חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - תנו לבכר לנצח
אז אזולאי גם צרפתי?
- Apoc
- יו״ר הבורד
מאחל לו להצליח לא פחות משני האזולאי הקודמים שהיו פה במילניום הנוכחי
אופטימיות במכבי חיפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
נראה שהרכש הבא יהיה קיצוני זר. תוהה לעצמי לאיזה צד יבחרו להביא קודם - צד ימין דחוף יותר מבחינת חוסרים בסגל, אבל לשם אצילי יכול להיות רלוונטי בהמשך, כשבצד שמאל יש מי שישחק כרגע, אבל אין ישראלי שאפשרי להביא לחזק את העמדה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
על פי חוקי המס בארץ, אצילי יצטרך לשלם כחמישים אחוזים מההכנסות שלו מאז שעזב את הארץ לפני כשנה. מדובר בסכומי עתק. שכרו של אצילי בקבוצה מהאמירויות עומד על 1.8 מיליון יורו לעונה בחוזה לשנתיים. לצד זה, אצילי נמכר בקיץ שעבר תמורת שני מיליון יורו, כאשר 800 אלף מתוכם הלכו לשחקן כמענק. כלומר, אם עומר אצילי יאלץ לחזור לישראל, הוא ישלם לרשויות המס סכום אדיר של למעלה ממיליון יורו (כארבעה מיליון שקלים). כל המהלך שעשה קשר בין ה-30 עם המעבר לאל עין היה כלכלי נטו, כך שחזרה לארץ היא לא בדיוק מה שתוכנן מראש.KevinDurant כתב: ↑14 יולי 2024, 11:38כמה אתה חושב שכבר ישלמו לו בסרביה? ואני לא בטוח שהם יתנו לו חוזה לעונה בלבד (או שהוא ירצה חוזה לעונה בלבד) ואז הוא יכול "להיתקע" שם
גם אם ירוויח חצי מיליון יורו זה שווב לו
-
- תוקע יתד בהרכב
שוב אני שואל, למה לא לגלם את זה במענק חתימה של מיליון יורו במקום לבזבז 2 מיליון על רכש באותה עמדה?Smurk כתב: ↑14 יולי 2024, 12:24על פי חוקי המס בארץ, אצילי יצטרך לשלם כחמישים אחוזים מההכנסות שלו מאז שעזב את הארץ לפני כשנה. מדובר בסכומי עתק. שכרו של אצילי בקבוצה מהאמירויות עומד על 1.8 מיליון יורו לעונה בחוזה לשנתיים. לצד זה, אצילי נמכר בקיץ שעבר תמורת שני מיליון יורו, כאשר 800 אלף מתוכם הלכו לשחקן כמענק. כלומר, אם עומר אצילי יאלץ לחזור לישראל, הוא ישלם לרשויות המס סכום אדיר של למעלה ממיליון יורו (כארבעה מיליון שקלים). כל המהלך שעשה קשר בין ה-30 עם המעבר לאל עין היה כלכלי נטו, כך שחזרה לארץ היא לא בדיוק מה שתוכנן מראש.KevinDurant כתב: ↑14 יולי 2024, 11:38כמה אתה חושב שכבר ישלמו לו בסרביה? ואני לא בטוח שהם יתנו לו חוזה לעונה בלבד (או שהוא ירצה חוזה לעונה בלבד) ואז הוא יכול "להיתקע" שם
(אלא אם כן יכולים להבטיח שמביאים זר טוב יותר ממנו)
-
- מכונת תארים
הנה זה התבהר - וייס מפרסם שיש כוונה לחזור לשיחות עם יחזקאל.silvas כתב: ↑14 יולי 2024, 09:53אם עדיין לא הבנתם, בן-דור הוא לא באמת כתב/פרשן ספורט, הוא אוהד סוג ג' שכותב כאחרון האוהדים את משאלות ליבו ואת מחשבותיו והוא פשוט מכסה את זה ב"גורמים במכבי חיפה", "בחיפה מבינים", "אמר גורם במכבי חיפה" וכו'....ברק.י כתב: ↑14 יולי 2024, 09:31 https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-2 ... tml?ref=hp
מה הפואנטה בפרסום כתבה שצריכים שובר שיוויון כמו יחזקאל כשכבר ברור שהוא לא בדרך אלינו? לא מצליח להבין ממי מגיע ציטוט כזה ומה המסר שהוא מנסה להעביר..
כזו תת רמה וממשיכים להעסיק אותו. ככה זה נראה.
מניח שזה, לצד הדיבורים על קיצוני ימני זר, מרמזים על עתידו של אצילי.
-
- אגדה ירוקה
חבל שנטע לביא כזה יצור.
אם היה בן אדם נורמלי הוא היה רכש שובר שיוויון עבורנו.
אם היה בן אדם נורמלי הוא היה רכש שובר שיוויון עבורנו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
השאלות למשפחת שחרsilvas כתב: ↑14 יולי 2024, 13:09שוב אני שואל, למה לא לגלם את זה במענק חתימה של מיליון יורו במקום לבזבז 2 מיליון על רכש באותה עמדה?Smurk כתב: ↑14 יולי 2024, 12:24על פי חוקי המס בארץ, אצילי יצטרך לשלם כחמישים אחוזים מההכנסות שלו מאז שעזב את הארץ לפני כשנה. מדובר בסכומי עתק. שכרו של אצילי בקבוצה מהאמירויות עומד על 1.8 מיליון יורו לעונה בחוזה לשנתיים. לצד זה, אצילי נמכר בקיץ שעבר תמורת שני מיליון יורו, כאשר 800 אלף מתוכם הלכו לשחקן כמענק. כלומר, אם עומר אצילי יאלץ לחזור לישראל, הוא ישלם לרשויות המס סכום אדיר של למעלה ממיליון יורו (כארבעה מיליון שקלים). כל המהלך שעשה קשר בין ה-30 עם המעבר לאל עין היה כלכלי נטו, כך שחזרה לארץ היא לא בדיוק מה שתוכנן מראש.KevinDurant כתב: ↑14 יולי 2024, 11:38
כמה אתה חושב שכבר ישלמו לו בסרביה? ואני לא בטוח שהם יתנו לו חוזה לעונה בלבד (או שהוא ירצה חוזה לעונה בלבד) ואז הוא יכול "להיתקע" שם
(אלא אם כן יכולים להבטיח שמביאים זר טוב יותר ממנו)
-
- אגדה ירוקה
https://sports.walla.co.il/item/3677561
אלה כותרות שאני אוהב לראות.
לא לוותר לצהבת על אף ישראלי איכותי.
לקחת להם אותו מתחת לאף גם אם זה אומר לשלם לו כפול.
אלה כותרות שאני אוהב לראות.
לא לוותר לצהבת על אף ישראלי איכותי.
לקחת להם אותו מתחת לאף גם אם זה אומר לשלם לו כפול.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הכתבים של מכבי תל אביב מתייחסים ליחזקאל כעובדה מוגמרת (אצלם יעני)ברק.י כתב: ↑14 יולי 2024, 13:24הנה זה התבהר - וייס מפרסם שיש כוונה לחזור לשיחות עם יחזקאל.silvas כתב: ↑14 יולי 2024, 09:53אם עדיין לא הבנתם, בן-דור הוא לא באמת כתב/פרשן ספורט, הוא אוהד סוג ג' שכותב כאחרון האוהדים את משאלות ליבו ואת מחשבותיו והוא פשוט מכסה את זה ב"גורמים במכבי חיפה", "בחיפה מבינים", "אמר גורם במכבי חיפה" וכו'....ברק.י כתב: ↑14 יולי 2024, 09:31 https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-2 ... tml?ref=hp
מה הפואנטה בפרסום כתבה שצריכים שובר שיוויון כמו יחזקאל כשכבר ברור שהוא לא בדרך אלינו? לא מצליח להבין ממי מגיע ציטוט כזה ומה המסר שהוא מנסה להעביר..
כזו תת רמה וממשיכים להעסיק אותו. ככה זה נראה.
מניח שזה, לצד הדיבורים על קיצוני ימני זר, מרמזים על עתידו של אצילי.
- benrey
- הענק הירוק
אני זוכר שכשזכה בכדורגלן העונה ב2023, הוא אמר שהוא לא ממהר לעבור לחו"ל, כי העיד על עצמו שהיה שם כבר פעמיים ולא עבד לו...
כמה ימים אחרי הראיון הזה הוא קיבל ההצעה מדובאי וחתם של חוזה ( בכל זאת, מדובר בהרבה כסף )
עכשיו אחרי שעוזב שוב, ואחרי עונה שלישית לא טובה מחוץ לישראל, אני בספק אם ינסה עוד הרפתקה, אלא אם כן ישיג שוב סכום חסר תקדים כמו שהיה בדובאי.
תוסיפו לזה את העובדה שלאחרונה נולד לו ילד שלישי ( או ילדה? לא משנה ), אז בסוף הכל אני מאמין שהסיכוי שלו לחזור לפה הוא גבוה...
כמה ימים אחרי הראיון הזה הוא קיבל ההצעה מדובאי וחתם של חוזה ( בכל זאת, מדובר בהרבה כסף )
עכשיו אחרי שעוזב שוב, ואחרי עונה שלישית לא טובה מחוץ לישראל, אני בספק אם ינסה עוד הרפתקה, אלא אם כן ישיג שוב סכום חסר תקדים כמו שהיה בדובאי.
תוסיפו לזה את העובדה שלאחרונה נולד לו ילד שלישי ( או ילדה? לא משנה ), אז בסוף הכל אני מאמין שהסיכוי שלו לחזור לפה הוא גבוה...
-
- קפטן ירוק
- Smile
- מנהל הבורד
-
- הענק הירוק
לפי הכתבים של הגרמנים יחזקאל רוצה ארה״ב ויש גישושים/הצעות משם, במידה ולא יסתדר הוא סגור אצלהם.
מקצועית לא מחזיק ממנו וחושב שהוא אוברייטד עצום.
מקצועית לא מחזיק ממנו וחושב שהוא אוברייטד עצום.
- Liberman
- מנהל הבורד
בינתיים עושים החתמות טובות
שוער, בלם, קשר אחורי
יש חוסר בשחקני כנף אבל אני מאמין שעובדים על זה
שוער, בלם, קשר אחורי
יש חוסר בשחקני כנף אבל אני מאמין שעובדים על זה
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
אצילי חתם באל עין לחוזה לשנתיים עם אופציה, הוא לא תכנן להישאר בחו''ל ולגור שם כל החיים.Smurk כתב: ↑14 יולי 2024, 12:24על פי חוקי המס בארץ, אצילי יצטרך לשלם כחמישים אחוזים מההכנסות שלו מאז שעזב את הארץ לפני כשנה. מדובר בסכומי עתק. שכרו של אצילי בקבוצה מהאמירויות עומד על 1.8 מיליון יורו לעונה בחוזה לשנתיים. לצד זה, אצילי נמכר בקיץ שעבר תמורת שני מיליון יורו, כאשר 800 אלף מתוכם הלכו לשחקן כמענק. כלומר, אם עומר אצילי יאלץ לחזור לישראל, הוא ישלם לרשויות המס סכום אדיר של למעלה ממיליון יורו (כארבעה מיליון שקלים). כל המהלך שעשה קשר בין ה-30 עם המעבר לאל עין היה כלכלי נטו, כך שחזרה לארץ היא לא בדיוק מה שתוכנן מראש.KevinDurant כתב: ↑14 יולי 2024, 11:38כמה אתה חושב שכבר ישלמו לו בסרביה? ואני לא בטוח שהם יתנו לו חוזה לעונה בלבד (או שהוא ירצה חוזה לעונה בלבד) ואז הוא יכול "להיתקע" שם
אני גם חושב, הוא גם סבל מאוד באירופה בקדנציות הקודמות.benrey כתב: ↑14 יולי 2024, 13:40 אני זוכר שכשזכה בכדורגלן העונה ב2023, הוא אמר שהוא לא ממהר לעבור לחו"ל, כי העיד על עצמו שהיה שם כבר פעמיים ולא עבד לו...
-
- קפטן ירוק
-
- אלוף המדינה
כל החברים שלו מתל אביב, סתם מפרסמים עלינו בשביל להרוויח עוד כסף בחוזה שם.
-
- קפטן ירוק
- Smile
- מנהל הבורד
מחזיקים או לא, הוא לגיונר לעמדה שאנחנו צריכים.
יותר טוב מהבררה המקומי, לא תופס משבצת זר.
סה"כ החתמה שאם היא תקרה מבחינתי זה בונוס.
יותר טוב מהבררה המקומי, לא תופס משבצת זר.
סה"כ החתמה שאם היא תקרה מבחינתי זה בונוס.
-
- הענק הירוק
חרטה בלבן, הוא שחקן מכבי תל אביב בוודאות. בואו נתקדם ממנו.
- Liberman
- מנהל הבורד
לא אוהב את יחזקאל
לא כאדם ולא כשחקן
אפשר להביא יותר טוב ממנו בקלות
יש מקום לזרים ויש אצילי
שיתחילו לפתוח כספות מספיק כבר
לא כאדם ולא כשחקן
אפשר להביא יותר טוב ממנו בקלות
יש מקום לזרים ויש אצילי
שיתחילו לפתוח כספות מספיק כבר
פושעי דילן לדין
-
- אגדה ירוקה
מעדיף כנף עם רגל הפוכה וגם חושב שההייפ סביב יחזקאל הוא מוגזם. שחקן טוב, לא שובר שיוויון.
אבל, אם אין זר טוב שאפשר להביא אז אני יכול להביא למה מנסים ללכת עליו.
וואלה מתסכל המצב עם הזרים. זה כאילו אין למה לצפות.
אבל, אם אין זר טוב שאפשר להביא אז אני יכול להביא למה מנסים ללכת עליו.
וואלה מתסכל המצב עם הזרים. זה כאילו אין למה לצפות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יחזקאל שחקן טוב. הוא לא יהיה פה, ברגע שהוא מקבל את האישור מפיפ״א הוא חותם בצהבת. לא ברור לי מה המטרה של הספינים האלה. שיפסיקו להתעסק בשטויות ויביאו 2 זרים לכנפיים.
- Liberman
- מנהל הבורד
חייב לשאול אותךShocking4U כתב: ↑14 יולי 2024, 22:26 יחזקאל שחקן טוב. הוא לא יהיה פה, ברגע שהוא מקבל את האישור מפיפ״א הוא חותם בצהבת. לא ברור לי מה המטרה של הספינים האלה. שיפסיקו להתעסק בשטויות ויביאו 2 זרים לכנפיים.
איזה ציון אתה נותן עד כה להתנהלות בנושא הרכש?
בתשובתך תתייחס באופן יחסי גם לקבוצות הליגה
פושעי דילן לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קשה לי לתת ציונים על משהו שרחוק מלהיגמר. ברור שאם החלון נסגר מחר אז זה חלון מזעזע אבל הוא לא ומן הסתם יגיעו עוד שחקנים. ההחתמה של אזולאי מצויינת, השוער השני לדעתי זה לא זה וזאת הייתה טעות לא ללכת על אופציה יותר מוכרת גם אם פחות סקסית מתוך הליגה. זה שיודעים שחלאיילי עוזב כבר חצי שנה ועדיין אין שחקן כנף ימין זה רע מאוד.Liberman כתב: ↑14 יולי 2024, 22:56חייב לשאול אותךShocking4U כתב: ↑14 יולי 2024, 22:26 יחזקאל שחקן טוב. הוא לא יהיה פה, ברגע שהוא מקבל את האישור מפיפ״א הוא חותם בצהבת. לא ברור לי מה המטרה של הספינים האלה. שיפסיקו להתעסק בשטויות ויביאו 2 זרים לכנפיים.
- Liberman
- מנהל הבורד
שאלתי עד עכשיוShocking4U כתב: ↑15 יולי 2024, 02:09קשה לי לתת ציונים על משהו שרחוק מלהיגמר. ברור שאם החלון נסגר מחר אז זה חלון מזעזע אבל הוא לא ומן הסתם יגיעו עוד שחקנים. ההחתמה של אזולאי מצויינת, השוער השני לדעתי זה לא זה וזאת הייתה טעות לא ללכת על אופציה יותר מוכרת גם אם פחות סקסית מתוך הליגה. זה שיודעים שחלאיילי עוזב כבר חצי שנה ועדיין אין שחקן כנף ימין זה רע מאוד.Liberman כתב: ↑14 יולי 2024, 22:56חייב לשאול אותךShocking4U כתב: ↑14 יולי 2024, 22:26 יחזקאל שחקן טוב. הוא לא יהיה פה, ברגע שהוא מקבל את האישור מפיפ״א הוא חותם בצהבת. לא ברור לי מה המטרה של הספינים האלה. שיפסיקו להתעסק בשטויות ויביאו 2 זרים לכנפיים.
לא אמרתי לסכם את החלון
עד עכשיו האם אתה מרוצה או לא מרוצה
ברור שיגיעו עוד שחקנים ואולי אפילו יעזבו
פושעי דילן לדין
-
- תוקע יתד בהרכב
עד עכשיו 2 החתמות טובות מאוד. סירוטה ואזולאי.
השוער השני לא ברור, נראה.
צריכים להמשיך לחזק.
2 קיצוניים ועוד חלוץ.
ד"א איזה תפקיד איאד ח'לאילי?
השוער השני לא ברור, נראה.
צריכים להמשיך לחזק.
2 קיצוניים ועוד חלוץ.
ד"א איזה תפקיד איאד ח'לאילי?