וואו קינדה תחת בכר יהיה באמת מעניין. אמרתי מיליון פעם גם לפני שתחת בכר קינדה מפלצת וימצא את עצמו הרבה יותר בקלותרק מכבי כתב: ↑14 אפריל 2024, 16:53 הבוס שב אל הבית.
מרגש מאוד.
מקווה מאוד שזו תהיה חזרה מוצלחת בעז"ה.
על אפם וחמתם של המלעיזים דוגלי קונספציית "קאמבקים לא עובדים בכדורגל הישראלי".
האיש שאוהב לשבור שיאים ולנפץ סטיגמות, בא לנתץ גם את האתגר הזה.
אני כן אשמח שהוא ייעשה רענון בצוות, בשביל בכל זאת להזרים דם חדש ולאתגר את תחושת המיצוי.
עוזר חדש במקום צרפתי, ואולי השארת איש צוות נוסף סטייל וייזי הקטן (הייתי מעדיף את מאטוביץ כמאמן הגנה, אבל הוא איש של דגו, ודי ברור שהוא ימשיך איתו הלאה).
אם אני נוגע על קצה המזלג בקטע המקצועי ומסתכל על הסגל הקיים, כמה שחקנים שיכולים להיות מאוד מושפעים מהגעתו של ברק.
1) קינדה. בעיני דגו לא ידע להשתמש בו מאז שהגיע, ולא ניצל מספיק את האיכויות שלו. אם יש מאמן שאוהב לקחת שחקן כמו קינדה ולהפוך אותו לאיש של מספרים ותרומה זה ברק. עיין ערך חנן ממן. יהיה מאוד מעניין לראות את קינדה תחת בכר, ואיזה מקום הוא יקבל.
2) שימיץ'. בכר אוהב בלמים מהירים שיודעים ללחוץ גבוה. פלאניץ. דילן. סק (אפשר להוסיף גם את ויטור שבכר הביא לבש. שבזמן של ברק ויטור עוד היה יחסית מהיר, היום כמובן הוא צב).
שימיץ הוא לא הטייפ בלמים שבכר אוהב ומכיר. יהיה מעניין לראות אם הוא ישאיר אותו, ואיך ישתמש בו.
3) רפאלוב. דגו היה חבר טוב של ליאור. והעונה ליאור לקח חלק מאוד מרכזי בקבוצה. אם אני מוציא את פתיחת שבה דגו די ייבש אותו.
אצל ברק זה לא יהיה אותו דבר. ליאור יהיה שחקן ספסל מן הסתם, ויהיה מעניין לראות אותו הופך לסופר סאב אמיתי שמביא שינוי מהספסל. אני סומך על ליאור שיידע ויבין את תפקידו החדש.
4) שוראנוב. גם לגבי שוראנוב היה נראה שהצוות לא יודע בדיוק איך למקם אותו. חלוץ בודד, חלוץ כחלק משני חלוצים, מתחת לחלוץ, או שחקן קו שמאל כמו ששיחק במשחקים לפני הפציעה. בעיני הוא כישרון גדול, ובכר לדעתי יכול להוציא ממנו את כל האיכויות שיש בו, אולי אפילו להפוך אותו לסוג של רוקאביצה משודרג.
צורת המשחק של ברק הרבה יותר מתאימה לשחקן כמו שוראנוב מאשר לחלוץ כמו פיירו. בניגוד אגב לדגו שהמשחק שלו התאים הרבה יותר לפיירו, ולכן גם פיירו כבש ונראה טוב יותר העונה, מעבר לעובדה שזרים לרוב טובים יותר בעונה השנייה.
הרבה עבודה לברק גם עם הבנייה שלא תהיה פשוטה לאור מספר עזיבות, ושוק ישראלים מוגבל.
ב-ה-צ-ל-ח-ה
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: ברק בכר - נושא רשמי
-
- קפטן ירוק
יש לבכר עוד כמה צמתי החלטה ואתגרים:
שוער- לא נראה לי יסתפק בכיוף וידרוש שדרוג בעמדה. בכר לא יקח סיכון בעמדה הזאת, כי כיוף מרבה לטעות והטעויות שלו הופכות לשערים.
עמודי תווך ותיקים- סק, דניאל, קורנו. יש מצב נפרד מיותר מאחד מהם ואז צריך למצוא למצוא מחליפים ראויים - בעיה.
עמדות זועקות- קשר אחורי- עד כמה מעשי להביא זר איכותי שסוף סוף יתן מענה בעמדה הזאת.
חלוץ מחליף לפיירו- וייסמן יכול להיות אופציה לאור הפיחות במעמד שלו, הבעיה שגם הוא די נגר, סוג של פשרה.
מידת הכשירות של חזיזה, חג'ג', ג'אבר, עלי- פצועים/מועדים לפציעות.
בקיצור- ים של אתגרים וכל זה שנה אחרי שהייתה לנו קבוצת חלום שרק הקבוצה של רוסו-פראליה-יעקובו-זוטה עלתה עליה.
שוער- לא נראה לי יסתפק בכיוף וידרוש שדרוג בעמדה. בכר לא יקח סיכון בעמדה הזאת, כי כיוף מרבה לטעות והטעויות שלו הופכות לשערים.
עמודי תווך ותיקים- סק, דניאל, קורנו. יש מצב נפרד מיותר מאחד מהם ואז צריך למצוא למצוא מחליפים ראויים - בעיה.
עמדות זועקות- קשר אחורי- עד כמה מעשי להביא זר איכותי שסוף סוף יתן מענה בעמדה הזאת.
חלוץ מחליף לפיירו- וייסמן יכול להיות אופציה לאור הפיחות במעמד שלו, הבעיה שגם הוא די נגר, סוג של פשרה.
מידת הכשירות של חזיזה, חג'ג', ג'אבר, עלי- פצועים/מועדים לפציעות.
בקיצור- ים של אתגרים וכל זה שנה אחרי שהייתה לנו קבוצת חלום שרק הקבוצה של רוסו-פראליה-יעקובו-זוטה עלתה עליה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צנציפח טוען שיש וטו של המועדון על גיא צרפתי
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
-
- תוקע יתד בהרכב
מה דעתכם על זה שהוא רוצה להחזיר את סבע?
-
- קפטן ירוק
ברוך שובך ברק היקר,התגעגענו!
אני מאמין שהוא ידרוש רכש ובצדק. נתחיל מהקישור האחורי שלא קיים אצלנו השנה ובעיקר אי אפשר לסמוך על עלי וג׳אבר כי שניהם לא כשירים וסופר פריכים.
כמובן בכל הכוח הולך על אצילי,נקווה שיש לו כמה שפנים בכובע כי כמו שאמרו פה הולך להיות מאוד מורכב וכרגע הסגל שלנו חלש וצריך ריענון
אני מאמין שהוא ידרוש רכש ובצדק. נתחיל מהקישור האחורי שלא קיים אצלנו השנה ובעיקר אי אפשר לסמוך על עלי וג׳אבר כי שניהם לא כשירים וסופר פריכים.
כמובן בכל הכוח הולך על אצילי,נקווה שיש לו כמה שפנים בכובע כי כמו שאמרו פה הולך להיות מאוד מורכב וכרגע הסגל שלנו חלש וצריך ריענון
- DelPiero
- הענק הירוק
ברוך שובך הביתה מלך
מאחל לך ולנו הרבה בהצלחה
זה הולך להיות אתגר עוד יותר קשה הפעם. יותר ציפיות, רף גובה יותר של הצלחות ויכולת לביא עוד ולהלחם במערכת קשה.
לא יכול לחכות כבר לראות אותך על הקווים!!
מאחל לך ולנו הרבה בהצלחה
זה הולך להיות אתגר עוד יותר קשה הפעם. יותר ציפיות, רף גובה יותר של הצלחות ויכולת לביא עוד ולהלחם במערכת קשה.
לא יכול לחכות כבר לראות אותך על הקווים!!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״
- Liberman
- מנהל הבורד
חושב שזה הזמן הנכון להוסיף התערבות מה קורה אם דגו בסוף זוכה באליפות..Shocking4U כתב: ↑15 אפריל 2024, 22:34 מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- קפטן ירוק
זה לא יקרה. וגם אם איך שהו ביקום מקביל זה קורה זה אך ורק כי זאת עונה הזויה שכולן גרועות
לצערי הוא בחור חביב מאוד והלוואי שישתלב בעתיד אבל הוא לא הוכיח שהוא מבריק כמו שהרבה חשבו
לצערי הוא בחור חביב מאוד והלוואי שישתלב בעתיד אבל הוא לא הוכיח שהוא מבריק כמו שהרבה חשבו
-
- הענק הירוק
מקפיץ.Liberman כתב: ↑15 אפריל 2024, 22:37חושב שזה הזמן הנכון להוסיף התערבות מה קורה אם דגו בסוף זוכה באליפות..Shocking4U כתב: ↑15 אפריל 2024, 22:34 מי הפרשן הראשון שיתן את הטייק המטומטם של ״הכל עוד פתוח מכבי חיפה הרסה לעצמה שמינתה את בכר״
מה לעזאזל קורה במצב כזה?
-
- הענק הירוק
דגו יוחלף בכל מקרה, באיירן החליפו את היינקס בפפ אחרי טראבל
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
א. לא ניקח אליפות.
ב. גם אם יתרחש אחד הניסים הגדולים, בכר יאמן פה בעונה הבאה.
לגבי העוזר של בכר - אני שמח שברק מחליט לא להמשיך עם צרפתי, וכן לבצע רענון כלשהו בצוות. נוסבאום עשה עבודה לא רעה בכלל בנוער, והייתי משאיר גם את וייזי הקטן בשביל עוד איש כדורגל בצוות.
- Liberman
- מנהל הבורד
נראה לי לקחתם קצת ברצינות את מה שאמרתי
ברור שברק יאמן פה עונה הבאה
סתם זרקתי לדוד רעיון עם ג׳ודוקא לעשות קצת עניין
ברור שברק יאמן פה עונה הבאה
סתם זרקתי לדוד רעיון עם ג׳ודוקא לעשות קצת עניין
פושעי דילן לדין
- Smurk
- אגדה ירוקה
צנצי אומר ב-5 באוויר שבמכבי הטילו וטו על חזרה של גיא צרפתי רז מוסיף שברק מאוהב בנוסאום.
-
- קפטן ירוק
-
- קודם כל נאמנות
אתה בטוח שזה החלטה של בכר? אני באמת שואל, נראה שהקבוצה קצת כיוונה אותו בכוח לשם.
אם נוסבאום הוא העוזר של בכר אני שם את וייזי הקטן כמאמן נוער במקומו וזה הפתרום המושלם לדעתי
-
- קפטן ירוק
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
החלטה על מי יהיה העוזר היא אך ורק של בכר.GreenGlory כתב: ↑16 אפריל 2024, 16:56אתה בטוח שזה החלטה של בכר? אני באמת שואל, נראה שהקבוצה קצת כיוונה אותו בכוח לשם.
אם נוסבאום הוא העוזר של בכר אני שם את וייזי הקטן כמאמן נוער במקומו וזה הפתרום המושלם לדעתי
שוב, בכר מכיר את נוסבאום שהיה עוזר שלו בעבר בבאר שבע, והוא גם המליץ למועדון להחתים אותו בקיץ הקודם.
באופן כללי נוסבאום הוא עם אוריינטציה יותר הגנתית, ואחרי העזיבה של מאטוביץ', זה נצרך שיהיה בצוות עוד איש שיתרום לצד ההגנתי יותר.
לגבי צרפתי, ההחלטה שלו ללכת לקריירה עצמאית היא הייתה מלווה בשלל השלכות. וזה נלקח בחשבון מבחינת כל הצדדים.
לגבי שחר וייזי בנוער, זו אופציה לא רעה. אם כי אני מעדיף את הקו שהמועדון הלך איתו לאחרונה שזה מאמנים עם קצת ניסיון שאימנו כבר בוגרים בליגת העל כמו נוסבאום, דגו, לם(ניסיון באימון נוער) ובנאדו שהיו המאמנים האחרונים בנוער.
- Liberman
- מנהל הבורד
אני לא אוהב את צרפתי
הלוואי וישאר עם עצמו
הלוואי וישאר עם עצמו
פושעי דילן לדין
-
- אגדה ירוקה
סתם שאלה - בכר והמועדון חתמו על החוזה כבר?
-
- הענק הירוק
- Liberman
- מנהל הבורד
אם אני לא טועה הוא צהוב מלידה גם (בלי קשר ששיחק גם בנתניה)
פושעי דילן לדין
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
נמחק מהסטורי, אבל אחלה ברק(תקשיבו לדיבורים ברקע). קלאס באפס מאמץ.
-
- הענק הירוק
מת על צרפתי, עבד ככ קשה כשהיה פה והשחקנים מתו עליו. באמת שנתן הכל פה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני לא מבין את ההייט כלפי צרפתי, זה שהוא לא מתאים כמאמן ראשי לא אומר שהוא לא יופי של עוזר ועובדה שכל השחקנים עפו עליו והחמיאו לכמה שהוא שיפר אותם. בסוף צריך לזכור גם שבכר מאמן של דיסטנס וכן צריך את הבאלאנס וצרפתי נתן את זה
אגב אם אני צריך להמר למה במועדון לא רוצים את צרפתי זה פחות כי הוא צועק על השופטים ויותר בגלל הסרטון הזה:
אגב אם אני צריך להמר למה במועדון לא רוצים את צרפתי זה פחות כי הוא צועק על השופטים ויותר בגלל הסרטון הזה:
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
גם קשה לי להאמין שמי שטעם טעם מאמן ראשי ירצה לחזור להיות עוזרShocking4U כתב: ↑18 אפריל 2024, 00:20 אני לא מבין את ההייט כלפי צרפתי, זה שהוא לא מתאים כמאמן ראשי לא אומר שהוא לא יופי של עוזר ועובדה שכל השחקנים עפו עליו והחמיאו לכמה שהוא שיפר אותם. בסוף צריך לזכור גם שבכר מאמן של דיסטנס וכן צריך את הבאלאנס וצרפתי נתן את זה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
- DelPiero
- הענק הירוק
אני זוכר את גיא צרפתי לובש צהוב עדיין אז זה לא יהיה סוף העולם מבחינתי אם לא יחזור. יחד עם זאת, לדעתי הוא עדה עבודה טובה פה ובתור עוזר של ברק הוא אחלה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
במידה והדיווח בספורט5 נכון ואדם דיוויד באמת לא חוזר עם בכר זה פספוס רציני שלנו.