חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

נעול
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

שליחה על ידי Shocking4U »

Apoc כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:08
Smurk כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:03 ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד
אגיד את המשפט הקבוע שלי בחלון הזה
אם אנחנו מסיימים חלון עם פחות מ6 זרים רשומים בסגל, זו חתיכת אמירה
מאוד יפתיע אותי אם נסיים עם 6 זרים
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:10
Judokan כתב: 01 ספטמבר 2024, 17:55
itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 17:45 אני חושב שלהביא זר אחד לכנף זה סביר לחלוטין בהנחה והוא שובר שוויון אמיתי
יש לנו שתי עמדות לזר. להביא רק אחת זה להגיד קבל עם ועדה שאנחנו יותר פוחדים שמשהו לא יסתדר מאשר לרצות להצליח.

אפילו נגיד שהם לא מוצאים שניים שבטוח ישדרגו. אז תחתימו אחד שאתם לא בטוחים לגביו בחוזה נוח.
בעולם אידיאלי אני מסכים איתך אבל בעולם הרכש של מכבי חיפה, אני מעדיף שינסו להשקיע כמה שיותר כדי להביא שובר שוויון (לא שזה עבד משהו בעבר) מאשר למלא את המכסות בזרים לא מספיק איכותיים

מבחינתי בכר ואלברמן צריכים להגיד ליעקב או לאור למי שזה לא יהיה, אנחנו צריכים שובר שוויון להרכב, שחרר לנו כסף כדי להביא אחד כזה, הזר השני כבר פחות קריטי
כל הרעיון של "זר שובר שוויון" בעיניי הוא חשיבה לא נכונה.
אז נגיד שנשקיע יותר בזר - יש ערובה שהוא יצליח? כבר היו לנו שוברי שוויון כביכול שלא הצליחו, והזר שבאמת היה שובר השוויון הכי גדול שלנו לא דרש השקעה מסיבית להחתמה שלו.

מה שמכבי חיפה צריכה לעשות לפני כל דיבורי שובר השוויון זה את המינימום המתבקש מקבוצה: למלא את מכסת הזרים שלה. ואז גם הסבירות שבאמת נפגע בזר שם תעלה, ובמקרה הרע יהיה לנו עוד שחקן לא רע בסגל
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

KevinDurant כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:12
itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:12
KevinDurant כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:08
למה בעונת צ'מפיונס הביאו גם את סק וגם את באטובינסיקה?

אתה יכול להתחייב על מישהו שהוא שובר שוויון אמיתי? צריך להביא 2 זרים איכותיים לכנף, המאמן לא מאמין (בצדק) בשחקני הכנף שלו
עם הזמן שעובר מרגיש שהקיץ ההוא היה הבלחה חד פעמית, ברור שאם אפשר להביא 2 איכותיים אז עדיף אבל זה לא מרגיש ככה, צריך להתעקש על אחד שרוצים שהוא שובר שוויון ולא להתפשר על ספאסים למיניהם

אם אפשר להביא 2 שוברי שוויון איכותיים אז בטח אבל אני לא רואה את יענקי משחרר סכומים בשביל זה
שוב אני אצטט ואגיד, מה הקשר בין הדברים? אם אתה מביא 2 אז הם פשרה ואם 1 אז זה איכותי?
ברור שלא בהכרח אבל לתחושתי יהיה יותר פשוט לגרום ליענקלה לשחרר כסף בשביל שחקן איכותי אחד, וזה גם מספיק טוב כדי להיות ההבדל בין הרכב של אליפות להרכב של מקום 2.

בסוף בעיני איכות ברוב המוחלט של המקרים זה פונקציה של כסף ואם רוצים שני זרים איכותיים יהיה יותר קשה לגרום ליענקלה ללכת על זה ואז הסבירות שיתפשרו עולה.
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:18
itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:12

עם הזמן שעובר מרגיש שהקיץ ההוא היה הבלחה חד פעמית, ברור שאם אפשר להביא 2 איכותיים אז עדיף אבל זה לא מרגיש ככה, צריך להתעקש על אחד שרוצים שהוא שובר שוויון ולא להתפשר על ספאסים למיניהם

אם אפשר להביא 2 שוברי שוויון איכותיים אז בטח אבל אני לא רואה את יענקי משחרר סכומים בשביל זה
שוב אני אצטט ואגיד, מה הקשר בין הדברים? אם אתה מביא 2 אז הם פשרה ואם 1 אז זה איכותי?
ברור שלא בהכרח אבל לתחושתי יהיה יותר פשוט לגרום ליענקלה לשחרר כסף בשביל שחקן איכותי אחד, וזה גם מספיק טוב כדי להיות ההבדל בין הרכב של אליפות להרכב של מקום 2.

בסוף בעיני איכות ברוב המוחלט של המקרים זה פונקציה של כסף ואם רוצים שני זרים איכותיים יהיה יותר קשה לגרום ליענקלה ללכת על זה ואז הסבירות שיתפשרו עולה.
ברעיון אתה צודק, במציאות זה שטות.

מכבי חיפה יכולים להביא 2 שחקני ב3 מיליון יורו אבל לא תביא שחקן ב2.5 וגם לא ב3

היא תביא 2 שחקנים ב450 אלף יורו שכר ולא תביא שחקן ב700.
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

Judokan כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:16
itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:10
Judokan כתב: 01 ספטמבר 2024, 17:55

יש לנו שתי עמדות לזר. להביא רק אחת זה להגיד קבל עם ועדה שאנחנו יותר פוחדים שמשהו לא יסתדר מאשר לרצות להצליח.

אפילו נגיד שהם לא מוצאים שניים שבטוח ישדרגו. אז תחתימו אחד שאתם לא בטוחים לגביו בחוזה נוח.
בעולם אידיאלי אני מסכים איתך אבל בעולם הרכש של מכבי חיפה, אני מעדיף שינסו להשקיע כמה שיותר כדי להביא שובר שוויון (לא שזה עבד משהו בעבר) מאשר למלא את המכסות בזרים לא מספיק איכותיים

מבחינתי בכר ואלברמן צריכים להגיד ליעקב או לאור למי שזה לא יהיה, אנחנו צריכים שובר שוויון להרכב, שחרר לנו כסף כדי להביא אחד כזה, הזר השני כבר פחות קריטי
כל הרעיון של "זר שובר שוויון" בעיניי הוא חשיבה לא נכונה.
אז נגיד שנשקיע יותר בזר - יש ערובה שהוא יצליח? כבר היו לנו שוברי שוויון כביכול שלא הצליחו, והזר שבאמת היה שובר השוויון הכי גדול שלנו לא דרש השקעה מסיבית להחתמה שלו.

מה שמכבי חיפה צריכה לעשות לפני כל דיבורי שובר השוויון זה את המינימום המתבקש מקבוצה: למלא את מכסת הזרים שלה. ואז גם הסבירות שבאמת נפגע בזר שם תעלה, ובמקרה הרע יהיה לנו עוד שחקן לא רע בסגל
מבין לגמרי את הגישה הזו, מאוד הגיונית, פשוט אני לא חושב ככה
יעקב נחנקנו
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

KevinDurant כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:19

החלק המודגש הוא מה שבעייתי במועדון שלנו, זה מה שצריך כדי לעלות לשלב הבא כמועדון
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

itaybenji כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:20
KevinDurant כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:19

החלק המודגש הוא מה שבעייתי במועדון שלנו, זה מה שצריך כדי לעלות לשלב הבא כמועדון
אפשר להתווכח, אבל זה עובדה
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

Smurk כתב: 01 ספטמבר 2024, 18:03 ניסן טוען שיגיע רק עוד זר אחד
אני עוד מחכה לאצילי. מלא שטויות הבן אדם
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני לא משוכנע שהמועדון יודע כמה זרים יגיעו. אני חושב שהרבה פעמים קל לבקר כתבים או פרשנים כשהמועדון עצמו לא בהכרח יודע תמיד מה הוא עושה או שדברים מתפתחים ומשתנים תוך כדי תנועה.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

הצהבת החתימו הקיץ 4 קיצוניים. אנחנו 0
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

Smurk כתב: 02 ספטמבר 2024, 07:25 הצהבת החתימו הקיץ 4 קיצוניים. אנחנו 0
אבל אי אפשר להביא זרים בתקופה הזאת
דם ירוק!!!
שחקן החודש

שליחה על ידי דם ירוק!!! »

ויתרנו בקלות על יחזקאל ולאיוס...
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Smurk כתב: 02 ספטמבר 2024, 07:25 הצהבת החתימו הקיץ 4 קיצוניים. אנחנו 0
זה קטע מטורף כזה שכשמשלמים אז שחקנים מגיעים
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

מועדון גמור
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

מכבי ת''א זיהו את הבעיות שהיו להם בשנה שעברה (למרות שהם לקחו אליפות) שזה מגן ימני (הביאו את הכי טוב בשוק), הביאו 2 בלמים זרים (שאחד מהם יכול לשחק גם בימין), הביאו עוד קשר לאמצע שיכול להחליף ולתת תחרות לואן אובריים ולעזיבה של מילסון הם הגיבו עם (בינתיים) לאיוס ופטאצ'י שאת יחזקאל אני לא אחשיב ועוד יש להם מקום של זר.

ואנחנו נמשיך לחכות לקיצוני שיחליף את אצילי.

אם לא יגיעו לפה 2 שחקני כנף אנחנו נהיה בבעיה קשה מאוד כי נראה שהם עבדו נכון בניגוד לשנים קודמות
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

KevinDurant כתב: 02 ספטמבר 2024, 10:53 מכבי ת''א זיהו את הבעיות שהיו להם בשנה שעברה (למרות שהם לקחו אליפות) שזה מגן ימני (הביאו את הכי טוב בשוק), הביאו 2 בלמים זרים (שאחד מהם יכול לשחק גם בימין), הביאו עוד קשר לאמצע שיכול להחליף ולתת תחרות לואן אובריים ולעזיבה של מילסון הם הגיבו עם (בינתיים) לאיוס ופטאצ'י שאת יחזקאל אני לא אחשיב ועוד יש להם מקום של זר.

ואנחנו נמשיך לחכות לקיצוני שיחליף את אצילי.

אם לא יגיעו לפה 2 שחקני כנף אנחנו נהיה בבעיה קשה מאוד כי נראה שהם עבדו נכון בניגוד לשנים קודמות
לצערי מדויק. מנספורד מאמן מקצועי הרבה יותר טוב מאלברמן
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

היה אצילי, היה לאיוס בעסקה קלילה (גוני + 500-600 נגיד בתחילת הקיץ), היה אצילי וכו'. אנחנו כרגע במצב של 0 שחקני אגף.
הגיע הזמן שיפתחו גם את הכיס וגם את החשיבה, בלי קשר ל2 שחקני אגף זרים ברמה גבוהה שצריך פה צריך גיבוי מהספסל במידה ושחקן נפצע. הייתי בודק עם ב"ש לגבי חטואל + גנאח (ובפעם המיליון, כנעאן, לא מעניןי הפציעות במצבנו).

פשוט קיץ שכונה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Ganjot כתב: 02 ספטמבר 2024, 10:59 היה אצילי, היה לאיוס בעסקה קלילה (גוני + 500-600 נגיד בתחילת הקיץ), היה אצילי וכו'. אנחנו כרגע במצב של 0 שחקני אגף.
הגיע הזמן שיפתחו גם את הכיס וגם את החשיבה, בלי קשר ל2 שחקני אגף זרים ברמה גבוהה שצריך פה צריך גיבוי מהספסל במידה ושחקן נפצע. הייתי בודק עם ב"ש לגבי חטואל + גנאח (ובפעם המיליון, כנעאן, לא מעניןי הפציעות במצבנו).

פשוט קיץ שכונה.
אצילי זה חלם. אין סיכוי שבסיטואציה דומה גולדהאר לא מביא אותו, לא מעניין מיסים ולא מעניין עמייאת

מילא אם הסיטואציה הייתה לפני המלחמה או בחודש מאי-יוני שאתה מאמין שתצליח להביא זרים והכל קל. זה היה בסוף יולי שכבר ראית שכלום לא הולך לך ואתה מתקשה מאוד להביא זרים איכותיים. פשוט בושה

לגבי לאיוס, יכול להבין למה לא הלכו על המהלך, בטח שיש מקום ל2 זרים. הוא שחקן נחמד, אבל אם יש מקום לזרים צריך להביא אותם.

חטואל כבר שנה-שנתיים בירידה עצומה ורע מאוד, את גנאח הייתי מביא, כישרון ברמה גבוהה.

לכנעאן העונה אין מקום במכבי חיפה, אולי בשנה הבאה.

אני לא חושב שצריך להביא עוד גיבוי לספסל, צריך להביא 2 שחקני כנף ברמה גבוהה ומשם הכל יסתדר.
במשחק האחרון הספסל שלנו היה:
סולטאני, פדראו, סייף, חרמש, ג'אבר, קינדה, חזיזה, רפאלוב וחג'ג'

וזה בלי שון, קנדיל ואלימלך שהיו מחוץ לסגל.

אם אתה מוסיף 2 זרים (נניח שחלאיילי יוצא מהסגל ופיירו/דין יורדים לספסל ועוד לפני ששון חוזר)

זה אומר ש1-2 מאלה שהיו בהרכב/בספסל יצטרכו להיות מחוץ לסגל.

לא רואה טעם להוסיף עוד שחקן "בינוני" פה.

שיביאו 2 זרים ברמה גבוהה לכנף
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

משחק מעולה של הגרמנים אתמול זה לא אומר כלום לגבי המשך העונה בקדנציה השנייה של איביץ הם פתחו עם 5 ו6 ואחרי זה נתקעו.
אין להם מספיק איכות בהתקפה הם צריכים 5 מצבים לגול גם אתמול זה היה ככה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:16 משחק מעולה של הגרמנים אתמול זה לא אומר כלום לגבי המשך העונה בקדנציה השנייה של איביץ הם פתחו עם 5 ו6 ואחרי זה נתקעו.
אם להן אין איכות בהתקפה מה אנחנו נגיד.

מול טבריה ונתניה ניצחנו את המשחקים כי הצלחנו להבקיע שער ראשון מנייח שפתח קצת את המשחק, אחרת אנחנו מאוד מתקשים לייצר מצבים.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

אתם מדברים כאילו כבר התחילה הליגה ואין לנו שחקני כנף בסגל
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אליאור כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:41 אתם מדברים כאילו כבר התחילה הליגה ואין לנו שחקני כנף בסגל
למה אחי, יש את חזיזה

אולי עוד חודש הוא כבר יוכל לתת לנו 30 דק' ולא 20
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:14
Ganjot כתב: 02 ספטמבר 2024, 10:59 היה אצילי, היה לאיוס בעסקה קלילה (גוני + 500-600 נגיד בתחילת הקיץ), היה אצילי וכו'. אנחנו כרגע במצב של 0 שחקני אגף.

פשוט קיץ שכונה.
אצילי זה חלם. אין סיכוי שבסיטואציה דומה גולדהאר לא מביא אותו, לא מעניין מיסים ולא מעניין עמייאת

מילא אם הסיטואציה הייתה לפני המלחמה או בחודש מאי-יוני שאתה מאמין שתצליח להביא זרים והכל קל. זה היה בסוף יולי שכבר ראית שכלום לא הולך לך ואתה מתקשה מאוד להביא זרים איכותיים. פשוט בושה

לגבי לאיוס, יכול להבין למה לא הלכו על המהלך, בטח שיש מקום ל2 זרים. הוא שחקן נחמד, אבל אם יש מקום לזרים צריך להביא אותם.

חטואל כבר שנה-שנתיים בירידה עצומה ורע מאוד, את גנאח הייתי מביא, כישרון ברמה גבוהה.

אני לא חושב שצריך להביא עוד גיבוי לספסל, צריך להביא 2 שחקני כנף ברמה גבוהה ומשם הכל יסתדר.

אם אתה מוסיף 2 זרים (נניח שחלאיילי יוצא מהסגל ופיירו/דין יורדים לספסל ועוד לפני ששון חוזר)

אני לא חשוב שחטואל בינוני כמו שהוא צריך מאמן טוב, חושב שזה עיבוי איכותי לסגל. הוא בגיל טוב, "שחקן רע" שחסר לנו קצת היום. לפעמים צריך לקנות מניה בירידה, במיוחד בהיצע השוק הדל שיש היום. (גנאח בכלל יהיה רכש מעולה אבל יהיה קשה מאוד להוציא אותו משם ויצטרכו לפתוח את הכיס מה שלא אוהבים לעשות פה).

קינדה אם היה אפשר הייתי עושה טרייד\מוכר, חג'ג יכול לפעמים להיות מחוץ לסגל וכמו שאני מכיר את המועדון, נחווה לא מעט פציעות במהלך העונה, אל תדאג.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Ganjot כתב: 02 ספטמבר 2024, 12:07
KevinDurant כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:14

פשוט קיץ שכונה.

אני לא חשוב שחטואל בינוני כמו שהוא צריך מאמן טוב, חושב שזה עיבוי איכותי לסגל. הוא בגיל טוב, "שחקן רע" שחסר לנו קצת היום. לפעמים צריך לקנות מניה בירידה, במיוחד בהיצע השוק הדל שיש היום. (גנאח בכלל יהיה רכש מעולה אבל יהיה קשה מאוד להוציא אותו משם ויצטרכו לפתוח את הכיס מה שלא אוהבים לעשות פה).

קינדה אם היה אפשר הייתי עושה טרייד\מוכר, חג'ג יכול לפעמים להיות מחוץ לסגל וכמו שאני מכיר את המועדון, נחווה לא מעט פציעות במהלך העונה, אל תדאג.
בעונה בלי אירופה אני חושב שצריך להתמקד ב2 זרים כרגע ולקראת ינואר לחפש עסקאות כמו כנעאן למשל לעונה הבאה.

חטואל לא נראה לי שחקן שיהיה "מוכן" להוות גיבוי פה.

לא חושב שיעשו טרייד/מכירה על קינדה העונה, אולי בעונה הבאה.

אני מבין את הרצון שלך להתחזק במשבצות אחרות אבל כרגע לדעתי הדבר הכי חשוב ובפער עצום זה השדרוג ב2 כנפיים, כל השאר זה כבר "מקצה שיפורים"
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

KevinDurant כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:19
Hulk כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:16 משחק מעולה של הגרמנים אתמול זה לא אומר כלום לגבי המשך העונה בקדנציה השנייה של איביץ הם פתחו עם 5 ו6 ואחרי זה נתקעו.
אם להן אין איכות בהתקפה מה אנחנו נגיד.

מול טבריה ונתניה ניצחנו את המשחקים כי הצלחנו להבקיע שער ראשון מנייח שפתח קצת את המשחק, אחרת אנחנו מאוד מתקשים לייצר מצבים.
מבחינת סיומת ואיכות אין להם שחקן כמו סבע או דין דוד, יש להם בעיקר תבניות התקפה שעובדות כרגע מעולה.
אנחנו מתקשים כי אנחנו לא מסוגלים לרווח, אבל כן יש לנו שחקן כמו סבע שלוקח כדור ועושה גול מכלום בלי קשר למהלך המשחק.
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

מכבי פ"ת פתחו קטסטרופה גם בגביע הטוטו, הם לא מדד.
לא הייתי מתרגש מדי מהניצחון שלהם ובכלל לא חושב שצריך להסתכל עליהם.
יש לנו קבוצה טובה ובתקווה היא תתחזק בשבועיים הקרובים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

silvas כתב: 02 ספטמבר 2024, 14:07 מכבי פ"ת פתחו קטסטרופה גם בגביע הטוטו, הם לא מדד.
לא הייתי מתרגש מדי מהניצחון שלהם ובכלל לא חושב שצריך להסתכל עליהם.
יש לנו קבוצה טובה ובתקווה היא תתחזק בשבועיים הקרובים.
מסכים לגבי מכבי פ''ת אבל יש לנו בעיות אקוטיות בסגל ועושה רושם שתהיה לנו יריבה איכותית השנה ואסור לנו לזייף.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

הם נראים טוב, נראים כמו קבוצה אלופה.
המשחק שוטף, רואים שהשחקנים מאומנים ויש להם סגל רחב מה שאי אפשר להגיד עלינו.
בניגוד ל4 העונות האחרונות, אין לנו עליונות עליהם כבר בשום עמדה על המגרש וזה אומר הכל.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Daniel123 כתב: 02 ספטמבר 2024, 17:20 הם נראים טוב, נראים כמו קבוצה אלופה.
בניגוד ל4 העונות האחרונות, אין לנו עליונות עליהם כבר בשום עמדה על המגרש וזה אומר הכל.
אני לא חושב שיש להם הגנה ואמצע טובים משלנו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Daniel123 כתב: 02 ספטמבר 2024, 17:20 הם נראים טוב, נראים כמו קבוצה אלופה.
לדעתי יש לנו סגל רחב, חסר איכות בכנפיים, לא עוד רוחב
נעול