Gutti כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:32
ועוד משהו שמסתדר לי עכשיו כשאני עושה אחד ועוד אחד.
חסן לא קרץ המון זמן, ליתר דיוק מאז שבורג עזב את הקבוצה
מוקדם יותר גניש ציין שמי שסגר את העסקאות האחרונות ועומד בראש המשאים ומתנים כרגע זה בורג כי פנינו אליו.
הגיוני שחסן חזר לקרוץ בגלל שבורג מעורב.
נשמע הזייה מה שאתה אומר. בורג שהוא המנהל המקצועי של בני יהודה סוגר מו״מ עבור מכבי חיפה? אם זה המצב זה תעודת עניות מטורפת לקישון, אלברמן וכל המערכת וכולם שם צריכים לעוף על טיל ושבורג יבוא ויהיה מנהל מקצועי במקומם.
לא מסכים איתך בזה. אם לבורג יש קשרים מיוחדים במקומות האלה שעוזרים לסגור את העסקאות, אין שום בושה ושום בעיה בזה שנפעיל אותו בשביל זה.
כל העולם הזה של סוכנים ומנהלים הוא לפני הכל עולם של קשרים, וחלק מהחוכמה זה לדעת לערב את האנשים הנכונים.
אני דווקא אשמח מאוד אם יתברר שאלברמן והאנשים פה מוכנים למחול על האגו שלהם לטובת הקבוצה בשביל לסגור חיזוק איכותי (שעונה גם לדרישות של בכר) בזמן הלחוץ שנשאר לחלון.
Hulk כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:36
עוד פעם בן 30 נמאס כבר מהמועדון המטומטם הזה אין שום חשיבה סתם מביאים שחקנים רנדומליים
עוד פעם הססמאות האלה שלא קשורות לכלום?
מה הבעיה בשחקן בן 30, אם יש לו מספרים ורקורד טוב, והוא לא מגיע בתקופת הזבל של הקריירה? כמה משחקני הרכש הטובים בהיסטוריית המועדון הגיעו בגיל הזה.
Hulk כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:38
נראה לי הנפצה הסיפור עם בורג
הבנאדם הביא את שואו והתעקש שזה היה החלטה נכונה גם בדיעבד מושג אין לו
מה הקשר בין להחליט ששואו שחקן, לבין לעזור לך בסגירת עסקה מול מועדון/סוכן כלשהו?
תכף תגיד ששחר לא כשיר לנהל את קבוצת מאיר כי הוא חשב שקלאוס שחקן והסכים להחתים אותו
NOSFERATU ZODD כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:43
נראה לכם הגיוני שמנהל מקצועי של קבוצה אחרת יעזור להביא שחקנים?
כל הצוות המקצועי צריך ללכת אם זה נכון.
בואו תנסו להסביר שנייה בצורה הגיונית מה הבעיה בזה ולמה הצוות צריך ללכת?
אף אחד לא אומר פה שבורג בחר את השחקנים. כל מה שנאמר הוא שבורג עזר לסגור את העסקה עליהם. במילים אחרות, עסר לגשר על פערים כלשהם, כנראה במינוף קשרים שיש לו ואין לצוות הנוכחי שלנו.
אז זה יכול ללמד שהצוות שלנו צריך להתמודד טוב יותר עם העזיבה של בורג ולטפח קשרים טוב יותר. אבל מה הבעיה העקרונית שקראו לו לסייע?
Shocking4U כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:12
יגאל טוען ביציע שמנסים עדיין להוריד את הפולנים בדרישות ולא רוצים להפעיל את הסעיף. יש מו״מ מתקדם עם החלוץ הניגרי קנדי ובמקביל גם שיחות עם מאפוטה. הכתבים לא טוענים שיש חלוץ סגור (לא בקטע של לפקפק או לזלזל ב@kaka(
צנציפר מדייק בציוץ הראשון ומקדים את כל הכתבים כשהוא ממשיך לצייץ לגבי מה שקורה, חסן קרץ, גניש דיבר, קאקא אישר. אני מאד מתקשה כרגע להאמין ליציע העיתונות, אחרי שכל הקיץ הם וכל שאר כתבי הקבוצה לא ידעו כלום ממה שקורה וניתלו בדיווחים זרים בלבד.
Shocking4U כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:12
יגאל טוען ביציע שמנסים עדיין להוריד את הפולנים בדרישות ולא רוצים להפעיל את הסעיף. יש מו״מ מתקדם עם החלוץ הניגרי קנדי ובמקביל גם שיחות עם מאפוטה. הכתבים לא טוענים שיש חלוץ סגור (לא בקטע של לפקפק או לזלזל ב@kaka(
צנציפר מדייק בציוץ הראשון ומקדים את כל הכתבים כשהוא ממשיך לצייץ לגבי מה שקורה, חסן קרץ, גניש דיבר, קאקא אישר. אני מאד מתקשה כרגע להאמין ליציע העיתונות, אחרי שכל הקיץ הם וכל שאר כתבי הקבוצה לא ידעו כלום ממה שקורה וניתלו בדיווחים זרים בלבד.
גניש די רמז שהחלוץ זה הצרפתי ואף ציין שאישתו יהודייה
אם לא הבנתם מהדיווחים של גולדשטיין אני אספק השערה משלי:
גולדשטיין הבין שיש חלוץ סגור והוא לא יודע את השם. הוא שמע על מופלטה אבל הוא לא רוצה לצאת מטומטם ולכן נותן את שני השמות שהוא שמע מבלי לדעת מי זה החלוץ שסגר.
אף אחד לא אומר פה שבורג בחר את השחקנים. כל מה שנאמר הוא שבורג עזר לסגור את העסקה עליהם. במילים אחרות, עסר לגשר על פערים כלשהם, כנראה במינוף קשרים שיש לו ואין לצוות הנוכחי שלנו.
אז זה יכול ללמד שהצוות שלנו צריך להתמודד טוב יותר עם העזיבה של בורג ולטפח קשרים טוב יותר. אבל מה הבעיה העקרונית שקראו לו לסייע?
אם בעבודה שלי הייתי מבקש עזרה ממישהו שהלך למקום אחר מפטרים אותי במקום.
בחיים לא שמעתי שמנהל מקצועי של קבוצה אחרת עוזר לקבוצה הקודמת שלו זאת שכונה אמיתית.
אם בעבודה שלי הייתי מבקש עזרה ממישהו שהלך למקום אחר מפטרים אותי במקום.
בחיים לא שמעתי שמנהל מקצועי של קבוצה אחרת עוזר לקבוצה הקודמת שלו זאת שכונה אמיתית.
אבל אם לצורך העניין ובשביל דוגמא אתה צריך לסגור עסקה עם x, אתה יודע שיש לך חבר טוב שמכיר את x יותר טוב ממך וידע לעזור לך לסגור את העסקה, מה הבעיה בלפנות אליו?
HaifaWave כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:46
האמת בסרטונים הוא נראה מפלץ, ואם רוב הפורום בעדו כמעט פה אחד זה מעודד.
לגמרי.
הבעיה בסרטונים זה שגם פיירו היה נראה כמו מפלץ בלתי ניתן לעצירה בסרטונים מהליגה השנייה בצרפת. עשה שם דברים על ההגנה שלא עשה פה בשום שלב.
וזה גורם לי להיות מאוד סקפטי על איכות ההגנות שם וכמה צריך להתלהב ממה שרואים בסרטונים מהליגה הזו.
לא מוריד מזה שרואים שם שיש לו טכניקת בעיטה מצוינת ושהוא באופן כללי חיית רחבה בסגנון דין דוד
HaifaWave כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:46
האמת בסרטונים הוא נראה מפלץ, ואם רוב הפורום בעדו כמעט פה אחד זה מעודד.
לגמרי.
הבעיה בסרטונים זה שגם פיירו היה נראה כמו מפלץ בלתי ניתן לעצירה בסרטונים מהליגה השנייה בצרפת. עשה שם דברים על ההגנה שלא עשה פה בשום שלב.
וזה גורם לי להיות מאוד סקפטי על איכות ההגנות שם וכמה צריך להתלהב ממה שרואים בסרטונים מהליגה הזו.
לא מוריד מזה שרואים שם שיש לו טכניקת בעיטה מצוינת ושהוא באופן כללי חיית רחבה בסגנון דין דוד