Apoc כתב: ↑28 יולי 2024, 16:18
שנה שעברה אברג'ל השנה אצילי
שמים את כל הז'יטונים על משהו אחד ולא יודעים ללכת עד הסוף ולהביא אותו
הרי יכלו לשלם סכומים מטורפים ולהביא את מי שצריך, פשוט לא מסכימים
וזה גבירותיי ורבותיי כל ההבדל בין כן תואר ללא תואר
דווקא נראה לי שלא שמו שום ז'יטון על אצילי, מההתחלה לא דיברו עליו כמו מישהו שיגיע, אם כבר נהואל
נהואל נשמע כמו פיקציה של התקשורת (המשך ההתעסקות, לא הפנייה הראשונית)
ובכל מקרה אני לא מאמין שהדיבור על זה שבכר התקשר לאצילי לפני כמה ימים וניסה לשכנע היה מומצא
Apoc כתב: ↑28 יולי 2024, 16:18
שנה שעברה אברג'ל השנה אצילי
שמים את כל הז'יטונים על משהו אחד ולא יודעים ללכת עד הסוף ולהביא אותו
הרי יכלו לשלם סכומים מטורפים ולהביא את מי שצריך, פשוט לא מסכימים
וזה גבירותיי ורבותיי כל ההבדל בין כן תואר ללא תואר
דווקא נראה לי שלא שמו שום ז'יטון על אצילי, מההתחלה לא דיברו עליו כמו מישהו שיגיע, אם כבר נהואל
נהואל נשמע כמו פיקציה של התקשורת (המשך ההתעסקות, לא הפנייה הראשונית)
ובכל מקרה אני לא מאמין שהדיבור על זה שבכר התקשר לאצילי לפני כמה ימים וניסה לשכנע היה מומצא
חזיזוש כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:40
גל אלברמן לא אשם שלא עברנו את הקבוצה הזאת שאני בספק אם שורדת בליגת העל
לא רק שהיא שורדת היא גם עושה פלייאוף עליון בקלות.
הוא בעיקר אשם בזה ששנה שנייה ברציפות הוא לא נותן למאמנים שלו את כל הכלים להצליח מעבר לזה שגם ככה היה השנה אולימפיאדה שלקחה לנו 3 שחקנים.
גם מנספורד עשה בדיוק את אותן שגיאות
חלון העברות מזוויע
ועדיין- אין קשר ללעבור את סבאח
תראה בסוף המשחק הראשון היה משחק הזוי (גם המשחק השני לדעתי). אני לא חושב שהוא האשם העיקרי בהדחה מאירופה (גם לא רשמתי את זה למעלה).
עובדתית אני חושב ששנה שנייה ברצף המאמן לא מקבל את כל הכלים הרלוונטיים להצלחה וצריך לזכור שגם השנה כמו שרשמתי שלושה שחקנים שלנו היו באולימפיאדה וזה מצמצם את הסגל עוד יותר.
בשורה התחתונה יש לו גם אשמה בהדחה המביכה הזו.
שוב אנחנו רחוקים מסגל מושלם ויש סה"כ חודש לפתיחת הליגה.
בתור אחד שיודע ואמר בעצמו כמה חשוב זה סגל מלא לפני מחנה האימונים הוא שוב נכשל.
נו נקווה שהחלון של ינואר יהיה מוצלח יותר.
תמציאו כמה תירוצים שאתם רוצים, בסוף הבן אדם ששנתיים רץ כמו טווס מפודקאסט לפודקאסט כדי שיחמיאו לו על כמה שהוא גאון וסיפר בהתלהבות על כמה זה חשוב להתכונן מראש בזמן, לבנות קבוצה מוכנה מוקדם וכו׳ כבר שנתיים מביא את הקבוצה למצב שבו היא עולה למשחקים קריטיים באירופה עם סגל חסר בעמדות מפתח למרות שהיה לו את כל הזמן שבעולם להתכונן כדי להשלים את החיסורים האלה (נטע עוזב בינואר, חלאיילי יודעים שעוזב מסביבות פברואר), הטעויות עם השוערים, החוסר יכולת להביא זרים משדרגים, הכאוס עם החידוש חוזים של שחקנים כמו חרמש וכו' כל זה עליו. העיקר הוא ידע לצאת בתחילת הקיץ לראיון מפנק אצל יוסיפון.
קיץ שני ברצף שהוא כושל בעבודה שלו.
המלחמה זה תירוץ נחמד, אבל פה בדיוק נכנס התפקיד של המנהל המקצועי, למצוא פתרונות למצבים בעיתיים ולהיות מוכן לכל תרחיש. כמו שהוא הביא פיתרון לעזיבה של פלאניץ' למשל.
מבחינתי גם אם הוא מנחית פה תואם ימין ימאל לאגף ימין זה עדיין לא ישכיח את העבודה הגרועה שעשה עד עכשיו והכישלון באירופה (פה אני מאשים יותר את ההכנה הגרועה של בכר, אבל גם לאלברמן יש בזה חלק).