כוס אמא שלהםSmurk כתב: 29 יולי 2024, 08:18 למי שדאג לאצילי, ירוויח בקפריסין 600K לעונה. יותר ממה שמכבי חיפה הציעה לו
כמה שאני שונא את ההנהלה שלנו
מנהל: Shocking4U
כוס אמא שלהםSmurk כתב: 29 יולי 2024, 08:18 למי שדאג לאצילי, ירוויח בקפריסין 600K לעונה. יותר ממה שמכבי חיפה הציעה לו
מה לקחתNOSFERATU ZODD כתב: 28 יולי 2024, 19:18 יש לי הרגשה שעכשיו יתנו גז על שחקן זר.
בטח היום או מחר יודיעו.
וואלה אם זה השכר שהוא מקבל שם לחתום פה זאת טמטום מצידוSmurk כתב: 29 יולי 2024, 08:18 למי שדאג לאצילי, ירוויח בקפריסין 600K לעונה. יותר ממה שמכבי חיפה הציעה לו
לשאלתך, כן. זה היה ברור שהשכר שהרוויח במכבי חיפה לא תואם את התפוקה שהוא מביא, דור פרץ ויונתן כהן מרוויחים חצי מיליון באהלן אהלן. אצילי שווה 600 בקלות, לשים אותו באותה מדרגת שכר עם דולב חזיזה זה לא רציני.silvas כתב: 29 יולי 2024, 09:58 אני חושב קצת אחרת.
הייתי מת שאצילי יחזור, אבל אפשר גם להבין את הצד השני.
אצילי היה פה כוכב שנתיים וחצי עם דאבל פיגרס, והרוויח 450-500 אלף.
יצא לשנה באמירויות, נתן עונה בינונית מינוס ועכשיו כשהוא חוזר אמור להשתדרג בשכר?
על מה ולמה?
אצילי צריך לנשק את הרגליים למכבי חיפה עם כל הכבוד לפן הכלכלי (ומסכן הוא לא).
עצם זה שהוא גרידי אחרי שמכבי חיפה הצילה לו את הקריירה ואף אחד לא רצה להסתכל עליו, גם מבאס מהצד השני.
נו באמת. לפי ההיגיון הזה, מכבי חיפה צריכה לנשק לאצילי את הרגליים על זה שנתן פה תפוקה מפלצתית במשך שנתיים וחצי, הביא תארים ויוקרה למועדון ומלא כסף, למרות שהרוויח רק חצי מיליון יורו - ושישימו עליו 10% מאותן הכנסות שהוא סידר להן.silvas כתב: 29 יולי 2024, 09:58 אני חושב קצת אחרת.
הייתי מת שאצילי יחזור, אבל אפשר גם להבין את הצד השני.
אצילי היה פה כוכב שנתיים וחצי עם דאבל פיגרס, והרוויח 450-500 אלף.
יצא לשנה באמירויות, נתן עונה בינונית מינוס ועכשיו כשהוא חוזר אמור להשתדרג בשכר?
על מה ולמה?
אצילי צריך לנשק את הרגליים למכבי חיפה עם כל הכבוד לפן הכלכלי (ומסכן הוא לא).
עצם זה שהוא גרידי אחרי שמכבי חיפה הצילה לו את הקריירה ואף אחד לא רצה להסתכל עליו, גם מבאס מהצד השני.
מילה של כתבים. תירוץ לעצמם למה חודשיים הם לא יודעים כלום, ואז הם יגידו "הנה, יש חדשות רק עכשיו, כי רק עכשיו חיפה הגבירו הילוך!"
במכבי חיפה, אתה לא יכול להתקבל לעבודה אם אתה יכול לעשות שני דברים במקבילSmurk כתב: 29 יולי 2024, 13:40 אשמח אם הסקאוטים שלנו יתעסקו בלהביא לנו זרים במקום לזיין תמוח על האולימפיאדה בטוויטר
יש אחד שמצייץ על כל ספורט שקיים מלבד כדורגל, ברמה שאין לי מושג מתי הוא מספיק לעבודSmurk כתב: 29 יולי 2024, 13:40 אשמח אם הסקאוטים שלנו יתעסקו בלהביא לנו זרים במקום לזיין תמוח על האולימפיאדה בטוויטר
תוכל לשלוח קישור?Smurk כתב: 29 יולי 2024, 13:40 אשמח אם הסקאוטים שלנו יתעסקו בלהביא לנו זרים במקום לזיין תמוח על האולימפיאדה בטוויטר
כבר יש 2-3 שחקני 10 במועדון ורוצים להביא עוד אחד ועוד זר בכיר, נשמע טובאליאור כתב: 29 יולי 2024, 11:12 גם שני זרים לא יצילו את המצב, ועוד שומעים שמכוונים שאחד מהם יהיה קשר התקפי (מקווה מאוד מאוד שלא 10).
איפה שוער? איפה קשר אחורי? ההחתמה של אצילי הייתה יכולה לסגור לנו שלוש עמדות.
לפחות שיתפסו הזדמנויות ויראו את המגמות כמו הירידה בכושר של סונדגרן וחוסר הרצון שלו להיות פה ויביאו את בן הרוש.
כבר שנתיים אנחנו עם אותו סגל מינוס שחקני מפתח שעזבו ומינוס חשק לשחקנים שנשארו (כמו שקורה בהרבה מקרים).
התנהלות עלובה עד כה של המועדון בחלון הזה. העיקר עכשיו מוציאים הודעות לתקשורת שמאיצים חיפושים וכל מיני חרטות.
עם איך שהחלון הזה מתנהל אם יביאו זר 10 בינוני עוד חודש אנחנו נקפוץ משמחה.KevinDurant כתב: 29 יולי 2024, 15:02כבר יש 2-3 שחקני 10 במועדון ורוצים להביא עוד אחד ועוד זר בכיר, נשמע טובאליאור כתב: 29 יולי 2024, 11:12 גם שני זרים לא יצילו את המצב, ועוד שומעים שמכוונים שאחד מהם יהיה קשר התקפי (מקווה מאוד מאוד שלא 10).
לפחות שיתפסו הזדמנויות ויראו את המגמות כמו הירידה בכושר של סונדגרן וחוסר הרצון שלו להיות פה ויביאו את בן הרוש.
כבר שנתיים אנחנו עם אותו סגל מינוס שחקני מפתח שעזבו ומינוס חשק לשחקנים שנשארו (כמו שקורה בהרבה מקרים).
התנהלות עלובה עד כה של המועדון בחלון הזה. העיקר עכשיו מוציאים הודעות לתקשורת שמאיצים חיפושים וכל מיני חרטות.
אתה צודק.אליאור כתב: 29 יולי 2024, 15:35עם איך שהחלון הזה מתנהל אם יביאו זר 10 בינוני עוד חודש אנחנו נקפוץ משמחה.KevinDurant כתב: 29 יולי 2024, 15:02כבר יש 2-3 שחקני 10 במועדון ורוצים להביא עוד אחד ועוד זר בכיר, נשמע טובאליאור כתב: 29 יולי 2024, 11:12 גם שני זרים לא יצילו את המצב, ועוד שומעים שמכוונים שאחד מהם יהיה קשר התקפי (מקווה מאוד מאוד שלא 10).
לפחות הם שומרים על עקביות מהקיץ הקודם. יש לזה יתרון מאוד משמעותי שזה גורם לנו להבין את הסטנדרט האמיתי של אנשי המקצוע והבעלים של המועדון וליישר את הציפיות שלנו בהתאם. קיץ 22/23 היה החריג מסתבר. ככל שנפנים את זה טוב יותר ככה נתאכזב פחות.
צריך להביא 10 שיכול לשחק באגף.KevinDurant כתב: 29 יולי 2024, 15:39אתה צודק.אליאור כתב: 29 יולי 2024, 15:35עם איך שהחלון הזה מתנהל אם יביאו זר 10 בינוני עוד חודש אנחנו נקפוץ משמחה.KevinDurant כתב: 29 יולי 2024, 15:02
כבר יש 2-3 שחקני 10 במועדון ורוצים להביא עוד אחד ועוד זר בכיר, נשמע טוב
לפחות הם שומרים על עקביות מהקיץ הקודם. יש לזה יתרון מאוד משמעותי שזה גורם לנו להבין את הסטנדרט האמיתי של אנשי המקצוע והבעלים של המועדון וליישר את הציפיות שלנו בהתאם. קיץ 22/23 היה החריג מסתבר. ככל שנפנים את זה טוב יותר ככה נתאכזב פחות.
אני מבין את הרצון של אנשים לראות 10 שהוא תואם שרי וכוכב על אבל כרגע יש לנו 2-3 מספרי 10 כמו שרשמתי (סבע, רפאלוב, קינדה) שהם אולי לא שרי אבל הם שחקנים ברמה גבוהה ואין לנו שחקני כנף בכלל. לא הייתי מביא 10 זר השנה כל עוד סבע פה
או יותר פשוט - להביא שחקני אגף.NOSFERATU ZODD כתב: 29 יולי 2024, 17:53צריך להביא 10 שיכול לשחק באגף.KevinDurant כתב: 29 יולי 2024, 15:39אתה צודק.אליאור כתב: 29 יולי 2024, 15:35
עם איך שהחלון הזה מתנהל אם יביאו זר 10 בינוני עוד חודש אנחנו נקפוץ משמחה.
אני מבין את הרצון של אנשים לראות 10 שהוא תואם שרי וכוכב על אבל כרגע יש לנו 2-3 מספרי 10 כמו שרשמתי (סבע, רפאלוב, קינדה) שהם אולי לא שרי אבל הם שחקנים ברמה גבוהה ואין לנו שחקני כנף בכלל. לא הייתי מביא 10 זר השנה כל עוד סבע פה
כל השלושה שרשמת לא מתאימים כרגע ברמתם לסחוב את הקבוצה.
אני באמת לא זוכר מכבי חיפה כזאת אפורה. אין שחקן אחד שיש לו דריבל (חזיזה לא עבר שחקן כשהיה כשיר).Apoc כתב: 29 יולי 2024, 19:40 אנחנו נכנסים לאוגוסט כשחסרים 3-4 שחקני הרכב ואין שום דבר באופק. לא זוכר דבר כזה.
מה אתה דואג, יש שני מקומות לזרים בסגל.