חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

נעול
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

שליחה על ידי Judokan »

Kaka כתב: 31 אוגוסט 2024, 10:17 רק נזכיר שבעונת 22-23 כשהחליטו להחזיר את כיוף מעפולה באמצע העונה הוא שימש כשוער שלישי אחרי ג׳וש ומשפתי. רק פעם אחת היה בסגל.
עונה שעברה הוא פתח כשוער שני לאיתמר ניצן עד שבצוות המקצועי (עם התערבות של יענקלה) החליטו שזה לא זה ונתנו לכיוף הזדמנות כי תכלס לא היו עוד אופציות וכיוף הפך לשוער הראשון.
שריף לא התקדם להיות השוער הבכיר במכבי חיפה בזכות היכולות שלו אלא בגלל הטעויות של המועדון בהחתמת שוער בכיר וגם כשהוא כבר קיבל את ההזדמנויות הוא לא הוכיח את עצמו בעיניי.
זה תיאור שמעוות את המציאות. שוער שני לרוב הופך לשוער ראשון כי השוער הראשון לא טוב.
גם ג'וש כהן הגיע למכבי כשוער שני לגיא חיימוב שהיה החתמה גרועה של אותו קיץ, ובסוף נכנס להיות שוער ראשון רק כי חיימוב גרוע ועם ידי טי-רקס. האם זה אומר שג'וש לא "התקדם" לעמדה או הרוויח אותה?
מה שמשנה זה שכיוף הרוויח את המקום שלו בשער בעונה שעברה, כי רוב הזמן הוא היה שוער טוב מאוד לצרכים שלנו, כולל כמה הופעות ברמה באמת גבוהה.

יש לו ליקויים, וחייבים לעבוד איתו עליהם בצורה משמעותית. בשביל זה יש מאמן שוערים לקבוצה, לא בשביל תרגילי קרן נחמדים שלא עובדים.
אני לגמרי יכול לראות אותו מבחינת פוטנציאל שוער ראשון איכותי פה. ובשביל זה אני מוכן גם לשלם איזשהם מחירים בתקופה הזו. בדיוק כמו שמוכנים לשלם אותם בשביל פיינגולד או חג'ג' ובעונה שעברה חלאילי
ירוקי
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוקי »

סליחה שאני מדבר לזכות הגרמנים,אבל דניאל פרץ סומן מגיל צעיר ע"י כולם בערך(אפילו ברמת הנבחרות כפי שאתם יודעים) ככה שנקודת ההנחה הייתה שהרצפה שלו הייתה להיות שוער מוביל בליגה והתקרה שלו(בהנחה שיתפתח נכון) הייתה מאוד גבוהה(אפילו בשביל להיות שוער שלישי בקבוצה בכירה אתה צריך יכולת כדורגלנית כלשהי,הוא בגדול הגיע למעל מה שציפו ממנו בכדורגל הישראלי שזה אכן מכובד).

בניגוד אליו,כיוף אכן סומן כהבטחה גדולה אבל רק ברמת הליגה ללא פוטנציאל אירופי משמעותי.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

זה לא משנה אם הוא סומן או לא. משנה מבחן התוצאה ויש לנו כבר מספיק זמן איתו כדי לבחון את זה בעצמנו.
בתור אחד שהגן עליו לא מעט שנה שעברה וכן ראה את הפוטנציאל, אני חייב לומר שככל שעובר הזמן אני פחות אופטימי לגביו.
הטרייד אוף בלשחק עם שוער צעיר זה מצד אחד שיהיו טעויות טיפשיות אבל מהצד השני לקבל גם רגעי כישרון גדולים והצגות גדולות (כמו דניאל פרץ). אני מרגיש שעם שריף אין את הטרייד אוף הזה, מקבל מצד אחד גולים לא מחוייבים ומצד השני מקבלים הופעה טובה במקרה הטוב, מעטים הרגעים שראיתי ממנו שהוא יוצא מן הכלל.
יכול להיות שזה מספיק לליגה והוא עוד יתפתח, אבל קשה לי לראות אותו שוער ראשון טוב ויציב אצלנו שנים קדימה. הלוואי שאני טועה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ירוקי כתב: 31 אוגוסט 2024, 10:30 סליחה שאני מדבר לזכות הגרמנים,אבל דניאל פרץ סומן מגיל צעיר ע"י כולם בערך(אפילו ברמת הנבחרות כפי שאתם יודעים) ככה שנקודת ההנחה הייתה שהרצפה שלו הייתה להיות שוער מוביל בליגה והתקרה שלו(בהנחה שיתפתח נכון) הייתה מאוד גבוהה(אפילו בשביל להיות שוער שלישי בקבוצה בכירה אתה צריך יכולת כדורגלנית כלשהי,הוא בגדול הגיע למעל מה שציפו ממנו בכדורגל הישראלי שזה אכן מכובד).

בניגוד אליו,כיוף אכן סומן כהבטחה גדולה אבל רק ברמת הליגה ללא פוטנציאל אירופי משמעותי.
זה מאוד חוכמה בדיעבד.

כיוף סומן כפוטנציאל גדול מגילאים צעירים בדיוק כמו פרץ. שניהם כיכבו בכל נבחרות הגילאים הצעירים.

ההבדל הוא שפרץ הצליח יותר בהשאלה ללאומית בזכות המודל של הצהבת עם בית"ר ת'א וקיבל מהר יותר את ההזדמנות בבוגרת בגלל הבור שהיה להם שם בשער. זה עזר לו לצמוח מהר יותר ובצורה חלקה יותר.

כיוף הלך להשאלה קשה יותר בכפר שלם (גם באשמתו), וגם בוזבזה לו פעמיים חצי שנה בגלל החלטות גרועות של המועדון (כולל הפעם שהוחזר הנה מהשאלה מוצלחת בעפולה בשביל להיות מחוץ לסגל).
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Judokan כתב: 31 אוגוסט 2024, 10:27
Kaka כתב: 31 אוגוסט 2024, 10:17 רק נזכיר שבעונת 22-23 כשהחליטו להחזיר את כיוף מעפולה באמצע העונה הוא שימש כשוער שלישי אחרי ג׳וש ומשפתי. רק פעם אחת היה בסגל.
עונה שעברה הוא פתח כשוער שני לאיתמר ניצן עד שבצוות המקצועי (עם התערבות של יענקלה) החליטו שזה לא זה ונתנו לכיוף הזדמנות כי תכלס לא היו עוד אופציות וכיוף הפך לשוער הראשון.
שריף לא התקדם להיות השוער הבכיר במכבי חיפה בזכות היכולות שלו אלא בגלל הטעויות של המועדון בהחתמת שוער בכיר וגם כשהוא כבר קיבל את ההזדמנויות הוא לא הוכיח את עצמו בעיניי.
זה תיאור שמעוות את המציאות. שוער שני לרוב הופך לשוער ראשון כי השוער הראשון לא טוב.
גם ג'וש כהן הגיע למכבי כשוער שני לגיא חיימוב שהיה החתמה גרועה של אותו קיץ, ובסוף נכנס להיות שוער ראשון רק כי חיימוב גרוע ועם ידי טי-רקס. האם זה אומר שג'וש לא "התקדם" לעמדה או הרוויח אותה?
מה שמשנה זה שכיוף הרוויח את המקום שלו בשער בעונה שעברה, כי רוב הזמן הוא היה שוער טוב מאוד לצרכים שלנו, כולל כמה הופעות ברמה באמת גבוהה.

יש לו ליקויים, וחייבים לעבוד איתו עליהם בצורה משמעותית. בשביל זה יש מאמן שוערים לקבוצה, לא בשביל תרגילי קרן נחמדים שלא עובדים.
אני לגמרי יכול לראות אותו מבחינת פוטנציאל שוער ראשון איכותי פה. ובשביל זה אני מוכן גם לשלם איזשהם מחירים בתקופה הזו. בדיוק כמו שמוכנים לשלם אותם בשביל פיינגולד או חג'ג' ובעונה שעברה חלאילי
אז כמו שרשמתי למטה, בסוף כשהוא קיבל את ההזדמנויות הוא לא הוכיח את עצמו בעיניי, התקדם בתקופה קצרה משוער שלישי לשוער ראשון. יש לו המון ליקויים שהוא צריך לעבוד עליהם ואני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי להיות שוער ראשון כאן. אתה מוכן לשלם מחיר בתקופה הזאת אבל אני לא כי כמו שאני רואה את זה הוא סופג הרבה שערים קלים שכבר עלו לנו בהדחה מאירופה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

היו חייבים לקבל את ההחלטה שצריך שוער זר העונה
לצערי יש כבר איזו מנטרה שרצה כמה שנים שאומרת שלא צריך שוער זר פה ושזה בזבוז של עמדה של זר
עכשיו שמותר 6 זרים על המגרש בו זמנית ציפיתי שהמנטרה הזאת תעלם

אם היינו לא רק נעולים מבחינת עמדת השוער של שוער שאפשר לסמוך עליו כמו ג'וש אלא על כזה שאפילו נחשב ל"מעל הליגה" סטייל זרים גדולים אחרים שהיו פה בשנים האחרונות, זה היה משדרג את הקבוצה בכמה רמות ומביא הרבה נקודות במהלך העונה הקרובה.
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

+1
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Ganjot כתב: 31 אוגוסט 2024, 01:57
אליאור כתב: 30 אוגוסט 2024, 14:54
Ganjot כתב: 30 אוגוסט 2024, 13:00
מגן ימני?
יש לך 3 מגנים ימניים בסגל שמתאימים לכל קבוצת בערך בליגת העל.
שוער חד משמעית צריך להחליף.
קשר זה לא כזה דחוף, ברור שהיה נחמד שיהיה פה 6 אמיתי אבל מכבי תא לקחו עם ואן אובריים, דור פרץ וקניקובסקי אליפות.. חושב שאפשר "להסתדר" עם ג'אבר, עלי אזולאי וחרמש בעונה שאין אירופה.
אם הייתי רוצה שנהיה כל קבוצה בליגה העל אז אתה צודק ומה יש לנו בעמדת המגן הימני בהחלט מספיק. אנחנו רוצים להיות הקבוצה הכי טובה בליגת העל, ולכן זה לא מספיק.
שלושה שחקנים בינוניים זה עדיין הרבה פחות טוב מאחד איכותי.
נכון, כי למכבי ת"א היה עונה שעברה את מאיקון ודני אלבס.
אתה לא במנג'ר, והקיץ הזה גם ככה קשה. להתלונן על פיינגולד,קנדיל ואלימלך זה קצת להיות מנותק.
לקחנו אליפות עם רז מאיר ומאבוקה כמגנים (וסאן כמגן בצד השני), מכבי תא לקחו אליפות עם מגן ימני בדמות עידו שחר ואבישי כהן ולפעמים גם עידן נחמיאס.
באמת שמכל הבעיות בקבוצה, מגן ימני זאת אולי הבעיה האחרונה..
אף פעם לא הבנתי את הטענות האלה של "הם לקחו אליפות עם שוער/מגן/עמדה אחרת חלש". מה המטרה של הטענה הזו? שאפשר לקחת אליפות עם שחקנים חלשים או בינוניים בהרכב? מכבי תל אביב לקחה אליפות בעונה שעברה עם שוער ורביעיית הגנה של אשדוד, אז אתה מציע לזרוק את הבלמים שלנו ולשים את כל הכסף על כנפיים בחמש מיליון יורו?
הטענה "הם זכו באליפות עם x חלש היא לא רצינית".

לטענה שהקיץ הזה היה קשה ממילא בגלל המלחמה אני יכול בהחלט להתחבר, אם כי אני עדיין אשקף את דעתי כהוויתה - אף אחד מהמגנים הימניים בסגל לא מתאים להיות פה שחקן הרכב.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

Apoc כתב: 31 אוגוסט 2024, 11:25 היו חייבים לקבל את ההחלטה שצריך שוער זר העונה
לצערי יש כבר איזו מנטרה שרצה כמה שנים שאומרת שלא צריך שוער זר פה ושזה בזבוז של עמדה של זר

אם היינו לא רק נעולים מבחינת עמדת השוער של שוער שאפשר לסמוך עליו כמו ג'וש אלא על כזה שאפילו נחשב ל"מעל הליגה" סטייל זרים גדולים אחרים שהיו פה בשנים האחרונות, זה היה משדרג את הקבוצה בכמה רמות ומביא הרבה נקודות במהלך העונה הקרובה.
לגמרי. שוער שהוא מעל הליגה זה שוער שנותן לך בסוף נקודות ומעביר אותך שלבים באירופה. אני לגמרי בעד.
אגב, כיוף במידה רבה גרם לנו להיות מודחים באירופה בגלל שהוא ספג שער בהארכה שהיה לו חלק גדול מאוד בו. עם שוער סביר זה לא היה אמור לקרות.

אני חושב שבשורה התחתונה הויכוח (הדי מפתיע כאן צריך לציין) לגבי כיוף הוא בשאלת היכולת. חלק משתמשים חושב שהטעויות נובעות מחוסר ניסיון אבל שהוא כישרון. אני משתייך לחלק השני שלא ראה בכיוף פוטנציאל מסוים. ולא, הבלחות ושנתון צעיר עדיין לא מזכים אותך בתואר פוטנציאל או פוטנציאל גדול.
אם אני בוחן את כל האלמנטים שלו כשוער אז אני מסמן דבר או שניים שהוא טוב בהם (אינסטינקטים טובים) ובכל היתר הוא לא טוב בכלל. לזה לא קוראים פוטנציאל. פוטנציאל זה אם הוא היה טוב ברובם או כולם ועדיין היה טועה מדי פעם ויחסית הרבה הרבה לשוער, בגלל שהוא שוער צעיר. אבל, שמבחינת יכולת הוא היה עושה בדרך כלל דברים ברוב או כל האלמנטים שמתעלים על שאר השוערים בליגה. הוא ממש לא שם.
gargy
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי gargy »

חד משמעית.
שוער זר ברמה גבוהה, היה מאוד משדרג את כל הקבוצה.

כיוף, גם אם הוא פוטנציאל על (ואני לא חושב שהוא כזה, אבל זה נכון לגבי כל שוער פוטנציאל שיהיה כאן בעתיד), עדיף שישתפשף בהשאלה בקבוצה אחרת ולא אצלנו, ויחזור רק כשהוא בשל.
כל עוד אין שוער ישראלי ברמה גבוהה שכבר בשל, צריך לשחק עם שוער זר ברמה גבוהה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Judokan כתב: 31 אוגוסט 2024, 10:27

ראינו את כיוף בשנה שעברה והוא לא היה שוער טוב מאוד בשום צורה ועלה לקבוצה בהמון נקודות והמון טעויות שלו וכמות טעויות בעונה שג'וש לא עשה פה ב4 שנים.

זה לא שכיוף נחת מהחלל, מכירים אותו מהלאומית ומההופעות שלו פה וברור שהוא שוער לא טוב. אתם עושים לו הנחות כי הוא במכבי חיפה, אם הוא היה משחק בקבוצה אחרת בליגה לא היו יורקים לכיוון שלו בכלל.

שג'וש נכנס לשער במקום חיימוב היה ברור שיש פה שוער ברמה גבוהה ואצל כיוף זה ברור שלא. לאף אחד אין משהו נגדו וכולנו רוצים שהוא יצליח ואף אחד לא בא באנטי מהבית (להפך, אחרי שהיה פה את ניצן בשער כל מי שהיה שם כפפות ונכנס לשער היה נראה אחריו כמו בופון).

אם כיוף היה נכנס ישירות לשער אחרי ג'וש הוא היה קורס פה ולא היו מקבלים את זה בשום צורה.

ירוקי כתב: 31 אוגוסט 2024, 10:30 סליחה שאני מדבר לזכות הגרמנים,אבל דניאל פרץ סומן מגיל צעיר ע"י כולם בערך(אפילו ברמת הנבחרות כפי שאתם יודעים) ככה שנקודת ההנחה הייתה שהרצפה שלו הייתה להיות שוער מוביל בליגה והתקרה שלו(בהנחה שיתפתח נכון) הייתה מאוד גבוהה(אפילו בשביל להיות שוער שלישי בקבוצה בכירה אתה צריך יכולת כדורגלנית כלשהי,הוא בגדול הגיע למעל מה שציפו ממנו בכדורגל הישראלי שזה אכן מכובד).

אני לא מסכים, כיוף סומן גם הוא מגיל צעיר והיה עליו הצעה מגרמניה בזמנו והוא ופרץ היו המובילים, הציפייה מכיוף הייתה להיות שוער ליגה ברמה גבוהה מאוד וכרגע הוא סתם שוער גנרי בליגה.
אליאור כתב: 31 אוגוסט 2024, 11:58

לגמרי. שוער שהוא מעל הליגה זה שוער שנותן לך בסוף נקודות ומעביר אותך שלבים באירופה. אני לגמרי בעד.
אגב, כיוף במידה רבה גרם לנו להיות מודחים באירופה בגלל שהוא ספג שער בהארכה שהיה לו חלק גדול מאוד בו. עם שוער סביר זה לא היה אמור לקרות.

אני חושב שבשורה התחתונה הויכוח (הדי מפתיע כאן צריך לציין) לגבי כיוף הוא בשאלת היכולת. חלק משתמשים חושב שהטעויות נובעות מחוסר ניסיון אבל שהוא כישרון. אני משתייך לחלק השני שלא ראה בכיוף פוטנציאל מסוים. ולא, הבלחות ושנתון צעיר עדיין לא מזכים אותך בתואר פוטנציאל או פוטנציאל גדול.
אם אני בוחן את כל האלמנטים שלו כשוער אז אני מסמן דבר או שניים שהוא טוב בהם (אינסטינקטים טובים) ובכל היתר הוא לא טוב בכלל. לזה לא קוראים פוטנציאל. פוטנציאל זה אם הוא היה טוב ברובם או כולם ועדיין היה טועה מדי פעם ויחסית הרבה הרבה לשוער, בגלל שהוא שוער צעיר. אבל, שמבחינת יכולת הוא היה עושה בדרך כלל דברים ברוב או כל האלמנטים שמתעלים על שאר השוערים בליגה. הוא ממש לא שם.
מסכים אתך לגמרי, לא רואה בו שום פוטנציאל. לא בנתונים הפיזיים, לא במגמת השיפור שלו בשנה שהוא במכבי חיפה ולא בתכונות שלו כשוער.

משחק רחבה מזעזע, 0 שליטה בידיים, משחק רגל לא טוב, מיקום לא טוב. יש לו אינסטינקטים לא רעים ו1 על 1 מצוין, לא מעבר לזה.

מישהו פה יכול להגיד שהוא חושב שעם כיוף בכושרו הנוכחי בשער אנחנו לוקחים 3 אליפויות ועולים לליגת אלופות? לדעתי אין סיכוי.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

בנושא אחר, נכון להיום במכבי חיפה לא מצליחים לקדם אף אחד משלושת השחקנים שמעומדים לקבוצה ובכללם מתיאס נאוהל, שתג המחיר שלו הוא בגובה 2.5 מיליון אירו, רנאלדו ספאס שקבוצתו הטורקית אנקרגוצ'ו כרגע לא הגיעה להסכמות עם הירוקים על גובה דמי השחרור שלו, והקיצוני של בורדו ז'רמי ליבולאן, שמתלבט אם להגיע.

בן דור. טוב לשמוע שלא מתקדם עם ספאס
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Smurk כתב: 31 אוגוסט 2024, 13:41 בנושא אחר, נכון להיום במכבי חיפה לא מצליחים לקדם אף אחד משלושת השחקנים שמעומדים לקבוצה ובכללם מתיאס נאוהל, שתג המחיר שלו הוא בגובה 2.5 מיליון אירו, רנאלדו ספאס שקבוצתו הטורקית אנקרגוצ'ו כרגע לא הגיעה להסכמות עם הירוקים על גובה דמי השחרור שלו, והקיצוני של בורדו ז'רמי ליבולאן, שמתלבט אם להגיע.

קשה לי להאמין שיבוא מישהו מהשמות האלה.

דווקא ספאס לא אמור להיות עסקה יקרה מדי לטעמי, הטורקים קנו אותו ב400 אלף יורו וזה לא שהוא עשה שם איזה קפיצת מדרגה שתדרוש מחיר היסטרי.

מאמין שזה עסקה של גג מיליון יורו והגזמתי לגמרי
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Smurk כתב: 31 אוגוסט 2024, 13:41 בנושא אחר, נכון להיום במכבי חיפה לא מצליחים לקדם אף אחד משלושת השחקנים שמעומדים לקבוצה ובכללם מתיאס נאוהל, שתג המחיר שלו הוא בגובה 2.5 מיליון אירו, רנאלדו ספאס שקבוצתו הטורקית אנקרגוצ'ו כרגע לא הגיעה להסכמות עם הירוקים על גובה דמי השחרור שלו, והקיצוני של בורדו ז'רמי ליבולאן, שמתלבט אם להגיע.

מאחר שליבולאן כבר הודיע לקבוצה שהוא לא מגיע, זה מלמד שהכתבה הזו היא בעיקר חרטוט ממוחזר של בן דור ולא יותר
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

סיכוי של אחד למיליון אבל לא שווה לנסות אם עד עכשיו לא מצא קבוצה?
https://www.transfermarkt.com/ivan-cava ... ler/149716
netanel412
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי netanel412 »

Smurk כתב: 31 אוגוסט 2024, 14:05 סיכוי של אחד למיליון אבל לא שווה לנסות אם עד עכשיו לא מצא קבוצה?
הציעו אותו לסאו פאולו בברזיל והחוזה שהוא דרש לא ריאלי בשבילם
אז אין סיכוי שהוא יבוא לפה
https://spfc.net/news.asp?nID=256330
נערך לאחרונה על ידי netanel412 ב 31 אוגוסט 2024, 14:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

netanel412 כתב: 31 אוגוסט 2024, 14:12
Smurk כתב: 31 אוגוסט 2024, 14:05 סיכוי של אחד למיליון אבל לא שווה לנסות אם עד עכשיו לא מצא קבוצה?
הציעו אותו לסאו פאולו בברזיל והחוזה שהוא דרש לא ריאלי בשבילם
אז אין סיכוי שהוא יבוא לפה
https://spfc.net/news.asp?nID=256330
😪😪
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לא טוב.
תזכור תמיד - אם יש שחקן שהמועדון רוצה והוא לא מגיע, האופציה הבאה לא תהיה יותר טובה.

זה חוק מספר 3 ברשימת החוקים של חלון ההעברות. אולי יום אחד אני אוציא את הספר המלא.
אופטימיות במכבי חיפה
netanel412
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי netanel412 »

https://www.transfermarkt.com/zymer-byt ... ler/213555
כרגע בלי קבוצה ואין שמועות לגביו
https://www.transfermarkt.com/samuel-ka ... ler/424051
עזב את ווטפורד אתמול
נערך לאחרונה על ידי netanel412 ב 31 אוגוסט 2024, 15:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

מדכא שאין שום התקדמות עם הקיצוניים
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

בטוח שיש התקדמות מאחורי הקלעים
תחושה שלי, אף אחד מהשחקנים שעלו בתקשורת לא יבוא.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

החלון באירופה נסגר אתמול.
מאמין שהשבוע ינחת פה כנף שלא מצא קבוצה אחרת, סוג של דיפולט.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smile כתב: 31 אוגוסט 2024, 15:14 החלון באירופה נסגר אתמול.
החלון נסגר בעיקרון בטופ 5 ליגות.
עדיין פתוח לימים הקרובים בהולנד, קרואטיה, פורטוגל, הונגריה, נורבגיה, בולגריה, אוסטריה, בלגיה, פולין, אוקראינה, סלובקיה, סלובניה, צ'כיה, שוויץ, רומניה, יוון, קפריסין, רוסיה, טורקיה, סרביה ועוד.
אופטימיות במכבי חיפה
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Smile כתב: 31 אוגוסט 2024, 15:14 החלון באירופה נסגר אתמול.
אם מדובר בשחקנים חופשיים יש להם זמן מעבר לחלון ההעברות לחתום איפה שהם רוצים.
רק שחקנים תחת קבוצות מוגבלים לזמן חלון ההעברות של הקבוצה אליה הם מועמדים לעבור, כלומר רק אצלהם יורדים האופציות.
nk1230
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי nk1230 »

זה כלכך לא נכון..
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

כנפיים דחוף. ולא ספאס.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

אני באמת חושב שיש לנו בעיה במרכז שדה.
מול נתניה וטבריה אנחנו עוד מחזיקים.
אבל גם היום מחצית ראשונה הגיעו מהר מדי מול ההגנה והורגש בור באמצע.
לא רואה פתרון בסגל הקיים לבעיה הזאת לאורך זמן.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

בכר אמר שיגיע שחקנים, לא דיבר במונח של שחקן בודד
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

NOSFERATU ZODD כתב: 31 אוגוסט 2024, 22:33 אני באמת חושב שיש לנו בעיה במרכז שדה.
מול נתניה וטבריה אנחנו עוד מחזיקים.
אבל גם היום מחצית ראשונה הגיעו מהר מדי מול ההגנה והורגש בור באמצע.
לא רואה פתרון בסגל הקיים לבעיה הזאת לאורך זמן.
הבעיה נוצרת בגלל המערך שאנחנו חייבים לשחק בו כי אין כנפיים.
היום למשל סירוטה ואזולאי נזרקו כל הזמן לשמאל לשחק ביחד עם סימבה, ופיינגולד נשלח גבוה לעזור לאיאד במבנה המוזר ששיחקנו בו.
ה3 בלמים נשמע כאילו אמור לתת יותר הגנה, אבל בפועל בגלל שאנחנו צריכים איכשהו לפרוץ הגנות הוא מפזר אותנו בהגזמה על המגרש.
בקו 4 במחצית השנייה ראו את כל ההבדל, ופתאום גם בקישור לא היה בור.

חייבים קיצוניים ואת סימבה בכושר כדי להפסיק עם המערך הזה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

ירוק רפואי כתב: 31 אוגוסט 2024, 22:42 בכר אמר שיגיע שחקנים, לא דיבר במונח של שחקן בודד
אמרתי כבר שאם לא יהיו פה 6 זרים כשהחלון נסגר זו תהיה חתיכת אמירה
אופטימיות במכבי חיפה
נעול