חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

נעול
ברק.י
מכונת תארים

Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

שליחה על ידי ברק.י »

Apoc כתב: 14 אוגוסט 2024, 17:43
ברק.י כתב: 14 אוגוסט 2024, 16:53 כל הקיץ אנחנו מבקרים את המועדון שהוא מאבד את הצעירים שלו, אז טוב שהצליחו להחתים את חרמש שעשה קודם עונה יפה בעפולה.
מניח שזה סותם את הגולל על קשר אחורי זר ואומר שנהיה עם עלי, ג'אבר ואזולאי כקשרים האגרסיביים המובילים וחרמש ו/או גוני כמשלימים.
כשנכנסים לאמצע אוגוסט ועדיין לא מצליחים להחתים זר אחד לרפואה, אין כנפיים בכלל חוץ מכמה פצועים ושבורים, וכל שחקן ששווה משהו בקבוצה רוצה לעזוב או בדרך לעזוב או כבר עזב, אז אם הצליחו לגרום לאחד מהצעירים האלמונים של המועדון להאריך את החוזה ולא לברוח מפה כל עוד נפשו בו כל הכבוד באמת אבל זה לא מה שישנה את התמונה של הקיץ, בלשון המעטה.
לא חולק עלייך בעניין הזה, גם אם זה נתפס אחרת.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

silvas כתב: 14 אוגוסט 2024, 18:21
KevinDurant כתב: 14 אוגוסט 2024, 17:54
silvas כתב: 14 אוגוסט 2024, 17:47 אם אני מנסה להיות ממש אופטימי אחרי החודשיים האחרונים, אפשר להסתכל על זה ככה:
יש בסיס טוב שצריך לשמור עליו לפחות בשנתיים הבאות.
פיינגולד, גולדברג, חרמש, אזולאי, עלי מוחמד, סירוטה, חג'ג', דין דוד, חזיזה ושוראנוב בתקווה שיתחזקו השנה בריאותית, ואולי חלאילה הצעיר ושיבלי.
יש לנו מקום כרגע לפחות ל-3 זרים.
אם העונה נרוץ בצמרת במטרה לייצר כדורגל טוב ולטפח את הבסיס הקיים, אפשר לתת חלון בקיץ הבא שיהפוך אותנו למפלצת.
גם עם הסגל הקיים אין סיבה שלא נסיים מקום 2.
בשביל זה צריך להתכונן היטב עם הרשימות בשנה הקרובה, לדבר חצי שנה מראש עם שחקנים וקבוצות ולפתוח את הכיס אחרי כל ההכנסות בשנים האחרונות.

העונה הנוכחית לטעמי כבר לא שווה "התאבדות" מבחינת רכש.
"אין סיבה שלא נסיים מקום שני" ופה התעוררתי.

אם מכבי חיפה מתכנסת כדי לסיים מקום שני אפשר לסגור.
לא רציתי לעוף עם האופטימיות של יקטלו אותי בכלל פה.
הרי להגיד פה חלילה שאני חושב שיש לנו עדיין סגל ששווה אליפות זה כמו להגיד שאתה שמאלן.
אז עידנתי את זה שרציתי לרשום שמקום 2 השנה זה מינימום שצריך ואפשר להשיג ואפשר בהחלט לקחת אליפות.
לקחנו אליפויות עם סגלים יותר גרועים.
למה שהסגל הנוכחי יהיה שווה אליפות אם בעונה שעברה הוא היה טוב יותר וסיים בדו ספרתי מהמוליכה?
הרי בהנחה ששימיץ' וקורנו כבר לא, זה אומר שמהסגל שסיים פה את העונה איבדנו את חלאיילי, שימיץ', שואו וקורנו ובמקום זה הגיעו כרגע סירוטה ואזולאי. (אני אצמצם את שרי וסבע ברשותך)
אזולאי זה שדרוג גדול על שואו לדעתי, לגבי סירוטה אני עוד לא בטוח ואיבדנו את 2 השחקנים שיצרו הכי הרבה במכבי חיפה בעונה שעברה ונכון לעכשיו לא הגיע כלום במקומם.

גם בעונה שעברה היה לנו בעיה בהתקפה ולקחת את 2 השחקנים שיצרו הכי הרבה בשנה שעברה אצלנו ושנכון לעכשיו לא הגיע כלום זה אומר שאין סיכוי שתיקח אליפות השנה בסגל הנוכחי.

מכבי ת''א אומנם איבדה את מילסון אבל עשתה מאמץ להתחזק במשבצות אחרות (הביאו בלם זר במקום מי שהיה שם, הביאו את יחזקאל שהיה הישראלי הבכיר ביותר בשוק, הביאו את סיסוקו שיהיה עומק באמצע במקום האוויר שהיה שם בעונה שעברה והביאו את מדמון ולאיוס לחזק את ההתקפה).

אצלנו חוץ מאזולאי לא נראה שהתחזקנו וזה סגל שיש לו לא מעט מגרעות.

אתה מסתכל על שמות ספציפיים ונקודתיים ואומר שזה נראה טוב אבל תנסה להרכיב 11 ואתה תראה שאתה נתקע עם שחקנים שכרגע לא הוכיחו את כשירותם (חזיזה וחג'ג') ושבסופו של יום אין לך יצירתיות בקבוצה בשום צורה.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

לדעתי אנחנו מתרסקים העונה בקטע של נלחמים על מקום 3-5. מעבר לעזיבות הסגל הזה כבר עייף. יש גבול לכמה שאתה יכול להישאר עם אותם שחקנים עונה אחר עונה ולא להחליף קצת ולשדרג. בסוף לשחקנים נשבר הזין והם מתעייפים מהשגרה.

לצערי גם את המעט שהיה אפשר לעשות הקיץ הזה לא עשו. בסדר, שחר הוא הנפגע העיקרי מזה זלא יהיה אירופה בעונה הבאה ואלברמן ישא בתוצאות של עוד קיץ חלש מאוד מבחינתו.
את בכר אגב הייתי בכל מקרה משאיר.
nk1230
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי nk1230 »

אליאור כתב: 14 אוגוסט 2024, 22:15 לדעתי אנחנו מתרסקים העונה בקטע של נלחמים על מקום 3-5. מעבר לעזיבות הסגל הזה כבר עייף. יש גבול לכמה שאתה יכול להישאר עם אותם שחקנים עונה אחר עונה ולא להחליף קצת ולשדרג. בסוף לשחקנים נשבר הזין והם מתעייפים מהשגרה.

לצערי גם את המעט שהיה אפשר לעשות הקיץ הזה לא עשו. בסדר, שחר הוא הנפגע העיקרי מזה זלא יהיה אירופה בעונה הבאה ואלברמן ישא בתוצאות של עוד קיץ חלש מאוד מבחינתו.
איזה הגזמה..מול מי אתה משחק ?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

nk1230 כתב: 14 אוגוסט 2024, 23:34
אליאור כתב: 14 אוגוסט 2024, 22:15 לדעתי אנחנו מתרסקים העונה בקטע של נלחמים על מקום 3-5. מעבר לעזיבות הסגל הזה כבר עייף. יש גבול לכמה שאתה יכול להישאר עם אותם שחקנים עונה אחר עונה ולא להחליף קצת ולשדרג. בסוף לשחקנים נשבר הזין והם מתעייפים מהשגרה.

אני חושב שגם יש פה עניין של זה שאתה קבוצה גדולה וקבוצות יבואו להסתגר מולך ולצופף וברגע שאתה מאבד את קורנו ואיבדת את חלאיילי ושרי, אין לך שום שחקנים שיוצרים בקבוצה.

יש את סבע וקצת רפאלוב, המגן הימני שלנו לא יוצר, החלוצים שלנו לא יוצרים, שחקני הכנף שלנו הם סימן שאלה גדול מאוד כרגע. אנחנו בבעיה ענקית לטעמי בעניין הזה.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

שמעתי שאפילו קניאס הסתלבט עליהם ואמר שבמכבי חיפה נרדמו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

במצב הנוכחי מקום שלוש - חמש נשמע לי ריאלי
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לדעתי כשיש מומנטום שלילי במועדון אין לו רצפה לאן הוא יכול להגיע
גם מקום 10 שוב כמו לפני כמה עונות נשמע לי הגיוני לגמרי
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 15 אוגוסט 2024, 00:25

אני חושב שגם יש פה עניין של זה שאתה קבוצה גדולה וקבוצות יבואו להסתגר מולך ולצופף וברגע שאתה מאבד את קורנו ואיבדת את חלאיילי ושרי, אין לך שום שחקנים שיוצרים בקבוצה.

יש את סבע וקצת רפאלוב, המגן הימני שלנו לא יוצר, החלוצים שלנו לא יוצרים, שחקני הכנף שלנו הם סימן שאלה גדול מאוד כרגע. אנחנו בבעיה ענקית לטעמי בעניין הזה.
זו בדיוק הבעיה העיקרית שמטרידה פה. אין לי מושג איך ניתן גול במשחק בינוני מול יריבה מסתגרת.
הסגל שיש פה יאלץ אלתורים גם ככה (בסגנון 5 בלמים, כי אין מגן שמאלי טבעי; או לא להזיז מגן ימני/בלם לשחק בסגנון).
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 15 אוגוסט 2024, 08:22
KevinDurant כתב: 15 אוגוסט 2024, 00:25

זו בדיוק הבעיה העיקרית שמטרידה פה. אין לי מושג איך ניתן גול במשחק בינוני מול יריבה מסתגרת.
הסגל שיש פה יאלץ אלתורים גם ככה (בסגנון 5 בלמים, כי אין מגן שמאלי טבעי; או לא להזיז מגן ימני/בלם לשחק בסגנון).
ברור.

זה מעבר לאויה פרנויה הרגיל שהיה פה כל שנה שאמרנו אם יפצע הקשר הזה או המגן הזה או החלוץ הזה אז אין תחליף. הבעיות התגלגלו מהמגן השמאלי המחליף לקדמת הבמה.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

זה ממש אירוני שהשם של נהאול ממשיך לככב בכותרות
להערכתי ממש רוצים אותו והוא לא סתם עולה כל יום
מה שכן אם הוא יגיע ויהיה בלוף זה יהיה הפלומבה לכל הסימפוזיון במשרדי ההנהלה
פושעי דילן לדין
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Liberman כתב: 15 אוגוסט 2024, 09:43 זה ממש אירוני שהשם של נהאול ממשיך לככב בכותרות
להערכתי ממש רוצים אותו והוא לא סתם עולה כל יום
מה שכן אם הוא יגיע ויהיה בלוף זה יהיה הפלומבה לכל הסימפוזיון במשרדי ההנהלה
אני די בטוח (מהרגשה בלבד) שיש מתאם שלילי בין השחקנים האלה שרודפים אחריהם כל הקיץ ובסוף מגיעים לפה לבין היכולת שלהם על המגרש.
מעבר לזה שהוא מזכיר לי את קאיו במראה.

לי זה כבר לא ממש אכפת. יביאו אותו, לא יביאו אותו. יש כל כך הרבה חוסרים וחורים שאני לא חושב שזה יעשה הבדל.

חבל, כי כמו שביתר הביאה את טוומאסי לעונה אחת גם אנחנו יכולנו. אני גם די בטוח שהיינו יכולים לעשות עוד מהלכים כמו שוער ישראלי ברמת ליגת העל וכיו"ב.

כמו שכתבתי כאן לתחושתי זו הולכת להיות עונת נפילה בקטע של פלייאוף עליון כזה יהיה טוב. נכון שהקבוצות שאנחנו מתמודדים מולן הן גם חלשות אבל ככה גם היה בעשור השחור.
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

אתם אומרים שאין שחקנים שמייצרים.
נכון שאנחנו לוקים בחסר בחלק הקדמי היצירתי, אבל עדיין שמנו 3 לב"ש ושמנו 6 לאזרים.
וזה כשהקבוצה ממש עוד לא מוכנה לעונה מבחינת כושר משחק.

מסכים לחלוטין שההכנה לעונה הזו זוועת עולם, אבל זה לא אומר שאי אפשר לייצר עונה טובה גם במצב הנוכחי.
זו לא הקבוצה החזקה של לפני שנתיים, אבל זו קבוצה טובה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

silvas כתב: 15 אוגוסט 2024, 11:29 אתם אומרים שאין שחקנים שמייצרים.
נכון שאנחנו לוקים בחסר בחלק הקדמי היצירתי, אבל עדיין שמנו 3 לב"ש ושמנו 6 לאזרים.

מסכים לחלוטין שההכנה לעונה הזו זוועת עולם, אבל זה לא אומר שאי אפשר לייצר עונה טובה גם במצב הנוכחי.
אתה שוכח שמול ב''ש קורנו היה מעורב בשלושת השערים וגם מול האזרים הוא היה משמעותי מאוד לאורך כל המשחק.

גם לקבוצה בשנה שעברה היה קשה מאוד להתמודד עם צפיפות ולקבוצה השנה יהיה קשה עוד יותר כי אין בה שום שחקנים שמייצרים, לא מכדרור ולא ממסירה (למעט סבע).

ובמסגרת הליגה, עונה כמו עונה שעברה היא לא עונה "טובה" שהפכת ללא רלוונטי ממרץ והסגל השנה בוודאות פחות טוב מהסגל שהיה פה בשנה שעברה.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

silvas כתב: 15 אוגוסט 2024, 11:29 אתם אומרים שאין שחקנים שמייצרים.

קורנו מעורב כמעט בכל השערים שרשמת.
מעבר לזה, בשני המשחקים זה לא נגד הבונקרים של ליגת העל, ששם אין שום שחקן שיתן כדור חכם, בעיטה מרחוק, דאבל פס ששובר את ההגנה.
כולם יודעים בגג להרים ולקווות שדין/פיירו יכניסו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

חזיזה שוב בספק למשחק. איזה כיף שהבאנו כנף
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

הקרואטי שחקן?
תמונה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

. בדיווח נטען כי ההצעה של מכבי חיפה לקרואטי לא מספיק גבוהה ביחס למה שהשחקן מרוויח בקבוצה הקרואטית.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

תרשו לי לא להתרגש מהדלפות מכוונות שנועדו לייצר רעש
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

Smurk כתב: 15 אוגוסט 2024, 15:20 . בדיווח נטען כי ההצעה של מכבי חיפה לקרואטי לא מספיק גבוהה ביחס למה שהשחקן מרוויח בקבוצה הקרואטית.
לא נכוןןןןןן
שחר הציע שכר נמוך? שחר שלנו?
לא יכול להיות
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

מישהו דאג שאין קיצוניים בקבוצה?
הנה סוף פודגראנו יהיה בסגל למשחק הקרוב ובטח ימכרו לנו גם אותו כחיזוק
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

יש לנו סגל פתטי
תסתכלו על ההרכב
כיוף - רמה ליגה לאומית
סונדגרן - ירד לרמה של הפועל חיפה
סק - היה גרוע בעונה שעברה
גולדברג - הבלם הישראלי הכי איכותי
מגן שמאלי - קני סייף, אין לי מה להגיד פה, תודה אלברמן
ג'אבר ועלי - רמה גבוהה יחסית
סבע - רמה גבוהה על הנייר, אבל יש אי ודאות לגבי התפקוד שלו בעונה הזו
חזיזה - יהיה על תקן נעדר
חג'ג' - שחקן טוב
דין דוד - אחלה חלוץ

כלומר, מתוך ההרכב הזה אנחנו על 5-6 שחקנים שאפשר לסמוך עליהם (גולדברג, ג'אבר, מוחמד, חג'ג', דין דוד ואולי גם סבע)

אז כל אלה שאמרו לי מה אתה משוגע אל תגזים שנתמודד על מקום 3-5, אתם מוזמנים להסתכל על העשור הקודם. גם שם תמצאו 5-6 שחקנים איכותיים בסגל וכל השאר סימני שאלה או שחקנים פח.

שחר היה צריך להתחנן לאצילי שיגיע לפה, לשים את הכסף לרשות המיסים ולהציע לו 650 בעונה. במקום זה הציעו לו על פי פרסומים פחות ממה שהוא מקבל בקפריסין.

ואיפה שוער נורמלי, איפה מגן שמאלי שהיה צריך להיות פה כבר אתמול, איפה מגן ימני שגם שם יש לנו בעיה. יש ישראלים שהיה אפשר להביא כדי לרכך את המכות שהסגל הזה חוטף. לא מצליחים להביא זרים, סבבה, אז תחזקו בעמדות שבהן יש ישראלים שהם טובים יותר ממה שיש לנו כרגע. במקום זה אנחנו שומעים סיפורים על נהואל (לדעתי הוא סתם פיקציה ואין באמת אדם כזה) או על איזה שחקן מדינמו זאגרב.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

אליאור כתב: 15 אוגוסט 2024, 21:40 יש לנו סגל פתטי
תסתכלו על ההרכב
כיוף - רמה ליגה לאומית
סונדגרן - ירד לרמה של הפועל חיפה
סק - היה גרוע בעונה שעברה
גולדברג - הבלם הישראלי הכי איכותי
מגן שמאלי - קני סייף, אין לי מה להגיד פה, תודה אלברמן
ג'אבר ועלי - רמה גבוהה יחסית
סבע - רמה גבוהה על הנייר, אבל יש אי ודאות לגבי התפקוד שלו בעונה הזו
חזיזה - יהיה על תקן נעדר
חג'ג' - שחקן טוב
דין דוד - אחלה חלוץ

כלומר, מתוך ההרכב הזה אנחנו על 5-6 שחקנים שאפשר לסמוך עליהם (גולדברג, ג'אבר, מוחמד, חג'ג', דין דוד ואולי גם סבע)

אז כל אלה שאמרו לי מה אתה משוגע אל תגזים שנתמודד על מקום 3-5, אתם מוזמנים להסתכל על העשור הקודם. גם שם תמצאו 5-6 שחקנים איכותיים בסגל וכל השאר סימני שאלה או שחקנים פח.

שחר היה צריך להתחנן לאצילי שיגיע לפה, לשים את הכסף לרשות המיסים ולהציע לו 650 בעונה. במקום זה הציעו לו על פי פרסומים פחות ממה שהוא מקבל בקפריסין.

ואיפה שוער נורמלי, איפה מגן שמאלי שהיה צריך להיות פה כבר אתמול, איפה מגן ימני שגם שם יש לנו בעיה. יש ישראלים שהיה אפשר להביא כדי לרכך את המכות שהסגל הזה חוטף. לא מצליחים להביא זרים, סבבה, אז תחזקו בעמדות שבהן יש ישראלים שהם טובים יותר ממה שיש לנו כרגע. במקום זה אנחנו שומעים סיפורים על נהואל (לדעתי הוא סתם פיקציה ואין באמת אדם כזה) או על איזה שחקן מדינמו זאגרב.
בגדול צודק, כמה תיקונים.
אתה בונה על חג'ג' יותר מדי- פוטנציאל וכו' אבל עדיין לא קרע זוג נעליים באופן רציף.
מגן ימני - לא בעיה קריטית כרגע- גם אם סונדגרן בירידה.
הבעיות הגדולות שלנו-שוער, בכנפיים אין כלום, מגן שמאלי, סגל לא מאוזן, חלק מהסגל בתחושות שובע.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

הנה נהואל הודח. מחר תעלה כתבה שתעשה פנייה לפולנים
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

ראיתי 2 קרבות פנדלים ארוכים, מעל 10 בעיטות לכל קבוצה:
אייקס-פאו
ויסלה קרקוב- טרנבה.

אין מצב בעולם אנחנו עוברים אחת מהארבע בפנדלים.
90% מהבעיטות לחיבורים או חזק לפינות- שום סיכוי לשוערים (אחד או שניים היו פיירו)
לכל מי שמדקלם "פנדלים זה פנדלים, או "פנדלים זה מזל".
תסתכלו על הבעיטות ותלמדו- זה אימונים כמו כל דבר אחר.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

dyarok כתב: 16 אוגוסט 2024, 00:46 ראיתי 2 קרבות פנדלים ארוכים, מעל 10 בעיטות לכל קבוצה:
אייקס-פאו
ויסלה קרקוב- טרנבה.

אין מצב בעולם אנחנו עוברים אחת מהארבע בפנדלים.
90% מהבעיטות לחיבורים או חזק לפינות- שום סיכוי לשוערים (אחד או שניים היו פיירו)
לכל מי שמדקלם "פנדלים זה פנדלים, או "פנדלים זה מזל".
תסתכלו על הבעיטות ותלמדו- זה אימונים כמו כל דבר אחר.
צריך מזל כדי שפיירו יבקיע פנדל בהתחשב בעובדה שהבן אדם לא יודע לבעוט כדור
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

לפי בן דור המועדון מוכן לשלם על נהואל 2 מיליון יורו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

בתוך כך, בחיפה אישרו את מועמדותו של דאריו שפיקיץ`, אבל טענו עוד כי ישנם שחקנים אליהם פנו במועדון שהם בעדיפות עליונה יותר. בכל מקרה, הדרישה של זאגרב על השחקן היא מיליון יורו רכישה כשהשחקן עצמו דורש חצי מיליון יורו לעונה.

פשכה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

Smurk כתב: 16 אוגוסט 2024, 08:04 בתוך כך, בחיפה אישרו את מועמדותו של דאריו שפיקיץ`, אבל טענו עוד כי ישנם שחקנים אליהם פנו במועדון שהם בעדיפות עליונה יותר. בכל מקרה, הדרישה של זאגרב על השחקן היא מיליון יורו רכישה כשהשחקן עצמו דורש חצי מיליון יורו לעונה.

פשכה
לא יודע מי זה אבל אם זה השחקן שרוצים אלו עלויות סבירות בשביל מכבי והיו צריכים כבר להריץ את זה ולא לספר לי סיפורים שזה יקר להם
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Smurk כתב: 16 אוגוסט 2024, 08:00 לפי בן דור המועדון מוכן לשלם על נהואל 2 מיליון יורו
כן ברור, בזמן מלחמה הם ישימו יותר כסף משיא העברות אי פעם של המועדון.
DelPiero כתב: 16 אוגוסט 2024, 08:57
Smurk כתב: 16 אוגוסט 2024, 08:04 בתוך כך, בחיפה אישרו את מועמדותו של דאריו שפיקיץ`, אבל טענו עוד כי ישנם שחקנים אליהם פנו במועדון שהם בעדיפות עליונה יותר. בכל מקרה, הדרישה של זאגרב על השחקן היא מיליון יורו רכישה כשהשחקן עצמו דורש חצי מיליון יורו לעונה.

פשכה
לא יודע מי זה אבל אם זה השחקן שרוצים אלו עלויות סבירות בשביל מכבי והיו צריכים כבר להריץ את זה ולא לספר לי סיפורים שזה יקר להם
ברור. אם זה הסכומים ואלה התנאים שלו זה עסקה שהייתה נסגרת מזמן.
נעול