ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Re: ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

KevinDurant כתב: 03 יולי 2022, 11:44 לא כועס עליו על המעבר הזה ומאחל לו הרבה בהצלחה
מה יש לכעוס עליו, זה לא שעבר לתל אביב

מי שיש לכעוס זה המועדון שהביא מחליף באותו גיל לדין דויד במקום להביא מחליף בסגנון של פיירו שהולך להיות החלוץ הבכיר

או על המועדון מהבחינה הזו שמווותר על שחקני הבית שלו. אם רפאלוב ימצא את עצמו בקבוצה אחרת בארץ זה יהיה עוד הרבה מרגיז

כאילו הפכנו למועדון של שכירי חרב בלי מצמוץ לעבר שחקני הבית שהוכיחו את עצמם במכבי ובאירופה.
והם כאלה של עבודה קשה ועמידה באתגרים בניגוד לזבלון הסיני שפתחו כאן בשבילו נושא רשמי עם אנדר אובר 20 שערים... עלאק
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

לא צריך להסתכל מי שחקן בית. צריך להסתכל על הצרכים. חמד לא ברמה שלנו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

מה משותף לרפאלוב, וייסמן, כיאל וחמד?
כל הארבעה ברחו מפה בשנייה שסיימו את עונת הפריצה שלהם.
אצל שניים מתוכם זו אפילו הייתה חצי עונה ולא עונה שלמה.
כולם בסוף שכירי חרב ואף אחד זה לא טוטי או אפילו אוחנה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Apoc כתב: 03 יולי 2022, 15:36 מה משותף לרפאלוב, וייסמן, כיאל וחמד?
כל הארבעה ברחו מפה בשנייה שסיימו את עונת הפריצה שלהם.
אצל שניים מתוכם זו אפילו הייתה חצי עונה ולא עונה שלמה.
כולם בסוף שכירי חרב ואף אחד זה לא טוטי או אפילו אוחנה.
מה משותף להם?
א. לקחו אליפויות ונתנו את התרומה שלהם למכבי
ב. עברו לאירופה..

אי אפשר להשטיח את זה לשכירי חרב בסוף גם במכבי הם עובדים למחייתם ומרוויחים כסף על מה שהם נותנים לנו. אתה לא יכול להשוות את המעמד שלנו לרומא או לאוהדי אינטר שכעסו על לוקאקו שברח לצ'לסי
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 15:46 הם עובדים למחייתם ומרוויחים כסף על מה שהם נותנים לנו.
כלומר שכירי חרב
RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 15:46 אתה לא יכול להשוות את המעמד שלנו לרומא או לאוהדי אינטר שכעסו על לוקאקו שברח לצ'לסי
תקרא קצת על מי זה טוטי ועל מה הוא ויתר כדי להמשיך ברומא
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Apoc כתב: 03 יולי 2022, 15:49

שוב אתה הופך את זה לשחור ולבן ויש הבדל בין להיות אלטרואיסט לבין להשאיפה של כל שחקן ישראלי להתקדם להצליח במכבי ואז להמשיך ולהצליח באירופה ובנבחרת

בין אם ויתר על הצעות מריאל או קיצץ תשכר שלו זה עדיין לא מימד טוב להשוואה בין מועדון שנמצא בדרג השני של אירופה לבין מכבי שלנו עדיין.. זה נתיב דו כיווני. אוהד בני יהודה לא יכול לצפות שהשודד או חזיזה ישארו שם ולא ירצו לעבור למכבי בעוד שאנחנו לא יכולים לצפות משחקן לא להתקדם לאירופה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 15:55

שוב אתה הופך את זה לשחור ולבן ויש הבדל בין להיות אלטרואיסט לבין להשאיפה של כל שחקן ישראלי להתקדם להצליח במכבי ואז להמשיך ולהצליח באירופה ובנבחרת

בין אם ויתר על הצעות מריאל או קיצץ תשכר שלו זה עדיין לא מימד טוב להשוואה בין מועדון שנמצא בדרג השני של אירופה לבין מכבי שלנו עדיין.. זה נתיב דו כיווני. אוהד בני יהודה לא יכול לצפות שהשודד או חזיזה ישארו שם ולא ירצו לעבור למכבי בעוד שאנחנו לא יכולים לצפות משחקן לא להתקדם לאירופה
זה נתיב דו כיווני. אז אל תצפה שמכבי חיפה יקריבו מקצועית כדי לרצות שחקני בית.
אופטימיות במכבי חיפה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Apoc כתב: 03 יולי 2022, 16:01

מה הקשר שכירי חרב? מידיעה כיאל היה מת לחזור לפה וניסה לעשות הכל כדי ליצור את הקשר עם בכר, במועדון ויתרו עליו בגלל שהיה את אבו פאני שהתחיל את הפריצה שלו אז, וכיאל תמיד אמר גם בשנים הכי טובות באנגליה שהוא רוצה לחזור לכאן. פשוט לא רצו אותו, מניח שאותו דבר עם חמד, אין מקום גם בשבילו וגם לניקי
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

מה ההקרבה לשניהם יש מקום בסגל של מכבי
בטח אם אתה מביא את רוקאביצה כמחליף לדין דויד כשמחליף בסגנון של פיירו נחוץ הרבה יותר
תמונה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

תמונה

אתם מבינים על מה דיברתי לפני כמה ימים בשרשור ההעברות, זה אנשים שיש להם מסטיק לעוס במקום מוח
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Jerry כתב: 03 יולי 2022, 16:07

מה הקשר שכירי חרב? מידיעה כיאל היה מת לחזור לפה וניסה לעשות הכל כדי ליצור את הקשר עם בכר, במועדון ויתרו עליו בגלל שהיה את אבו פאני שהתחיל את הפריצה שלו אז, וכיאל תמיד אמר גם בשנים הכי טובות באנגליה שהוא רוצה לחזור לכאן. פשוט לא רצו אותו, מניח שאותו דבר עם חמד, אין מקום גם בשבילו וגם לניקי
אהבתי את ה"מידיעה" כאילו זה לא משהו שפורסם בכל מקום אפשרי.
חלאס לנסות להציג את זה כאילו זה מעשה אלטרואיסטי שלהם. הם מפמפמים שמכבי חשובה כל הזמן כשהם בחו"ל רק כי הם רוצים שיהיה מקום טוב שיקלוט אותם וישלם להם ארגזים ברגע שהם ירצו לחזור לפה. ומתי הם רוצים לחזור לפה? כשהם עוד יכולים להיות יותר טובים ממה שיש פה? לא. אחרי. לרוב הרבה אחרי.
לא מבין את התרבות הזאת של להאדיר שכירי חרב ולדמיין שהם מקריבים את עצמם בשביל מכבי חיפה. היחיד שעשה את זה בעשור האחרון זה כנראה נטע לביא ולא הייתה לו ממש ברירה. אם הוא גם היה חופשי כמו וייסמן וחמד למחרת ההצעה הוא היה שולח גלויה ממוסקבה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 16:08
מה ההקרבה לשניהם יש מקום בסגל של מכבי
בטח אם אתה מביא את רוקאביצה כמחליף לדין דויד כשמחליף בסגנון של פיירו נחוץ הרבה יותר
מי קבע שמחליף בסגנון של פיירו נחוץ יותר? רק אתה. על סמך מה?
אין להם מקום בסגל של מכבי כי האופציות האחרות טובות יותר, גם בשקלול הכלכלי כשאתה מסתכל על מועדון כדורגל שיש לו את הדבר הזה שנקרא תקציב.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

Hatzili22 כתב: 03 יולי 2022, 14:07 רק לי לא מפריע ממש הקטע עם חמד?

אני לא מרגיש מחובר אליו כמו לליאור לדוגמה , חמד לא באמת שיחק אצלנו כזה הרבה.

הוא היה בהרבה השאלות נתן חצי עונה טובה בעונת אליפות שבתחילתה בכלל גאדיר ודבאלשווילי שיחקו , היה משמעותי אמנם באליפות והלך להמון זמן.

לא היה לו רצף של מעל לשנה אצלנו לדעתי בטח לא כשחקן הרכב , בשונה מליאור...

חמד מזכיר את מקרה וייסמן מאוד , אם וייסמן ישחק עכשיו עד לקראת סוף הקריירה בחו"ל ובסוף יחזור לישראל ולא למכבי , זה לא יפריע לי יותר מידי
סלייק
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Apoc כתב: 03 יולי 2022, 16:13
אין להם מקום בסגל של מכבי כי האופציות האחרות טובות יותר, גם בשקלול הכלכלי כשאתה מסתכל על מועדון כדורגל שיש לו את הדבר הזה שנקרא תקציב.
איפה ההשוואה בין החלוץ הראשון שלך שהוא חלוץ 9 פיסי עם ארסנל גבוהה ומעורב במשחק לעומת צמד דחקנים שמתחבאים מאחורי הבלמים ותוקעים לך את השטף של ההתקפה.
על מך מה אתה קבעת שאין להם מקום בסגל? זה היה נכון אולי לכיאל שאז באמת היה לך עומס בקישור ההגנתי, ושחר חיפש להגדיל את המוניטין שלו על חשבון חוגג
תמונה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

לא מסוגל לכעוס על חמד, אחלה בחור. בטוח שהוא דחף את עצמו כמה שאפשר לחזור למכבי פשוט אין לו פה מקום. מעדיף מקצועית את ניקי עליו. לא משנה כמה גולים ישים לנו על הראש העונה אני לא אצליח להתבאס עליו. מאחל לו להבקיע שם כמה שיותר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 16:21
Apoc כתב: 03 יולי 2022, 16:13
איפה ההשוואה בין החלוץ הראשון שלך שהוא חלוץ 9 פיסי עם ארסנל גבוהה ומעורב במשחק לעומת צמד דחקנים שמתחבאים מאחורי הבלמים ותוקעים לך את השטף של ההתקפה.
על מך מה אתה קבעת שאין להם מקום בסגל? זה היה נכון אולי לכיאל שאז באמת היה לך עומס בקישור ההגנתי, ושחר חיפש להגדיל את המוניטין שלו על חשבון חוגג
אין לחמד מקום בסגל כי הוא פרש לאוסטרליה לפני שנתיים במקום לבוא לפה ולשלם לחלוץ שלישי 300 אלף אירו שכר זה טיפלה לא הגיוני בעליל הייתי אומר. לטעמי מקצועית נטו רוקאביצה עם כל זה שמרוויח חצי שכר הוא עדיף לנו מבחינת יכולת וגם יותר מתאים להשלים את פיירו כשחקן שעושה תנועה ומנצל שטחים.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Apoc כתב: 03 יולי 2022, 16:42 יותר מתאים להשלים את פיירו כשחקן שעושה תנועה ומנצל שטחים.
מבחינת מה? אם תשחק עם שני חלוצים? בשביל זה יש את דין דויד. חשבתי רוקאביצה מגיע כשלישי ולפי מה שאתה אומר דווקא כשני
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 19:08
Apoc כתב: 03 יולי 2022, 16:42 יותר מתאים להשלים את פיירו כשחקן שעושה תנועה ומנצל שטחים.
מבחינת מה? אם תשחק עם שני חלוצים? בשביל זה יש את דין דויד. חשבתי רוקאביצה מגיע כשלישי ולפי מה שאתה אומר דווקא כשני
ואם דין דוד לא יהיה כשיר? ובמשחקים שנעלה גם עם פיירו וגם עם דוד, את מי תעלה מהספסל?

מה עוזר לנו להחזיק טנק כמו חמד בכל מקרה? אין לזה תרומה בסגל. הוא איטי וכבד ולא מתאים בשום צורה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

מבחינה רגשית קצת חבל לי שחמד לא חזר אלינו, אבל מבחינה מקצועית אין ספק שלא צריך אותו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Apoc כתב: 03 יולי 2022, 19:09

ואם דין דוד לא יהיה כשיר? ובמשחקים שנעלה גם עם פיירו וגם עם דוד, את מי תעלה מהספסל?

מה עוזר לנו להחזיק טנק כמו חמד בכל מקרה? אין לזה תרומה בסגל. הוא איטי וכבד ולא מתאים בשום צורה.
איך שאני רואה את זה בכר ימשיך עם ה-4-3-3 שלו כשרק חלוץ אחד משחק. ומדי פעם ישחק עם שני חלוצים או אפילו שלוש כשעשה כך בשנה החולפת..
דין דויד הוא החלוץ השני והשונה מפיירו ואין סיבה שיביאו לו מחליף ולא חלוץ בסגנון של הבכיר שלך..

חמד עונה לקריטריון הזה. ומי אמר שהוא טנק כבד. אתה כנראה לא מכיר אותו. הוא ממש לא האידריסו שלא יודע לזוז
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אולי זה כי פחות הייתי מעורב רגשית באותה רמה באליפות ההיא אבל לא מרגיש כזה קרבה לתומר חמד. הוא אחלה של גבר אבל בסוף הוא נתן פה רק עונה אחת באמת בקריירה וזה לא שחקן שמזוהה עם המועדון. אם רפאלוב ינחת במועדון אחר זה באמת יכאב לי.

חמד כבר שנתיים מציע את עצמו למכבי חיפה ומקצועית לא רוצים אותו. בשכר ואורך חוזה שהוא דורש ובמעמד שהוא יצפה להיות אין לו מקום כשיש לך את דין דוד ועוד חלוץ זר שבכר רצה והוא כבר לא מספיק טוב כדי להיות חלוץ בכיר במכבי חיפה.

בכל מקרה אני מאחל לו להצליח כל עוד זה לא נגדנו, הוא באמת אחלה של אישיות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

RakMaccabi31 כתב: 03 יולי 2022, 19:31
Apoc כתב: 03 יולי 2022, 19:09

איך שאני רואה את זה בכר ימשיך עם ה-4-3-3 שלו כשרק חלוץ אחד משחק. ומדי פעם ישחק עם שני חלוצים או אפילו שלוש כשעשה כך בשנה החולפת..
דין דויד הוא החלוץ השני והשונה מפיירו ואין סיבה שיביאו לו מחליף ולא חלוץ בסגנון של הבכיר שלך..

חמד עונה לקריטריון הזה. ומי אמר שהוא טנק כבד. אתה כנראה לא מכיר אותו. הוא ממש לא האידריסו שלא יודע לזוז
אידריסו היה משמעותית יותר מהיר מחמד, אתה כנראה לא ראית את שניהם משחקים ולא רק את חמד אם אתה נותן אותו כדוגמה לשחקן כבד ואיטי.
פיירו שחקן מהיר וחמד לא דומה לו בכלום חוץ מהפיזיות.
הוא לא מתאים מקצועית. מה קרה, סוף העולם?
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רוקאביצה הרבה יותר דומה בסגנון לפיירו מאשר חמד, אגב. חמד לא שחקן שעושה תנועה משמעותית ועוזר בהתחלת התקפות; רוקאביצה ופיירו שניהם שחקנים שמסתמכים על יציאה מהירה מהמקום לכיוון כדור רוחב וניצול חוסר תשומת לב של בלמים. דברים כאלה.
Ramos
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי Ramos »

אי אפשר לערב רגש בנושא של הסגל לעונה הקרובה. עם כל הכבוד לחמד, שאין מה לעשות מזוהה איתנו למרות תקופה קצרה יחסית, אין לו מקום בסגל הנוכחי.
lemmacantor
מכונת תארים

תוכנית "גאונית":
נצמצמם את כמות הקבוצות וכך כמות השחקנים בליגת העל.
ניצור ליגה של חריגי גיל עד גיל 23.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=407852
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כל עוד מצמצמים את הליגה אני בעד
אופטימיות במכבי חיפה
amitoima
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי amitoima »

lemmacantor כתב: 04 יולי 2022, 12:23 תוכנית "גאונית":
נצמצמם את כמות הקבוצות וכך כמות השחקנים בליגת העל.
ניצור ליגה של חריגי גיל עד גיל 23.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=407852
נראה שיפגע בכל ניסיון לשלב צעירים בקבוצה בוגרת
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

הטיפשות של עסקני הכדורגל בארץ זה דבר מדהים.

בכלל שלשחקנים יש מחסור בדקות משחק רציניות בבוגרים, הפתרון שלהם לסיטואציה זה לצמצם את הליגות (ובכך את המקום שקיים בשביל השחקנים האלה לשחק ברמות בוגרים), ובמקום זה ליצור ליגה שתהיה הרחבה של ליגת הנוער.

אז אם היום שחקנים מקבלים הזדמנות ראשונה בליגת בוגרים בגיל 21 אחרי שהם מבזבזים זמן כחריגי גיל, עכשיו הם יוכלו לבזבז זמן עד גיל 23. נפלא.

גם לא הצלחתי להבין אם הליגה הזו אמורה להיות חלק ממבנה הליגות הרגיל (בקטע שעולים ויורדים ממנה) ויש ממנה תנועה חופשית לקבוצות הבוגרים או לא. אם זו ליגה נפרדת, זה רעיון מטומטם שיקבור את פיתוח הצעירים בארץ
lemmacantor
מכונת תארים

גם ב- 2002 ליגת מילואים בוטלה בגלל היעדר סגלים מספיק גדולים וגם בגלל אי כדאיות כלכלית. מה השתנה מאז?
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

תמיד הייתי נגד צמצו הליגה, אבל באיתה מידה אני לא בעד לפגוש את אותה קבוצה 4 פעם בליגה
תמונה
נעול