אין ספק שאלברמן היה חלק (בין אם גדול או בין עם קטן להצלחה בשנים האחרונות).אליאור כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 11:39אתה צודק אבל כן יש כאן כמה הבדלים:KevinDurant כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 11:01זה כמו שתגיד שצריך להשאיר את כיוף כי שנה שעברה היה לנו את ניצן
הבן אדם כבר 2 חלונות קיץ עושה עבודה לא טובה.
1. אלברמן כן עשה גם דברים טובים.
2. מנהל מקצועי זה משהו שקשה יותר לפגוע בו. זה לא כמו שוער שאם הוא טוב במקום אחד הוא יהיה טוב גם במקום אחר.
אני כן מסכים אבל שתריך לעשות סיכום כולל של כל השנים של אלברמן פה וגם להסתכל מה החלופות בשוק (בישראל אני לא רואה מישהו אחר שיהיה טוב יותר).
עובדתית, בשנה שהוא לקח את המושכות וניהל את המערכת והיה מנהל מקצועי לכל דבר העבודה הייתה רעה.
אני חושב שהבעיה העיקרית של אלברמן ושל המערכת אתו בפרט זה שהוא לכאורה מציג רעיונות טובים ואידיאולוגיה נכונה (לבנות סגל מוקדם, לצאת למחנה אימונים עם הסגל המלא, מתנהל נכון בשוק הזרים) אבל בפועל המערכת לא מצליחה לממש את הרעיונות האלה, בין אם בגללו או בין בגלל ההנהלה לדוגמה שלא מצליחה להוציא לפועל את הרעיונות שלו.
הדוגמה העיקרית לזה וזה לדעתי ממחיש בעיה גדולה זה שכבר שנתיים ברצף אנחנו נכנסים לחלון העברות עם ידיעה מוקדמת של חודשים מראש שצריך לחזק עמדה מסוימת (שנה שעברה קשר 6, מאמן במקום בכר. השנה שחקן כנף במקום חלאיילי) ובכל המקרים התחליף לא היה מספיק טוב ו/או הגיע מאוחר מאוד.
דווקא תחת לחץ (ההחלפה של פלאניץ' בסק ובאטובינסיקה, ההחלפה של קורנו בנסימבה, ההחלפה של רוקאביצה בדין דוד ובן שהר), המועדון פועל בצורה הרבה יותר טובה "וחותך" ומוציא לפועל