אתה כנראה צודק והתקרה נקבעה בצורה שרירותית אבל זו כנראה החלטה לא מנותקת מהמציאות כי עובדתית מועדונים בסדרי גודל של מכבי חיפה הם בעלי תקרה דומה כולל היריבה הישירה שלך שמלבד 2 העברות מלפני 6 ו7 שנים לא משלמת גם היא כמדיניות מעל 2 מיליון.Judokan כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 16:30כשאנחנו נשקיע את המיליונים שהם משקיעים בסקאוטינג ברחבי העולם כל עונה כמו שהם משקיעים + תהיה לנו האופציה להחתים גם 15 זרים לסגל וככה להפחית את הנזק משגיאות (כולל בגילאים מאוד נמוכים), אפשר יהיה לעשות את ההשוואה ליאנג בויז.Hulk כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 15:41 2 מיליון יורו תקרה להעברות זה הגיוני למועדון בסדר גדול שלנו.
יאנג בויז שכל עונה כמעט עושה צמפיונס ומוכרת כל קיץ לפחות שחקן אחד בסכום שקרוב ל10 מיליון משקיעה סכומים דומים.
2.5 צריך לשלם על עילוי שחקן שהוא באמת שובר שוויון לא בינוני כמו נהואל שיקרוס פה תחת הלחץ אם יגיע במחיר כזה.
לשלם 2.5 על נהואל זה לעשות מה שיונייטד עשו עם טנתוני ששמו עליו 100ֶ מיליון
אבל מאחר שלנו יש כמות זרים מוגבלת וכל פספוס בזר-שניים יכול לגמור לך את העונה, ומאחר שאתה לא משקיע בסקאוטינג גם מאית ממה שהם, זה פשוט לא רלוונטי.
אצלנו התקרה לא נקבעה לפי תנאי השוק. היא נקבעה בהחלטה שרירותית של שחר לפני שנים, גם כשהיא כבר מתחילה להיות מנותקת מהמציאות של מחירי שחקנים ומגבילה בצורה קיצונית את יכולת הבנייה של הסגל
ביקורות שכן נכונה היא על שכר שחקנים שצריך להעלות ופה אני מסכים.
ושוב אני מתייחס לגופו של מקרה אם היה מדובר בשחקן שובר שויון הייתי בדעה שכן צריך לשים את הכסף על נהואל לא.
לשים על שחקן ששווה 1-1.5 מיליון בלחץ 2.5 מיליון זה ליצור ציפיות עצומות ולחץ שלא משנה אפילו אם הוא שחקן טוב הוא פשוט יקרוס מנטלית.
לטיעון שבכר הביא אליפויות אז צריך להגיד אמן שהוא דרש שחקן אני מזכיר לכם מה קרה שבכוכב האדום ובבש נתנו לבכר יד חופשית ברכש ומה היו אחוזי הפגיעה עם אותם שחקנים שהוא התעקש אליהם.