גם בתקופת בכר היינו כבר מועדון מת...ToniKroos כתב: 04 אפריל 2024, 12:44 כבר מתכננים למכור את סק וקורנו כדי להחזיר את ההשקעה. אנחנו בעיקרון, מועדון מת. גמור.
3 עונות של אחיזת עיניים אחת גדולה
מנהל: Shocking4U
גם בתקופת בכר היינו כבר מועדון מת...ToniKroos כתב: 04 אפריל 2024, 12:44 כבר מתכננים למכור את סק וקורנו כדי להחזיר את ההשקעה. אנחנו בעיקרון, מועדון מת. גמור.
.רק מכבי כתב: 04 אפריל 2024, 12:47איזה השקעה? קורנו בחינם, וסק עלה 350 אלף יורו.ToniKroos כתב: 04 אפריל 2024, 12:44 כבר מתכננים למכור את סק וקורנו כדי להחזיר את ההשקעה. אנחנו בעיקרון, מועדון מת. גמור.
אם יימכרו אותם, זה כי הם ביקשו ללכת.
על סק היו הצעות כל הקיץ, ודחו.
אתם גם שוכחים שיש פה מצב מלחמה, ואני לא מדבר על מה יקרה כשהמלחמה בצפון תתחיל. שום שחקן שנמצא פה לא ירצה להישאר.
קורנו היה צריך לשקר להורים שלו שהוא בקפריסין ולא בישראל, בשביל שיסכימו לו לחזור.
אפשר לבקר את הקבוצה על הרבה דברים, אבל לא צריך להיות עיוורים ולהתעלם מהתמונה הגדולה.
אם נביא שוער שיתן לכיוף תחרות טובה אני מעדיף כבר להשאיר את כיוף ולהכריז עלינו כעל הפועל באר שבע (במקרה הטוב).Smurk כתב: 04 אפריל 2024, 14:50 תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות. הוא לא יגדיל את התקציב. השאלה אם ישאיר אותו כמו שהוא או שיצמצמם אותו. מניח שזה תלוי מאד בזהות המאמן שיבוא.אליאור כתב: 04 אפריל 2024, 14:51 בשתי העונות הבאות נגלה אם אנחנו הפועל ב"ש או מכבי חיפה.
יענק'לה יצטרך לפתוח את הכיס ולהגדיל את התקציב בשביל שנהיה מכבי חיפה.
חושב שזה או 0/3 או 2/3 וזה תלוי רק בבכר שכמוך, גם אני חושב שלא יגיע.Smurk כתב: 04 אפריל 2024, 14:50 תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
לדעתך אצילי יסכים לוותר על הכסף שהוא מקבל עכשיו?ברק.י כתב: 04 אפריל 2024, 15:16חושב שזה או 0/3 או 2/3 וזה תלוי רק בבכר שכמוך, גם אני חושב שלא יגיע.Smurk כתב: 04 אפריל 2024, 14:50 תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
הפרש לא משמעותי ביחס למה שיקבל פה נטו בחוזה ארוך טווח, סתם השופרות האכילו את האוהדים שלנו שטויות על "שכר העתק" שהוא מקבל שם. בלי קשר, נראה שהוא לא ברמת הזרים שהם מביאים ככה שינסו כנראה לחתוך אותו.GreenGirl כתב: 04 אפריל 2024, 15:22לדעתך אצילי יסכים לוותר על הכסף שהוא מקבל עכשיו?ברק.י כתב: 04 אפריל 2024, 15:16חושב שזה או 0/3 או 2/3 וזה תלוי רק בבכר שכמוך, גם אני חושב שלא יגיע.Smurk כתב: 04 אפריל 2024, 14:50 תרשמו. 0/3 לגבי אצילי, נטע וברק. אצילי יושב על ים של כסף, נטע נהנה ביפן וברק בכלל לא יקבל הצעה. להתאבד על לורן הזונה במידה ולוריין יורדת. הייתי שם עין על השוער של פ"ת, נראה אחלה בחלה של שוער וגם יהודי. יכול לתת לכיוף תחרות טובה.
תהיה בטוח שהוא יבקש סכום גבוה יותר ממה שהיה, השאלה כמה גבוה יותר...Ganjot כתב: 04 אפריל 2024, 17:06הפרש לא משמעותי ביחס למה שיקבל פה נטו בחוזה ארוך טווח, סתם השופרות האכילו את האוהדים שלנו שטויות על "שכר העתק" שהוא מקבל שם. בלי קשר, נראה שהוא לא ברמת הזרים שהם מביאים ככה שינסו כנראה לחתוך אותו.
הוא על חוזה של 1.8 מיליון יורו במדינה שאין בה מס.Smurk כתב: 04 אפריל 2024, 19:29 איך לא הפרש משמעותי? הוא יושב על חוזה של 1.8 מיליון יורו לעונה (לפחות, הוא על חוזה משתדרג). זה אומר שבשביל לפתות אותו אתה צריך לתת לו חוזה בסביבות ה-3 מיליון כי מבחינתו האופציה של לסיים את החוזה שם ואז לבוא לפה לשכר של 400K מינימום תמיד על השולחן.
בדרכ זה אותו דבר, סביבות ה1.7-14.9 משהו בסגנון.GreenGlory כתב: 09 אפריל 2024, 13:21 מתי החלון מתחיל ומתי הוא נגמר מישהו יודע תאריכים כבר?
ובעיקרון רוב ההתעסקות שלנו עכשיו תעבור לנושא הזה אז עכשיו או אפילו עוד מעט אפשר לנעוץ את הנושא לדעתי
למה לא להחזיר את אצילי? מי תביא במקום?Hulk כתב: 14 אפריל 2024, 12:10 מאוד מקווה שבכר לא יתחיל למחזר עכשיו שחקנים מהעבר.
אין בעיה להחזיר את נטע בתור שחקן בשיא הקריירה ועל תקן מנהיג ואת דילן למשל אחרי עונה טובה בצרפת, אבל שחקנים כמו שרי סבע ואפילו אצילי מבוגרים וחושב שעדיף שלא לגעת בטח שהסכומים כלכך גבוהים.
שרי אחרי השיא והגיע הזמן למצוא מחליף, סבע זה בעיקר החוסר מקצוענות שלו, והוא יקרוס ביכולת סטייל הזארד.KevinDurant כתב: 14 אפריל 2024, 12:13למה לא להחזיר את אצילי? מי תביא במקום?Hulk כתב: 14 אפריל 2024, 12:10 מאוד מקווה שבכר לא יתחיל למחזר עכשיו שחקנים מהעבר.
אין בעיה להחזיר את נטע בתור שחקן בשיא הקריירה ועל תקן מנהיג ואת דילן למשל אחרי עונה טובה בצרפת, אבל שחקנים כמו שרי סבע ואפילו אצילי מבוגרים וחושב שעדיף שלא לגעת בטח שהסכומים כלכך גבוהים.
שרי וסבע שחקנים שלנו, זה לא "רכש"
בעולם מתוקן בלי הגבלות אתה צודק, אבל בשוק הנוכחי אם אתה לא מביא את נטע, אצילי וסבע אז מי תביא?
אגב אצילי בסהכ בן 31 בתחילת העונה הבאה, זה גיל אדיר (לדעתי שרי הגיע אלינו בגיל הזה)