נבחרת ישראל

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: נבחרת ישראל

שליחה על ידי Judokan »

הישג גדול לנבחרת, באמת מרגש.

מקווה שמהמחזור הזה לפחות 5-6 שחקנים יגיעו לקבוצות מ7 הליגות המובילות באירופה בטווח זמן של שנתיים מהיום.
להתחיל לקדם את המעמד של הכדורגל הישראלי, כי כישרון בגילאים הצעירים יש לנו ובשפע.

יש כרגע תקופה מצוינת לכדורגל הישראלי שלא הייתה שנים. סולומון, עבדה ווייסמן כבר עם קריירות אירופיות מגיל צעיר. ליידנר מצטרף אליהם עוד מעט. שחקנים יוצאים לאירופה מוקדם יותר, וזה חשוב
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Shocking4U כתב: 01 יולי 2022, 23:51
לא מפתיע, רואים שהוא טיפש גם בהתנהגות שלו על המגרש וגם בפעולות שהוא מנסה לעשות.
אין מה לקוות שיצא ממנו משהו, שחקן פח שיגמור במקרה הטוב כמו זנטי.
עשה עבירה על הרחבה בדקה 93 שבמזל לא שרקו לו, ושנייה אחרי זה באותה ההתקפה מרוב עצבים כמעט גרם לפנדל.
שחקן בלי מוח יכול להצליח רק במידה שיש לו כשרון מאוד מיוחד או שהוא חרוץ ברמות.
במקרה שלו, זה לא זה ולא זה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

בנימה ירוקה, אגיד שפיינגולד עשה משחקים מעולים בטורניר. נראה אחראי, חכם וטכני.
בהגנה עשה עבודה נהדרת והתמודד יפה עם כל מיני מפלצות וטרולים.
בהתקפה הוא גם תרם, אבל צריך להיות קצת יותר אמיץ - ללכת עם איזו שהיא החלטה ולא להסס, כדי לא לאבד הזדמנויות שיש לו לתקיפה.
אני מאד מקווה שכבר בעונה הקרובה ישאילו אותו ללאומית.

לגבי יפרח, קצת קשה לי לשפוט אותו מהמשחקים האלה כי הוא קיבל יחסית מעט דקות שבחלקן הנבחרת בעיקר נדרשה להתגונן.
יחד עם זאת, ראיתי אותו בעפולה בעונה האחרונה. הוא כישרון גדול עם טאץ' נהדר שעשה עונה מאד יפה, אבל הוא חייב לשפר את האינטנסיביות שלו במשחק הלחץ ואת הפיזיות בעבודה ההגנתית. אין מקום בקבוצות גדולות לשחקנים שהם אך ורק מספקים רגעי קסם בהתקפה. היום שחקנים צריכים "לעבוד" על המגרש.
לדעתי, הוא צריך להשתפשף בליגת העל העונה, אבל לא אופתע אם בכר ידרוש ממנו גישה אחרת במחנה והוא יקבל את הצ'אנס בקבוצה, לפחות עד ינואר.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

תן לו להיות שחקן הרכב, בטוח שיהיה לו ביקוש בליגת העל אחרי הטורניר
עד מתי הוא חתום אגב?

לנהוראי יפרח יש בעיות קשות בפן המנטלי והאישיותי, גם אלברמן התייחס לכך וטען שצריך לעבוד איתו על זה.
אני לא אופטימי לגביו בואו נגיד.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 02 יולי 2022, 10:40 תן לו להיות שחקן הרכב, בטוח שיהיה לו ביקוש בליגת העל אחרי הטורניר
עד מתי הוא חתום אגב?

לנהוראי יפרח יש בעיות קשות בפן המנטלי והאישיותי, גם אלברמן התייחס לכך וטען שצריך לעבוד איתו על זה.
אני דווקא בדעה שאם מכירים בבעיה שיש לשחקן ומזהים אותה מוקדם, יש מה לעבוד עליה.
כן יש צוות מקצועי במועדון שמתעסק גם בפן המנטלי, יש מאמן שבכל זאת יש לו מעמד כמו בכר. אם לוקחים את יפרח כפרויקט, זה לגמרי יכול לעבוד.
זה לא כמו ריאן, זנטי וכו' שהחדירו להם שהם כוכבים שהשמש זורחת להם מהתחת והם התנהלו בהתאם ואף אחד לא היה שם להוריד להם את האף.

לגבי פיינגולד, חשוב למצוא לו קבוצה שבה הוא יהיה שחקן הרכב בטוח העונה. בין אם בליגת העל ובין אם בעפולה - העיקר שישחק והמון ברמת בוגרים.
המהלך הכי גרוע שיכולים לעשות איתו זה לגרור אותו לעוד עונה בנוער ולשקר לעצמנו שיהיה לו טוב להתאמן עם הבוגרת
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Apoc כתב: 02 יולי 2022, 10:40 תן לו להיות שחקן הרכב, בטוח שיהיה לו ביקוש בליגת העל אחרי הטורניר
עד מתי הוא חתום אגב?

יפרח הגעיל אותי בטורניר הזה, הראה את כל מה שרע במנטליות של השחקן הישראלי לעומת שאר הנבחרת שהייתה כל כך בוגרת. גם תורג'מן אותו דבר אגב, עשה יותר דריבלים ממסירות, אתמול החילופים גמרו את הנבחרת
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Jerry כתב: 02 יולי 2022, 10:35 בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?
שיישב אצלנו על הספסל? עדיף שיושאל לקבוצת בוגרים שהוא יכול להיות בה שחקן פותח ואם לא ימכר אחרי ההשאלה, לחזור לפה בשל כשאליהו אחרי החוזה ואולי גם דניאל.

הסיפור עם יפרח באמת מאכזב כי דיברו עליו בשנתיים-שלוש האחרונות כמו שדיברו על זנטי בזמנו, אבל סיפרו שהאופי אחר. אני מאד מקווה שהוא יוכיח שהוא מוכן מנטלית בעונה הקרובה. בכל מקרה, לא הייתי מתרגש מההופעות של בנבחרת. עפולה היה סטנדרנט משקף יותר, לטוב ולרע.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

למה ספסל? שיתחרה עם השוודי, השוודי זה עדיין לא מניה בטוחה ובכל מקרה אם נעלה לבתים בקונפרנס אז יהיו 3 משחקים בשבוע, הוא יקבל המון דקות
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

ברק.י כתב: 02 יולי 2022, 10:13

לא הבנתי למה אתה מאוד מקווה ששחקן שגדול על הליגה הלאומית ישחק בליגה הזאת. שחררו מהעפולה הזאת. עפולה זה לשחקנים שאין להם לאן לעבור אחרי גיל נוער
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

קשה לשפוט את יפרח בטורניר הזה כי הוא קיבל פירורי דקות ובדרך כלל זה כשהנבחרת התגוננה והיו לו קשה לבוא לידי ביטוי מבחינה התקפית
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רונן22 כתב: 02 יולי 2022, 11:35
ברק.י כתב: 02 יולי 2022, 10:13

לא הבנתי למה אתה מאוד מקווה ששחקן שגדול על הליגה הלאומית ישחק בליגה הזאת. שחררו מהעפולה הזאת. עפולה זה לשחקנים שאין להם לאן לעבור אחרי גיל נוער
אני רואה איך נחמני, מוזי, אלשיך ואחרים התקשו לתפוס מקום יציב בקבוצות בליגת העל ואני חושש שזה יהיה המצב שלו גם, בתור שחקן צעיר. אם יש קבוצה שבונה עליו כשחקן הרכב ברצינות ותתן לו את הדקות גם אם יהיה קשה בהתחלה, תפדאל!
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

נחמני ומוזי שיחקו לא מעט בעונה האחרונה. אלשיך לא שייך לענף. פיינגולד שחקן מאוד בוגר במשחק שלו ויש לו כושר גופני עילאי, אין שום סיבה שהוא ילך לשחק בלאומית
לדעתי יהיו לו הצעות מליגת העל
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Jerry כתב: 02 יולי 2022, 11:32 למה ספסל? שיתחרה עם השוודי, השוודי זה עדיין לא מניה בטוחה ובכל מקרה אם נעלה לבתים בקונפרנס אז יהיו 3 משחקים בשבוע, הוא יקבל המון דקות
לא מאמין שהוא מסוגל לתפוס את ההרכב כשיש שחקן זר מנוסה בעמדה. לפחות לא בעונה הקרובה.
אני גם חושב שההישג של הנבחרת מטשטש את כולנו וזה יראה אחרת מאד אם יצטרך להתמודד מול שחקנים בוגרים של היריבות במשחקים ושלנו בתחרות על ההרכב. לא הייתי רוצה שנפסיד נקודות יקרות כי החלטנו לפתח שחקן הגנה בן 17 ולתת לו העונה דקות משמעותיות. אנחנו רואים איך מושאלים בוגרים יותר שכבר קיבלו דקות בקבוצות בוגרים מתקשים להשתלב פה ולאתגר את הסגל הקיים. אנחנו רואים כמה דקות מאור לוי מקבל כשהחליט להישאר פה במקום לצאת להשאלות וכמה סבלנות יש לקהל כלפיו כשהוא מוריד את הרמה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רונן22 כתב: 02 יולי 2022, 11:45 נחמני ומוזי שיחקו לא מעט בעונה האחרונה. אלשיך לא שייך לענף. פיינגולד שחקן מאוד בוגר במשחק שלו ויש לו כושר גופני עילאי, אין שום סיבה שהוא ילך לשחק בלאומית
הלוואי שיצליח כבר העונה בליגת העל, כן? אני לא נגד ההצלחה שלו. אני רק חושב שיהיה לו קשה להצליח בליגה העונה, יותר ממה שהרוב חושב (ואולי אני זה שטועה פה).
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

פיינגולד לא שחקן שמתאים כרגע למכבי חיפה עם כל הצער
עדיין צריך הרבה להשתפשף, בעיקר מבחינה הגנתית
מקווה שינצל את המומנטום ויצא לחו"ל
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

Jerry כתב: 02 יולי 2022, 10:35 בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה
יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?
לא ראיתי אף אחד מהמשחקים שלהם אבל אם כל ההייפ מכולם שם באמת מוצדק, אז אני מסכים שהייתי מעדיף לתת לו את הדקות של אליהו

להשאיל לליגה לאומית אני לא בטוח שזה תורם, אולי זה אפילו מזיק. אם הוא בלט והגיע לגמר גביע אירופה הוא לא יכול להשתלב בקבוצת תחתית בליגת העל ? יהיה אולי קשה בהתחלה וירביצו לו קצת אבל אם הוא יהיה חדור מטרה הוא יצליח

למה באמת בארץ שחקן בן 22 הוא נחשב ילד ? שישחררו אותם כבר מכל השטויות של הצבא וכל הבולשיט ויתנו להם לשחק
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

ברק.י כתב: 02 יולי 2022, 12:02
רונן22 כתב: 02 יולי 2022, 11:45 נחמני ומוזי שיחקו לא מעט בעונה האחרונה. אלשיך לא שייך לענף. פיינגולד שחקן מאוד בוגר במשחק שלו ויש לו כושר גופני עילאי, אין שום סיבה שהוא ילך לשחק בלאומית
הלוואי שיצליח כבר העונה בליגת העל, כן? אני לא נגד ההצלחה שלו. אני רק חושב שיהיה לו קשה להצליח בליגה העונה, יותר ממה שהרוב חושב (ואולי אני זה שטועה פה).
אז יהיה לו קשה, זה יאתגר אותו. בליגה הלאומית במקרה הטוב הוא יעמוד במקום.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

לגבי יפרח

ראיתי את רפאלוב בנבחרות הצעירות, הוא היה שחקן יותר מפוזר ויותר חלש מנטלית מיפרח, אף אחד לא האמין שייצא ממנו משהו. יש שחקנים שלוקח להם זמן להתבגר. יפרח עד גיל 14 שיחק בטבריה, שאיך נאמר בעדינות, היא לא מחלקת נוער מהמשובחות בארץ, וזה בעוכריו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

יפרח, חג'ג' ופיינגולד (ואולי עוד צעירים שפחות ראיתי) צריכים לצאת למחנה עם הקבוצה הבוגרת ולקבל צ'אנס מינימלי להראות אם הם שווים משהו. חג'ג' ויפרח יכולים לקבל דקות כבר השנה במכבי חיפה במשבצת שהם משחקים בה אם הם יהיו טובים

אם לא, צריכים להיות מושאלים לליגת העל.
ירוק לבן
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוק לבן »

הרבה זמן לא נהניתי מנבחרת ישראל כמו שנהניתי אתמול מנבחרת הנוער.
לדעתי זה דור מוכשר בהרבה מהדור שקיים כרגע בנבחרת הבוגרת. יבוא יום ונקבל את מנור ועבדה בשיאם עם כל מי שראינו באליפות הזאת, ולדעתי הם יכולים להביא את נבחרת ישראל להישגים שלא הכרנו.
מקווה שכמה שיותר שחקנים יצאו כמה שיותר מוקדם לחו"ל, ויפתחו את עצמם טכנית ופיזית מול הרמות הגבוהות באירופה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אגב, מי שלא מקבל מספיק קרדיט סביב כל ההישג של הנוער, ובתכלס מגיע לו המון, זה יילה חוס המנהל המקצועי של הנבחרות הצעירות.
פשוט תענוג לראות ולשמוע אותו - בן אדם שמבין היטב את התפקיד שלו, להיות סוג של יועץ לקבוצות בפיתוח נכון של שחקנים, לדאוג למעבר מסודר של שחקנים בין קבוצות הגיל השונות (וזה מדהים שבנבחרת עד גיל 19 משחקים לא מעט בני 17, אפילו בהרכב) וכו'.

לא אחד שבא לשים את כל הפוקוס על עצמו כמו השרלטן האוסטרי מהבוגרת, אלא איש של עבודה שבא לבנות.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

Judokan כתב: 02 יולי 2022, 14:14 אגב, מי שלא מקבל מספיק קרדיט סביב כל ההישג של הנוער, ובתכלס מגיע לו המון, זה יילה חוס המנהל המקצועי של הנבחרות הצעירות.
פשוט תענוג לראות ולשמוע אותו - בן אדם שמבין היטב את התפקיד שלו, להיות סוג של יועץ לקבוצות בפיתוח נכון של שחקנים, לדאוג למעבר מסודר של שחקנים בין קבוצות הגיל השונות (וזה מדהים שבנבחרת עד גיל 19 משחקים לא מעט בני 17, אפילו בהרכב) וכו'.

לא אחד שבא לשים את כל הפוקוס על עצמו כמו השרלטן האוסטרי מהבוגרת, אלא איש של עבודה שבא לבנות.
כי בוני שם חודשיים וכבר דואג לראיונות מפנקים בערוץ הבית כאילו הוא אחראי על ההישג הזה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

DelPiero כתב: 02 יולי 2022, 12:05
Jerry כתב: 02 יולי 2022, 10:35 בכיף הייתי נותן לפיינגולד את הדקות של אליהו, לפחות עד שרז יחזור, ממה
יש לפחד? מה ינון אליהו עשה בקריירה שלו?
לא ראיתי אף אחד מהמשחקים שלהם אבל אם כל ההייפ מכולם שם באמת מוצדק, אז אני מסכים שהייתי מעדיף לתת לו את הדקות של אליהו

להשאיל לליגה לאומית אני לא בטוח שזה תורם, אולי זה אפילו מזיק. אם הוא בלט והגיע לגמר גביע אירופה הוא לא יכול להשתלב בקבוצת תחתית בליגת העל ? יהיה אולי קשה בהתחלה וירביצו לו קצת אבל אם הוא יהיה חדור מטרה הוא יצליח

למה באמת בארץ שחקן בן 22 הוא נחשב ילד ? שישחררו אותם כבר מכל השטויות של הצבא וכל הבולשיט ויתנו להם לשחק
למה שהשאלה לליגה הלאומית תהיה מזיקה? מדובר במקפצה מצוינת לשחקנים צעירים, שיכולה לאפשר להם לשחק בקביעות. בנוסף, זה מאפשר לשחקן לעשות מעבר הדרגתי יותר מהרמה הפיזית הנמוכה יחסית בליגות נוער לקצב של בוגרים (בעיה שהרבה שחקנים חווים, ממליץ אפילו על הטור של ד"ר מרק ורטהיים בוואלה על הנושא הזה בדיוק).
בייחוד עם זה נעשה במסגרת של קבוצה בשת"פ איתנו, שאז גם קל יותר להבטיח דקות משחק בעמדה ובשיטה שגם מתאימה לנו.

תחשבו על שחקנים כמו ג'אבר שהתבשלו נהדר בלאומית, או עופרי ארד שחווה שם מקפצה. אצילי נתן שם את הפריצה הראשונית שלו שהביאה אותו לבית"ר. השחקנים הבכירים של הצהבת בתקופת איביץ' - גלזר, יונתן כהן, דניאל פרץ.

דווקא השאלות לליגת העל עבור שחקנים צעירים (בייחוד בעונה ראשונה בבוגרים) יכולה להיות מסוכנת להתפתחות שלהם. יש הרבה יותר לחץ על המאמנים להביא תוצאות, אז הכי קל לזרוק את האשמה על שחקנים צעירים ולהוציא אותם מההרכב (כמו שקרה לנחמני בחצי העונה השני בנוף הגליל).
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

ג'אבר אוטוטו בן 23 וראינו בנבחרת את הליקויים שלו. זה בין היתר בגלל שרק בעונה שעברה הוא התחיל לשחק בקצב נורמלי ותחת מאמן נורמלי. בליגה הלאומית לא משתפרים, מקסימום שומרים על כושר משחק
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רונן22 כתב: 02 יולי 2022, 14:37 ג'אבר אוטוטו בן 23 וראינו בנבחרת את הליקויים שלו. זה בין היתר בגלל שרק בעונה שעברה הוא התחיל לשחק בקצב נורמלי ותחת מאמן נורמלי. בליגה הלאומית לא משתפרים, מקסימום שומרים על כושר משחק
שחקן בן 22 שיש לו ליקויים במשחק שלו (בייחוד כשהוא משתדרג לרמת נבחרות) זה פיצ'ר ולא באג. גם למוחמד כנעאן שאתה כל כך מפנטז עליו יש ליקויים גדולים במשחק שלו בגיל הזה, למרות שיש לו כבר 80 הופעות בליגת העל.
לא יודע מאיפה הזלזול בליגה הלאומית, אבל אין שום ספק שהיא 3 דרגות מעל הליגה לנוער. ושחקנים בהחלט מתקדמים מלשחק בליגה הלאומית (כמו שמוכיחות הדוגמאות שהבאתי למעלה). ג'אבר היה שחקן הרבה יותר טוב השנתיים שלו בנוף הגליל לעומת השחקן שהגיע לשם מהנוער שלנו - את ההתקדמות המשמעותית שלו הוא עשה בנוף הגליל בשנה שעברה וזה מה שאפשר לו להיות שחקן מספיק טוב לסגל שלנו בתחילת העונה.
הבעיה העיקרית בקריירה של ג'אבר הייתה שהשאלנו אותו לראשונה לקבוצת בוגרים בגיל 19 (על סף ה-20) אחרי ששרפנו לו עונה כחריג גיל בנוער. אם היו משאילים אותו עונה לפני, זה היה תורם לו הרבה יותר. ואני מקווה שיתחילו להבין וליישם את זה באופן שיטתי.

המשוואה היא פשוטה: לשחק הרבה ובאופן קבוע בגיל 18-19 שווה הרבה יותר מלקושש 20 דקות פה, 30 דקות שם בליגה גבוהה יותר. זה משהו שמבינים בכל העולם, אבל אתה מוזמן לזלזל בו כאוות נפשך.
סמל אישי של משתמש
Hatzili22
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Hatzili22 »

עזבו את יפרח... פיינגולד עליו חייב לשמור
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

Judokan כתב: 02 יולי 2022, 16:21

המשוואה היא פשוטה: לשחק הרבה ובאופן קבוע בגיל 18-19 שווה הרבה יותר מלקושש 20 דקות פה, 30 דקות שם בליגה גבוהה יותר. זה משהו שמבינים בכל העולם, אבל אתה מוזמן לזלזל בו כאוות נפשך.
אתה שוכח את האימונים שהשחקן משתתף ברמה הגבוהה יותר.
קח לדוגמה את האליל של הצהבת, בעוד שכאן היה מלך השערים ולא יצא דקה מההרכב. בסערה בממלכה אמר שברגע שהגיע לחול הוא פשוט קרס מהאימונים וזה עוד לפני שקיבל דקה של משחק.. ברגע שכן קיבל האוהדים קראו לו הצב (וזה שחקן התקפה, לא קשר אחורי)
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

RakMaccabi31 כתב: 02 יולי 2022, 17:30
Judokan כתב: 02 יולי 2022, 16:21

אתה שוכח את האימונים שהשחקן משתתף ברמה הגבוהה יותר.
קח לדוגמה את האליל של הצהבת, בעוד שכאן היה מלך השערים ולא יצא דקה מההרכב. בסערה בממלכה אמר שברגע שהגיע לחול הוא פשוט קרס מהאימונים וזה עוד לפני שקיבל דקה של משחק.. ברגע שכן קיבל האוהדים קראו לו הצב (וזה שחקן התקפה, לא קשר אחורי)
אני לא שוכח. אימונים זה אחלה, אבל דקות משחק זה הכי חשוב בפער לשחקן צעיר.

אל תאמין לי בעניין הזה, תראה מה יילה ווס אומר - והוא אחד שמבין דבר או שניים בפיתוח צעירים. שאלו אותו עכשיו מה כדאי לגלוך ולצעירים האחרים שיש להם ביקוש לעשות, לצאת לאירופה או להישאר בארץ.
הוא ענה שעדיף שייצאו על פני שיישארו בארץ (רמת הליגה והאימונים), אבל רק אם זה יהיה למקום שבו יובטח שהם ישחקו. אחרת בעיניו עדיף שיישארו בארץ. כי ה"דבר הכי חשוב לצעירים האלה זה לשחק משבוע לשבוע"
שלח תגובה