זה שהגיבו פה ברצינות למכולת של יוני כבר הזוי
בכל מקרה הישועה תבוא מהזרים שיצליחו להחתים.
לא הייתי מסתכל על ההיצע שיש בליגה היום כי באמת שאין איזה זר בולט שהייתי אומר ששווה פה הרכב, בטח לא אחרי שהתרגלנו לזרים ברמה של שרי, קורנו, סק...
מנהל: Shocking4U
זה שהגיבו פה ברצינות למכולת של יוני כבר הזוי
אני מסכים לגבי היצירתיות.רק מכבי כתב: ↑11 מאי 2024, 23:44 המטרה העיקרית של החלון הזה צריכה להיות הבאת כמה שיותר שחקנים יצירתיים שהם יוצרים לאחרים.
העיניים נשרפות מהגבהות סתמיות שהיו הפתרונות של דגו. לא היו שום פתרונות יצירתיים. וכן, העזיבה של שרי וסבע + הפציעה של חזיזה השאירו בור גדול ביצירתיות.
עם כל הכבוד לשחקנים כמו סייף וחג'ג', הם לא שחקנים מספיק יוצרים, ובייחוד שאנחנו עם מצבת חלוצים שלא יודעת לייצר לעצמה, ותלויה המון במסביב.
צריך לחתור לשחקני מספרים, שחקנים שיוצרים. לכן חזרה של אצילי שהוא באמת עושה הכל מכלום היא מאסט.
בנוסף צריך שהשחקן 10 שיהיה כאן בין זה זר או סבע (וממש לא לבנות על השלישייה מאור לוי/קינדה/ליאור) ועוד זר יוצר לעמדת כנף שמאל.
על זה להוסיף עוד שחקן איכותי באמצע בתקווה לישראלי בכיר (נטע/אברג'ל/בן לדרמן) שיאפשר עוד הבאה של זר ע''ח קורנו בהנחה והוא לא ממשיך.
עוד משהו שהייתי עושה זה מפריש את גרשון, ןלוקח מהפועל ת''א את ישראלוב או מאשדוד את גיל כהן.
על שוער נוסף אין צורך לדבר.
כך שמצבת הזרים אמורה להיות: 2 בלמים, מגן שמאל, קשר כנף שמאל, קשר אמצע/10 (תלוי בחלופות הישראליות), וחלוץ.
כבר חודשיים אני רושם אתזה בכל הודעה בנושא הרכש, במקום לחפש מחליף לשרי מביא שני סילונים שאחד מהם בעל יכולת מסירה.KevinDurant כתב: ↑11 מאי 2024, 23:33 המשחק היום וכל ההרמות המביכות רק מדגישות את המחסור הברור בשחקני כנף איכותיים בקבוצה הזו, חייב לשים על זה דגש לקיץ
זה גם וגםHulk כתב: ↑12 מאי 2024, 00:02כבר חודשיים אני רושם אתזה בכל הודעה בנושא הרכש, במקום לחפש מחליף לשרי מביא שני סילונים שאחד מהם בעל יכולת מסירה.KevinDurant כתב: ↑11 מאי 2024, 23:33 המשחק היום וכל ההרמות המביכות רק מדגישות את המחסור הברור בשחקני כנף איכותיים בקבוצה הזו, חייב לשים על זה דגש לקיץ
מביך שאנחנו עונה שלמה בלי שחקן כנף בשמאל ותוקפים מאגף אחד
אם המועדון יילך לקראת בכר בבניית הסגל אני סומך עליו...
קינדה לא 8, הבנאדם עם פיזיות של פירכית אורז.KevinDurant כתב: ↑11 מאי 2024, 23:59אני מסכים לגבי היצירתיות.רק מכבי כתב: ↑11 מאי 2024, 23:44 המטרה העיקרית של החלון הזה צריכה להיות הבאת כמה שיותר שחקנים יצירתיים שהם יוצרים לאחרים.
העיניים נשרפות מהגבהות סתמיות שהיו הפתרונות של דגו. לא היו שום פתרונות יצירתיים. וכן, העזיבה של שרי וסבע + הפציעה של חזיזה השאירו בור גדול ביצירתיות.
עם כל הכבוד לשחקנים כמו סייף וחג'ג', הם לא שחקנים מספיק יוצרים, ובייחוד שאנחנו עם מצבת חלוצים שלא יודעת לייצר לעצמה, ותלויה המון במסביב.
צריך לחתור לשחקני מספרים, שחקנים שיוצרים. לכן חזרה של אצילי שהוא באמת עושה הכל מכלום היא מאסט.
בנוסף צריך שהשחקן 10 שיהיה כאן בין זה זר או סבע (וממש לא לבנות על השלישייה מאור לוי/קינדה/ליאור) ועוד זר יוצר לעמדת כנף שמאל.
על זה להוסיף עוד שחקן איכותי באמצע בתקווה לישראלי בכיר (נטע/אברג'ל/בן לדרמן) שיאפשר עוד הבאה של זר ע''ח קורנו בהנחה והוא לא ממשיך.
עוד משהו שהייתי עושה זה מפריש את גרשון, ןלוקח מהפועל ת''א את ישראלוב או מאשדוד את גיל כהן.
כך שמצבת הזרים אמורה להיות: 2 בלמים, מגן שמאל, קשר כנף שמאל, קשר אמצע/10 (תלוי בחלופות הישראליות), וחלוץ.
סייף לדעתי לא צריך לשחק בכנף כשגרה ולא מספיק איכותי לשם, בטח לא כשצריך לשחק נגד קבוצות מסתגרות והוא מתקשה שם, לדעתי כמגן שמאלי הוא יכול לעשות עבודה טובה בליגה.
בשורה התחתונה כמו שרשמתי כשפתחתי את הנושא הזה, חייבים להגיע לפה בקיץ 2 שחקני כנף איכותיים ברמת ההרכב, איך לסדר את זה ומי להביא יחליטו מקבלי ההחלטות.
לדעתי גם לגבי קינדה הוא פחות 10 אלא יותר 8 ואני כן הייתי מביא לשם את סבע/זר.
בליגה פה הוא יכול לשחק כ8 בלא מעט משחקים כמו שסבע שיחק פה 8, אני מאמין שיש לו מה לתרום.Smile כתב: ↑12 מאי 2024, 11:38קינדה לא 8, הבנאדם עם פיזיות של פירכית אורז.KevinDurant כתב: ↑11 מאי 2024, 23:59אני מסכים לגבי היצירתיות.רק מכבי כתב: ↑11 מאי 2024, 23:44 המטרה העיקרית של החלון הזה צריכה להיות הבאת כמה שיותר שחקנים יצירתיים שהם יוצרים לאחרים.
סייף לדעתי לא צריך לשחק בכנף כשגרה ולא מספיק איכותי לשם, בטח לא כשצריך לשחק נגד קבוצות מסתגרות והוא מתקשה שם, לדעתי כמגן שמאלי הוא יכול לעשות עבודה טובה בליגה.
בשורה התחתונה כמו שרשמתי כשפתחתי את הנושא הזה, חייבים להגיע לפה בקיץ 2 שחקני כנף איכותיים ברמת ההרכב, איך לסדר את זה ומי להביא יחליטו מקבלי ההחלטות.
לדעתי גם לגבי קינדה הוא פחות 10 אלא יותר 8 ואני כן הייתי מביא לשם את סבע/זר.
חייב להילחם על לגיונרים ויהודים מרחבי העולם.
הגיע הזמן לריאליות, זה מעולם לא באמת היה אפשרי. עכשיו לעבודה רצינית עם מועמדים אמיתיים.
אני באמת מנסה להבין את קו המחשבה שלך ולא מצליח.
חלק משמעותי מהתקציב?Liberman כתב: ↑12 מאי 2024, 22:36אני באמת מנסה להבין את קו המחשבה שלך ולא מצליח.
לא מספיק שיש לנו בקישור את ג׳אבר, שבעצמו חצי עונה לא כשיר?
אז יאללה בוא נבזבז חלק משמעותי מהתקציב על שחקן פציע אחרי צולבות.
וגם אם התכנון לשחק איתו יותר קדימה, עדיין הוא שחקן פציע, לא הייתי נוגע בו.
תראה את לסובוי... לא מסוגל להכנס ולנצח מאבק פיזי אחד אפילו (גם הוא אחרי פציעות של צולבות וכו׳)