כנראה יש עליו הצעה
עושה מהלך על מלמד ומשאיר מקום של זר לינואר
מנהל: Shocking4U
כנראה יש עליו הצעה
ההתנהלות המבריקה מול קורנו וסונדרגן נושאת פירות.
אני לא חושב שזה הסיפור פהApoc כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:04 הליגות שהחלון בהן עדיין פתוח הן צ'כיה, קטאר, רומניה, שוויץ, קפריסין, יוון, ארמניה, רוסיה, טורקיה, סרביה, מקסיקו והאמירויות.
חוץ מהאמירויות כולם נסגרים תוך פחות משבוע.
צריך פשוט להגיד לו שהוא לא הולך לשום מקום ולחכות 5-6 ימים ונסגר הסיפור. לא מבין מה הבעיה.
אני גם חושב שזה נטו ניסיון למשחקי מו"מKevinDurant כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:10אני לא חושב שזה הסיפור פהApoc כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:04 הליגות שהחלון בהן עדיין פתוח הן צ'כיה, קטאר, רומניה, שוויץ, קפריסין, יוון, ארמניה, רוסיה, טורקיה, סרביה, מקסיקו והאמירויות.
צריך פשוט להגיד לו שהוא לא הולך לשום מקום ולחכות 5-6 ימים ונסגר הסיפור. לא מבין מה הבעיה.
גם שים לב לבחירת המילים של בן דור בכתבה.
יש לו שנה אחרונה בחוזה והאופציה היא אצלנו ולא מומשה עדיין והוא נמצא במצב הכי גרוע שהוא יכול להיות בו כשחקן.
בגדול, הוא רוצה חוזה חדש שיבטיח את עתידו הכלכלי.
לארגן לו מחליף יהיה קשה בהתראה כ"כ קצרהApoc כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:04 הליגות שהחלון בהן עדיין פתוח הן צ'כיה, קטאר, רומניה, שוויץ, קפריסין, יוון, ארמניה, רוסיה, טורקיה, סרביה, מקסיקו והאמירויות.
הוא מועמד?ירוק רפואי כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:24 https://www.transfermarkt.com/andrei-iv ... saison=ges
שחקן שיכול להיות אופציה טובה עבורנו
יכול לשחק בשני הכנפיים וגם כחלוץ אמצע
סתם זורק אולי יגיע לאנשהו, למרות שיזהר קישון הוא מקצוען טופ, מכיר כל שחקן בעולם בערך.חזיזוש כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:53הוא מועמד?ירוק רפואי כתב: 08 ספטמבר 2024, 11:24 https://www.transfermarkt.com/andrei-iv ... saison=ges
שחקן שיכול להיות אופציה טובה עבורנו
יכול לשחק בשני הכנפיים וגם כחלוץ אמצע
פספסתי את התגובה שלך. אמנם מגיע בכושר משחק אבל לא חושב שיספיק לעשות אפילו אימון אחד עם הקבוצה. לא הייתי זורק אותו ישר להרכב וגם לא בטוח שהייתי מעלה כמחליף. קוטלים פה זרים מהר מאוד, השילוב שלו צריך להיות הדרגתי.Judokan כתב: 07 ספטמבר 2024, 19:34למה רק מול בית"ר? הוא מגיע בכושר משחק מלא.Smile כתב: 07 ספטמבר 2024, 17:40 לפי הסרטון נראה טוב
אם נביא כנף בסגנון שלו גם לשמאל אנחנו מסודרים.
הוא גם מגיע בכושר משחק, מניח שכבר במשחק מול בית"ר נראה אותו על הדשא לדקות ראשונות.
אם הוא חותם, אין סיבה שלא ישחק כבר מול ריינה במשחק הקרוב
פרסם משהו בסטורי?
תייג בסטורי את one ועקץ אותם שהם מפרסמים שטויות בלי לבדוק אם זה אמת
בדיוק מה שרשמתי והקדמת אותי. לוקח בעיניים עצומות.
בטח שכןNirgreen כתב: 08 ספטמבר 2024, 13:58 היוונים הציעו לקבוצה 3.5 מיליון יורו דמי העברה על פיירו.
מוכרים?