חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smile
- מנהל הבורד
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - תנו לבכר לנצח
בינתיים הוא מתאמן עם אל עין ולא נראה שהם ממהרים לשחרר אותו לשום מקום.
תאכלס, למה להם לשחרר אותו בכלל?
ואם הוא כבר שלם עם הטיול לדובאי, מה אכפת לו להמשיך לטייל לסין ולנפח עוד את חשבון הבנק?
מצטער אבל אני מאוד סקפטי שהוא יהיה כאן הקיץ.
תאכלס, למה להם לשחרר אותו בכלל?
ואם הוא כבר שלם עם הטיול לדובאי, מה אכפת לו להמשיך לטייל לסין ולנפח עוד את חשבון הבנק?
מצטער אבל אני מאוד סקפטי שהוא יהיה כאן הקיץ.
-
- קודם כל נאמנות
בוא נסתכל רגע על עובדות:
פורסם בתקשורת שלהם שהמאמן לא רוצה את אצילי ועובדה הוא לא משתף אותו ולא ממש רושם אותו, הודיע למועדון שהוא לא מעוניין באצילי.
יש להם הגבלת זרים בידיוק כמו אצלינו, אצילי נחשב זר אצלהם, להשאיר אותו ולא להשתמש בו מונע מהם להביא זר אחר שהמאמן כן ירצה.
היה דיווח שאצילי בדרך לפרטיזן כחלק מעסקה של אל עין על שחקן סרבי של פרטיזן שהם רוצים.
זה ידוע לכולם בתקשורת שלהם שאצילי לא ימשיך וישוחרר, השאלה איך ומתי, האם כחלק מעסקה כלשהי כמו הדיווח על פרטיזן או האם בחינם עם פיצוי.
שנה הבאה הוא לא צפוי להישאר שם, כי אחרת הוא ישב בספסל רוב העונה ויתפוס סתם מקום של זר, זה לא יקרה.
כסף זה גם לא הדבר שמפריע להם שם. יסגרו איתו על משהו.
לא רואה אותו נשאר שם שנה הבאה.
אם הוא יגיע אלינו? יש מצב, אבל לא אתפלא אם ימשיך בחו"ל כדי לא לשלם מיסוי כזה גבוה, באל עין הוא לא יהיה עונה הבאה בוודאות
- Smurk
- אגדה ירוקה
לפי טוכמן של הצהובים עד המשחק באירופה הם מנחיתים שני זרים. בוא נראה מה עושים אצלנו...
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 03 יולי 2024, 13:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Judokan
- סמל ירוק
- Smurk
- אגדה ירוקה
הסלב טוען שדווח בקפריסין שהוא מועמד
- Smile
- מנהל הבורד
אני מסתכל על מכבי, לא מעניין אותי עסקאות עם קבוצות אחרות.GreenGlory כתב: ↑03 יולי 2024, 12:40בוא נסתכל רגע על עובדות:
פורסם בתקשורת שלהם שהמאמן לא רוצה את אצילי ועובדה הוא לא משתף אותו ולא ממש רושם אותו, הודיע למועדון שהוא לא מעוניין באצילי.
יש להם הגבלת זרים בידיוק כמו אצלינו, אצילי נחשב זר אצלהם, להשאיר אותו ולא להשתמש בו מונע מהם להביא זר אחר שהמאמן כן ירצה.
היה דיווח שאצילי בדרך לפרטיזן כחלק מעסקה של אל עין על שחקן סרבי של פרטיזן שהם רוצים.
זה ידוע לכולם בתקשורת שלהם שאצילי לא ימשיך וישוחרר, השאלה איך ומתי, האם כחלק מעסקה כלשהי כמו הדיווח על פרטיזן או האם בחינם עם פיצוי.
שנה הבאה הוא לא צפוי להישאר שם, כי אחרת הוא ישב בספסל רוב העונה ויתפוס סתם מקום של זר, זה לא יקרה.
כסף זה גם לא הדבר שמפריע להם שם. יסגרו איתו על משהו.
לא רואה אותו נשאר שם שנה הבאה.
אם הוא יגיע אלינו? יש מצב, אבל לא אתפלא אם ימשיך בחו"ל כדי לא לשלם מיסוי כזה גבוה, באל עין הוא לא יהיה עונה הבאה בוודאות
וכמו שכתבתי, לדעתי הוא ימשיך לטייל בעולם ולהרוויח יפה. מה יש לו לחזור לפה?
בפרטיזן אני לא מאמין שיקבל שכר גבוה משמעותית מפה, אבל עניין המיסוי זה הבדל משמעותי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עם חברים כמו לוזון מי צריך אויבים
- Smile
- מנהל הבורד
חצי מליון יורו על לוי זה בדיחה, בשוק של היום למלמים כמו גוני נאור עולים מליון יורו.
וחלילה אם היינו רוצים איזה שחקן שלו המחיר היה פי 10.
וחלילה אם היינו רוצים איזה שחקן שלו המחיר היה פי 10.
-
- אגדה ירוקה
שחקנים של לוזון זה שחקנים שישחקו בצ'לסי במועדון הבא הבא שלהם. לא משתלם לו למכור בארץ שחקנים כאלה אלא אם מישהו יתן הצעה של 10 מיליון יורו במינימום וגם אז הוא רק ישקול.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איזה נאחס המאור לוי הזה אלוקים
-
- אלוף המדינה
זה נראה שהם לא מצליחים להביא את אזולאי
כושלים
כושלים
- KevinDurant
- חבר בבורד
בדיוקJudokan כתב: ↑02 יולי 2024, 21:05כשתפרוץ מלחמה, לא תהיה פה ליגה. ועד שהליגה תחזור, ימצאו את הסידור שבו זרים שחתמו יחזרו.Daniel123 כתב: ↑02 יולי 2024, 16:06גם אם יגיע, יעזוב בעוד חודש חודשיים שתפרוץ המלחמה בצפון.Shocking4U כתב: ↑02 יולי 2024, 16:03 וויס טוען שנהואל רוצה להגיע לישראל (בניגוד לטענה שזרים לא רוצים להגיע) והבעיה זה שמכבי לא מצליחה להגיע לסיכום עם הפולנים
תבינו שזו הולכת להיות שנה קשה ולא אידיאלית לכדורגל.
איך מישהו רשם פה? הקבוצה הפחות חלשה תיקח אליפות.
בדיוק כמו שקרה בתקופה שאחרי ה7.10 והירי מעזה.
ואם החשש הוא מתשלום דמי העברה, שיחתימו רק זרים חופשיים אבל ישימו פי 2 תקציב על זה. תמצא מספיק זרים שיבואו בכיף.
בדיוק כמו שבכדורסל הביאו לפה הרגע שחקני על לרמת הליגה בכסף גדול (כמו מוטלי להפועל ת"א). מי שרוצה, יביא. מי שרוצה לספר תירוצים יישאר עם הזין ביד העונה עם סגל חלש.
הייתי מבין אם לא היו סוגרים סגל ביציאה למחנה כמו שאתה אומר ומביאים 3 זרים ועוד כמה שחקנים (גם קיץ לפני היה קיץ די מרשים עם דין, מוחמד, שהר ועוד לפני המחנה)Kozmo כתב: ↑02 יולי 2024, 19:59אין תירוץ לזה שהביאו זר באמצע אוגוסט אשתקד, איך זה קשור? יש תירוץ לזה ששיחררו את שרי באמצע מאבק אליפות ולא הבאת מישהו במקומו וזרקת הכל על ליאור? יש תירוץ לדוטרה ושטרכמן?KevinDurant כתב: ↑02 יולי 2024, 19:31מה אני עושה עם הזרים שרכשתי? לא רוכש! כמה פעמים צריך לכתוב ולהגיד את זה, יש סיכון? שלא יקנו זרים.Kozmo כתב: ↑02 יולי 2024, 18:18
זה הרבה יותר מורכב ממה שאתה מתאר.
מספיק שאנחנו מזיזים שני קליקים ימינה את האש מול חיזבאללה אני בספק כמה כדורגל יהיה פה.
בהנחה ואכן תהיינה מלחמה בצפון, כזאת שתסתיים אפילו בתרחיש האופטימי של כמה ימים, ספק גדול אם יהיו זרים שיירצו לחזור לארץ, לדעתי לא.
ואז מה אתה עושה עם כל הזרים שרכשת הקיץ? כסף לפח? סיכוי הרבה יותר מסביר שהם יתאגדו וייפנו לפיפא לביטולי חוזים. אתה בונה על מישהו מהמערכת שיידע להכניס איזה סעיף שיגן על המועדון במקרה של מלחמה וביטול חוזה?
וזה עוד מבלי לדבר על כך שהמועמד הזר הגנרי שקבוצה מהליגה רוצה מהסס באופן טבעי להגיע לאזורי הקרבות בישראל. אנשים מחוץ לישראל לא יודעים איפה זה עזה, איפה חיפה, ואיפה זה הצפון. מבחינתם ישראל זה אזור מלחמה.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד, ואני ממש לא מנסה להגן על המערכת, זה שעניין הזרים העונה הרבה יותר מורכב. אפשר לראות את שאנחנו ביולי ולא הגיע זר אחד אחת מהקבוצות הגדולות, ולדעתי בקושי גם לשאר הקבוצות. יש לציין שבכדורסל כן מצליחים.
יש מיליארד זרים חופשיים בעולם, שיביאו זרים בהעברה חופשית עם שכר יפה ובונוסים שמותנים בהשלמת החוזה, מה הסיפור? זרים מגיעים לאוקראינה ולרוסיה, בכדורסל מביאים זרים בלי הפסקה, אז מה הבעיה בדיוק?
למה צריך להביא זר ב2 מיליון יורו אם יש סיכון? עוד פעם צריך לרשום שסונדגרן, קורנו, סק, באטו, שרי ובערך כל זר חוץ מפיירו באו לפה בחינם או בסכומים מינימליים של עד 400 אלף יורו דמי העברה?
זה לא מיידי ולא קל ויותר קשה מבדרך כלל אבל זה בהחלט משהו אפשרי ולדעתי זה תירוץ בדיוק כמו שבעונה שעברה לא הצליחו להביא קשר זר.
הרבה יותר נוח וקל להגיד מלחמה מלחמה, מה התירוץ לזה ששנה שעברה הביאו זר באמצע אוגוסט?
אתה בא להסביר לי שהיכולת לחתוך עסקאות היא בעייתית, בלשון המעטה? אני מסכים.
אתה מביא לי את הקיץ של הצמפיונס שהצלחת להנחית 4 זרים חדשים בעלויות נמוכות, זה בהחלט צריך להיות המודל, אבל לצערי, אם מסתכלים לאורך השנים ולרוחב (קבוצות הליגה) זה חריג מאוד, ועוד בזמן אמת דובר על זה פה שהכוכבים הסתדרו מכל הבחינות בצורה יוצאת דופן.
כמו שאני רואה כרגע, ברוב קבוצות הליגה, נתב״ג ריק מטיסות נכנסות. וזה שהמפעלים האירופים תכף מתחילים.
אם צריך למצוא פתרונות יצירתיים? בוודאי. אני בספק גדול שזה ייקרה.
אבל הקיץ לא עשו שום דבר ואנחנו שבועיים וחצי לפני משחק רשמי ראשון באירופה (יסלח לי סולטאני היקר)
-
- שחקן העונה
למה לא עשו שום דבר? חזיזה הרכש של הקיץ לא?KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2024, 21:29בדיוקJudokan כתב: ↑02 יולי 2024, 21:05כשתפרוץ מלחמה, לא תהיה פה ליגה. ועד שהליגה תחזור, ימצאו את הסידור שבו זרים שחתמו יחזרו.
בדיוק כמו שקרה בתקופה שאחרי ה7.10 והירי מעזה.
ואם החשש הוא מתשלום דמי העברה, שיחתימו רק זרים חופשיים אבל ישימו פי 2 תקציב על זה. תמצא מספיק זרים שיבואו בכיף.
בדיוק כמו שבכדורסל הביאו לפה הרגע שחקני על לרמת הליגה בכסף גדול (כמו מוטלי להפועל ת"א). מי שרוצה, יביא. מי שרוצה לספר תירוצים יישאר עם הזין ביד העונה עם סגל חלש.
הייתי מבין אם לא היו סוגרים סגל ביציאה למחנה כמו שאתה אומר ומביאים 3 זרים ועוד כמה שחקנים (גם קיץ לפני היה קיץ די מרשים עם דין, מוחמד, שהר ועוד לפני המחנה)Kozmo כתב: ↑02 יולי 2024, 19:59אין תירוץ לזה שהביאו זר באמצע אוגוסט אשתקד, איך זה קשור? יש תירוץ לזה ששיחררו את שרי באמצע מאבק אליפות ולא הבאת מישהו במקומו וזרקת הכל על ליאור? יש תירוץ לדוטרה ושטרכמן?KevinDurant כתב: ↑02 יולי 2024, 19:31
מה אני עושה עם הזרים שרכשתי? לא רוכש! כמה פעמים צריך לכתוב ולהגיד את זה, יש סיכון? שלא יקנו זרים.
יש מיליארד זרים חופשיים בעולם, שיביאו זרים בהעברה חופשית עם שכר יפה ובונוסים שמותנים בהשלמת החוזה, מה הסיפור? זרים מגיעים לאוקראינה ולרוסיה, בכדורסל מביאים זרים בלי הפסקה, אז מה הבעיה בדיוק?
למה צריך להביא זר ב2 מיליון יורו אם יש סיכון? עוד פעם צריך לרשום שסונדגרן, קורנו, סק, באטו, שרי ובערך כל זר חוץ מפיירו באו לפה בחינם או בסכומים מינימליים של עד 400 אלף יורו דמי העברה?
זה לא מיידי ולא קל ויותר קשה מבדרך כלל אבל זה בהחלט משהו אפשרי ולדעתי זה תירוץ בדיוק כמו שבעונה שעברה לא הצליחו להביא קשר זר.
הרבה יותר נוח וקל להגיד מלחמה מלחמה, מה התירוץ לזה ששנה שעברה הביאו זר באמצע אוגוסט?
אתה בא להסביר לי שהיכולת לחתוך עסקאות היא בעייתית, בלשון המעטה? אני מסכים.
אתה מביא לי את הקיץ של הצמפיונס שהצלחת להנחית 4 זרים חדשים בעלויות נמוכות, זה בהחלט צריך להיות המודל, אבל לצערי, אם מסתכלים לאורך השנים ולרוחב (קבוצות הליגה) זה חריג מאוד, ועוד בזמן אמת דובר על זה פה שהכוכבים הסתדרו מכל הבחינות בצורה יוצאת דופן.
כמו שאני רואה כרגע, ברוב קבוצות הליגה, נתב״ג ריק מטיסות נכנסות. וזה שהמפעלים האירופים תכף מתחילים.
אם צריך למצוא פתרונות יצירתיים? בוודאי. אני בספק גדול שזה ייקרה.
אבל הקיץ לא עשו שום דבר ואנחנו שבועיים וחצי לפני משחק רשמי ראשון באירופה (יסלח לי סולטאני היקר)
וגם חלאילי עזב
תראה כמה הספיקו בקיץ אחד
- Judokan
- סמל ירוק
לאן נעלם אלברמן של לפני שנתיים שידע לשים את מה שצריך בשביל לסגור סגל למחנה האימון, בלי שטויות ותירוצים?
איפה בכר שאמור להבין כמה זה מפתח להצלחה הקבוצתית?
הזיה שהקבוצה במחנה אימונים כשכל החורים מהעונה שעברה עדיין פה וזועקים, והקבוצה רק נחלשה.
איפה בכר שאמור להבין כמה זה מפתח להצלחה הקבוצתית?
הזיה שהקבוצה במחנה אימונים כשכל החורים מהעונה שעברה עדיין פה וזועקים, והקבוצה רק נחלשה.
-
- אגדה ירוקה
צריך להסביר למאור לוי שזה או נתניה או שום דבר.
-
- שחקן העונה
מרגיש לי אדישות מוחלטת של כל המערכת
בעיקר מהצד של ברק, כאילו אין לו את האש בעיניים כבר ואין לו כח להזיז דברים בשביל שההנהלה תתחיל להניע מהלכים.
בעיקר מהצד של ברק, כאילו אין לו את האש בעיניים כבר ואין לו כח להזיז דברים בשביל שההנהלה תתחיל להניע מהלכים.
-
- הענק הירוק
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
אם מאור לוי מעדיף את מכבי פתח תקווה צריך להבהיר לו וללוזון שזה רק במסגרת טרייד ואין שום דיון על אופציה אחרת.
את אזולאי אפשר להביא גם בלי טרייד, אם הצוות כל כך מחזיק ממנו שישימו עליו את ה2 מיליון יורו שסגל מבקש ושלום על ישראל, המועדון הכניס כל כך הרבה כסף בשנים האחרונות שהוא יצליח להתמודד עם עסקה כזאת.
אני הייתי מאוד סלחן על ההתנהלות בחלון הזה עד עכשיו אבל הלוח זמנים מתחיל להיות קריטי וצפוף ועוד שבועיים כבר משחק רשמי ראשון, בקצב הזה אנחנו בדרך לחלון יותר כושל מהקיץ שעבר.
את אזולאי אפשר להביא גם בלי טרייד, אם הצוות כל כך מחזיק ממנו שישימו עליו את ה2 מיליון יורו שסגל מבקש ושלום על ישראל, המועדון הכניס כל כך הרבה כסף בשנים האחרונות שהוא יצליח להתמודד עם עסקה כזאת.
אני הייתי מאוד סלחן על ההתנהלות בחלון הזה עד עכשיו אבל הלוח זמנים מתחיל להיות קריטי וצפוף ועוד שבועיים כבר משחק רשמי ראשון, בקצב הזה אנחנו בדרך לחלון יותר כושל מהקיץ שעבר.
-
- קודם כל נאמנות
התפתחות דרמטית בעסקת אזולאי לפי ספורט 5- כלו כל הקיצין, תמו הנסיונות הקונבנציונליים, ועוברים לתותחים הכבדים במשא ומתן- ״אופטימיות״.
- DelPiero
- הענק הירוק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
-
- אגדה ירוקה
תוך פחות משבוע ירדנו מ-"מקווים לסגור תוך 48 שעות" ל-"אופטימיים".
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא יודע מי חשב שאזולאי סגור פה בכלל
גם מדובר במכבי חיפה וגם מדובר בצד השני באייל סגל
גם מדובר במכבי חיפה וגם מדובר בצד השני באייל סגל
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
Apoc כתב: ↑29 יוני 2024, 20:40שחקן של הביצים, מכיר אותו מהליג 2ברק.י כתב: ↑29 יוני 2024, 19:44 https://x.com/afropages/status/18070887 ... UNtFLZ4k9A
יאללה קצת עניין
וכנראה לא באמת מועמד גם
מו"מ מתקדם עם מכבי ת"א עפ"י ספורט 5
- KevinDurant
- חבר בבורד
שורה תחתונה אנחנו בעיצומו של מחנה אימונים עם 0 שחקני רכש שיש לנו משחק עוד שבועיים באירופה מול יריבה לא רעה בכלל לשלב הזה.
-
- הענק הירוק
הקיץ הזה מרגיש כמו חוגKevinDurant כתב: ↑04 יולי 2024, 12:12 שורה תחתונה אנחנו בעיצומו של מחנה אימונים עם 0 שחקני רכש שיש לנו משחק עוד שבועיים באירופה מול יריבה לא רעה בכלל לשלב הזה.
מרגיש כאילו יש 7 שחקנים שמתאמנים
-
- מכונת תארים
זה נראה כמו הקיץ הקודם - קושי להעמיד סגל מוקדם, לצד חיסורים רבים של שחקני סגל קיימים. ההבדל הוא שבעונה שעברה היה פחות שקט תעשייתי כי דגו היה על הקווים ועכשיו כשזה בכר, התקשורת מרפדת יותר ולחלקים בקהל יש יותר סבלנות ואמונה שבכר יזיז דברים מאחורי הקלעים.
-
- הענק הירוק
חושב שהקיץ הקודם לא היה שכונה ברמה הזאת.
- Smile
- מנהל הבורד
בינתיים בצהבת מחתימים קליברים.
רק אצלינו אי אפשר להחתים זרים כי אף אחד לא רוצה להגיע
רק אצלינו אי אפשר להחתים זרים כי אף אחד לא רוצה להגיע