חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- סמל ירוק
Re: חלון העברות קיץ 24 ע״ש במכבי חיפה אופטימיים ומכוונים גבוה
כל האשליה שלנו (לפחות שלי) שלמועדון ולאלברמן יש מועמדים, תכניות מסודרות ו-"אלטרנטיבות" מתנפצת אל מול העיניים כשפונים לקבוצה שאין סיכוי שתמכור (לפחות לא בסכומים של המועדון) כדי להביא שחקן בניסיון שהוא כל כך long shot וחסר סיכוי, פשוט ניסיון חסר אונים שלנו להביא שחקן.
לדעתי זה מוכיח יותר מהכל שאין שום דברים מאחורי הקלעים ושום תכניות. פונים לשחקן ומתפללים לטוב.
לדעתי זה מוכיח יותר מהכל שאין שום דברים מאחורי הקלעים ושום תכניות. פונים לשחקן ומתפללים לטוב.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב גם לא יכולים לחרטט אותך פה שזה מועמד של חודשיים ושהצענו וחזרנו. הכתב הרומני שם חזק מאוד בעניינים ופרסם כל שלב ושלב במו''מ פה.HaifaWave כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 11:45 כל האשליה שלנו (לפחות שלי) שלמועדון ולאלברמן יש מועמדים, תכניות מסודרות ו-"אלטרנטיבות" מתנפצת אל מול העיניים כשפונים לקבוצה שאין סיכוי שתמכור (לפחות לא בסכומים של המועדון) כדי להביא שחקן בניסיון שהוא כל כך long shot וחסר סיכוי, פשוט ניסיון חסר אונים שלנו להביא שחקן.
-
- הענק הירוק
התנהלות מביכה של כל הנוגעים בדבר לא יודע איך הגנו למצב הזה שבוע לסוף החלון
- Smile
- מנהל הבורד
איזה יופי שאנחנו לא היחידים שרואים את זה שמשתינים עלינו מהמקפצה.
הוא אומר בדיוק את מה שחברי הפורום פה אומרים.
הוא אומר בדיוק את מה שחברי הפורום פה אומרים.
-
- מכונת תארים
הבעיה היא לא שלקבוצה השנייה נסגר החלון בשביל לנסות low ball. מהצד שלהם, אפשר למשוך את המו״מ גם חודש קדימה. הבעיה היא שהחלון נסגר אצלנו וכל הצעה נמוכה מעכבת את הסגירה עוד. אנחנו בשלב שאין בו זמן למשחקי מו״מ, אלא אם מנהלים מספר מו״מים במקביל כדי לפזר סיכונים.HaifaWave כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 07:52 שיטה גאונית להציע על שחקן סכום נמוך יותר מהשווי שלו אחרי שהחלון במדינה שלו נגמר כבר. אפשר למנף את זה הרבה יותר גבוה אגב ולהציע לריאל 10 מיליון יורו על אמבפה, מבלי להיות מוטרדים בכלל שמא הם בטעות יקבלו את ההצעה.
לא יודע מה הייתה המטרה של כל זה. בשיא הרצינות. אבל זה מוכיח שהמערכת מתנהלת בהרבה יותר כאוס וחובבנות לאלה מאיתנו שעוד חשבו שהכינו אלטרנטיבות מראש. בפועל זה סתם נראה שמנסים את מזלם עם כל מיני הצעות על שחקנים שהסיכוי שיגיעו אפסי ואם זה לא הולך עוברים למועמד הבא.
-
- סמל ירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני רק רוצה להדגיש פה משהו.
הכי קל לדבר פה על כסף ושכר ויענקל'ה קמצן. במקרה של פטרילה (ואין לי ספק שבעוד מקרים), העסקה נפלה מהתנהלות שגויה של מכבי חיפה ולא משום סיבה אחרת.
בהצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.7 פטרילה היה פה ב2.7 ופותח מול סבאח בקונפרנסליג, שלא יספרו סיפורים.
כשאתה מגיע לסוף החלון שכל הקבוצות כבר משחקות בליגה וסגרו סגלים, ברור שאף אחד לא יעמוד בתור למכור שחקנים משמעותיים שלו
-
- קפטן ירוק
מתערב שיחליטו ללכת על טוריאל במקום זר בכנף.
-
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
אחד הדברים שהמועדון צריך לעשות בסיום החלון זה לאתר סקאוט מקצועי שימלא את החלל שבורג השאיר. נשגב מבינתי איך חשבו להתמודד עם חלון כזה בזמן מלחמה כשיש לנו רק סקאוט מנוסה אחד.
-
- קפטן ירוק
תוספת קטנה- חוץ ממכבי חיפה שתמכור את פיירו 10 ימים לסגירת החלון, "כי לא מחזיקים שחקן בכח", אלא אם אתה קבוצה רומנית-פולנית-שוודית-אוזבקית עם רצון אמיתי להתחרות על תארים.KevinDurant כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:08אני רק רוצה להדגיש פה משהו.
הכי קל לדבר פה על כסף ושכר ויענקל'ה קמצן. במקרה של פטרילה (ואין לי ספק שבעוד מקרים), העסקה נפלה מהתנהלות שגויה של מכבי חיפה ולא משום סיבה אחרת.
בהצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.7 פטרילה היה פה ב2.7 ופותח מול סבאח בקונפרנסליג, שלא יספרו סיפורים.
כשאתה מגיע לסוף החלון שכל הקבוצות כבר משחקות בליגה וסגרו סגלים, ברור שאף אחד לא יעמוד בתור למכור שחקנים משמעותיים שלו
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- הענק הירוק
כמו שאני רואה אתזה הסיכוי היחיד שלנו להביא רכש ראוי זה לא לכוון לשחקן מוביל בקבוצה קטנה, אלא בדומה לסק שחקנים טובים שבעקבות מאמן או סיטואציה שנוצרה לא בתוכניות במועדונים גדולים יותר כמו קבוצת צמרת בבלגיה,הולנד, או שחקנים מצרפתית ראשונה
-
- הענק הירוק
- benrey
- הענק הירוק
עלו המון שמות במהלך החלון... חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות.
הבעיה היא יותר בצד שאמור לסגור עסקאות, מתנהלים פה כמו בשוק, וזה לא חדש... ראינו את זה גם עם לוסובוי בינואר ועם אברג'יל שנה שעברה (מו"מ מתקדם שלושה חודשים) , זו תבנית שחוזרת על עצמה.
בעונה של ליגת האלופות זה לא קרה, ובגלל זה זו הייתה אחת העונות הטובות בתולדות המועדון. עבדו מוקדם, חתמו מוקדם. וגם שהיה בלת"ם מטורף כמו העזיבה של פלניץ' - תוך כמה ימים חתמו פה שני בלמים ( סק ודילן )
אותי מעניין מה השתנה מאז ועד היום, כי זה אותו אלברמן... מי האיש מקצוע שהיה אז ואיפה הוא היום.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
תתחילו להפנים זה הסגל הסופי
-
- הענק הירוק
כולנו חוטאים ומדברים על הכישלון בגזרת הזרים.מה שקרה הקיץ בגזרת הישראלים וחוסר ההבנה שכל הישראלים חייבים להיות אצלך זה יכול להיות בכייה לדורות. אין סיבה שלאיוס, למקין, כנעאן וטוריאל לא פה. אפשר להתווכח כמה מהם יצאו שחקני על, האם הם ישראלים מספיק טובים להיות במכבי חיפה? יש לנו שחקן אגף כיום טוב מלאיוס? עזבו אותי רגע אם יביאו זרים או לא.כל הישראלים האלה היו חייבים להיות פה, חוץ מלמקין, כולם לפניי סבאח יכלו להיות.
-
- סמל ירוק
ומאיפה אתה יודע שלא פנו אליו קודם כי רצו למכור את פיירו לפני כן? אולי חיכו למכור אותו במחיר גבוה יותר כדי שיוכלו להביא גם אותו, גם כנף שמאל וגם חלוץ במקומו, במחירים שהמכירה שלו כולם יחד תכסה עליהם?KevinDurant כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:08אני רק רוצה להדגיש פה משהו.
התחושה שלי היא שההדחה מאירופה טרפה את הקלפים מבחינה תקציבית.
-
- קפטן ירוק
אין שום סיבה למלא את הסגל בשחקנים בינוניים, מלבד כנעאן שהוא תמיד יישאר בגדר סימן שאלה בגלל בעיית הפציעות שלו כל השאר לא היו צריכים להגיע.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:58 כולנו חוטאים ומדברים על הכישלון בגזרת הזרים.מה שקרה הקיץ בגזרת הישראלים וחוסר ההבנה שכל הישראלים חייבים להיות אצלך זה יכול להיות בכייה לדורות. אין סיבה שלאיוס, למקין, כנעאן וטוריאל לא פה. אפשר להתווכח כמה מהם יצאו שחקני על, האם הם ישראלים מספיק טובים להיות במכבי חיפה? יש לנו שחקן אגף כיום טוב מלאיוס? עזבו אותי רגע אם יביאו זרים או לא.כל הישראלים האלה היו חייבים להיות פה, חוץ מלמקין, כולם לפניי סבאח יכלו להיות.
- Smurk
- אגדה ירוקה
האמת דוידה מפתיע. מתברר כאחלה אחלה של שחקן
-
- הענק הירוק
יש לך שחקן אגף טוב מלאיוס? עזוב אותי סברינה או זר אחר אם יבוא. צריך 4 טובים. כרגע נראה שמבחינת המאמן יש לך 0.Kaka כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:16אין שום סיבה למלא את הסגל בשחקנים בינוניים, מלבד כנעאן שהוא תמיד יישאר בגדר סימן שאלה בגלל בעיית הפציעות שלו כל השאר לא היו צריכים להגיע.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:58 כולנו חוטאים ומדברים על הכישלון בגזרת הזרים.מה שקרה הקיץ בגזרת הישראלים וחוסר ההבנה שכל הישראלים חייבים להיות אצלך זה יכול להיות בכייה לדורות. אין סיבה שלאיוס, למקין, כנעאן וטוריאל לא פה. אפשר להתווכח כמה מהם יצאו שחקני על, האם הם ישראלים מספיק טובים להיות במכבי חיפה? יש לנו שחקן אגף כיום טוב מלאיוס? עזבו אותי רגע אם יביאו זרים או לא.כל הישראלים האלה היו חייבים להיות פה, חוץ מלמקין, כולם לפניי סבאח יכלו להיות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם אתה לא מסוגל להביא זר יותר טוב מלאיוס או טוריאל סגור את המועדון.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:26יש לך שחקן אגף טוב מלאיוס? עזוב אותי סברינה או זר אחר אם יבוא. צריך 4 טובים. כרגע נראה שמבחינת המאמן יש לך 0.Kaka כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:16אין שום סיבה למלא את הסגל בשחקנים בינוניים, מלבד כנעאן שהוא תמיד יישאר בגדר סימן שאלה בגלל בעיית הפציעות שלו כל השאר לא היו צריכים להגיע.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:58 כולנו חוטאים ומדברים על הכישלון בגזרת הזרים.מה שקרה הקיץ בגזרת הישראלים וחוסר ההבנה שכל הישראלים חייבים להיות אצלך זה יכול להיות בכייה לדורות. אין סיבה שלאיוס, למקין, כנעאן וטוריאל לא פה. אפשר להתווכח כמה מהם יצאו שחקני על, האם הם ישראלים מספיק טובים להיות במכבי חיפה? יש לנו שחקן אגף כיום טוב מלאיוס? עזבו אותי רגע אם יביאו זרים או לא.כל הישראלים האלה היו חייבים להיות פה, חוץ מלמקין, כולם לפניי סבאח יכלו להיות.
יש לנו 3(!!!) משבצות של זרים פנויות, אין שום סיבה לא להביא 2 זרים לכנפיים.
אם לא היה משבצות של זרים פנויות, הייתי מסכים אתך שצריך להביא אותם.
-
- קפטן ירוק
לאיוס מבחינתי לא שונה מחג׳ג׳, אם הוא היה מקבל את אותם דקות כמו לאיוס המספרים היו דומים. היה צריך להגיע כבר מזמן זר לאגף שמאל בנוסף לחזיזה וחג׳ג׳.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:26יש לך שחקן אגף טוב מלאיוס? עזוב אותי סברינה או זר אחר אם יבוא. צריך 4 טובים. כרגע נראה שמבחינת המאמן יש לך 0.Kaka כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:16אין שום סיבה למלא את הסגל בשחקנים בינוניים, מלבד כנעאן שהוא תמיד יישאר בגדר סימן שאלה בגלל בעיית הפציעות שלו כל השאר לא היו צריכים להגיע.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:58 כולנו חוטאים ומדברים על הכישלון בגזרת הזרים.מה שקרה הקיץ בגזרת הישראלים וחוסר ההבנה שכל הישראלים חייבים להיות אצלך זה יכול להיות בכייה לדורות. אין סיבה שלאיוס, למקין, כנעאן וטוריאל לא פה. אפשר להתווכח כמה מהם יצאו שחקני על, האם הם ישראלים מספיק טובים להיות במכבי חיפה? יש לנו שחקן אגף כיום טוב מלאיוס? עזבו אותי רגע אם יביאו זרים או לא.כל הישראלים האלה היו חייבים להיות פה, חוץ מלמקין, כולם לפניי סבאח יכלו להיות.
-
- הענק הירוק
מה שאתה אומר נכון רק במידה והמציאות הביטחונית שיש היום תשאר כמה שנים קדימה, לכולנו ברור שזה תקופה של שנה שקשה להביא זרים.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:26יש לך שחקן אגף טוב מלאיוס? עזוב אותי סברינה או זר אחר אם יבוא. צריך 4 טובים. כרגע נראה שמבחינת המאמן יש לך 0.Kaka כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:16אין שום סיבה למלא את הסגל בשחקנים בינוניים, מלבד כנעאן שהוא תמיד יישאר בגדר סימן שאלה בגלל בעיית הפציעות שלו כל השאר לא היו צריכים להגיע.בירקי כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 12:58 כולנו חוטאים ומדברים על הכישלון בגזרת הזרים.מה שקרה הקיץ בגזרת הישראלים וחוסר ההבנה שכל הישראלים חייבים להיות אצלך זה יכול להיות בכייה לדורות. אין סיבה שלאיוס, למקין, כנעאן וטוריאל לא פה. אפשר להתווכח כמה מהם יצאו שחקני על, האם הם ישראלים מספיק טובים להיות במכבי חיפה? יש לנו שחקן אגף כיום טוב מלאיוס? עזבו אותי רגע אם יביאו זרים או לא.כל הישראלים האלה היו חייבים להיות פה, חוץ מלמקין, כולם לפניי סבאח יכלו להיות.
אז אתה מציע לתת לבינוניים חוזים של 4 שנים קדימה ואחרי זה להתקע איתם.
גם אם היה לך נניח את לאיוס היום עדיין הייתי חייב להביא כנף זר הוא לא ברמה להיות שחקן הרכב במכבי חיפה וזה נכון גם לשאר הבינוניים שהם הביאו למעט למקין.
-
- אגדה ירוקה
זה מאוד פשוט.
שחר הפקיר את בכר ואת הקבוצה.
הכי חשוב לו ההכנסות ואחר כך הצלחת המועדון.
אם מגיעים למצב כזה צריך להביא גם זר ב 5 מיליון יורו ולא לתת לברק לפתוח את העונה בלי 3 זרים, בלי כנפיים ובלי חלוץ.
זה לא יתכן במועדון כמו מכבי חיפה זו חובבנות זו התנהלות שמתאימה לבני יהודה.
מה הוא עשה עם הכסף שקיבל על חלאיילי ופיירו? מה?
את הכסף הזה היה צריך לשים על שחקנים!
היום אנחנו נפסיד ואני מקווה שכל הקהל יתהפך עליו ביציע כי הוא האשם העיקרי.
שחר הפקיר את בכר ואת הקבוצה.
הכי חשוב לו ההכנסות ואחר כך הצלחת המועדון.
אם מגיעים למצב כזה צריך להביא גם זר ב 5 מיליון יורו ולא לתת לברק לפתוח את העונה בלי 3 זרים, בלי כנפיים ובלי חלוץ.
זה לא יתכן במועדון כמו מכבי חיפה זו חובבנות זו התנהלות שמתאימה לבני יהודה.
מה הוא עשה עם הכסף שקיבל על חלאיילי ופיירו? מה?
את הכסף הזה היה צריך לשים על שחקנים!
היום אנחנו נפסיד ואני מקווה שכל הקהל יתהפך עליו ביציע כי הוא האשם העיקרי.
-
- הענק הירוק
אבל אפשר לספר סיפורים כמה שרוצים, כרגע בכר מראה שדולב לא כשיר והוא ( גם דעתי שונה) שהוא לא מחזיק מחג׳ג׳.
-
- סמל ירוק
שחר ואלברמן אשמים באותה מידה.
שחר בגלל התקרות שלו בהוצאות בקיץ שבו עם הכנסות מטורפות ממכירות שחקנים. ובזמן מלחמה שזה ממילא קשה יותר.
אלברמן בגלל התנהלות חובבנית, שאת נסיבותיה אין צורך לפרט כאן, אבל רק נציין שבשביל התנהלות כזו לא צריך מנהל מקצועי בקבוצה.
שחר בגלל התקרות שלו בהוצאות בקיץ שבו עם הכנסות מטורפות ממכירות שחקנים. ובזמן מלחמה שזה ממילא קשה יותר.
אלברמן בגלל התנהלות חובבנית, שאת נסיבותיה אין צורך לפרט כאן, אבל רק נציין שבשביל התנהלות כזו לא צריך מנהל מקצועי בקבוצה.
-
- קפטן ירוק
KevinDurant כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:27אם אתה לא מסוגל להביא זר יותר טוב מלאיוס או טוריאל סגור את המועדון.
לא יבוא זרים לדעתי
-
- הענק הירוק
אולי אולי, נפלנו לקיץ של הכשלה הדדית מפי אלברמן את ברק. זה מכשיל מועמדים של זה וזה של זה. כשראש המערכת ( יענקלך) לא מגדיר אחראי מקצועי….. 1, ככה זה נראה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז שלא יבואו ועוד עונה לא ניקח אליפות.Nirgreen כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:45KevinDurant כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 13:27אם אתה לא מסוגל להביא זר יותר טוב מלאיוס או טוריאל סגור את המועדון.
לא יבוא זרים לדעתי
טבעי שמוכרים שחקנים, ששחקנים מתקדמים ורוצים לעזוב ומשתדרגים, צריך לדעת להחליף אותם