חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אם אחרי כל הליקוקים שלו להנהלה ועל הקשר המיוחד שלו איתם הוא יעזוב בחינם ויענקלה לא יראה עליו שקל זה יהיה משעשע מאוד והוא ישרוף את עצמו שם
-
רונן22
- שחקן העונה
אני הייתי מנחית 2 קשרים, זר וישראלי. מי שרוצה לעזוב, תפדאל. ואם הם רוצם להישאר, שילחמו על מקומם. צריך לעשות סוף לפארסה הזאת
שיאריך חוזה, אם תגיע הצעה נורמלית בטוח שיתנו לו ללכת. סערה בכוס תה.
אופטימיות במכבי חיפה
משחקי משא ומתן. הכל טוב. תנו לו הצעה יפה ותאריכו חוזה. יאללה נטע.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
חחח חו"ל. מוכר אותו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ממה ההתרגשות? הוא במו״מ כרגע וברור שייצאו מסרים כאלו ואחרים. גם ניקי סגר בהודו וגם אצילי ופלאניץ׳ מקבלים הצעות. בואו נמתין.
בין כה וכה רצוי שיביאו לפה קשר לרוטציה.
בין כה וכה רצוי שיביאו לפה קשר לרוטציה.
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
-
רונן22
- שחקן העונה
אתה עם 4 קשרים בלבד בסגל ו 2מתוכם רוצים לעזוב. צריך לפעול, כלומר להחתים בינתיים קשר אחד בכיר לפחות. אתה לא יכול תלוי בשחקנים שרוצים לעזוב
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
רק להזכיר ששנה שעברה בנוסף לקיים היה לנו גם את רודריגז והיו שלבים בעונה שלא היה לנו קשר על הספסל עם כל הפציעות שהיו, הייתה תקופה שג'אבר, נטע ופאני היו פצועים במקבילרונן22 כתב: 03 יולי 2022, 12:36 אתה עם 4 קשרים בלבד בסגל ו 2מתוכם רוצים לעזוב. צריך לפעול, כלומר להחתים בינתיים קשר אחד בכיר לפחות. אתה לא יכול תלוי בשחקנים שרוצים לעזוב
-
רונן22
- שחקן העונה
אני גם כרגע לא מרוצה מהקישור שלנו, לא מבחינ איכות ולא מבחינת עימות. קישור אוברייטד לדעתי.
אם דניאל מקבל תושב ארעי, אני מחתים מיידית את רודריגז. על אפם וחוסר רצונם של כמה פה. מקבל יופי של שחקן למלא עמדות.סופר אינטיליגנט
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני יודע שאתה לא מתלהב מזה, אבל מבורסת השמות הנוכחית (הצעתי את אליאס בעבר כשחקן ששווה לבחון אבל הוא ירד מהפרק), אני הייתי עושה מהלך על שמיר כנראה ובניחוש מושכל לא אתפלא אם זה יקרה.רונן22 כתב: 03 יולי 2022, 12:50 אני גם כרגע לא מרוצה מהקישור שלנו, לא מבחינ איכות ולא מבחינת עימות. קישור אוברייטד לדעתי.
למכבי ת''א הוא כבר לא יחזור וגם לא לב''ש לדעתי. אם לשחק בארץ זה רק פה.
הוא יכול להוסיף פיזיות ודינמיות לקישור, גובה, משחק ראש והבונוס הכי גדול, שחקן של דודו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חד משמעית.בירקי כתב: 03 יולי 2022, 12:50 אם דניאל מקבל תושב ארעי, אני מחתים מיידית את רודריגז. על אפם וחוסר רצונם של כמה פה. מקבל יופי של שחקן למלא עמדות.סופר אינטיליגנט
בכל מקרה נטע צריך לקבל הודעה חד משמעית שהוא לא עוזב השנה ואם הוא רוצה אז שיעזוב בקיץ הבא בחינם. אין לנו עכשיו אפשרות להתמודד עם עזיבה של 2 קשרים מובילים מהקבוצה.
אני מהמר שאבו פאני לא עוזב פה וישאר לפחות עד ינואר .
נטע זה סתם משחקי מו"מ, מי יקח אותו אחרי שבקושי ראה דשא בעונה שעברה ? על סמך מה בדיוק ?
הקישור איכותי יחד עם ג'אבר שלדעתי העונה יהיה בורג מרכזי מאוד .
צריך עוד קשר לעיבוי הסגל, בסוף לא תהיה ברירה ויביאו את שמיר אלא אם כן במועדון יזיזו עניינים ויאזרחו את מוחמד או דניאל ואז יתאפשר להביא זר .
נטע זה סתם משחקי מו"מ, מי יקח אותו אחרי שבקושי ראה דשא בעונה שעברה ? על סמך מה בדיוק ?
הקישור איכותי יחד עם ג'אבר שלדעתי העונה יהיה בורג מרכזי מאוד .
צריך עוד קשר לעיבוי הסגל, בסוף לא תהיה ברירה ויביאו את שמיר אלא אם כן במועדון יזיזו עניינים ויאזרחו את מוחמד או דניאל ואז יתאפשר להביא זר .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נטע לדעתי רוצה פשוט לצאת לאירופה ומבין שאחרי הפציעות שלו ובגיל שלו אף קבוצה לא תשים עליו את הכסף שידרשו עליו אם הוא יאריך חוזה אז הוא מנסה לצאת עם הכרטיס ביד כשחקן חופשי. בכל מקרה אסור לקבוצה לאבד יותר מגג שחקן אחד (אבו פאני) וגם לו צריך למצוא מחליף ברמה.
אין שום קשר ישראלי שיכול לשדרג אותנו.
תנו לי שם אחד שאפשר להביא
תנו לי שם אחד שאפשר להביא
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
- KevinDurant
- חבר בבורד
לדעתי מבחינת שמות יש לנו את הקשרים הכי טובים בארץ (הישראלים, למעט גלזר). ישראלי שישדרג אין בנמצא, הקשר הישראלי היחיד שיותר טוב ממה שיש פה זה גלזר ופרץ.
מבחינת מה שאפשר להביא יש את כנעאן, שמיר, גנאים, קארצב, זרגרי, אליאל פרץ, גוני נאור וכיאל
אני חושב שצריך להביא בלי קשר לעזיבות עוד שחקן קישור נוסף. אם פאני/נטע עוזבים צריך להתאבד על קארצב/כנעאן.
היחיד שעוד ברמה פחות או יותר זה כיאל והוא לא ישוחרר
גוני קארצב זרגרי אלו שמות לבאר שבע לא לנו.
מה כיאל גבר אתה רוצה שגם אנחנו נפתח מחלקה גיאטרית כמו בב"ש ?
הבן אדם הרבה אחרי השיא לא רלוונטי יותר בטח לא לקבוצות הגדולות .
יש לנו את רוקאביצה ושרי בני ה 35 זה מספיק .
גם השוודי ופלאניץ כבר על ה 30 .
קארצב לא ריאלי את גוני נאור לא מכיר .
- KevinDurant
- חבר בבורד
כיאל רלוונטי אם נרצה אותו.Nirgreen כתב: 03 יולי 2022, 13:16 היחיד שעוד ברמה פחות או יותר זה כיאל והוא לא ישוחרר
זרגרי לדעתי גם אם יגיע, יושאל חזרה לבית''ר או למקום אחר, לא יישאר בסגל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא חסיד גדול של קארצב, חושב שהוא כסחן אוברייטד אבל במידה ונטע עוזב הוא היחיד שיכול להחליף את נטע. אם משיגים אזרוח לאחד הזרים צריך לנטוש את תכנית הבלם הזר ולהתמקד בקשר אחורי זר. כל זה בתסריט שיש לנטע ביקוש מחו"ל, מה שאני סקפטי לגביו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים אתך לגבי קארצב, אני גם חושב שהוא אוברייטד.Smurk כתב: 03 יולי 2022, 13:18 לא חסיד גדול של קארצב, חושב שהוא כסחן אוברייטד אבל במידה ונטע עוזב הוא היחיד שיכול להחליף את נטע. אם משיגים אזרוח לאחד הזרים צריך לנטוש את תכנית הבלם הזר ולהתמקד בקשר אחורי זר. כל זה בתסריט שיש לנטע ביקוש מחו"ל, מה שאני סקפטי לגביו.
אני מחתים את שמיר בלי קשר למה שקורה ומוסיף עומק וגיוון לקישור. אם מתפנה מקום של זר סיכוי גבוה שאני פונה לרודריגז שיכול לסגור גם את פינת הבלם השלישי, גם מגן אם צריך, גם בקישור.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מבאס שעכשיו כל מה שנשאר כל החלון זה רק להתעסק במי יעזוב. בכר צריך לחתוך את זה. אבו פאני אם עוזב צריך להיות לזה דדליין כדי שהקבוצה תוכל להביא מחליף, נטע לא יכול לעזוב.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
מקצועית עזיבה של נטע זה דבר טוב מאוד בשבילנו.
הוא שחקן חלש(במיוחד אחרי הפציעה), עם מעמד יותר מדי גבוה, וזה נותן לו הרבה פעמים עדיפות על שחקנים טובים ממנו.
הבעיה היא, שאין יותר מדי תחליפים ישראלים.
צריך לעשות הכול כדי להשאיר את אבו פאני ולאזרח את עלי או השוודי, ולהביא קשר זר, ואז בכיף לשחרר את נטע.
רק לא לחשוב אפילו בצחוק להביא את שמיר או ישראלי בינוני אחר.
הוא שחקן חלש(במיוחד אחרי הפציעה), עם מעמד יותר מדי גבוה, וזה נותן לו הרבה פעמים עדיפות על שחקנים טובים ממנו.
צריך לעשות הכול כדי להשאיר את אבו פאני ולאזרח את עלי או השוודי, ולהביא קשר זר, ואז בכיף לשחרר את נטע.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
אנשים שוכחים מה היה הפיק המקצועי של נטע. שחקן באינטנסיביות מעל הליגה ונכס מטורף לקבוצה שמתמודדת מול בונקרים. יש סימן שאלה מעליו כרגע אבל צריך לשכוח שלשחקן שמבוסס על אינטנסיביות לוקח יותר זמן לחזור ליכולת שלו אחרי פציעה קשה, צריך עוד קצת סלבנות. שני מהלכים שחובה לעשות: 1. להאריך לו חוזה 2. לא לעשות פוליטיקה. מי שטוב ישחק.שנה שעברה הפוליטיקה פגעה בג'אבר ולדעתי בעקיפין גם בנטע.
שחקן חלש היה ובמיוחד לאחר הפציעה, צודק.ירוק זה אני כתב: 03 יולי 2022, 13:40 מקצועית עזיבה של נטע זה דבר טוב מאוד בשבילנו.
גם לגבי המעמד צודק.
לוקח את קארצב במקומו בקלילות.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
Daholio
- תוקע יתד בהרכב
אתם רושמים לוקחים את קארצב וכל זה.. זה לא שהוא רץ לפה כרגע, זה לא שזה כזה קל לשחרר אותו מנתניה.
איכשהו, עם כל זה ש"סגרנו" את הסגל, מרגיש שחסר אמצע. הייתי אומר שאם לא מאזרחים מישהו, אנחנו בבעיה אם מישהו אחד הולך מהאמצע {לא שזה האמצע הכי הכי כן, לדעתי בכל מקרה הייתי מוסיף קשר זר לאמצע}
עם המגבלת זרים, תמיד זה מרגיש ש"מתפשרים" על עמדה, ככה זה.
איכשהו, עם כל זה ש"סגרנו" את הסגל, מרגיש שחסר אמצע. הייתי אומר שאם לא מאזרחים מישהו, אנחנו בבעיה אם מישהו אחד הולך מהאמצע {לא שזה האמצע הכי הכי כן, לדעתי בכל מקרה הייתי מוסיף קשר זר לאמצע}
עם המגבלת זרים, תמיד זה מרגיש ש"מתפשרים" על עמדה, ככה זה.