GreenGlory כתב: ↑30 יוני 2024, 12:20
Daniel123 כתב: ↑30 יוני 2024, 09:56
איך יש כאן אוהדים שמצפים שבזמן מלחמה יצליחו להנחית כאן זרים טובים?
כשאין מלחמה, קשה.
אז במצב של היום מי יסכים להגיע לפה? אם תיפתח תכף מלחמה בצפון כל הזרים שמשחקים אצלנו יברחו ולא רק אצלנו.
העונה תהיה ליגה חלשה מאוד ואין לי ציפיות לכלום חוץ מדבר אחד:
להביא אלינו את הישראלים הכי טובים ולא מובן לי איך לא הביאו לפה את יחזקאל במקום זה שוב פעם מוותרים לצהבת על ישראלים איכותיים.
שוב חזרנו לשנים שהם היו מנצחים אותנו בכל המאבקים על הישראלים הטובים.
אזולאי זה לא ישראלי שישדרג אותנו.
אזולאי זה לא מי שישדרג אותנו לדעתך, סבבה, באותה נשימה אתה אומר שחייב להביא את הישראלים הכי טובים שיש כרגע, אתה צריך ישראלי לעמדה שלו והזר שיגיע במקום שואו לא יספיק ואתה חייב ישראלי לעמדה שלו, לדעתך הוא לא מספיק, אז מי עדיף עליו? תן שם של ישראלי בליגה שעדיף עליו, תן לי לחסוך לך את הזמן, אין כזה.
הבאה של אזולאי היא מאסט במצב שנוצר, ולא רק שהוא "לא ישדרג אותנו" הוא יהיה שחקן הרכב ויהיה אחד הטובים בליגה אם לא הכי טוב ואני עומד מאחורי המילים האלה, בהבטחה. בעיקר כי אני רוצה שיבוא אלינו כבר שנתיים ואני מקווה שסוף סוף זה יקרה. יקח שנה שנתיים עד שג'אבר יעזוב אותך ברגע שהוא עושה עונה מלאה ואז אתה תראה שאזולאי יהיה אבו פאני שלך ואפילו טוב ממנו, הוא רק בן 21.
תזכור את השיחה הזאת, מקווה שאני לא זה שאטעה פה, ממה שאני מכיר וממה שאני עוקב אחריו הימור שלי אני לא טועה ואתה תראה, כמובן שהרבה גם תלוי בו.
Daniel123 כתב: ↑30 יוני 2024, 11:09
Undertheknife כתב: ↑30 יוני 2024, 10:15
נעשתה פנייה ליחזקאל הוא לא רצה להגיע, להבנתי הוא סגור אצל הצהובים.
אם היו מציעים לו יותר כסף היה מגיע כמו גדול.
אין לו שום זיקה לת"א.
אתה טועה בגדול, הוא גדל במכבי ת"א, חלק ממשפחתו אוהדי מכבי ת"א. אין סיכוי שהוא יבוא אלינו במצב הקיים כשיש מולנו את מכבי ת"א שעוד לקחה אליפות ותהיה במוקדמות צמפיונס.
בנוגע לאזולאי, הלוואי שאוכל את הכובע אבל לא ראיתי ממנו משהו מיוחד הוא גם פציע מאוד.
יחזקאל אמנם גדל במכבי ת"א, אבל נזרק משם ושיקם את הקריירה שלו בב"ש.
גם אחרי מה שקרה בטורקיה הוא נחת ישר בטרנר.
אז מה הקשר מכבי ת"א? לכל שחקן יש במשפחה אוהדים של קבוצות אחרות.
מי חושב שהם יעפילו לליגת האלופות עם הסגל העלוב שיש להם? שעד עכשיו אני לא מאמין שהם לקחו אליפות בארץ.
לומר שאין סיכוי שהוא יבוא אלינו במצב הקיים זה נשמע עצוב אני חייב לומר, אנחנו לא מכבי פ"ת.
לדעתי אם היינו מציעים לו לו 200אלף או 300 אלף יותר הוא כן היה בא, יש לו גם חברים מהסגל שלנו אני יודע שהוא קרוב מאוד לחזיזה למשל.
הוא עשה התקדמות גדולה מאוד בטורקיה, זה לדעתי רכש שהוא שובר שיוויון חבל.