אולכסנדר סירוטה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
אולכסנדר סירוטה - נושא רשמי
אולכסנדר סירוטה
תאריך לידה: 11.6.2000
מקום לידה: קייב, אוקראינה
אזרחות: אוקראינה
גובה: 194 ס"מ
גדל בדינמו קייב
קריירה:
2020 - 2024 דינמו קייב
תארים:
אליפות אוקראינה - 2020/21
גביע אוקראינה - 2020/21, 2019/20
סופר קאפ אוקראיני - 2020/21
נבחרת:
2 הופ', 0 שערים. זומן לראשונה ב - 2021. לא זומן ליורו האחרון
מ - 2024 שחקן מכבי חיפה
תאריך לידה: 11.6.2000
מקום לידה: קייב, אוקראינה
אזרחות: אוקראינה
גובה: 194 ס"מ
גדל בדינמו קייב
קריירה:
2020 - 2024 דינמו קייב
תארים:
אליפות אוקראינה - 2020/21
גביע אוקראינה - 2020/21, 2019/20
סופר קאפ אוקראיני - 2020/21
נבחרת:
2 הופ', 0 שערים. זומן לראשונה ב - 2021. לא זומן ליורו האחרון
מ - 2024 שחקן מכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
Re: אולכסנדר סירוטה - נושא רשמי
סרטון ביצועים:
- Judokan
- סמל ירוק
@Apoc
פותחים רשמית את ההתערבות לגביו? הדיווחים על האופציה רשומים בכל מקום, לא נראה שזו חובת רכישה.
חתימה ותמונת פרופיל לשנה?
פותחים רשמית את ההתערבות לגביו? הדיווחים על האופציה רשומים בכל מקום, לא נראה שזו חובת רכישה.
חתימה ותמונת פרופיל לשנה?
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Liberman
- מנהל הבורד
למשהו יש חוות דעת עליו? משהו צפה בו?
למה שחקן עם רקורד די מרשים מסכים להגיע אלינו?
למה שחקן עם רקורד די מרשים מסכים להגיע אלינו?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- מכונת תארים
על הנייר, רכש מאד מרשים גם מבחינת מתווה העסקה (השאלה+אופציה), גם הפרופיל (צעיר, חזק, עם ניסיון בקבוצה גדולה ובמסגרות אירופאיות) וגם עניין האזרחות. אפילו אם יהיה פחות טוב משימיץ׳, אפשר להחליט אם להשקיע בו כדי שיתפתח או להשתחרר ממנו בקלות בקיץ הבא.
לצד זאת, יש לי כמה הסתייגויות:
1. האופציה עליו גבוהה מאד והוא צריך להרשים באופן יוצא שופן כדי שהמועדון ישבור עליו את שיא התשלום על העברה, בפער גדול מהבא אחריו.
2. שחרור של שימיץ׳ יותיר אותנו עם שלושה בלמי שמאל ורק אחד ימני. השארה של שימיץ׳ תתקע אותנו בעמדה אחרת שנצטרך בה זר ותקשה על ניהול האגו של ארבעה שחקנים שראויים לדקות משחק משמעותיות.
3. הישארות שלו מעבר לעונה הקרובה תסתום את האפשרות של עיסאת ולנס להשתלב פה בשנים הקרובות ולנס הוא פוטנציאל שלפחות אני מאמין בו.
1. האופציה עליו גבוהה מאד והוא צריך להרשים באופן יוצא שופן כדי שהמועדון ישבור עליו את שיא התשלום על העברה, בפער גדול מהבא אחריו.
2. שחרור של שימיץ׳ יותיר אותנו עם שלושה בלמי שמאל ורק אחד ימני. השארה של שימיץ׳ תתקע אותנו בעמדה אחרת שנצטרך בה זר ותקשה על ניהול האגו של ארבעה שחקנים שראויים לדקות משחק משמעותיות.
3. הישארות שלו מעבר לעונה הקרובה תסתום את האפשרות של עיסאת ולנס להשתלב פה בשנים הקרובות ולנס הוא פוטנציאל שלפחות אני מאמין בו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
עיסאת לדעתי לא נשאר, אם לנס יכול לשחק בלם ימני אני משאיר אותו השנה.ברק.י כתב: ↑12 יולי 2024, 16:06 על הנייר, רכש מאד מרשים גם מבחינת מתווה העסקה (השאלה+אופציה), גם הפרופיל (צעיר, חזק, עם ניסיון בקבוצה גדולה ובמסגרות אירופאיות) וגם עניין האזרחות. אפילו אם יהיה פחות טוב משימיץ׳, אפשר להחליט אם להשקיע בו כדי שיתפתח או להשתחרר ממנו בקלות בקיץ הבא.
לא רואה את גולדברג/סירוטה/גרשון משחקים את הבלם ימין בקו 4 והוא יוכל לקבל דק' בעמדה שם אם וכאשר.
אגב גם בעונה שעברה עם שימיץ' הייתה בעיה שהוא לא יכל לשחק עם סק (לא היה לו נוח כל כך בבלם השמאלי)
-
- מכונת תארים
לנס מגן/ בלם שמאל בשלישיה. לא רואה אותו משחק בימין.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2024, 16:08עיסאת לדעתי לא נשאר, אם לנס יכול לשחק בלם ימני אני משאיר אותו השנה.ברק.י כתב: ↑12 יולי 2024, 16:06 על הנייר, רכש מאד מרשים גם מבחינת מתווה העסקה (השאלה+אופציה), גם הפרופיל (צעיר, חזק, עם ניסיון בקבוצה גדולה ובמסגרות אירופאיות) וגם עניין האזרחות. אפילו אם יהיה פחות טוב משימיץ׳, אפשר להחליט אם להשקיע בו כדי שיתפתח או להשתחרר ממנו בקלות בקיץ הבא.
לא רואה את גולדברג/סירוטה/גרשון משחקים את הבלם ימין בקו 4 והוא יוכל לקבל דק' בעמדה שם אם וכאשר.
אגב גם בעונה שעברה עם שימיץ' הייתה בעיה שהוא לא יכל לשחק עם סק (לא היה לו נוח כל כך בבלם השמאלי)
בכל מקרה, הוא עוד בגיל נוער ואני מאמין שישתלב בבוגרים רק בעונה הבאה או זו שאחריה.
סביר שזה יקרה כשגרשון יפרוש.
הבלם הימני היחיד שיש לנו מעבר לסק ושימיץ' זה ליש שבדרך להפועל ירושלים עם סעיף רכישה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הבנתי.ברק.י כתב: ↑12 יולי 2024, 16:13לנס מגן/ בלם שמאל בשלישיה. לא רואה אותו משחק בימין.KevinDurant כתב: ↑12 יולי 2024, 16:08עיסאת לדעתי לא נשאר, אם לנס יכול לשחק בלם ימני אני משאיר אותו השנה.ברק.י כתב: ↑12 יולי 2024, 16:06 על הנייר, רכש מאד מרשים גם מבחינת מתווה העסקה (השאלה+אופציה), גם הפרופיל (צעיר, חזק, עם ניסיון בקבוצה גדולה ובמסגרות אירופאיות) וגם עניין האזרחות. אפילו אם יהיה פחות טוב משימיץ׳, אפשר להחליט אם להשקיע בו כדי שיתפתח או להשתחרר ממנו בקלות בקיץ הבא.
בכל מקרה, הוא עוד בגיל נוער ואני מאמין שישתלב בבוגרים רק בעונה הבאה או זו שאחריה.
סביר שזה יקרה כשגרשון יפרוש.
הבלם הימני היחיד שיש לנו מעבר לסק ושימיץ' זה ליש שבדרך להפועל ירושלים עם סעיף רכישה.
האמת עם כל החיבה לגרשון, אני חושב שברגע שיש לנו 2 בלמים שמאליים עדיף שיהיה בלם נוסף ימני (נניח לייש).
-
- אלוף המדינה
הייתי בטוח הוא יותר מבוגר אבל הוא צעיר יחסית
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא מה שכן אני לגמרי מבסוט על הפרופיל, גם יהודי גם אחלה רזומה. אם היה מגיע הבלם של הצהבת ההולנדי אנשים היו מתחרפנים פה, נראה עם פרופיל ורזומה נמוך מאוד.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- DelPiero
- הענק הירוק
- Smile
- מנהל הבורד
בהצלחה בונבון מנירוסטה
-
- הענק הירוק
היה מעולה בעיניי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בלמים בדרכ מתחילים פה רע מאוד כי לא רגילים לסגנון של הליגה (שימיץ, סק, פלאניץ') ולוקח זמן להתאקלם.
אני חושב שהוא היה היום יחסית פאסיבי הגנתי והיה די בינוני אבל זה טבעי בסך הכל.
אני חושב שהוא היה היום יחסית פאסיבי הגנתי והיה די בינוני אבל זה טבעי בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתי היה בסדר. היה שם כמה פעמים של חוסר תיאום עם קורנו. עם הכדור לא ראיתי ממנו משהו מיוחד אבל עוד נצטרך לחכות ולראות. מה שכן לכל מי שטענו שבכר מביא בלם מהיר כי הוא לא מחזיק משימיץ בגלל המהירות אז לא נראה שסירוטה משמעותית מהיר ממנו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
רמי גרשון האוקראיני, אנשים פה מיהרו לזרוק לספסל את הבלם הכי טוב בארץ בשביל הדבר הזה. למזלו הוא ישראלי אז אני משאיר באהבה, בטח בהשאלה. הסכום המצחיק על ההשאלה שלו? חחחחח.
- israel017
- גול ראשון בבוגרים
צריך ללמוד כמו שמיץ בלחץ בקבוצה שלנו,עדיף להרחיק כדור ולא להסתבך,הוא עוד יכיר את הקבוצה הלחץ של המועדון ואוהדים
- KevinDurant
- חבר בבורד
דווקא אני חושב שהוא לא רע עם הכדור אבל מצחיק באמת איך מיהרו לשים אותו בהרכב לפני שון.
בלי קשר לגול היום מהטעות הישירה שלו, הוא נראה מאוד פאסיבי ורך בגישה שלו ומאוד נמנע ממאבקים וכל זה מתיישר לי לנתונים הנמוכים מאוד שלו באחוז ניצחונות במאבקים.
- israel017
- גול ראשון בבוגרים
אני חושב מתאים לו להיות קשר 50/50 או קשר אחורי,לא בלם
-
- הענק הירוק
להוציא את הטעות אני חושב שהיה לו משחק בסדר סך הכל.. אחרי פלאניץ', סק ובמיוחד שימיץ' (למרות שאני אישית עדיין לא אוהב אותו, אבל כן עשה שיפור גודל), צריך לתת זמן לבלמים ולא למהר לגמור אותם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני אישית לא גומר אותו, אני פשוט חושב שזה עניין של סגנון משחק של שחקן פאסיבי.
שהוא הגיע רץ נתון ברשתות שהוא מנצח מאבקי קרקע ב41% (לשם השוואה שימיץ, סק וגולדברג בסביבות ה60-70%) וזה נתון מאוד חריג לבלם ולא הבנתי למה.
אחרי שראיתי אותו פה כמה משחקים שלמים רואים שהוא שחקן די פסיבי ואין לו אופי של בלם שיוזם מאבקים ומנצח מאבקים.
-
- הענק הירוק
מצד שני, שיחק בליגה שהיא כנראה יותר פיזית מפה. מבחינת שימיץ לנצח מאבקים בליגה הזאת שכולם חלשים ממנו פיזית זה קל, סביר להניח שאחרי עונה פה גם לסירוטה יהיה משהו דומה.KevinDurant כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:47אני אישית לא גומר אותו, אני פשוט חושב שזה עניין של סגנון משחק של שחקן פאסיבי.
שהוא הגיע רץ נתון ברשתות שהוא מנצח מאבקי קרקע ב41% (לשם השוואה שימיץ, סק וגולדברג בסביבות ה60-70%) וזה נתון מאוד חריג לבלם ולא הבנתי למה.
אחרי שראיתי אותו פה כמה משחקים שלמים רואים שהוא שחקן די פסיבי ואין לו אופי של בלם שיוזם מאבקים ומנצח מאבקים.
דווקא ראיתי ממנו כמה דברים שכן אהבתי, יודע לדחוף קדימה, סך הכל הוא בסדר גמור עם הרגל (הטעות לא משקפת) ושליטה די טובה בכדור ביחס לגובה שלו.
אני מאמין שגם הזריזות והמהירות שלו ישתפרו לאורך העונה כשתרד החלודה.
לא שם אותו לפני שון אבל הוא כן אחלה בלם בסך הכל, במיוחד כישראלי.
- israel017
- גול ראשון בבוגרים
חכה לנתונים שלו בליגה,תראה שזה יעלה,כי הליגה שלו חלשה,אולי זה השפר אותו הוא היה בלם טוב יותר מי סק,חכה לינואר
- israel017
- גול ראשון בבוגרים
אני חושב הוא יקח לשון את המקום בלם שמאל,שון יעבור העונה למגן שמאל כי חסר לנו שם מחליףGanjot כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:50מצד שני, שיחק בליגה שהיא כנראה יותר פיזית מפה. מבחינת שימיץ לנצח מאבקים בליגה הזאת שכולם חלשים ממנו פיזית זה קל, סביר להניח שאחרי עונה פה גם לסירוטה יהיה משהו דומה.KevinDurant כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:47אני אישית לא גומר אותו, אני פשוט חושב שזה עניין של סגנון משחק של שחקן פאסיבי.
דווקא ראיתי ממנו כמה דברים שכן אהבתי, יודע לדחוף קדימה, סך הכל הוא בסדר גמור עם הרגל (הטעות לא משקפת) ושליטה די טובה בכדור ביחס לגובה שלו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה לא רק לנצח מאבקים פיזיים, זה גם 1 על 1 וחצאי מאבקים (כמו הגול השני היום למשל). אין הצדקה לבלם בטח במימדים שלו לנצח מאבקים ב41%. סק שיחק בבלגיה ולא היה לו נתונים כאלה.Ganjot כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:50מצד שני, שיחק בליגה שהיא כנראה יותר פיזית מפה. מבחינת שימיץ לנצח מאבקים בליגה הזאת שכולם חלשים ממנו פיזית זה קל, סביר להניח שאחרי עונה פה גם לסירוטה יהיה משהו דומה.KevinDurant כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:47אני אישית לא גומר אותו, אני פשוט חושב שזה עניין של סגנון משחק של שחקן פאסיבי.
לגבי משחק הרגל אני מסכים, הוא יוצא יפה עם הכדור קדימה ודוחף אותו יפה, הטעות לא משקפת.
-
- הענק הירוק
טעות של בית סוהר אבל זה יכול לקרות, גם סק התחיל פה רע ולקח לו חצי עונה להתניע.
הוא רך מידי במאבקים ומפסיד יותר מידי חייב לשפר אתזה
הוא רך מידי במאבקים ומפסיד יותר מידי חייב לשפר אתזה
-
- מכונת תארים
סק, שימיץ׳, פלאניץ׳...
חייבים אורך רוח וסבלנות, במיוחד עם זר צעיר יחסית שלראשונה עוזב את מועדון הבית שלו ועובר למדינה עם מנטליות שונה לגמרי.