משחק.Ganjot כתב: ↑01 אפריל 2024, 16:16יש לך הרבה הודעות שהן בלי הרבה מחשבה, אין ספק שזאת בטופ
אין ספק שהוא יותר נזק מתועלת, כשיש לך שחקנים שלא מסוגלים להבקיע בהתקפה.. הוא הבעיה, אין ספק.
תשאל את עצמך מה עוד השתנה מאז שהוא חזר להרכב - אם אתה רוצה רמז, אז פיינגולד הפסיק לשחק, שרי הלך, שני החלוצים פצועים, 4 משחקים באירופה ומאמן אחד שמחליט שליאור רפאלוב זה מסי הישראלי שאסור להוריד מהדשא, ובין היתר גם ג'אבר נפצע ממש קצת לפני שהוא חזר להרכב.
לנסות להשליך את זה עליו זה טמטום שיא.
אחרי שנסע לאליפות ושימיץ נכנס להרכב כמעט ולא ספגנו.
כשסק חזר ושימיץ' ירד בחזרה לספסל ההגנה חזרה להיראות רע מאוד.
אלה העובדות, תתמודד גם אם לא נוח לך.
אין קשר לשחקני ההתקפה והקישור כי ניצחנו ולא ספגנו גם בלי ג'אבר,שרי ודין כשסק היה בחוץ.
וההתנהגות שלו והשפת גוף שלו יותר גרועה מהיכולת שלו על המגרש.
-
- הענק הירוק
כן כן אחי. שימיץ שחקן הגנה טוב יותר מסק.
-
- אגדה ירוקה
-
- שחקן העונה
לא נשמה, אלה לא העובדותDaniel123 כתב: ↑02 אפריל 2024, 11:11מתחילת העונה ועד אליפות אפריקה ההגנה היתה חדירה ועמדה גרוע מאוד,ספגנו כמעט בכל משחק.Ganjot כתב: ↑01 אפריל 2024, 16:16יש לך הרבה הודעות שהן בלי הרבה מחשבה, אין ספק שזאת בטופ
אין ספק שהוא יותר נזק מתועלת, כשיש לך שחקנים שלא מסוגלים להבקיע בהתקפה.. הוא הבעיה, אין ספק.
תשאל את עצמך מה עוד השתנה מאז שהוא חזר להרכב - אם אתה רוצה רמז, אז פיינגולד הפסיק לשחק, שרי הלך, שני החלוצים פצועים, 4 משחקים באירופה ומאמן אחד שמחליט שליאור רפאלוב זה מסי הישראלי שאסור להוריד מהדשא, ובין היתר גם ג'אבר נפצע ממש קצת לפני שהוא חזר להרכב.
לנסות להשליך את זה עליו זה טמטום שיא.
אחרי שנסע לאליפות ושימיץ נכנס להרכב כמעט ולא ספגנו.
כשסק חזר ושימיץ' ירד בחזרה לספסל ההגנה חזרה להיראות רע מאוד.
אלה העובדות, תתמודד גם אם לא נוח לך.
אין קשר לשחקני ההתקפה והקישור כי ניצחנו ולא ספגנו גם בלי ג'אבר,שרי ודין כשסק היה בחוץ.
וההתנהגות שלו והשפת גוף שלו יותר גרועה מהיכולת שלו על המגרש.
העובדות הן מכלול של הרבה דברים.
העובדות הן שאנחנו כבר 4-5 חודשים מחרבנים על הדשא ובעיקר הולכים אחורה אחרי שנותנים גול.
העובדות הן שאנחנו בכל משחק עם הרכב שונה, ומשחקים עם ה 5 בהגנה האידיוטי הזה שיוצר חורים.
שימיץ' שיחק נגד ריינה להזכירך והיה אחראי יחד עם כיוף על אחד השערים שם, כרגיל בגלל האיטיות המחרידה שלו.
אין ספק שסק משליך על כל הקבוצה, פשוט כל ההרכב שלנו סופר סטארים ורק בגלל סק כל המצב הזה.
סך הכל מתוך 3 משחקים אחרונים שבהם הגיעה כל הנפילה (8 נקודות), קיבלנו 4 שערים מריינה, באף אחד מהם לסק אין אשמה.. לעומת זאת, כבשת רק שני שערים, ונגד הקבוצה הכי חלשה בליגה לא הגעת למצב.
תמשיך לחשוב שסק הבעיה.
- adoram
- מחוזר באירופה
כן, מסכים איתך לגמרי. זה התחיל, כמו שgreen girl כתבה, בערך מאז שחזר מאליפות אפריקה.Shocking4U כתב: ↑02 אפריל 2024, 02:08עזוב את זה. זה התחושה שהוא מרשה לעצמו בכל משחק יותר מדי כשהוא עם הכדור, שהוא יוצא לטיולים בלי קשר לכלום, שהוא מרגיש שהכל קטן עליו והוא עושה מה שבא לו.adoram כתב: ↑02 אפריל 2024, 00:16השחקנים של ריינה פשוט פירפרו אותו בכל הזדמנות, ועל הגול השני אני בכלל לא מדבר.Shocking4U כתב: ↑01 אפריל 2024, 17:40
אין לי מושג מה קרה שם ביציע. זה גם לא ממש מה שהתייחסתי אליו אלא הרבה יותר לשכונה שהוא עושה על הדשא, העובדה שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו וכו׳ אבל סדר.
יש גם אחריות לדגו, כי הוא היה "גבר" לעשות סדרת חינוך ל-סבע, אבל מה הוא עשה בשביל ליישר את סק? כלום. כל הזמן קורא לו סקי, דגו עדיין צריך ללמוד איך להתנהל בצורה נכונה יותר מול השחקנים, כן להיות סחבק מדי פעם, אבל גם להיות נוקשה כשצריך.
-
- מחוזר באירופה
בשנים האחרונות כולל בעונות של בלבול כמה פעמים היו בעיות בסגנון הזה עם שחקנים?
- adoram
- מחוזר באירופה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מחוזר באירופה
Shocking4U כתב: ↑02 אפריל 2024, 23:35אם היו, ידעו להסתיר. שאצילי פוצץ אימון לא שמעת על זה עד הרבה בדיעבד. עכשיו שני שחקנים רבים וזה יוצא בתקשורת.
זאת קבוצת כדורגל לא כיתת מחוננים בבית ספר יסודי.
מריבות ושחקנים שמתעצבנים באימון זה דבר סביר ואפילו חיובי במידה מסוימת.
שחקנים שפוגעים בקבוצה בזמן משחק זה אחרת.
-
- שחקן החודש
איזה נפילה מטורפת מאז שחזר מאליפות אפריקה.
דווקא כשהוא לא היה פה ההגנה התייצבה עם שימיץ' ושון ואפילו גרשון היה נראה טוב כששיחק.
דווקא כשהוא לא היה פה ההגנה התייצבה עם שימיץ' ושון ואפילו גרשון היה נראה טוב כששיחק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אם אני צריך להעריך מדוע הירידה של סק, זה סובב סביב 3 דברים מרכזיים לדעתי:
- לדעתי היו הצעות על סק שהמועדון דחה גם בקיץ וגם בינואר, והוא מרגיש ''תקוע'' פה, במקום להיות במקום שמשלם לו הרבה יותר כסף. ההרגשה היא שהוא לא רוצה להיות כאן יותר.
- העזיבה של שרי גם מאוד השפיעה עליו, הם היו חברים מאוד קרובים. וגם בטובינסיקה הלך איתו דרך עוד מאנטוורפן, והעזיבה שלו גם גרמה לו להיכנס למוד פחות טוב.
- כשסק לא היה, ושימיץ' הצטיין, התחיל דיבור כאילו שימיץ' טוב מסק, או שסק הוא לא כזה משמעותי, אם ההגנה שרדה בלעדיו יפה, וברור שזה השפיע על סק (זה היה גם באנטוורפן, אחרי ההתחלה הטובה, בלמים אחרים לקחו לו את המקום, ואז כששיחק היה גרוע, ונמחק שם לגמרי), וברור שיש דם רע בינו לבין שימיץ'. זה יושב שם על נקודה.
אני מאמין שהוא ירצה לעזוב בקיץ. הקיץ זו ההזדמנות האחרונה להרוויח עליו כסף גדול. בקיץ 2025 הוא יכנס לשנת חוזה, והמחיר שתקבל עליו יהיה די נמוך.
אולי אם בכר ושרי יחזרו, גם סק ישתכנע ויחזור לעוד עונה. אני לא אופטימי, אבל זה אפשרי.
- לדעתי היו הצעות על סק שהמועדון דחה גם בקיץ וגם בינואר, והוא מרגיש ''תקוע'' פה, במקום להיות במקום שמשלם לו הרבה יותר כסף. ההרגשה היא שהוא לא רוצה להיות כאן יותר.
- העזיבה של שרי גם מאוד השפיעה עליו, הם היו חברים מאוד קרובים. וגם בטובינסיקה הלך איתו דרך עוד מאנטוורפן, והעזיבה שלו גם גרמה לו להיכנס למוד פחות טוב.
- כשסק לא היה, ושימיץ' הצטיין, התחיל דיבור כאילו שימיץ' טוב מסק, או שסק הוא לא כזה משמעותי, אם ההגנה שרדה בלעדיו יפה, וברור שזה השפיע על סק (זה היה גם באנטוורפן, אחרי ההתחלה הטובה, בלמים אחרים לקחו לו את המקום, ואז כששיחק היה גרוע, ונמחק שם לגמרי), וברור שיש דם רע בינו לבין שימיץ'. זה יושב שם על נקודה.
אני מאמין שהוא ירצה לעזוב בקיץ. הקיץ זו ההזדמנות האחרונה להרוויח עליו כסף גדול. בקיץ 2025 הוא יכנס לשנת חוזה, והמחיר שתקבל עליו יהיה די נמוך.
אולי אם בכר ושרי יחזרו, גם סק ישתכנע ויחזור לעוד עונה. אני לא אופטימי, אבל זה אפשרי.
-
- שחקן העונה
הכל שטויות, ברגע שלא משחקים כדורגל ולא מבקיעים אז מקבלים גולים.
כשאין משחק לחץ ואנחנו כל המשחק קוסט טו קוסט במקום להניע ולתקוף מסודר ונכון, אז גולים נכנסים, זה הכדורגל
אצל בכר היה אצילי וחזיזה שלחצו בלי סוף באגפים וירדו עם השחקנים שלהם, היה קישור חזק ורצחני, כולם עבדו על המגרש וגם היה שוער שיודע לקלוט כדורים.
את כל זה אין השנה וככה זה נראה, והשקר הזה שההגנה התייצבה עם שימיץ'... לכו תראו את המשחקים תגידו לי אם היה הבדל.
שיחקנו נגד עגלות כמו נתניה ופתח תקווה בסמי עופר, ברוב שאר המשחקים שלנו כדורים שרקו ליד הקו וניצלנו במזל, לא הגנה טובה ולא שום דבר
כשאין משחק לחץ ואנחנו כל המשחק קוסט טו קוסט במקום להניע ולתקוף מסודר ונכון, אז גולים נכנסים, זה הכדורגל
אצל בכר היה אצילי וחזיזה שלחצו בלי סוף באגפים וירדו עם השחקנים שלהם, היה קישור חזק ורצחני, כולם עבדו על המגרש וגם היה שוער שיודע לקלוט כדורים.
את כל זה אין השנה וככה זה נראה, והשקר הזה שההגנה התייצבה עם שימיץ'... לכו תראו את המשחקים תגידו לי אם היה הבדל.
שיחקנו נגד עגלות כמו נתניה ופתח תקווה בסמי עופר, ברוב שאר המשחקים שלנו כדורים שרקו ליד הקו וניצלנו במזל, לא הגנה טובה ולא שום דבר
-
- הענק הירוק
בחייאת רק מכבי, איזה למכור…. מי ישים עליו בן 32…במקסימום ימכרו במיליון יורו ולא יביאו טוב ממנו בשום מצב.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- קודם כל נאמנות
לא משכנע אותו להישאר הוא מיצה פה
אפשר להביא בלם לפחות ברמה שלו, הלאה נקסט
אפשר להביא בלם לפחות ברמה שלו, הלאה נקסט
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אנשים הזויים פה, עלק אפשר להביא בלם ברמה שלו.
כמו שכבר אמרו פה, נראה שהוא צריך מאמן שיסדר אותו.
ניכר שהוא אדם רגיש ושחקן שנוטה להתפזר. ברור שזה המכשול שלו שמנע ממנו להיות בלם לגיטימי בליגה צרפתית נגיד.
הוא צריך להישאר פה ולהיות עם מאמן שידע יותר להתמודד איתו. בתקווה שזה יהיה ברק
כמו שכבר אמרו פה, נראה שהוא צריך מאמן שיסדר אותו.
ניכר שהוא אדם רגיש ושחקן שנוטה להתפזר. ברור שזה המכשול שלו שמנע ממנו להיות בלם לגיטימי בליגה צרפתית נגיד.
הוא צריך להישאר פה ולהיות עם מאמן שידע יותר להתמודד איתו. בתקווה שזה יהיה ברק
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
איזה לשחרר אנשים עם זיכרון קצר, בלם על. תקופה רעה של הקבוצה וגם שלו. להביא בלם זר איכותי במקום שימיץ סטייל דילאן יכול רק לשפר אותו ולתת לו תחרות אמיתית.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הענק הירוק
הלוואי שיישאר, הכל שמור פה. תאכלו את הכובע.
-
- מכונת תארים
אם זה תלוי במועדון, ברור שחייבים להשאיר אותו. אי אפשר להביא תחליף ברמתו, בטח לא בקלות. העובדה שהביאו לפה את פלאניץ׳, באטו וסק טשטשה קצת את רמת הבלמים שבד״כ מגיעים לארץ.
הבעיה שזה כנראה בכלל לא תלוי במועדון. הוא שחקן שכבר בעונה הקודמת היה יכול להתקדם והעונה אין הרבה למכור לו כדי שירגיש שכדאי לו להישאר. תוסיפו לזה את המלחמה ואת המצב המנטלי שלו שבולט מאד בזמן האחרון ובכלל נדמה שזה מופרך שישאר.
הבעיה שזה כנראה בכלל לא תלוי במועדון. הוא שחקן שכבר בעונה הקודמת היה יכול להתקדם והעונה אין הרבה למכור לו כדי שירגיש שכדאי לו להישאר. תוסיפו לזה את המלחמה ואת המצב המנטלי שלו שבולט מאד בזמן האחרון ובכלל נדמה שזה מופרך שישאר.
- adoram
- מחוזר באירופה
אני מתגעגע לחילוצי הכדור שלו, שהוא היה מאמלל את החלוצים ופשוט זורק אותם עם הגוף וכל הקהל היה נכנס לטירוף מזה. לאן זה נעלם?
-
- תוקע יתד בהרכב
נגד לשחרר אותו וחושב שהוא חייב לפתוח את העונה הבאה פה.
אבל היום הוא איבד את זה לגמרי, איזה משחק חלש
אבל היום הוא איבד את זה לגמרי, איזה משחק חלש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
השתן עלה לו לראש
-
- הענק הירוק
מוכר אותו, מרגיש שאיבד אתזה.
רק הפחד שלי שהגרזנים יעשו משימיץ בלם ראשון עונה הבאה אז כבר לא יודע מה עדיף
רק הפחד שלי שהגרזנים יעשו משימיץ בלם ראשון עונה הבאה אז כבר לא יודע מה עדיף
- The real Tsepo
- שחקן העונה
עונה חלשה שלו. אין מה לעשות, כמאמר הקלישאה יש סיבה כנראה שהוא לא בלם בטופ של ליגה צרפתית ואולי אפילו יותר.
זה בלם שצריך סיטואציה מסויימת, קבוצה מסודרת והרבה אהבה מהקהל. לא משחרר אותו בחיים
זה בלם שצריך סיטואציה מסויימת, קבוצה מסודרת והרבה אהבה מהקהל. לא משחרר אותו בחיים
-
- שחקן העונה
מה היה כזה משחק חלש, אולי פספסתי משהו
אם הגיד אני שם בצד עצבים של משחק שאתה מרגיש שהוא עוד רגע עושה שטות, חוץ מהטעות עם דוידה ששילם עליה בצהוב, מה כבר היה בו כזה גרוע לפחות ברמה ההגנתית?
מילסון פרפר אותו? זהבי חגג עליו?
לא נוח לו ב 5 המעפן הזה, מרגע ששיחקנו ב433 היה נראה מתואם עם שון ושיחקנו עם ביטחון בהגנה
-
- גול ראשון בבוגרים
אני גם לא חושב שהיה לו משחק כזה חלש.
דוידה הבריש לו שם וזה משהו שבעבר לא היה קורה אבל היא היה סולידי בסך הכל.
מה שכן, אסור לו לנהל את המשחק מאחורה ולהוביל כדור. זה פשוט לא בשבילו.
דוידה הבריש לו שם וזה משהו שבעבר לא היה קורה אבל היא היה סולידי בסך הכל.
מה שכן, אסור לו לנהל את המשחק מאחורה ולהוביל כדור. זה פשוט לא בשבילו.
-
- תוקע יתד בהרכב
איבד המון כדורים (חלק הזויים מאוד, כמו הריצה עם תורגמן בסוף), והיו לו הרבה פעמים שהוא פספס כדור ובמזל שחקן אחר שלנו היה כדי לגבותGanjot כתב: ↑09 אפריל 2024, 03:02מה היה כזה משחק חלש, אולי פספסתי משהו
אם הגיד אני שם בצד עצבים של משחק שאתה מרגיש שהוא עוד רגע עושה שטות, חוץ מהטעות עם דוידה ששילם עליה בצהוב, מה כבר היה בו כזה גרוע לפחות ברמה ההגנתית?
מילסון פרפר אותו? זהבי חגג עליו?
לא נוח לו ב 5 המעפן הזה, מרגע ששיחקנו ב433 היה נראה מתואם עם שון ושיחקנו עם ביטחון בהגנה