חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- קפטן ירוק
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - תנו לבכר לנצח
עכשיו יש מקום ל2 זרים
אצילי
קיצוני שמאלי זר
קשר אחורי זר
ואנחנו על הגל
אצילי
קיצוני שמאלי זר
קשר אחורי זר
ואנחנו על הגל
- Smurk
- אגדה ירוקה
350 אלף יורו שכר שנחסך פלוס 100 אלף יורו על השאלה. פתיחה ראשונית במו"מ עם אצילי על מענק. נתחיל ב450K.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אלוהים יודע איך אלברמן שילם על העגל הזה למעלה ממיליון יורו פלוס שכר של 350K ל-4 עונות. פשע ולא מדובר ברכש כושל בדיעבד, כבר בזמן אמת הרזומה שלו היה דל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Smurk
- אגדה ירוקה
בורג זה לא זה שהיה פעיל מאוד במחאת יענקלך שחר ואז קיבל תפקיד במועדון?Shocking4U כתב: ↑22 יולי 2024, 19:39בורג בראיון עזיבה שלו טען שהם עדיין עומדים מאחורי ההחתמה הזאת.
ברוך שפטרנו.
-
- הענק הירוק
Smurk כתב: ↑22 יולי 2024, 19:46בורג זה לא זה שהיה פעיל מאוד במחאת יענקלך שחר ואז קיבל תפקיד במועדון?Shocking4U כתב: ↑22 יולי 2024, 19:39בורג בראיון עזיבה שלו טען שהם עדיין עומדים מאחורי ההחתמה הזאת.
ברוך שפטרנו.
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 22 יולי 2024, 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קודם כל נאמנות
האחים שיבלי האריכו חוזה רישמית היום
לפני כמה שעות החסר מוח העלה כתבה שחמזה מסרב לחתום על חוזה חדש.
"עיתונאי" שאנשים לוקחים ברצינות.
בלי קשר שהוא האדם המאוס בעולם, כל תוכנית שקיימת ברדיו חיפה איכשהו דואג לפזר את הפיגור שלו.
לפני כמה שעות החסר מוח העלה כתבה שחמזה מסרב לחתום על חוזה חדש.
"עיתונאי" שאנשים לוקחים ברצינות.
בלי קשר שהוא האדם המאוס בעולם, כל תוכנית שקיימת ברדיו חיפה איכשהו דואג לפזר את הפיגור שלו.
- benrey
- הענק הירוק
אני הייתי בנוסף מוותר על אחד הבלמים הזרים ומביא שוער זר ( משאיל את כיוף )
תמיד טענתי שאני נגד לבזבז הקצאה של זר על שוער, אבל בגלל השינוי ל6 זרים וצירופו של הממתק האוקראיני, לדעתי זו יכולה להיות השקעה טובה.
-
- שחקן העונה
אצילי תיהיה תגובה ראוייה ליחזקאל
-
- אגדה ירוקה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מוותר על שימיץ בשביל שוער זר טוב
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- אגדה ירוקה
בית"ר בדקה את העלויות של אצילי.
מה קורה שם עם אברמוב? גם אצילי וגם שחקן מהליגה הצרפתית הראשונה?
מה קורה שם עם אברמוב? גם אצילי וגם שחקן מהליגה הצרפתית הראשונה?
-
- קפטן ירוק
איזה יובש…
מקווה מאוד שאצילי לא טיפש ושיחזור לפה ולא לשום קבוצה אחרת בארץ
מקווה מאוד שאצילי לא טיפש ושיחזור לפה ולא לשום קבוצה אחרת בארץ
-
- הענק הירוק
אם אני לא טועה ביתר אמורים לפתוח מכירת מנויים בקרוב אז כנראה זה סיבוב יח״צ להדליק את הקהל שלהם.
דעתי על אצילי ידועה, הקבוצה הייתה חסרה שנה שעברה דריבל ומהירות לא גולים, דין דוד ופיירו סיפקו את הסחורה מבחינת מספרים ולא על זה נפלנו.
נפלנו על זה שאגף שמאל היה יתום ולא היה שחקנים שייצרו יתרון בדריבל.
דעתי על אצילי ידועה, הקבוצה הייתה חסרה שנה שעברה דריבל ומהירות לא גולים, דין דוד ופיירו סיפקו את הסחורה מבחינת מספרים ולא על זה נפלנו.
-
- תוקע יתד בהרכב
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... AbiJbIk2cw
האמת שאם הם מביאים את באביקה אז אני לא אתפלא אם הוא מוכן ללכת על זה
מדאיג
מדאיג
-
- שחקן העונה
בתיאוריה בדריבל ומהירות השתדרגת כשאצילי הוחלף בחלאילי..Hulk כתב: ↑23 יולי 2024, 11:16 אם אני לא טועה ביתר אמורים לפתוח מכירת מנויים בקרוב אז כנראה זה סיבוב יח״צ להדליק את הקהל שלהם.
אני מסכים שצריך פה דריבל ומהירות (מישהו בסגנון מילסון), אבל הבעיה שלנו בעונה שעברה לא נגמרה בזה.
אצילי בניגוד לכל שחקן אחר, הוא לא רק מספרים יבשים של X גולים ו Y בישולים, אלא באיזה שלב של המשחק זה הגיע.
לתת צמדים כמו שדין דוד עושה לרוב במשחקים גמורים זה נחמד אבל זה לא באמת מועיל לקבוצה לרוב.
אצל אצילי לעומת זאת, במשחקים שכלום לא הולך, הוא היה נותן איזה שער ניצחון, או נותן איזה גול שוויון/יתרון מרחוק, נותן בישול ממצב נייח (היינו זוועתיים בזה השנה), או פותח את המשחק עם איזה שער מוקדם.
זה ההבדל בינו לבין רוב השחקנים האחרים ש"נותנים מספרים".
מעדיף שחקן שנותן 10 שערים משמעותיים מאשר מישהו שנותן 20+ שרובם בגארבג טיים של המשחק או גארבג טיים של העונה.
נערך לאחרונה על ידי Ganjot ב 23 יולי 2024, 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- שחקן העונה
מי מתייחס לספורט וואו האלה? כל כתבה שלהם יותר מטומטמת מהשנייהnetanel412 כתב: ↑23 יולי 2024, 12:03 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... AbiJbIk2cw
מדאיג
-
- מכונת תארים
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - תנו לבכר לנצ
(אם) ועד שאצילי יחתום פה התקשורת תסחט כל קליק והקצבים יסחטו כל שקל. צריכים להיות סבלניים ולהתעלם מכל עדכון בנוגע לו בערך עד החתימה הרשמית.
ככל שאני חושב על זה יותר, אם אצילי מגיע אני משתמש בעמדת הזר לקיצוני שיכול לשחק בשני האגפים. אנחנו לא יכולים להישאר רק עם אצילי בימין ולא יכולים לסמוך על הכשירות של חזיזה וחג׳ג׳. אם יגיע זר רק לאגף אחד, יהיה קשה יותר לנהל רוטציה כי ברור שגם הזר, גם אצילי וגם חזיזה יצפו לדקות משמעותיות, כשגם חג׳ג׳ לא ירצה להיקבר על הספסל ולא צריך להיקבר.
ככל שאני חושב על זה יותר, אם אצילי מגיע אני משתמש בעמדת הזר לקיצוני שיכול לשחק בשני האגפים. אנחנו לא יכולים להישאר רק עם אצילי בימין ולא יכולים לסמוך על הכשירות של חזיזה וחג׳ג׳. אם יגיע זר רק לאגף אחד, יהיה קשה יותר לנהל רוטציה כי ברור שגם הזר, גם אצילי וגם חזיזה יצפו לדקות משמעותיות, כשגם חג׳ג׳ לא ירצה להיקבר על הספסל ולא צריך להיקבר.
-
- הענק הירוק
תגובה טובה, אכן הוא יודע לתת את השערים של המאני טיים זה לזכותו.Ganjot כתב: ↑23 יולי 2024, 12:07בתיאוריה בדריבל ומהירות השתדרגת כשאצילי הוחלף בחלאילי..Hulk כתב: ↑23 יולי 2024, 11:16 אם אני לא טועה ביתר אמורים לפתוח מכירת מנויים בקרוב אז כנראה זה סיבוב יח״צ להדליק את הקהל שלהם.
אני מסכים שצריך פה דריבל ומהירות (מישהו בסגנון מילסון), אבל הבעיה שלנו בעונה שעברה לא נגמרה בזה.
אצילי בניגוד לכל שחקן אחר, הוא לא רק מספרים יבשים של X גולים ו Y בישולים, אלא באיזה שלב של המשחק זה הגיע.
לתת צמדים כמו שדין דוד עושה לרוב במשחקים גמורים זה נחמד אבל זה לא באמת מועיל לקבוצה לרוב.
אצל אצילי לעומת זאת, במשחקים שכלום לא הולך, הוא היה נותן איזה שער ניצחון, או נותן איזה גול שוויון/יתרון מרחוק, נותן בישול ממצב נייח (היינו זוועתיים בזה השנה), או פותח את המשחק עם איזה שער מוקדם.
זה ההבדל בינו לבין רוב השחקנים האחרים ש"נותנים מספרים".
מעדיף שחקן שנותן 10 שערים משמעותיים מאשר מישהו שנותן 20+ שרובם בגארבג טיים של המשחק או גארבג טיים של העונה.
לדעתי גם סבע עונה על הצורך הזה יכול לקחת כדור ולעשות מכלום גול חוץ ממנו ואולי טיפה רפאלוב וזהו ממי שבסגל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
זה כתב שעובד בוואלה ספורט וספורט1. הכתבה עלתה גל בוואלה.Ganjot כתב: ↑23 יולי 2024, 12:07מי מתייחס לספורט וואו האלה? כל כתבה שלהם יותר מטומטמת מהשנייהnetanel412 כתב: ↑23 יולי 2024, 12:03 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... AbiJbIk2cw
מדאיג
-
- קודם כל נאמנות
די לזרום עם החרטא הזאת של אברמוב, היה צפוי שזה מה שיקרה ושהוא ינסה לפרסם דברים.
בכל מקרה ככה או ככה יש לנו עכשיו תקופה ארוכה איתו עד שיחתום וידיעות יצוצו בלי סוף אבל מאמין שהוא יחתום אצלינו.
היום מתחיל תקופת בין המצרים ביהדות שזה שלושה שבועות עד תשעה באב שלפי היהדות אסור לחתום על דברים ואני מאמין שאצילי מאמין בדברים האלה אז לדעתי בזמן הזה מהרגע שישוחרר עד שהתקופה הזאת תסתיים הוא יסכם הכל ויסגור את כל הסכומים והדברים עם המס והכל ויחתום רק אחרי שהתקופה הזאת תסתיים.
רק אציין שאם מישהו רוצה לשאול משהו על התקופה הזאת אז אין טעם לשאול אותי, אין לי מושג בזה וראיתי מישהו דתי רושם על זה בטוויטר.
אין לי ספק שהרב של אצילי והאמונה שלו לא תיתן לו לחתום בתקופה הזאת.
בכל מקרה ככה או ככה יש לנו עכשיו תקופה ארוכה איתו עד שיחתום וידיעות יצוצו בלי סוף אבל מאמין שהוא יחתום אצלינו.
היום מתחיל תקופת בין המצרים ביהדות שזה שלושה שבועות עד תשעה באב שלפי היהדות אסור לחתום על דברים ואני מאמין שאצילי מאמין בדברים האלה אז לדעתי בזמן הזה מהרגע שישוחרר עד שהתקופה הזאת תסתיים הוא יסכם הכל ויסגור את כל הסכומים והדברים עם המס והכל ויחתום רק אחרי שהתקופה הזאת תסתיים.
רק אציין שאם מישהו רוצה לשאול משהו על התקופה הזאת אז אין טעם לשאול אותי, אין לי מושג בזה וראיתי מישהו דתי רושם על זה בטוויטר.
אין לי ספק שהרב של אצילי והאמונה שלו לא תיתן לו לחתום בתקופה הזאת.
- Judokan
- סמל ירוק
גם משה חוגג "בחן ברצינות " את ההחתמה של אצילי, ואברמוב "בחן ברצינות" את ההחתמה של קינדה בינואר האחרון, ואפילו נתן הצעה "סופר מכובדת" של 230 אלף יורו.
הבנאדם לא במשחק בכלל - זה הכל משחקים של שופוני לקהל שלהם
הבנאדם לא במשחק בכלל - זה הכל משחקים של שופוני לקהל שלהם
-
- קפטן ירוק
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא הייתי מביא עוד חלוץ כי לדעתי ברק הולך לשחק רוב העונה עם חלוץ אחד כשיגיעו הכנפיים ובמקרה של פציעה של דין/פיירו שכרוצים לשחק עם שני חלוצים אני חושב שדיא היה תופס את המשבצת הזו גם אם שוראנוב היה כשיר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך עוד חלוץ ואני אומר את זה מסוף העונה. אי אפשר לבנות על שוראנוב
-
- מכונת תארים
איזה חלוץ יבוא בשביל להיות חלוץ רביעי ולקבל פירורי דקות?
- Smurk
- אגדה ירוקה
טוב מסתבר שאפוק צדק בנוגע לאברמוב, ממה שהבנתי מאוהדי בית"ר הוא רציני לגמרי בעניין אצילי.
כן, אנחנו עדיין הפייבוריטים להחתים אותו אבל לא מדובר בספין למכירת מנויים או משהו כזה, הביצה החומה רצינית לגביו.
כן, אנחנו עדיין הפייבוריטים להחתים אותו אבל לא מדובר בספין למכירת מנויים או משהו כזה, הביצה החומה רצינית לגביו.