Hulk כתב: ↑14 יולי 2024, 16:25
ירוק בהיר בדומה לשנה שעברה? או כהה
בגדול קשה מאוד לפספס עם מדים של אדידס צבע ירוק כהה שלוש פסים בלבן הכי פשוט הכי יפה.
מקווה מאוד שלא יחריבו את המדים
מי שבוחר לנו את המדים עובד מאוד קשה כדי "לפספס" ולבחור לנו את ההכי מכוער שיש, תמיד.
הירוק לא דהוי כמו שנה שעברה אבל כן ירוק של שוק רמלה
בגדול- זה נראה כאילו ילד מfxp עיצב את החולצה הזאת וזרק כל מה שאפשר פנימה. לא הייתי קורא לזה חולצה פשוטה וקלאסית
עוד דבר הזוי זה שהחולצה והמכנסיים גוון ירוק אחר לגמרי באופן שצריך לפטר עליו בנאדם, אבל על זה אני אסייג ואומר שאולי לא ראיתי טוב
והסיוג הנוסף זה שתוך שבועיים אני אחשוב שהיא פצצה ואקנה אותה כמו סאקר עם כל הפאצ'ים
הבנתי, אם זה אכן דומה למדים של אוססנה ששלחו פה אז בחירה מזעזעת.
מועדון חכם היה קופץ על העגלה של ה30 שנה לעונת 84/85 ועושה העתק של החולצה עם הסמל של האדידס אורגינלס.
היו מפוצצים את הרשת
Hulk כתב: ↑14 יולי 2024, 16:25
ירוק בהיר בדומה לשנה שעברה? או כהה
בגדול קשה מאוד לפספס עם מדים של אדידס צבע ירוק כהה שלוש פסים בלבן הכי פשוט הכי יפה.
מקווה מאוד שלא יחריבו את המדים
מי שבוחר לנו את המדים עובד מאוד קשה כדי "לפספס" ולבחור לנו את ההכי מכוער שיש, תמיד.
הירוק לא דהוי כמו שנה שעברה אבל כן ירוק של שוק רמלה
בגדול- זה נראה כאילו ילד מfxp עיצב את החולצה הזאת וזרק כל מה שאפשר פנימה. לא הייתי קורא לזה חולצה פשוטה וקלאסית
עוד דבר הזוי זה שהחולצה והמכנסיים גוון ירוק אחר לגמרי באופן שצריך לפטר עליו בנאדם, אבל על זה אני אסייג ואומר שאולי לא ראיתי טוב
והסיוג הנוסף זה שתוך שבועיים אני אחשוב שהיא פצצה ואקנה אותה כמו סאקר עם כל הפאצ'ים
הבנתי, אם זה אכן דומה למדים של אוססנה ששלחו פה אז בחירה מזעזעת.
מועדון חכם היה קופץ על העגלה של ה30 שנה לעונת 84/85 ועושה העתק של החולצה עם הסמל של האדידס אורגינלס.
היו מפוצצים את הרשת
חזיזוש כתב: ↑18 יולי 2024, 12:28
איך מגיעים למצב שיש צווארון כזה? זה נראה כאילו ביקשו במיוחד שיעשו צווארון מכוער של שוק שלא קשור לשום קטלוג של אדידס. למה בכוח שיהיה מכוער
איך בעצם בוחרים עיצוב לחולצות שלנו? התאונה הזאת בוודאות זה לא משהו שמופיע להם בקטלוג. פשוט נותנים למועדון טמפלייט ואומרים להם תוסיפו איזה עיטורים שבא לכם מתוך האופציות?
איך התהליך קורה? מי הבנאדם שעושה את זה אצלנו? באמת מעניין אותי
חזיזוש כתב: ↑18 יולי 2024, 12:28
איך מגיעים למצב שיש צווארון כזה? זה נראה כאילו ביקשו במיוחד שיעשו צווארון מכוער של שוק שלא קשור לשום קטלוג של אדידס. למה בכוח שיהיה מכוער