Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42
KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:31
Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:30
סבבה לא יביאו, אז שאף אחד לא יתפלא אם יראו את הגב של ת״א עוד שנים רבות.
תזכיר לי איזה זר בכיר מכבי ת''א הביאה (או קבוצה בליגה) הביאה מהליגות שציינו?
הביאו את סיסוקו מהליגה הצרפתית.
ת״א לוקחת לך את כל הישראלים האיכותיים, מה שנשאר לך זה להשקיע בזרים בכדי לצמצם פערים.
אי אפשר לוותר להם גם על הישראלים וגם לא להשקיע בזרים המדיניות הזאת לא תעבוד אנחנו ניכנס לעוד עשור ללא הישגים אתם לא מבינים שזה לאט לאט חוזר על עצמו תסתכל שנה שנתיים קדימה.
ואני בטוח שאם לא המלחמה הם היו מביאים זרים מליגות יותר טובות.
סיסוקו בא מבורדו, הליגה השנייה בצרפת. גם נסימבה בא משם וגם מרסלין של בית''ר בא משם, מה זה אומר?
איזה ישראלים איכותיים היא הביאה, מה אני אגיד לך. שישמרו את הישראלים האלה אצלם.
Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42
אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
זה גם נשמע לי קצת מוזר בלי להעליב לחשוב שזה דבר בעייתי
הליגה הרומנית בערך ברמה של הליגה שלנו, אולי קצת יותר חלשה אם מסתכלים על המכלול אבל לא בהרבה
ובכללי כמעט בכל ליגה יש שחקנים שטוב להביא לפה ושחקנים שלא טוב להביא לפה, גם בליגה המלטזית לצורך העניין יכולות להיות מציאות למכבי חיפה
אז לפסול ליגה שלמה זה מוזר
מה שכן אני אגיד שהMLS ליגה לא רצינית לשפוט לפיה שחקנים, כמו הסינית בזמנו. זו ליגה מצחיקה. אז אומרים שהשחקן הזה מעורב בהכי הרבה שערים פר דקה אחרי מסי, גם השוו לפני כמה ימים את תאי בריבו למסי כי עשה משהו, ככה זה עובד שם, ליגת ליצנות.
ואם רוצים להגיד על שחקן אם הוא שחקן שהפועל חיפה הייתה מביאה או כזה שהוא מעל הרמה שלהם ורק מכבי חיפה יכולה להביא, אז זה אם כבר לשפוט לפי השכר שהוא דורש, ולא נטו לפי איפה הוא משחק.
הרומני הזה שאנחנו מעוניינים בו כמו גם הקנדי ואחרים זה שחקנים שלגמרי בלבל של הפועל חיפה להביא והיא יכלה לשדרג אותם כלכלית לפחות פי 2 מהשכר שהיה להם לפני כי היא משלמת סכומים כאלה היסטורית.
שחקנים שהם מעל הלבל של הפועל חיפה ורק מכבי חיפה יכולה להביא לצורך העניין זה פלאניץ', שרי, סק, קרים פריי, פיירו, וכדומה.
אני יכול להסכים אתך לגבי הMLS למרות שהיא התחזקה מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אבל שחקן כמו פטריליה לא יגיע להפועל חיפה גם עוד 5 שנים.
הוא פתח את העונה שם בשנה שעברה עם 4 שערים ו6 בישולים ב10 משחקים ואז נפצע וזה הוציא אותו מהקצב
הוא עשה את ה6 ו7 ב1700 דק' בסה''כ כשחקן כנף וזה מספרים טובים וגם השנה עשה 2 ו3 ב7 משחקים.
זה לא הלבל של הפועל חיפה, לא צריך להגזים.