ברק.י כתב: 02 ספטמבר 2024, 20:26
בולט שמחפשים קיצוני תואם חלאיילי - פיזי, מהיר עם רגל ימין חזקה (במבה/ספאס) וקיצוני טכני יותר שיכול לתרום גם כ-10 שמאל (ליבולאן/נהואל). יש היגיון בזה אם רוצים להתבסס על 3-5-2.
מה שכן, העובדה שלא מחפשים קיצוני עם רגל שמאל מאותת על זה שנראה פחות 4-3-3 והאיתור מעלה תהיות גם בנוגע לאמירה של בכר שמחפשים קיצוני/חלוץ.
רק אתמול כתבתי את זה והנה, בניגוד לכל הפרסומים הקודמים - סברינה קיצוני ימני עם רגל שמאל.
עכשיו יהיה מעניין לראות אם הקיצוני שיגיע לאגף שמאל יהיה ימני ברגל ואם הוא יהיה קיצוני/חלוץ.
כנראה שזה הכי טוב שיכולנו לבקש הקיץ הזה. אין לי תלונות. הוא נראה בסדר גמור בסרטונים והכי חשוב הוא שחקן שבגרף עלייה.
אמנם מגיע מליגה לא איכותית כל כך שזה סימן שאלה, אבל צריך לקחת בחשבון מנגד ששולם עליו הרבה כסף שזה כן מעיד על פוטנציאל ואיכות מבחינת שווי שוק.
בנוגע לבמבה, לפני שהשם שלו עלה אתמול היה דיווח שהוא "סירב למכבי ת"א".
אחר כך עלה הדיווח שהוא מועמד חזק למכבי חיפה.
אני הסקתי מכך שהוא סירב לנו והתבלבלו כרגיל בינינו למכבי ת"א והסדר הכרונולוגי בו הדיווחים יצאו החוצה גם התבלבל.
כלומר הוא קיבל הצעה, אמר לא רוצה לישראל או משהו בסגנון, וסירב לנו.
לא חושב שהוא מועמד יותר החל מאתמול, כמו הצרפתי ההוא שסירב לנו יותר מוקדם.
סברינה כנראה האופציה החמישית או שישית ברשימה.
מאוד מקווה שהוא כבר באמת יגיע.
עוד מילה על התקשורת:
מביך מה שנהיה פה מהבחינה של סיקור מועמדים בקיץ.
פעם את כתבות הצבע היו עושים רק אחרי ששחקן כבר חתם בקבוצה ולפני משחק רשמי חשוב ראשון שלו בהרכב ולפעמים גם אחרי.
היום עושים כתבת צבע ככתבת שער של כל הערוצים המובילים על כל פישר שרק השם שלו נזרק בהקשר של הקבוצה.
מספרים לי את כל הסיפור חיים של בן אדם שיכול מאוד להיות שתוך 24 שעות נזרק לתהום הנשייה ולא נשמע עליו יותר בחיים, פעם אחר פעם, שמונים פעם בחלון.