חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
בוא נראה אם גם בעונה הקרובה אתה תאשים את המגנים ואת גוש כהן.
אתה חושב שמרכז ההגנה שלנו מספיק טוב כי ספגנו הכי מעט בליגה. אם ההגנה שלך מספיק טובה מול קבוצות הצמרת, היא מספיק טובה גם מול שאר הקבוצות
ואם היא מספיק טובה מול הקטנות והבינוניות, היא לא בהכרח מספיק טובה גם מול הגדולות. להסתפק במרכז ההגנה הנוכחי שלנו זה לבנות שוב על חולשה של תל אביב ובאר שבע, לקוות שגם בעונה הקרובה הן לא יהיו מספיק טובות
אתה חושב שמרכז ההגנה שלנו מספיק טוב כי ספגנו הכי מעט בליגה. אם ההגנה שלך מספיק טובה מול קבוצות הצמרת, היא מספיק טובה גם מול שאר הקבוצות
ואם היא מספיק טובה מול הקטנות והבינוניות, היא לא בהכרח מספיק טובה גם מול הגדולות. להסתפק במרכז ההגנה הנוכחי שלנו זה לבנות שוב על חולשה של תל אביב ובאר שבע, לקוות שגם בעונה הקרובה הן לא יהיו מספיק טובות
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 06 יולי 2022, 19:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
צריך להביא בלם נוסף שישלים יותר את החבורה, הוא צריך להיות שחקן מספיק איכותי גם כדי לתת תחרות על ההרכב ולאפשר גמישות במערכים.
אני גם חושב שיש מקום לקשר נוסף, עושה רושם שזה בכלל לא בתכנות וחבל.
אני גם חושב שיש מקום לקשר נוסף, עושה רושם שזה בכלל לא בתכנות וחבל.
-
רונן22
- שחקן העונה
אגב ההתקפה שלנו היתה הכי טובה בליגה בעונה שעברה, ועדיין עשינו שינויים בהתקפה.
כמו שהתקפה לא נמדדת במספר שערים כללי נטו, גם הגנה לא נמדדת בכמות ספיגות כללית נטו
כמו שהתקפה לא נמדדת במספר שערים כללי נטו, גם הגנה לא נמדדת בכמות ספיגות כללית נטו
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 06 יולי 2022, 19:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
נמני אמר בטרנספרמרקט בוואן שאנחנו רוצים להביא עוד שחקן הגנה ושחקן קישור ושחלק מהשיקולים זה שהקורונה חוזרת ושמפחדים מהעומסים בגלל המונדיאל
איזה שינויים עשינו בהתקפה? פיירו במקום דוניו ורוקאביצה במקום שהר? (שעדיין פה ורק נדחק עוד יותר)
זה לא אותו דבר. בהתקפה היה קל לראות שאפשר לשדרג.
אם בהתקפה עונה שעברה היה משחק פיירו או חלוץ זר אחר והוא היה הצלחה, ובנוסף לזה היה את דוד ורוקאביצה שגם היו נותנים את מה שהם יודעים, לא היינו עושים שינוי עכשיו.
זה לא אותו דבר. בהתקפה היה קל לראות שאפשר לשדרג.
אם בהתקפה עונה שעברה היה משחק פיירו או חלוץ זר אחר והוא היה הצלחה, ובנוסף לזה היה את דוד ורוקאביצה שגם היו נותנים את מה שהם יודעים, לא היינו עושים שינוי עכשיו.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
הבאת בסכום עתק חלוץ להרכב על חשבון מלך השערים שלך, זה לא שינוי משמעותי? אתה הסברת גםלמה נחוץ לנו חלוץ מהסגנון של פיירו
אתה יכול להגיד שהבאת חלוץ זר במקום חלוץ זר שעזב, בפועל פיירו זה על הראש של דוד.
אתה יכול להגיד שהבאת חלוץ זר במקום חלוץ זר שעזב, בפועל פיירו זה על הראש של דוד.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 06 יולי 2022, 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
קל לשדרג את ההתקפה כשיש לך רק חלוץ אחד נורמלי.
בהגנה אין סיבה להוריד את פלאניץ' וגולדברג לספסל.
בהגנה אין סיבה להוריד את פלאניץ' וגולדברג לספסל.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
פיירו מגיע על חשבון מלך השערים שלך. על הנייר הוא אמור להוסיף לנו איכויות שאין לדוד. אתה הסברת יפה למה אנחנו צריכים חלוץ מהסגנון שלו. אני מסביר למה אנחנו צריכים בלם עם סגנון שונה משל פלאניץ' וגולדברג.
יכולת להביא חלוץ אחר בסכום נמוך ולהמשיך לבנות על דוד כחלוץ המוביל. למזלנו בצוות המקצועי סבורים שדוד זה לא חלוץ להוביל את ההתקפה שלנו, לא הסתנוורו מהשערים שלו
אתה חושב שזה רציני לבחון יכולת של התקפה/הגנה נטו לפי כמות ספיגות כללית/כמות שערי זכות כללית?
יכולת להביא חלוץ אחר בסכום נמוך ולהמשיך לבנות על דוד כחלוץ המוביל. למזלנו בצוות המקצועי סבורים שדוד זה לא חלוץ להוביל את ההתקפה שלנו, לא הסתנוורו מהשערים שלו
אתה חושב שזה רציני לבחון יכולת של התקפה/הגנה נטו לפי כמות ספיגות כללית/כמות שערי זכות כללית?
אלה היו העמדות לחיזוק - חלוץ, מגן ימני ומגן שמאלי. ברגע שהלכו על מגנים אחד חופשי אחד בסכום העברה נמוך ושניהם לא בשכר היסטרי אז היה תקציב להוציא על חלוץ זר אכזר שישדרג את הרמה.
שוב, עונה שעברה היה פה רק את דוד והיה קל לשדרג את ההתקפה על חשבונם של דוניו ושהר.
בהגנה שדרגנו את עמדות המגנים וצריך להוסיף בלם שלישי נוסף שיהיה גיבוי נורמלי ולא מה שיש עכשיו.
אם אני מנחית בלם בתקציב גבוה כדי להוריד את גולדברג או פלאניץ' לספסל? לא. זה גם לא הגיוני בפרמטרים האחרים שלוקחים בחשבון כשעושים צעד כזה. (כלכלי, חוזים, וכדומה)
זה לא רציני.
שוב, עונה שעברה היה פה רק את דוד והיה קל לשדרג את ההתקפה על חשבונם של דוניו ושהר.
בהגנה שדרגנו את עמדות המגנים וצריך להוסיף בלם שלישי נוסף שיהיה גיבוי נורמלי ולא מה שיש עכשיו.
אם אני מנחית בלם בתקציב גבוה כדי להוריד את גולדברג או פלאניץ' לספסל? לא. זה גם לא הגיוני בפרמטרים האחרים שלוקחים בחשבון כשעושים צעד כזה. (כלכלי, חוזים, וכדומה)
זה לא רציני.
אופטימיות במכבי חיפה
כל עוד לא מאריכים חוזה לאצילי אין מה לדבר על בלם זר נוסף כגיבוי, גם אם השבדי או מוחמד יאוזרחו.
לעומר אצילי יש סעיף שחרור נמוך, ואם הוא עוזב, רק זר אכזר מאוד יוכל למלא את המקום שלו.
לעומר אצילי יש סעיף שחרור נמוך, ואם הוא עוזב, רק זר אכזר מאוד יוכל למלא את המקום שלו.
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
ערב טוב .Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
מתנצל אבל אמרתי וירדו עלי שאני מנותק .
הסברתי שיש רשימת קניות ,ברגע ששחקן שהמועדון רצה לא חותם עוברים לאופציה ב .
אופציה ב רכש ספונטני .
אם היית אומר לך שראית את רשימת הרכש לפני חודש ואני מאוכזב היית אומר לי אתה אדם הזוי .
גילוי נאות כל המנויים שברשותי לא חודשו למעט אחד וגם אותו אני כנראה מוכר לחבר .
נערך לאחרונה על ידי Ohad ב 06 יולי 2022, 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אנחנו כבר חודש אומרים את זה ומתקשה להבין איך הם הבינו רק עכשיו. בכל מקרה, עדיף מאוחר מאף פעם.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 19:46 נמני אמר בטרנספרמרקט בוואן שאנחנו רוצים להביא עוד שחקן הגנה ושחקן קישור ושחלק מהשיקולים זה שהקורונה חוזרת ושמפחדים מהעומסים בגלל המונדיאל
- Judokan
- סמל ירוק
חייב לשאול - מאיפה הידיעה הכל כך ודאית גם לגבי סונדגרן שהוא שחקן שהגיע דרך סוכן?Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
שמעתי עכשיו את קופר מספר שאנחנו עוקבים אחרי סונגדרן מאז פברואר\מרץ. אז יכול להיות שמישהו פנה אלינו להציע מועמד, אבל בסוף מחלקת הסקאוטינג חקרה אותו ועקבה אחריו לפני החלטה.
גם לגבי פיירו - על סמך מה יש להאמין לאיזה מקק צהוב שמחפש תשומת לב? נשמע יותר כמו סקופ של אלירן אקסקלוסיב מבן אדם שצריך לקחת ברצינות.
נשמע לך הגיוני שסיננו אותנו והכל השתנה ברגע שאיזה סוכן קקמייקה שאף אחד לא שמע עליו נכנס לתמונה?
(למען הסר ספק, במקרה של פיירו אני מניח שזה באמת היה עניין של סקאוטינג פסיבי).
- Judokan
- סמל ירוק
במילים אחרות, רוצים קודם לראות את ההגנה והקישור במחנה האימונים, להבין איך ארד, דהן, לביא ומוחמד מגיעים לעונה הנוכחית אחרי הבעיות של העונה שעברה - לפני שמחליטים עד כמה ובאיזה סוג שחקן צריך להשקיע.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 19:46 נמני אמר בטרנספרמרקט בוואן שאנחנו רוצים להביא עוד שחקן הגנה ושחקן קישור ושחלק מהשיקולים זה שהקורונה חוזרת ושמפחדים מהעומסים בגלל המונדיאל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסוכן שלו בועז גורן אמר בעצמו שהוא הציע אותו למכבי חיפה. זה לא סותר אגב שעשו עליו מעקב ולא אומר שהוא לא יהיה שחקן טוב אבל זה כן שם שהגיעו אליו דרך סוכן. לגבי פיירו אותו סוכן (בעז גורן) פירסם היום ציוץ אחרי שהתראיין בספורט 5 והבהיר שהחלק שלו בעסקה קטן ושמי שאחראי בעיקר לעסקה זה הסוכן הצרפתי, עוד סוכן צרפתי ישראלי שתיווך ובר שמריך אוהד הצהבת שהציע אותו לקבוצה.Judokan כתב: 06 יולי 2022, 23:25חייב לשאול - מאיפה הידיעה הכל כך ודאית גם לגבי סונדגרן שהוא שחקן שהגיע דרך סוכן?Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
שמעתי עכשיו את קופר מספר שאנחנו עוקבים אחרי סונגדרן מאז פברואר\מרץ. אז יכול להיות שמישהו פנה אלינו להציע מועמד, אבל בסוף מחלקת הסקאוטינג חקרה אותו ועקבה אחריו לפני החלטה.
גם לגבי פיירו - על סמך מה יש להאמין לאיזה מקק צהוב שמחפש תשומת לב? נשמע יותר כמו סקופ של אלירן אקסקלוסיב מבן אדם שצריך לקחת ברצינות.
נשמע לך הגיוני שסיננו אותנו והכל השתנה ברגע שאיזה סוכן קקמייקה שאף אחד לא שמע עליו נכנס לתמונה?
אני לא אומר ששמות שעולים על ידי סוכנים זה פסול במהותו אבל כן תמוה בעיני שמשתפים פעולה עם ״סוכנים״ בלי שום מוניטין או שם שאוהדים באופן פומבי את הצהבת ותוקפים אוהדים שלנו ברשתות החברתיות.
-
Ramos
- גול ראשון בבוגרים
בפועל אנחנו צריכים בלם ושלושה קשרים (במידה ואבו פאני עוזב), לגבי מה מזה נקבל זאת שאלה אחרת.
כולם יהיו ישראלים כמובן, מישהו רוצה לעשות לנו סדר מה קיים על המדף/ריאלי?
בלם - לדעתי אלחמיד ריאלי לחלוטין. אני באופן אישי מחזיק ממנו. קראתי פה שהוא בלם בסגנון שכבר יש לנו, אבל אני לא מכיר עוד בלם ישראלי ברמה שיוסיף לנו גם אם זה לא בדיוק הסגנון בלם האופטימלי לנו כרגע. אין לו אופציות אחרות מלבד מכבי וידוע שהוא לא מת על הדרום.
קראתי שבלוריאן לא רוצה להמשיך בפ״ת בלאומית, לא חושב שהוא יגיע להיות בלם שלישי ברוטציה אבל עם העומס שצפוי פה הוא יכול לשחק די הרבה.
קשרים (לרוטציה בלבד) - זרגרי/קנצפולסקי/שמיר
כן, לא הרמה שהיינו רוצים לראות פה, אבל כנראה שיהיה די קל לסגור כל אחד מהשלושה. על הנייר שמיר עם הכי הרבה ניסיון, קנצפולסקי על תקן כישרון אדיר אבל זה יבוא עם שכר לימוד.
זרגרי אף אחד לא יודע מה המצב הגופני והמנטלי שלו אחרי העונה בבית״ר.
כולם יהיו ישראלים כמובן, מישהו רוצה לעשות לנו סדר מה קיים על המדף/ריאלי?
בלם - לדעתי אלחמיד ריאלי לחלוטין. אני באופן אישי מחזיק ממנו. קראתי פה שהוא בלם בסגנון שכבר יש לנו, אבל אני לא מכיר עוד בלם ישראלי ברמה שיוסיף לנו גם אם זה לא בדיוק הסגנון בלם האופטימלי לנו כרגע. אין לו אופציות אחרות מלבד מכבי וידוע שהוא לא מת על הדרום.
קראתי שבלוריאן לא רוצה להמשיך בפ״ת בלאומית, לא חושב שהוא יגיע להיות בלם שלישי ברוטציה אבל עם העומס שצפוי פה הוא יכול לשחק די הרבה.
קשרים (לרוטציה בלבד) - זרגרי/קנצפולסקי/שמיר
כן, לא הרמה שהיינו רוצים לראות פה, אבל כנראה שיהיה די קל לסגור כל אחד מהשלושה. על הנייר שמיר עם הכי הרבה ניסיון, קנצפולסקי על תקן כישרון אדיר אבל זה יבוא עם שכר לימוד.
זרגרי אף אחד לא יודע מה המצב הגופני והמנטלי שלו אחרי העונה בבית״ר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא נוגע בבלוריאן. אין הבדל בינו לבין אורי דהן ואין שום סיבה לשלם את הסכומים המגוחכים שאבי לוזון ידרוש עליו, זה עומר דנינו 2.0. זרגרי גם לא יכול לתרום כלום, קנצפולסקי זה סימן שאלה גדול אם הוא ברמה של מכבי חיפה והוא צריך קבוצה שהוא ישחק בה הרבה. אלחמיד אני לא חושב שריאלי, הוא כבר בעצמו לא דוחף יותר להעברה. הסיכוי היחיד של העברה כזאת הייתה אם השחקן היה שובר את הכלים ומחרים אימונים ואנחנו רואים שזה לא המצב.
שחקנים ישראליים ריאליים שהייתי שוקל להביא:
כנעאן, קארצב, גנדלמן, גנטוס, כיאל, גנאיים ושמיר.
שחקנים זרים מתוך הליגה שהייתי שוקל להביא אם מתפנה מקום של זר:
פוליץ, סבטקוביץ.
שחקנים ישראליים ריאליים שהייתי שוקל להביא:
כנעאן, קארצב, גנדלמן, גנטוס, כיאל, גנאיים ושמיר.
שחקנים זרים מתוך הליגה שהייתי שוקל להביא אם מתפנה מקום של זר:
פוליץ, סבטקוביץ.
- Judokan
- סמל ירוק
גנטוס וגנאים זה שחקני חממה של סכנין. לא מתקרב אליהם עם מקל. שני שחקנים שבגיל 26 שיחקו כל החיים בקבוצה בלי שאיפות, שגם העונה תחזקה הגנה לא מרשימה בעליל.
מה גם שהם רגילים לשחק בסביבה בונקריסטית שבה מגנים עם 8 שחקנים. לא רואה איזה התחלה של ערך מוסף יש להם לעומת הספסל שלנו.
אין היום בלם אחד בליגה (כולל זרים ריאליים, לא ויטור וסבוריט) שבאמת משדרג את מה שקיים אצלנו. אלחמיד זה אולי החריג היחיד.
דווקא בקישור לא חסרות אופציות אם נחליט להשקיע.
מה גם שהם רגילים לשחק בסביבה בונקריסטית שבה מגנים עם 8 שחקנים. לא רואה איזה התחלה של ערך מוסף יש להם לעומת הספסל שלנו.
אין היום בלם אחד בליגה (כולל זרים ריאליים, לא ויטור וסבוריט) שבאמת משדרג את מה שקיים אצלנו. אלחמיד זה אולי החריג היחיד.
דווקא בקישור לא חסרות אופציות אם נחליט להשקיע.
- Judokan
- סמל ירוק
תודה על ההסבר!Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 23:59הסוכן שלו בועז גורן אמר בעצמו שהוא הציע אותו למכבי חיפה. זה לא סותר אגב שעשו עליו מעקב ולא אומר שהוא לא יהיה שחקן טוב אבל זה כן שם שהגיעו אליו דרך סוכן. לגבי פיירו אותו סוכן (בעז גורן) פירסם היום ציוץ אחרי שהתראיין בספורט 5 והבהיר שהחלק שלו בעסקה קטן ושמי שאחראי בעיקר לעסקה זה הסוכן הצרפתי, עוד סוכן צרפתי ישראלי שתיווך ובר שמריך אוהד הצהבת שהציע אותו לקבוצה.Judokan כתב: 06 יולי 2022, 23:25חייב לשאול - מאיפה הידיעה הכל כך ודאית גם לגבי סונדגרן שהוא שחקן שהגיע דרך סוכן?Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
אני לא אומר ששמות שעולים על ידי סוכנים זה פסול במהותו אבל כן תמוה בעיני שמשתפים פעולה עם ״סוכנים״ בלי שום מוניטין או שם שאוהדים באופן פומבי את הצהבת ותוקפים אוהדים שלנו ברשתות החברתיות.
זה שבועז גורן אומר שהציע אותו לא פוסל שעקבנו אחריו בעצמנו עוד קודם לכן (סונדגרן). אני כן מאמין לקופר בעניין הזה. מה שבטוח זה שהייתה כאן עבודה של מחלקת הסקאוטינג במשך כמה חודשים מעבר לזה שהשחקן הוצע.
-
Ramos
- גול ראשון בבוגרים
כן, השמות של חלק מהשחקנים האלו עלו לי גם, אבל לדעתי כנעאן, גנדלמן וקארצב לא ריאלים.
לא רואה את שחר שופך עכשיו 1.5 מיליון יורו במינימום על כנעאן.
לקראצב לפי דעתי הייתה הצעה מקבוצה באירופה, סגל סירב בתוקף. לא נצליח להוציא ממנו את קארצב או גנדלמן.
לא יהיה מקום לזר. הדיבורים על אזרוח שחקנים עוד רחוק ממה שאמור לקרות בפועל.
לא רואה את שחר שופך עכשיו 1.5 מיליון יורו במינימום על כנעאן.
לקראצב לפי דעתי הייתה הצעה מקבוצה באירופה, סגל סירב בתוקף. לא נצליח להוציא ממנו את קארצב או גנדלמן.
לא יהיה מקום לזר. הדיבורים על אזרוח שחקנים עוד רחוק ממה שאמור לקרות בפועל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני חושב שהבעיה מול כנעאן יותר סביר תהיה אגו בגלל איך שעזב את המועדון והעובדה שעכשיו תצטרך לשלם הרבה כסף על שחקן שהיה אצלך כבר. מבחינת כסף לכאורה אם אתה מוכר את אבו פאני זה אמור להיות מספיק כסף כדי לשלם על כנעאן
-
רונן22
- שחקן העונה
- Smurk
- אגדה ירוקה
סכנין בונים גלאקטיקוס של שחקנים מהמגזר. זה התחיל עם קבהא וכיאל, המשיך עם טאלב שהוא אמנם עגלקטיקוס ועכשיו מכוונים לסבע.
-
רונן22
- שחקן העונה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש להם אנשי עסקים שתורמים נקודתית כסף להחתמות מסויימות. כמו למשל כיאל שאנשי עסקים במגזר התגייסו כדי לגייס כסף להחתמה שלו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
יונגר: "לא מנסים למכור את ירדן שועה, עסקת זרגרי לחיפה בשלבי סיום"
מעניין אם הוא ישאר חלק מהסגל או יושאל בחזרה לביתר, כי חסר לנו עוד קשר בסגל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אף אחד לא באמת מאמין שהוא ישחק כאן. באותה מידה יכולים גם להחתים פה את דן עזריה